Strasno haha pa ovo je jedan od najgledanijih yt kanala na svijetu

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Strasno haha pa ovo je jedan od najgledanijih yt kanala na svijetu
Ne da admin jer bi se najviše pljuvao ovaj portalčić. Svaka (i ozbiljna) kritika završi banom.ReX je napisao/la: ↑05 jan 2022, 13:28Postoji li nekakva tema na SS o tipa novinarskim biserima? Mislim vise onako opcenito i ne samo o sportu? Mislim da bi bilo hrpa materijala, interesantni diskusija i naravno klikova za SS (he he) jer bi ta tema bila u vrhu. Stvarno ne kontam kako se pojedini mogu nazivati novinarima i cak pisati po "velikim" portalima/novinama.
Evo jednog friskog primjera. Necu spominjati sajt ali rubrika glasi "ZVANIČNO: Sve je gotovo, Edin Višća ima novi klub!". Da bi potom prenijeli tekst sa nekog turskog portala gdje je kao navodno deal sklopljen i Visca bi trebao preci u Trabzonspor.
Kao prvo znaju li ti ljudi sto pisu tekstove sta znaci rijec ZVANICNO?! Jel izaslo saopstenje kluba/klubova, igraca, jel ima slika sa dresom, rukovanje sa predsjednikom. Ista? Ne.
Da Bog sacuva. Izvinjavam se na mini rantu ali yebote..
Sta ce mu Amerika pored Bänovića
Nevjerovatno ali tako je , divni smog
Koliko god da ti daju puno ti je
Tamo su dobre plate baš , poznanik ima 2800 KM
Nista onda da apliciram pa sta budebombaysaphire je napisao/la: ↑05 jan 2022, 21:40Tamo su dobre plate baš , poznanik ima 2800 KM![]()
Polubitna je pozicija , ne znam tačno .
cuj konkurs tu zar se ona ne gasi tj. rusi napustaju ovo trziste nekom su je tusnuli a obicno onda ide smanjenje uposlenih itdbombaysaphire je napisao/la: ↑05 jan 2022, 21:40Tamo su dobre plate baš , poznanik ima 2800 KM![]()
Polubitna je pozicija , ne znam tačno .