Čitam ja i nakon svakog posta mi se povećava želja da pročitam da ga je kamion pregazio.

Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Čitam ja i nakon svakog posta mi se povećava želja da pročitam da ga je kamion pregazio.
Ja kako vidim Kyrgios je protiv memeova i bombasticnih naslova tipa "Djokovic u pritvoru". A ne vidim sta je to Nadal lose rekao.Covjek je samo pricao o tom da treba slusat upute ljekara i postovat zakone odredjene drzave.
strasno ko sve koristi internet danas! pa nije nole samsebi dao vizu. na iste papire je dobio vizu i prosao avionsku kontrolu kao sto su mu oduzeli vizu. sa papirima se nista nije promijenili. kako je dobio vizu ne posujuci zakone?Virtu4l je napisao/la: ↑07 jan 2022, 09:24Koga boli krasni qratz šta kaže Kyrgios ili bilo koji drugi teniser, bitno je šta kaže zakon, a zakon kaže da ako nisi vakcinisan - ne možeš ući u državu, osim ako dostaviš dokaz da iz zdravstvenih razloga ne smiješ biti vakcinisan.
Nolo nije vakcinisan, jer je antivakser, grli drveće, ima ženu psihopatu alternative, a nema valjan razlog zašto ne može biti vakcinisan.
sto ce reci da nole nije postovao zakone i da je sam kriv. nole je postovao zakone i tako i dobio vizu u prvi mah. postavio sam u jednom postu u spojeru pokrajinska pravila gdje je uslov o 6 mjeseci validan. dali mu vizu. 3 druga prosli bez problema po istom osnovu i vec su na turniru.
Znači ti si za anarhiju.anonymousHD je napisao/la: ↑07 jan 2022, 09:04
Čovjek se bori za nešto gdje mnogi šute i nemaju muda. Free world p1čke!
biti protiv mejnstrima i nametanja stvari i misljenja nije isto sto i biti za anarhiju!Arvid je napisao/la: ↑07 jan 2022, 09:36Znači ti si za anarhiju.anonymousHD je napisao/la: ↑07 jan 2022, 09:04
i koji je to zakon prekrsio? kako je krsenjem zakona dobio vizu? kako su ostali prosli na osnovu istog krsenja zakona i vec su na turniru?
koliko mali IQ moras imati pa da ti to prodje?Arvid je napisao/la: ↑07 jan 2022, 09:52Pa zar već nije rečeno da je grešku njegova administracija napravila u papirologiji, pa da je zato i dobio novi rok do ponedjeljka?
Uostalom šta god da je postoji valjan razlog i bolji od "zato što je srbin/goat", ni Australija niti turnir ništa dobro ne dobijaju ovim da bi se to tvrdilo.
Završili smo sa diskusijom. Za razliku od velike većine ovdje normalno sam razgovarao sa tobom bez nekih etiketa.
Najluđe je kako izjednači gejeve i antivaksereArvid je napisao/la: ↑07 jan 2022, 09:36Znači ti si za anarhiju.anonymousHD je napisao/la: ↑07 jan 2022, 09:04
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.