FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
23 utakmice
16 pobjeda
4 remija
3 poraza
Šta zna Mula, bolji je Ivković. Ivković da nas vodi još dvije godine, stigao bih ovih 16 pobjeda
16 pobjeda
4 remija
3 poraza
Šta zna Mula, bolji je Ivković. Ivković da nas vodi još dvije godine, stigao bih ovih 16 pobjeda
IGRAJTE SRCEM SARAJEVSKI PLAVI!
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
-
- Kontakt:
"Ko 'gazi', igrat će, ko ne bude 'gazio', neće - računica je jednostavna"
Sretno Mulaliću !
Sretno Mulaliću !
SAMO JE JEDAN GRIJEHA JE VRIJEDAN!
U KOST!
Nadam se da je fotograf preživio sesiju.
I found freedom. Losing all hope was freedom.
Pristiglo jos jedno pismo, a ocekujemo ih jos kaze zvanicna...znaci li to nista od amerikanca nazalost?
Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!
Rodjeni su pitarske picke!
Pokušajte čitati sa razumijevanjem.
Nakon što se provjeri autentičnost istog, u dogovoru sa pošiljateljem pisma, Klub će obavijestiti javnost i navijače o daljnjim postupcima.
Nakon što se provjeri autentičnost istog, u dogovoru sa pošiljateljem pisma, Klub će obavijestiti javnost i navijače o daljnjim postupcima.
Baš smo primamljivi ovako sa 15 miliona duga, sve se otimaju ko će prije ući da mlatnu pomoćni ovaaaj da vrate dugove. 

-
- Kontakt:
Ima li kakvih eura u tim pismima? Zna li se hocemo li moci kakve pripreme organizovati?
Pročepit će negdje.

S obzirom na to da se u narednom periodu očekuje još pisama namjere za strateško partnerstvo, Klub će se oglašavati samo o potencijalnim partnerima sa kojima se uđe u pregovore.
A ovaj dio? Otkud sad da se ocekuje jos pisama kad je skupstina na kojoj ce se odluciti za mjesec dana..
Pa s obzirom da je u minulom periodu bilo nekih još pisama doduše neozbiljnih, shodno tome je za očekivati da će ih biti još u narednom periodu.Azzuri je napisao/la: ↑07 jan 2022, 13:38
S obzirom na to da se u narednom periodu očekuje još pisama namjere za strateško partnerstvo, Klub će se oglašavati samo o potencijalnim partnerima sa kojima se uđe u pregovore.
A ovaj dio? Otkud sad da se ocekuje jos pisama kad je skupstina na kojoj ce se odluciti za mjesec dana..
Vjerovatno, vrlo je neozbiljno javno, preko oglasa traziti investitora, kao da prodaju auto preko pika, pa se svaka budala javlja. To se mora puno bolje lobirati. Evo primjer newcastla, zar neko misli da su oni preko oglasa trazili i na kraju nasli arape da ih preuzmu
- DobojskiManijak
- Kontakt:
de nam ti objasni kako se traži investitor ili još bolje dovedeš lično u klub....Bradao1 je napisao/la: ↑07 jan 2022, 15:01Vjerovatno, vrlo je neozbiljno javno, preko oglasa traziti investitora, kao da prodaju auto preko pika, pa se svaka budala javlja. To se mora puno bolje lobirati. Evo primjer newcastla, zar neko misli da su oni preko oglasa trazili i na kraju nasli arape da ih preuzmu
nije ti loše poređenje nas i Newcastla

- lijevapolutka
- Kontakt:
de nam objasni kako treba da se traži investitorBradao1 je napisao/la: ↑07 jan 2022, 15:01Vjerovatno, vrlo je neozbiljno javno, preko oglasa traziti investitora, kao da prodaju auto preko pika, pa se svaka budala javlja. To se mora puno bolje lobirati. Evo primjer newcastla, zar neko misli da su oni preko oglasa trazili i na kraju nasli arape da ih preuzmu
moSa ljoŽe
- Bersaga
- Kontakt:
Šta je sa Baždarević Mehmedom?
Otputovao da dogovori saradnju i ništa.
Otputovao da dogovori saradnju i ništa.
Uz tebe sam od rođenja svog,
uz tebe sam ja,
samo nek te čuva dragi Bog,
gdje god ti da zaigraš.
uz tebe sam ja,
samo nek te čuva dragi Bog,
gdje god ti da zaigraš.
Investitor sam dodje u prostorije kluba i pokuca na vrata i kaže "Ja imam para, želim uložiti u klub, odmah se papiri pripreme, potpiše se i eto
IGRAJTE SRCEM SARAJEVSKI PLAVI!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 17 gostiju.