FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Ovaj Mirvic je nesto najbolje sto se nama desilo zadnjih godina ali dzaba sve kad imamo najgore navijače kojima i on ne valja
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
- f0rest1946
- Kontakt:
Mario Kvesić slobodan od 5 Januara, jest da je igrao za listiću, ali bi legao pravo.
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
3 godine ugovor Suljic potpisao
Ono kolko mi je drago,toliko kontam da je mac sa dvije ostrice,ipak je lokalac/mahalac moze ga duzina ugovora opustiti i da ce pocne z.ajebavat sto se kaze.
Svakako drago mi je da ga vidim

Svakako drago mi je da ga vidim

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Btw mislim da je neki jaci igrac u nedelju.Nevjerujem da bi izvlacili nagradnu igru i ono da snimis video sa Secerovicem(uz svo postovanje),nesto mi neide to jedno sa drugim.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Baš to krenuo da napišem

24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
Niho Mujakic je u nedjelju.
Ako bude bar pola onakav kakvog ga pamtimo, ovoj SDI ekipi je pojačanje ogromno. Valjda ostane trijezan dovoljno za tekme..
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
-
- Kontakt:
Mujakic u nedelju onda?Nece valjda zbog Secerovica praviti neki jak promo.Ide neka bomba sigurno
Mirvicuuuu

Mirvicuuuu

Zadnja izmjena: NajvecaRadosti, dana/u 07 jan 2022, 19:51, ukupno mijenjano 1 put.
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
- SviUNapad1jeAFH
- Kontakt:
Jel Mujakić posudba ili raskida ugovor?
24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
Ako ce zimski prelazni biti uzbudljiv kako kaze Mirvic ,a ono obicno za njega se kaze da je siromasan i tesko je naci igraca,sta tek onda ljeti da ocekujemo 

Avramovoski u nedjelju i topNajvecaRadosti je napisao/la: ↑07 jan 2022, 19:50Mujakic u nedelju onda?Nece valjda zbog Secerovica praviti neki jak promo.Ide neka bomba sigurno
Mirvicuuuu![]()
![]()
![]()
![]()

On voli Saraj'vo, pravi je Hordaš, Husref Musemic jedan je od NAS!
Nihadu ugovor istice u junu, mozda i rask ugovor ?
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Imas ih 0,05% a to su Sabrini patuljci koji i dalje žale za otkazom.
Ova duzina ugovora govori da se napokon pocelo dobro raditi,inace igraci tipa Suljic su prije dolazili na 1+1.
Fks74 nazorusro(zoki) i zip rahmetlibordobijeli je napisao/la: ↑07 jan 2022, 20:01Pa ne valja sabrinoj gardi, zapjenili na Mirvica radi Varesanovica a covjek nije ni pricao s njim.
NEMA NAZAD
Trenutno korisnika/ca: ado-hz, Arhitekt, boki86, Fouzi1, KarloIvandic, napoleon72, PapakIzSa, TefalTava, TETRAPAK, TribuneEst i 70 gostiju.