FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Megamon
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Megamon » 30 jan 2011, 11:44

padobranac1978 je napisao/la:jeli ti ovo jedan od argumenata,majke ti :lol: pa svi znamo sto je ljubio grb (odgovor na provokacije),a izmedju ostalog ima 102 god. a Keni ce ovo biti dodatni motiv da radi jos vise i bolje ;)
Pa bas zato sto je covjek star,ima autoritet i iskustvo.Zna pregovarati sa sudijama.A sta ce Keno nece smjeti progovorti ni jedne ;)

Avdic je zaduzio bordo dres i treba mu dati kapitensku traku,naravno ako bude igrao u prvoj postavi.
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!

molotovljev

Post Postao/la molotovljev » 30 jan 2011, 11:46

Zanimljivo, Avdic-Obuca :?:
F.K.SARAJEVO

padobranac1978
Kontakt:

Post Postao/la padobranac1978 » 30 jan 2011, 11:47

Megamon je napisao/la:
padobranac1978 je napisao/la:jeli ti ovo jedan od argumenata,majke ti :lol: pa svi znamo sto je ljubio grb (odgovor na provokacije),a izmedju ostalog ima 102 god. a Keni ce ovo biti dodatni motiv da radi jos vise i bolje ;)
Pa bas zato sto je covjek star,ima autoritet i iskustvo.Zna pregovarati sa sudijama.A sta ce Keno nece smjeti progovorti ni jedne ;)

Avdic je zaduzio bordo dres i treba mu dati kapitensku traku,naravno ako bude igrao u prvoj postavi.
:lol: :lol: kao sto je juce pregovarao sa nama da raja ne baca grudve :lol: :lol: avdić=pregovarač :lol:
MI SLAVIMO TITULE NA GLAVNOM SKVERU
I IMAMO ULICU PO FUDBALERU!

Esii TM87
Kontakt:

Post Postao/la Esii TM87 » 30 jan 2011, 11:48

molotovljev je napisao/la:Zanimljivo, Avdic-Obuca :?:
Jako zanimljivo 8-) isto kao Nole-Marej
1921-2011

dr.van nostrand
Kontakt:

Post Postao/la dr.van nostrand » 30 jan 2011, 11:48

Amel Handzic se isticao uz tog Aladina najvise na terenu , vidi se da je prevazisao "rezervni tim" ...samo sto sam ja mislio da je to Kenan jer su slicni ...Konto da je Kenan ostao igrati i drugi dio tekme. Kenan me nije nesta imresionirao cak mogu reci i razocarao i mislim da to davanje trake njemu je samo nabijanje cijene sto mu omogucuje brzo i skoro prodavanje negdje vani...
"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black

Megamon
Kontakt:

Post Postao/la Megamon » 30 jan 2011, 11:49

padobranac1978 je napisao/la:
Megamon je napisao/la:

:lol: :lol: kao sto je juce pregovarao sa nama da raja ne baca grudve :lol: :lol: avdić=pregovarač :lol:
Pa i upravu je bio,cemu ono bacanje grudvi?
Policija je trebala ranije doci i rijesti se onoga,k'o da su prvi put vidjeli snijeg :roll:
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!

Colorado

Post Postao/la Colorado » 30 jan 2011, 11:54

zbog ovoga najvisee zasluzuje kapitensku traku , kralj :D 8-)

padobranac1978
Kontakt:

Post Postao/la padobranac1978 » 30 jan 2011, 12:00

Colorado je napisao/la: zbog ovoga najvisee zasluzuje kapitensku traku , kralj :D 8-)
nemoj sad i ti,pa znamo da je ljubio grb kao odgovor na provokacije,mada ne sumnjam ja da on voli Sarajevo ;) a za grudvanje me i ne cudi,posto je 70% od one raje bilo između 15-20 god. a za snijeg kazu da je djecija radost :lol:
molotovljev je napisao/la:Zanimljivo, Avdic-Obuca :?:
i kao sto rece covjek,po meni je Obuća vise zasluzio da bude kapiten nego pregovarač i cuj konstatacije da pregovara sa sudijama,pa nije Beslija iz zelje da ganja sudije na svaku odluku :oops:

-SiviSoko-
Kontakt:

Post Postao/la -SiviSoko- » 30 jan 2011, 12:25

Sto se tice kapitenske trake po meni su je trebali dobiti ili Avdic ili Muharemovic ali mozda ovo bude dodatni motiv za Kenu da jos vise napreduje, a mozda i da dobije na cijeni kao sto je vec neko rekao... Sve je moguce :)

nikad_izvini
Kontakt:

Post Postao/la nikad_izvini » 30 jan 2011, 12:38

Nego, jel sletio više taj paragvajac :mrgreen:
Ne treba, ne bi smjelo, superiorni uspjeh Osimovog "Željezničara" s bilo kim identificirati; to je isključivo trijumf Amarovog građanskog "masla"-inat provincijskom, mahalaškom Sarajevu. By Senad Avdić, Slobodna Bosna

padobranac1978
Kontakt:

