Na osnovu cega ti vjerujes u ovu mapu?
Pa bolan mi nismo u stanju popis stanovnistva izvrsit, a kamo li da neko pravi statistiku o prosjecnom koef. inteligencije.
Veca laz nego Sanela 5 minuta od tebe.
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Na osnovu cega ti vjerujes u ovu mapu?
Još jača je ona mapa sa prosječnom veličinom kite po zemljamaforgempp je napisao/la: ↑06 jan 2022, 15:47Na osnovu cega ti vjerujes u ovu mapu?
Pa bolan mi nismo u stanju popis stanovnistva izvrsit, a kamo li da neko pravi statistiku o prosjecnom koef. inteligencije.
Pa vjerovatno i nije tačan ovaj podatak. Prosječni IQ nam je definitivno daleko ispod 84.forgempp je napisao/la: ↑06 jan 2022, 15:47Na osnovu cega ti vjerujes u ovu mapu?
Mi smo Srbi, ponosan narod, nikada nikog nismo napadali, samo smo se branili.
Pa normalno, ko bi normalan a milijarder otisao kod Semira i valjao se po onom blatu. Ista mu je i zena, ona mu je to i prenijela. To je ono kad ne znas sta ces vise od para pa moras nac neki smisao u zivotu.MathiasChago je napisao/la: ↑06 jan 2022, 16:35Zasto se covjek nije cijepio? To je pravo pitanje.
Zar je stvarno maloumni antivakser? Prica se o tome dugo, ali nekako sam ipak mislio da nije toliko glup, da je civiliziran, ali eto, ispada da je ipak zatucan.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.