Newcastle United F.C.
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Re: Newcastle United F.C.
Coventry-ju, valjda. A posuđen je prije 5-6 dana, a QPR ima pravo otkupa na kraju godine. Dakle, 99% će tamo nastaviti karijeru.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
Da Coventryu,okrenulo me nesta.Monolog je napisao/la:Coventry-ju, valjda. A posuđen je prije 5-6 dana, a QPR ima pravo otkupa na kraju godine. Dakle, 99% će tamo nastaviti karijeru.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
bolje se qpr pojacao nego liverpool za sad na ovom prelaznom 

You are someone else I am still right here
- sultanbadza
- Kontakt:
Jedino pojacanje u Liverpoolu je Kenny Dalglish kao menadzer. Inace, na toj je poziciji slabiji od bilo kojeg naseg trenera dosad.fera je napisao/la:bolje se qpr pojacao nego liverpool za sad na ovom prelaznom

Osjetio sam ga, poštovani gledaoci, ne znam kako, ali vjerovao sam da će Salihović pogoditi iz ovog slobodnog udarca...
Vlasnik Newcastlea u dva sata u kasinu 'spiskao' 1.2 mil. eura
Bilo je nevjerojatno. Izgubio je milijun eura u nešto više od trajanja jedne nogometne utakmice i nije uopće mario za to, rekao je neimenovani izvor za britanski The Sun.
U nešto više od trajanja jedne utakmice, vlasnik engleskog prvoligaša Newcastlea Mike Ashley (47) u kasinu je izgubio 1.2 milijuna eura i na odlasku još dao napojnicu službeniku kasina od 850 eura.
Glavni čovjek Newcastlea u provodu je bio s menadžerom Alanom Pardewom i direktorom engleskih prvoligaša Derekom Llambisom. Bili su u Aspers kasinu samo 500 metara od St. James Parka.
Dobro im je krenulo. Ashley je u nekoliko sati dobio 150.000 eura. Tad su uzeli pauzu i popili piće.
- Vratili su oko dva sata i ponovno počeli igrati. Bilo je nevjerojatno. Izgubio je milijun eura u nešto više od trajanja jedne nogometne utakmice - rekao je izvor za engleski The Sun.
Sreća im se potpuno okrenula, no to nije previše zabrinulo vlasnika Newcastlea.
- Otišli su oko četiri sata. Nevjerojatno, ali uopće ih nije smetao gubitak novca. Izašli su s osmijehom na licima i još dali napojnicu djeljitelju. Ljudi to obično rade kad dobiju - dodao je izvor.
____
Eto, mogli ste dovesti nekog mladog Francuza africkih korijena, zeljnog igre, za tih 1.2 miliona eura
Bilo je nevjerojatno. Izgubio je milijun eura u nešto više od trajanja jedne nogometne utakmice i nije uopće mario za to, rekao je neimenovani izvor za britanski The Sun.
U nešto više od trajanja jedne utakmice, vlasnik engleskog prvoligaša Newcastlea Mike Ashley (47) u kasinu je izgubio 1.2 milijuna eura i na odlasku još dao napojnicu službeniku kasina od 850 eura.
Glavni čovjek Newcastlea u provodu je bio s menadžerom Alanom Pardewom i direktorom engleskih prvoligaša Derekom Llambisom. Bili su u Aspers kasinu samo 500 metara od St. James Parka.
Dobro im je krenulo. Ashley je u nekoliko sati dobio 150.000 eura. Tad su uzeli pauzu i popili piće.
- Vratili su oko dva sata i ponovno počeli igrati. Bilo je nevjerojatno. Izgubio je milijun eura u nešto više od trajanja jedne nogometne utakmice - rekao je izvor za engleski The Sun.
Sreća im se potpuno okrenula, no to nije previše zabrinulo vlasnika Newcastlea.
- Otišli su oko četiri sata. Nevjerojatno, ali uopće ih nije smetao gubitak novca. Izašli su s osmijehom na licima i još dali napojnicu djeljitelju. Ljudi to obično rade kad dobiju - dodao je izvor.
____
Eto, mogli ste dovesti nekog mladog Francuza africkih korijena, zeljnog igre, za tih 1.2 miliona eura

''Why do you think your moves are so grand and noble and I'm always the idiot piece of shit!''
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Ma ja, igračima se nude novi ugovori(nešto slabiji od trenutno važećih), a potroši se 1.2 miliona za sat i po'. To je taj (C)ashley.polga je napisao/la:Eto, mogli ste dovesti nekog mladog Francuza africkih korijena, zeljnog igre, za tih 1.2 miliona eura

