I zasto uopste pocinje djed ispred Oxa ili Keite
Liverpool FC
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: Liverpool FC
Njima na klupi Ziyech i Odoi kao napadacka alternativa a mi bez ikakve podrske, Salah i Mane odose za Kamerun nakon ovog
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Ide opet zimska kriza kao i prosle sezone, what a time to be alive
Ten toes, I done laps in the trench
And when they need more, I'm right back like I'm Trent
Ekstra ako bi to znacilo da se rijesavamo beskorisnih milnera,oxa i keitescorpy je napisao/la: ↑01 jan 2022, 11:18A report in Italy suggests that Milan dynamo Franck Kessié has received a contract proposal from Liverpool, with the Ivorian's current deal set to expire in six months.
No figures have been mentioned on Liverpool’s offer, but Kessié's demands aren’t a financial stretch for Liverpool in the way they were for Milan. If we say, for example, that Liverpool paid Kessié €9m-per-season, this equates to £7.5m-per-season and would see him fall in between Alisson and Jordan Henderson in the wage bill, earning around £145,000-per-week.
Sta kazete za moguce novo pojacanje ako prihvati ponudu
https://www.liverpool.com/liverpool-fc- ... 612093.amp
Bravo Mane, bravo 
Ne vraćaj se ovakav iz Kameruna majke ti
Ne vraćaj se ovakav iz Kameruna majke ti
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Kakav idiot
јebem ti sve retardirano
I found freedom. Losing all hope was freedom.
“Once you overcome the one-inch tall barrier of subtitles, you will be introduced to so many more amazing films.”
“Once you overcome the one-inch tall barrier of subtitles, you will be introduced to so many more amazing films.”
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Cirkus
Azpilicueta i Alonso konstantno sami, pitanje trenutka kad ce uvalit neku loptu.
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Aaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaa
Svrsit cuuuy
Svrsit cuuuy
Gdje je taj ugovor više, koliko smo jadna ekipa kad on ima los dan.
Vazda mi nesto ovako moramo primiti 
Na kraju 3:2
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
A raspada u tri minute 
Mrs više
Mrs više
Kad god gledam ovaj Liverpool bez odbrane skroz. Stalno sijeva ispred gola.
You are someone else I am still right here
Krkan milner pravi najgluplji moguci faul
Grk da se poceo rolati poslije udarca mounta dobio bi crveni
Kako je ova ekipa glupa bgt jbo, protivnik se raspo i sami ih vrate u igru
Dbg izgubili mrtve jbli
Grk da se poceo rolati poslije udarca mounta dobio bi crveni
Kako je ova ekipa glupa bgt jbo, protivnik se raspo i sami ih vrate u igru
Dbg izgubili mrtve jbli
Ja samo ne znam moze li iko protiv Liverpoola dobiti crveni... mamu usta Tayloru i Varu i glupom Tsimikasu...
I naprijed, i naprijed, i naprijed....
Henderson bas u losoj formi zadnjih par utakmica, svaki ozbiljniji pas greska. Keita mora uci jer nemamo nikakve kontrole na sredini s djedom i kapitenom skupa.
Zanimljivo je kad se nema nikakvih ocekivanja
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.