Bas kao sto je Djole otres`o Murraya tako ce Francuzi Dance.adnan24 je napisao/la: Danas igram na Dansku,Partizan,Juventus

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Bas kao sto je Djole otres`o Murraya tako ce Francuzi Dance.adnan24 je napisao/la: Danas igram na Dansku,Partizan,Juventus
OTNYS_YNWA je napisao/la:Bas kao sto je Djole otres`o Murraya tako ce Francuzi Dance.adnan24 je napisao/la: Danas igram na Dansku,Partizan,Juventus
utakmica pocinje za minut ni do kladionice nemogu sticjasko_juve je napisao/la:probajte union berlin-paderborn 2/1 onako usput![]()
i ja sam maloprije dobio taj par..mislio sam ako imate na depozitu pa baciti markicu,dvije..necko_gradacac je napisao/la:utakmica pocinje za minut ni do kladionice nemogu sticjasko_juve je napisao/la:probajte union berlin-paderborn 2/1 onako usput![]()
Citizen-X je napisao/la:htjedo ja rec da ce djole unistit mareja al eto nisam htio da se glupiram jer sam vidio da svi igraju over....
Ma jaruga,slobodno reci šta misliš,nije ok pehirat',ali imaš pravo na svoje mišljenje(ja sam mislio da će Murray dobiti,ali eto).volimliverpool je napisao/la:
Inače,ja mislim da će Đoković-Murray ići večeras under 40 gemova.
Dobar. Izbaci Frankfurt, ubaci Siti i malo pojacaj uplatu. Moglo bi vrlo lako procitm-ovac iz mase je napisao/la:Francuska - Danska 1
Twente - Feyenoord 1
Inter - Palermo 1
Juventus - Udinese 1X
Wolves - Stoke 1X
Arsenal - Huddersfield Ne daju oba
Cagliari - Bari 1
Frankfurt - M'gladbach 1
41 KM![]()
Komentar ?
bogami DVICA na polu vremenujasko_juve je napisao/la:probajte union berlin-paderborn 2/1 onako usput![]()
ht 0-1jasko_juve je napisao/la:probajte union berlin-paderborn 2/1 onako usput![]()
jbg ranije moras javljat ove dojavejasko_juve je napisao/la:ht 0-1jasko_juve je napisao/la:probajte union berlin-paderborn 2/1 onako usput![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.