Chelsea FC
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88
- wadethegreat
- Kontakt:
Re: Chelsea FC
Pu **** li vam sve usta.
Chalobah dva dodira sa loptom, dvije greške. 

-
- Kontakt:
Marcos Alonso ne moze cuvati ni krila iz BH Premijer lige, kamoli Salaha...
A pogledajte samo Havertza...pa sam sebi zapinje za noge..ne mogu da vjerujem da jedan igrač može biti tako mekan..ko da ga je otac žvakom pravio
Aj fino evo ovako ste favoriti bez njega, pa vec 2 komada vam uvaljali. Treba znati mrcinu koristiti u napadu. On je igrac koji zahtjeva prilagodbu sistema, sto opet Tuchel nije voljan da uradi.
Na kraju, dovedes igraca od 115 mil i onda neces nista da uradis da ga uklopis. Nemoj dzaba pare onda bacati.
- wadethegreat
- Kontakt:
Katastrofa nakon dobrog starta evo reko trznuli su se. Borba za top 4
Ni u jednom timu nije bio dobar protiv jačih protivnika. Nema to veze sa sistemom.tiffoso je napisao/la: ↑02 jan 2022, 18:00Aj fino evo ovako ste favoriti bez njega, pa vec 2 komada vam uvaljali. Treba znati mrcinu koristiti u napadu. On je igrac koji zahtjeva prilagodbu sistema, sto opet Tuchel nije voljan da uradi.
Na kraju, dovedes igraca od 115 mil i onda neces nista da uradis da ga uklopis. Nemoj dzaba pare onda bacati.
Velež, Chelsea FC, LA Lakers, Scuderia Ferrari
Ma ne radi se o tome. Mogli ste mnogo efikasnijeg napadaca dovesti za ovo sto igrate nego Lukakua. Al ocigledno englezi imaju fetis da trose lovu na igrace koji ovise striktno od sistema.jose je napisao/la: ↑02 jan 2022, 18:16Ni u jednom timu nije bio dobar protiv jačih protivnika. Nema to veze sa sistemom.tiffoso je napisao/la: ↑02 jan 2022, 18:00Aj fino evo ovako ste favoriti bez njega, pa vec 2 komada vam uvaljali. Treba znati mrcinu koristiti u napadu. On je igrac koji zahtjeva prilagodbu sistema, sto opet Tuchel nije voljan da uradi.
Nama dobro, mi inkasirali 115 mil.
Moze se ovo uzeti,sa silnim problemima oko povreda,korone i uslje Lukakua momci se bore..
Podrska Tuhelu ,bice to jos bolje kad bude ekipa kompletna..
Podrska Tuhelu ,bice to jos bolje kad bude ekipa kompletna..
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
Kako ce tek Pulisic peotiv Manea kad nije mogao azpi
- Pensioner26
- Kontakt:
Na kraju i bi bod. Ne paše ni jednoj ni drugoj ekipi, ali eto..
Poslije turbulentnog početka utakmice na kraju sam zadovoljan podjelom bodova, Kovačić MOTM.
Dobro je tuhel spremio utakmicu puno presinga 90min jak tempo igre,jednostavno fale igraci koji su povredjeni i koji mogu sve to da isprate, caloba ne znam gde je poleteo glavom,mogao je nogom lagano izbije loptu, bas je lose intevenisao,kante kako je odigrao brutalno delio lopte sekao napade,mnogo fali kada je povredjen.
Ma nije bilo puno kvalitetnih igrača na tržištu. Istina, da sam se ja pitao, ne bih ga sigurno doveo, pogotovo za toliku lovu. Koliko god Marina imala uspjeha u dovođenju nekih igrača, toliko ima i promašaja.tiffoso je napisao/la: ↑02 jan 2022, 18:27Ma ne radi se o tome. Mogli ste mnogo efikasnijeg napadaca dovesti za ovo sto igrate nego Lukakua. Al ocigledno englezi imaju fetis da trose lovu na igrace koji ovise striktno od sistema.jose je napisao/la: ↑02 jan 2022, 18:16Ni u jednom timu nije bio dobar protiv jačih protivnika. Nema to veze sa sistemom.tiffoso je napisao/la: ↑02 jan 2022, 18:00
Aj fino evo ovako ste favoriti bez njega, pa vec 2 komada vam uvaljali. Treba znati mrcinu koristiti u napadu. On je igrac koji zahtjeva prilagodbu sistema, sto opet Tuchel nije voljan da uradi.
Nama dobro, mi inkasirali 115 mil.
Međutim, rodilo se, valja ga ljuljati.
U januaru ne možeš dovesti ništa kbalitetno, zato ga treba uključiti u igru, jer je neophodan protiv ovih Burnleya, Leedsova i sl.
Na kraju sezone ga staviti na transfer listu i kraj price..
Steta zbog jucerasnjeg boda,imamo igru ,al dzaba kad je realizacija losa zadnjih mjesec dana,nama je krenula realizacija od meca sa Junajtedom na Bridzu..
Da ne bi Calobine greske uvjeren sam da bi ih uzeli jucer.. kad se vrate svi bice to dosta bolje
Steta zbog jucerasnjeg boda,imamo igru ,al dzaba kad je realizacija losa zadnjih mjesec dana,nama je krenula realizacija od meca sa Junajtedom na Bridzu..
Da ne bi Calobine greske uvjeren sam da bi ih uzeli jucer.. kad se vrate svi bice to dosta bolje

PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
Nek ide kod Contea, a proslijede Kanea ovamo. Svi sretni i zadovoljni.
- wadethegreat
- Kontakt:
Onaj intervju je teski krindz ali dokaz da ne mogu tek tako otjerati igraca od 115 milki ili poslati na tribine. Vidi se da govori sta su mu uprava i menadzeri se dogovorili 

Kod bilo kog drugog trenera bi leteo bez obzira na cenu,tuhel je nekako smirio situaciju,setimo se kepe,nije mogao da se izbori sa pritiskom,lukaku neka prica sta hoce samo neka daje golove i igra dobro,pa i azar je pricao oduvek da hoce u real pa mu niko nista nije zamerao.
Ne sjećam se da je to ikad rekao. Nagađalo se do zadnjeg trenutka, ali on to u svojim intervjuima nikad nije spomenuo, dok stvarno nije otišao.ZOGLI je napisao/la: ↑05 jan 2022, 09:01Kod bilo kog drugog trenera bi leteo bez obzira na cenu,tuhel je nekako smirio situaciju,setimo se kepe,nije mogao da se izbori sa pritiskom,lukaku neka prica sta hoce samo neka daje golove i igra dobro,pa i azar je pricao oduvek da hoce u real pa mu niko nista nije zamerao.
Za razliku od Nutelle, koji je otvoreno govorio da bi želio otići u Madrid.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.