Nego, postoji nekakav spisak pojačanja koji je Pardew proslijedio Cashleyu(naravno, ne mislim da će svi ti igrači stići, napis'o sam to u nekoliko navrata), a ovaj još nije dao novac za to. Dakle, sad znamo zašto; bolje je malo rulet, malo black-jack, negoli malo poboljšat squad.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
Sta je bilo sa Sebastianom Larssonom iz Birminghama?
Pisalo se da ga je Newcastle zelio dovesti, i da je Birmingham prihvatio ponudu, i dozvolili su igracu da pregovara o licnim uslovima, ali je to na kraju propalo.
Pisalo se da ga je Newcastle zelio dovesti, i da je Birmingham prihvatio ponudu, i dozvolili su igracu da pregovara o licnim uslovima, ali je to na kraju propalo.
''Why do you think your moves are so grand and noble and I'm always the idiot piece of shit!''
- gloryhunter
- Kontakt:
Good news this morning that Alan Pardew is hoping to complete the signing of Stephen Ireland from Aston Villa this week.
ovo dobro izgleda, ireland u sredinu barton na krilo, a vraca se i ryan taylor uskoro pa moze odigrat koju utakmicu na desnom beku ili krilu.
mozda ce i carroll biti fit za fulham ili ipak ne?. ekipa sad ide u portugal, iduca tekma je tek 2.2.11.
ovo dobro izgleda, ireland u sredinu barton na krilo, a vraca se i ryan taylor uskoro pa moze odigrat koju utakmicu na desnom beku ili krilu.
mozda ce i carroll biti fit za fulham ili ipak ne?. ekipa sad ide u portugal, iduca tekma je tek 2.2.11.
on je na ljeto slobodan tako da bi ga svrake mogle za par miliona dovesti vec sada... a kvalitetan je igrac sigurno bi mogao igrati u newcastle-upolga je napisao/la:Sta je bilo sa Sebastianom Larssonom iz Birminghama?
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Hm, bilo je blizu dogovora, al' je na kraju sam Birmingham odustao, a PR ove ekipe je rek'o da Larsson nije na prodaju. Naravno, to je trajalo 24h, pa je opet sutradan Sebastian stavljen na transfer listu. Jednostavno, previše igrica je oko njegovog dovođenja, tako da sve više sumnjam da ćemo ga gledati u dresu Newcastlea. Also, @Fera je u pravu, njemu ističe ugovor na kraju sezone, no tada će biti više zainteresovanih, a ne samo Svrake.polga je napisao/la:Sta je bilo sa Sebastianom Larssonom iz Birminghama?
Ali, dolazak Irelanda je vrlo moguć. Inače, problem predstavlja Villin zahtjev da Newcastle plaća punu sedmičnu platu posuđenom igraču(75k funti). Eh, kako Ireland nije dugo igrao, te i ono što je u Villi pokaziv'o nije uopšte za prolaznu ocjenu, čelnici Newcastlea vagaju da li da izdvoje taj novac ili ne. Ukoliko bude na nekih 50k, onda bi se moglo, ovako mislim da će biti jako teško.
http://www.skysports.com/story/0,19528, ... 26,00.html
Evo izgleda da ste ipak bili u pravu za Irelanda. U pitanju je posudba, što je veoma dobro, jer sumnjam da on može vratiti nekadašnju formu iz Citya, kada je bio poprilično dobar. Ovako, ako se ne pokaže, vraćate ga u Villu.
Evo izgleda da ste ipak bili u pravu za Irelanda. U pitanju je posudba, što je veoma dobro, jer sumnjam da on može vratiti nekadašnju formu iz Citya, kada je bio poprilično dobar. Ovako, ako se ne pokaže, vraćate ga u Villu.
- gloryhunter
- Kontakt:
Ekipa se priprema u Portugalu....
Konacno nesto oko Xisca, pojavila se informacija da bi Xisco mogao u Middlesbrough na posudbu...ali Pardew je demantirao to..procitajte....
Pardew – Xisco’s A Lovely Lad Who’s Lost His Way
http://www.nufcblog.com/2011/01/28/pard ... way-a-bit/
Konacno nesto oko Xisca, pojavila se informacija da bi Xisco mogao u Middlesbrough na posudbu...ali Pardew je demantirao to..procitajte....
Pardew – Xisco’s A Lovely Lad Who’s Lost His Way
http://www.nufcblog.com/2011/01/28/pard ... way-a-bit/
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Desilo se ono što je Cashley govorio posljednjih par mjeseci - Carroll nije na prodaju. Dakle, ponuda Tottenhama od 25 miliona funti + premije je odbijena, tako da je najbolji strijelac Svraka ostao na St. James Parku(što je i Andy-jeva želja).
No, ono što je postalo aktuelno je Pardew-ova izjava da je uvjeren kako će potpisati 2 nova igrača do ponedjeljka(sutra je, kako svi znamo, kraj prelaznog roka). Helem, podebljana je ponuda za Sebastiana Larssona čiji ugovor sa Birminghamom ističe na kraju sezone. Sam Larsson je predao zahtjev za transfer(nešto što se govori i za Torresa u posljednje vrijeme), tako da je velika vjerovatnoća njegovog dolaska. Mada, direktor Blackburna, a i menadžer Aston Ville su izjavili kako im je ovaj igrač zanimljiv, pa neće biti lako Newcastleu da dođe do njega(no s obzirom da je Aston Villa gradski rival Birminghamu, nekako mi je teško za povjerovati da će tamo nastaviti karijeru).
Kada je drugi igrač u pitanju, šuška se o napadaču. Dakle, Best, Ranger, Shola, Lova i Carroll su tu, al' ipak se traži još jedan napadač(o kome se radi, vjerujte da ne znam). Sam Pardew je izjavio da jeste zadovoljan ovim igračima, al' da je potreban još jedan iskusniji koji će biti od značaja kako na terenu, tako i u svlačionici.
No, ono što je postalo aktuelno je Pardew-ova izjava da je uvjeren kako će potpisati 2 nova igrača do ponedjeljka(sutra je, kako svi znamo, kraj prelaznog roka). Helem, podebljana je ponuda za Sebastiana Larssona čiji ugovor sa Birminghamom ističe na kraju sezone. Sam Larsson je predao zahtjev za transfer(nešto što se govori i za Torresa u posljednje vrijeme), tako da je velika vjerovatnoća njegovog dolaska. Mada, direktor Blackburna, a i menadžer Aston Ville su izjavili kako im je ovaj igrač zanimljiv, pa neće biti lako Newcastleu da dođe do njega(no s obzirom da je Aston Villa gradski rival Birminghamu, nekako mi je teško za povjerovati da će tamo nastaviti karijeru).
Kada je drugi igrač u pitanju, šuška se o napadaču. Dakle, Best, Ranger, Shola, Lova i Carroll su tu, al' ipak se traži još jedan napadač(o kome se radi, vjerujte da ne znam). Sam Pardew je izjavio da jeste zadovoljan ovim igračima, al' da je potreban još jedan iskusniji koji će biti od značaja kako na terenu, tako i u svlačionici.
- gloryhunter
- Kontakt:
osim rangera i carrolla svi njih bi se rjesio..eto mozda smotanog shole nebi jer je maskota, ali bi manje igrao.Monolog je napisao/la:
znaci lovenkrands, best i xisco van...ali xiscu bi dao priliku da se pokaze....
btw sta ce nam jos jedan napadac kad ih imamo 6 + vuckic, donaldson, airey i ostali juniori..

