Grand Slam
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
- Kobe Bryant
- Kontakt:
Re: Grand Slam
Stanite AO pocinje 17.1 znaci ima vise od 10 dana da Djokovic sredi vizu , prema tome cemu histerija , ako je dobio medicinsko izuzece znaci ima pravo nastupa , samo treba uraditi testove i valjda ce dobiti vizu? ili ja nisam dobro razumio ?
Nisam u toku. Igra li Novak ili ne? Da li svijet mrzi srbe?
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
Realno, da je neko drugi u pitanju, bilo bi mi pravo krivo pa da je ciganin crni. Zdrav, prav, ako je nevakcinisan, samo može sebe ugroziti, drugima može svakako prenijeti i da je pelcovan. Ali kad skontam kakvo bi autistično skičanje moglo da nastupi u domu onog futavog komentatora sa Eurosporta, ne mogu da ne poželim da ga deportuju nazad u Visoko.
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
- BegovicRamiz
- Kontakt:
-
- Kontakt:
i oće li njegov ćaća reći Australcima nešto tipa Mamić: "prokleti bili na Božić 2022., prokleti bili"? s obzirom na to da je kod njih sad već badnjak
Zanimljivo kako je nama balkancima cudno vidjeti da je zakon ipak iznad svega u nekim drzavama. Zna to i 70k srba u Australiji, nisu jednom po dzepu dobili!
Razumio si, covjek nije vakcinisan i zbog toga nece igrati. To je on znao ima pola godine i opet pokusao da se prosverca. MogloKobe Bryant je napisao/la: ↑06 jan 2022, 00:07Stanite AO pocinje 17.1 znaci ima vise od 10 dana da Djokovic sredi vizu , prema tome cemu histerija , ako je dobio medicinsko izuzece znaci ima pravo nastupa , samo treba uraditi testove i valjda ce dobiti vizu? ili ja nisam dobro razumio ?
Bi sigurno to proci u Beogradu, ali u Melburnu jok.
- OldFashioned
- Kontakt:
Je li ti nisi razumio o čemu se ovdje zapravo radilo, (pročitao cijeli tekst) na portalima ili se samo onako šegačiš iz dosade ?
Shvatili smo da si vakcinisan, super za tebe, tvoj život i tvoja odluka.
Shvatili smo da si vakcinisan, super za tebe, tvoj život i tvoja odluka.
The problem with the world is that the intelligent people are full of doubts, while the stupid ones are full of confidence.
Budimo realni ne zasluzuje da nastupi jer:
Antivax idioti su jedna od ove tri opcije:
1. glupi
2. ckepi
3. oboje
dr. Alem Peterson
dr. Alem Peterson
Ocekuj uskoro i ostavke par ljudi iz tih komisija, slobodno.lucky13 je napisao/la: ↑05 jan 2022, 23:55evo ministar zdravlja rekao da je on odlucio da mu se ukine viza jer nije podnio dovoljno dokaza za izuzece koje su mu na osnovu istih tih dokaza odobrile 2 komisije od kojih je jednu sastavljalo vjerovatno bas njegovo ministarstvo. rece i da SVI moraju biti vakcinisani i da taj tretman imaju i australijanci kod ulaska u kafic a kamoli u drzavu.
e sada. sta je sa oztalim nevakcinisanim izuzecima koji su po izjavama AO vec na turniru? i kako je nole uopste dobio izuzece od njihovih komisija ako nema dovoljno dokaza?
Pa najgora je upravo zbog nepostivanja ZAKONA, jelde!? Tesko za shvatiti, ipak smo balkanci, znam. Ljudi tamo ne mogu u **** kafic 2 godine, onda ti jedan imigrant dodje da prebacuje lopticu nevakcinisan. I to bi kao trebalo pravdat zbog? Jer je nasa balkanska krv? Znam ja nas, **** ti nas.OldFashioned je napisao/la: ↑05 jan 2022, 23:48Ethel je napisao/la: ↑05 jan 2022, 23:28Kakav mi mentalitet odvratan imamo to je za nepovjerovati, samo da se zbijaju sale i da se nasladjaju nekome drugome i mi imamo ispunjen dan, bez toga nasi zivoti u BiH nemaju smisla.
A to sto nam nikakvu razliku u zivotu ne pravi hoce li Novak uci u Australiju ili nece je nebitno draze nam je da ne udje da se mozemo nasladjivati. Uopste nam nije bitna cinjenica sto smo samo dno u Europi a vjerovatno i u svijetu, sto nam je drzava najgora drzava koja trenutno postoji na svijetu a da nije rat u njoj.
Bitno je da se nasmijemo i da se sprdamo iako nasi teniseri ne mogu na Grand Slam ni da su vakcinisani 58 dozom, o ostalim stvarima van sporta je suvisno i pricati tu smo prvaci svijeta u podvijanju repa kad treba reagovati na nepravdu.![]()
-
- Kontakt:
Ne priznajemo australijski aerodrom, samo se jednom narodu zabranjuje ulaz!!! #"
- NerminFatic
- Kontakt:
Smanji dozivljaj malo. Citas li neki drugi izvor osim Kurira, Alo i slicno? Reuters objavio ''da je bio jedan od rijetkih kojem su prvotno dopustili a ukupno je samo 3 igraca uslo u zemlju pod medicinskim izuzecem'', Pazi, 3 od 26! Ali bolje je guslati jelde da su pustili 26 a samo njega ne i da je ''ceo svet protiv Srba"!lucky13 je napisao/la: ↑06 jan 2022, 00:07e sada, da je ITF kakva validna organizacija trebala bi stati u zastitu noleta. jer je dobio garancije od AO da moze da nastupa ali ga je drzava u kojoj se odigrava tuirnir u tome sprijecila. sto znaci da AO ima problema sa vlastitom drzavom i ne moze garantovati nastup teniserima. ITF i ATP su ti koji treba da stite tenisere. ali da je to tako ne bi nole pokusavao da osnuje organizaciju koja ce to bolje ciniti!