Post Postao/la padobranac1978 » 30 jan 2011, 12:40

nikad_izvini je napisao/la:Nego, jel sletio više taj paragvajac :mrgreen:
pitanje je, jeli i poletio :oops:

-SiviSoko-
Kontakt:

Post Postao/la -SiviSoko- » 30 jan 2011, 12:59

pitanje je, jeli i poletio :oops:
Valjalo bi da jeste :D

Aldinn
Kontakt:

Post Postao/la Aldinn » 30 jan 2011, 13:14

Vise ove strufove interesuje jel poletio,nego nas :lol: Ja sam dobio informaciju, da ceka da mu menadjer donese red-bul da bi poletio :lol: Ma doci ce aBd.do polaska u Antaliju ;)

samo sarajevo
Kontakt:

Post Postao/la samo sarajevo » 30 jan 2011, 14:59

Ma interesuju se skretnicari jel sletio jel poletio,vise nego ko je njima doso,jer ako ne dodje mozda nas i pobjede nekad :lol:

FCS-FCS
Kontakt:

Post Postao/la FCS-FCS » 30 jan 2011, 15:09

doci ce na BAGERU

Colorado

Post Postao/la Colorado » 30 jan 2011, 16:02

Colorado je napisao/la: zbog ovoga najvisee zasluzuje kapitensku traku , kralj :D 8-)
nemoj sad i ti,pa znamo da je ljubio grb kao odgovor na provokacije,mada ne sumnjam ja da on voli Sarajevo ;) a za grudvanje me i ne cudi,posto je 70% od one raje bilo između 15-20 god. a za snijeg kazu da je djecija radost :lol:

Jaa kazem i stojim iza toga da Avidic zasluzuje kapitensku traku .. nema veze sad nek nosi Handzic mlad je godine su pred njim :D .. aa za grudvanje nije na odmet bacit koju grudvu hh :lol: :lol: :lol: :P ja sam bacio jednu radi redaa .. onim momcima je bilo bzvze sto su gadjali onog drvosjecu ali sta ces , desava se .. :roll: :lol: :lol:

UPS
Kontakt:

Post Postao/la UPS » 30 jan 2011, 16:25

-SiviSoko- je napisao/la:Sto se tice kapitenske trake po meni su je trebali dobiti ili Avdic ili Muharemovic ali mozda ovo bude dodatni motiv za Kenu da jos vise napreduje, a mozda i da dobije na cijeni kao sto je vec neko rekao... Sve je moguce :)
ma nidje veze ovo za kapitensku traku. Pa kapiten bi trebao biti neko od autoriteta drugim igracima a to bi k'o biva trebao biti momak sa 20 godina. E svasta :o ovaj zalizani se fakat izivljava sa svojim idejama :evil: :evil:

red devil88
Kontakt:

Post Postao/la red devil88 » 30 jan 2011, 16:37

Neznam u cemu je problem Keno je u sarajevu od malih nogu i voli taj klub i zasluzuje da bude kapiten,a ne Avdic koji odlazi i dolazi u F.K Sarajevo kako mu kurcu cejf i onda jos da mu se da kapitenska. Nemoze to je tako , a to sto spominju dizanje cijene to je po meni ok zasto da ne uzmemo dobre pare za igraca koji ima velike potenijcale da bude veliki igrac!! :D
Glory Glory Man United !!! :D

Samo F.K.S !!
Kontakt:

Post Postao/la Samo F.K.S !! » 30 jan 2011, 21:12

red devil88 je napisao/la:Neznam u cemu je problem Keno je u sarajevu od malih nogu i voli taj klub i zasluzuje da bude kapiten,a ne Avdic koji odlazi i dolazi u F.K Sarajevo kako mu kurcu cejf i onda jos da mu se da kapitenska. Nemoze to je tako , a to sto spominju dizanje cijene to je po meni ok zasto da ne uzmemo dobre pare za igraca koji ima velike potenijcale da bude veliki igrac!! :D
Zar ti nisi navijac man.utd-a ? Zasto raspravljas o nasem timu uopste :?

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 30 jan 2011, 21:39

Samo F.K.S !! je napisao/la:
red devil88 je napisao/la:Neznam u cemu je problem Keno je u sarajevu od malih nogu i voli taj klub i zasluzuje da bude kapiten,a ne Avdic koji odlazi i dolazi u F.K Sarajevo kako mu kurcu cejf i onda jos da mu se da kapitenska. Nemoze to je tako , a to sto spominju dizanje cijene to je po meni ok zasto da ne uzmemo dobre pare za igraca koji ima velike potenijcale da bude veliki igrac!! :D
Zar ti nisi navijac man.utd-a ? Zasto raspravljas o nasem timu uopste :?
On odavde moze biti samo simpatizer ,nikako navijac..
kako biti navijac a nikada ne otici na tekmu tog kluba ...
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, benko21, Direktorcic, skoJaa i 55 gostiju.