- dr.van nostrand
- Kontakt:
veceras treba stici Stephen Ireland na posudbu do kraja sezone : http://www.skysports.com/story/0,19528, ... 57,00.html
"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
ako ode torres za 50 miliona odma 40 treba ponuditi za carrolla nadam se da bi to prihvatiliMonolog je napisao/la:Desilo se ono što je Cashley govorio posljednjih par mjeseci - Carroll nije na prodaju. Dakle, ponuda Tottenhama od 25 miliona funti + premije je odbijena, tako da je najbolji strijelac Svraka ostao na St. James Parku(što je i Andy-jeva želja).

- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Nemoj nam njega @Fera. Idite vi u neki drugi hood i tamo uzmite ono što vam je potrebno(skoknite do Madrida i uzmite Aguerra
), nemojte nama uzimati ono najvrijednije.

Da, izgleda da je na medicinskom pregledu(to uostalom i piše ovdje), a i sam je izjavio da bi volio karijeru nastaviti na St. James Parku. Valjda će se večeras i sutra znati mnogo više u vezi ovoga(no, još nije objelodanjeno učešće Newcastle-a u sedmičnoj plati ovog Irca).dr.van nostrand je napisao/la:veceras treba stici Stephen Ireland na posudbu do kraja sezone : http://www.skysports.com/story/0,19528, ... 57,00.html
Ma nije valjda da računaš na Xisco-a? Pa ni on sam ne računa na sebe, a kamoli trener ili neko drugi. Što se tiče napadača, vidjeli smo da Ranger ipak nije toliko iskusan, često ga mladalački povuče pa bude sebičan, Shola nema snage za 90-minutne napore, Best je isuviše mlad...Dakle, ipak je potreban jedan napadač(kada se sve realno uzme).gloryhunter je napisao/la:btw sta ce nam jos jedan napadac kad ih imamo 6 + vuckic, donaldson, airey i ostali juniori..
- gloryhunter
- Kontakt:
pardew je rekao xiscu i medijima da ce xisca vratit na scenu i da ce raditi s njim da se vrati na svoj put ako ostane. best nije mlad jer ima skoro 25godina.
xiscova 2 gola a zabio ih je 71 u svojoj domovini.
- Per Ciljan Skjelbred
- Kontakt:
Ali samo 15 u La Ligi, sve ostalo po nižim ligama...gloryhunter je napisao/la:pardew je rekao xiscu i medijima da ce xisca vratit na scenu i da ce raditi s njim da se vrati na svoj put ako ostane. best nije mlad jer ima skoro 25godina.
ode on nazad u domovinugloryhunter je napisao/la:pardew je rekao xiscu i medijima da ce xisca vratit na scenu i da ce raditi s njim da se vrati na svoj put ako ostane. best nije mlad jer ima skoro 25godina.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.