I cuj kaze pogrijesili kod vize hahahaha, covjek na putu 20 godina, proputovao planetu uzduz i poprijeko. Ma daj bolan.
Sad odjednom kreno s licnom kartom samo jel!?
Sad odjednom kreno s licnom kartom samo jel!?

Zbog jako strogih mjera tamo australci koji rade vani se ne mogu vratit u svoju drzavu, familije nisu vidjeli po 2g a njega antivaksera da puste jer zna dobro igrat tenisa.Ocigledno ljudima tesko shvatiti da ima drzava gdje su pravila za sve ista.
To je to. Jos jedan dobar komentar.
Samo su realno mogli to malo brze odraditi a ne da covjeka zatvore u sobu citav dan ali eto.Potvrda je dovoljna za igranje AO, ali nije za ulazak u državu. Organizatori AO su se vodili finansijskim motivima, verovatno ih i sponzori pritisnuli, ali državu to ne interesuje. Kako da političar objasni radniku da ne sme na posao da zaradi da se prehrani jer nije vakcinisan, a udarač žute loptice može doći nevakcinisan, uzeti par miliona za dve nedelje i nazad kući
- QUARTERBACK
- Kontakt:
ja jutros rekoh ne vjerujem da je isao na blef sansa za to je bila 2% kad ono... ne znam, iskreno mislim da je imao garancije da moze doci i da ne bi bez istih ni krenuo na taj put pa nije crtani jbt
tu je doslo do raskola izmedju organizacije AO i Australijske vlade, te komisije koje su mu dale prvobitno dozvole i izuzece moraju da se izjasne, ima jos do turnira ali sad im je pravi momenat da izadju javno i kazu stvari stoje tako i tako..
svim spekulacijama i glupostima stati u kraj, gube i na sopstvenom kredibilitetu i rejtingu turnira s tim zapetljanim pravilima, moraju se jasno oglasiti jednostavno je..
u svoj toj prici sta je s ostalim teniserima koji su navodno dobili to izuzece, ili igraju svi ili niko
bice zanimljiv rasplet ove price

tu je doslo do raskola izmedju organizacije AO i Australijske vlade, te komisije koje su mu dale prvobitno dozvole i izuzece moraju da se izjasne, ima jos do turnira ali sad im je pravi momenat da izadju javno i kazu stvari stoje tako i tako..
svim spekulacijama i glupostima stati u kraj, gube i na sopstvenom kredibilitetu i rejtingu turnira s tim zapetljanim pravilima, moraju se jasno oglasiti jednostavno je..
u svoj toj prici sta je s ostalim teniserima koji su navodno dobili to izuzece, ili igraju svi ili niko

dr. Alem Peterson
dr. Alem Peterson
- OldFashioned
- Kontakt:
Nama je još samo ostalo naslađivanje na komšijske/susjedske nesreće i "bio je offside".
The problem with the world is that the intelligent people are full of doubts, while the stupid ones are full of confidence.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.