FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Sretna nam nova godina pitari i hordasi, da nam Sarajevo bude sampion jer Sarajevo to zasluzuje! 

1946-1987
-
- Kontakt:
Nek je sretna braćo moja. Želim vam zdravlja prije svega pa onda sabura za sve živo što nam de se dešava.
Sretna Nova godina svima !
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
- SviUNapad1jeAFH
- Kontakt:
sve najbolje u novoj godini, najviše zdravlja a ostalo će sve doći
pozitivno je što u sportskom smislu ova godina može biti samo bolja, jer gora od prošle teško može biti
pozitivno je što u sportskom smislu ova godina može biti samo bolja, jer gora od prošle teško može biti
"Pare su vam potrebne da biste kupili igrače, doveli dobrog trenera. Sve te floskule da igra entuzijazam, to su gluposti. Ja sam to prelomio 2015. godine, kada nisam imao dinara u kasi i kada sam doveo dobre igrače. Shvatio sam da štednjom i uklapanjem u budžet koji imam ne mogu ništa. Mora se riskirati. Samo rizikom i dovođenjem boljih igrača možemo naprijed. Mi trošimo između 25.000.000 i 30.000.000 eura, Dinamo iz Zagreba troši 50.000.000" - Zvjezdan Terzić direktor Crvene zvijezde.
Nama da odobre 30 mil budzet opet bi ordagica prizeljkivaliŠTA_JE je napisao/la: ↑01 jan 2022, 12:19"Pare su vam potrebne da biste kupili igrače, doveli dobrog trenera. Sve te floskule da igra entuzijazam, to su gluposti. Ja sam to prelomio 2015. godine, kada nisam imao dinara u kasi i kada sam doveo dobre igrače. Shvatio sam da štednjom i uklapanjem u budžet koji imam ne mogu ništa. Mora se riskirati. Samo rizikom i dovođenjem boljih igrača možemo naprijed. Mi trošimo između 25.000.000 i 30.000.000 eura, Dinamo iz Zagreba troši 50.000.000" - Zvjezdan Terzić direktor Crvene zvijezde.
Do smrti odani!
-
- Kontakt:
Naša Sabrinica drzala predavanja kako je uspješna pošto je ustedila gazdi 200 000 KMŠTA_JE je napisao/la: ↑01 jan 2022, 12:19"Pare su vam potrebne da biste kupili igrače, doveli dobrog trenera. Sve te floskule da igra entuzijazam, to su gluposti. Ja sam to prelomio 2015. godine, kada nisam imao dinara u kasi i kada sam doveo dobre igrače. Shvatio sam da štednjom i uklapanjem u budžet koji imam ne mogu ništa. Mora se riskirati. Samo rizikom i dovođenjem boljih igrača možemo naprijed. Mi trošimo između 25.000.000 i 30.000.000 eura, Dinamo iz Zagreba troši 50.000.000" - Zvjezdan Terzić direktor Crvene zvijezde.
-
- Kontakt:
Čudi me ovo, mislio sam da ce reci kako se treba okrenuti omladinskom pogonu i mladim igračima.ŠTA_JE je napisao/la: ↑01 jan 2022, 12:19"Pare su vam potrebne da biste kupili igrače, doveli dobrog trenera. Sve te floskule da igra entuzijazam, to su gluposti. Ja sam to prelomio 2015. godine, kada nisam imao dinara u kasi i kada sam doveo dobre igrače. Shvatio sam da štednjom i uklapanjem u budžet koji imam ne mogu ništa. Mora se riskirati. Samo rizikom i dovođenjem boljih igrača možemo naprijed. Mi trošimo između 25.000.000 i 30.000.000 eura, Dinamo iz Zagreba troši 50.000.000" - Zvjezdan Terzić direktor Crvene zvijezde.
SviUNapad1jeAFH je napisao/la: ↑31 dec 2021, 16:43Ma kakav Cioffi, lik ne zna ni engleski a kamoli neki klub da vodi. Ja upalio onaj intervju sav sretan kontam povest će nas lik u nešto veliko a bolje engleski priča Saša Vugdalić.

Sta dalje pricati, kad se glas ovakvih vise i dalje cuje.

- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Prethodnih godina uspješno izgrađujemo svijest o važnosti učlanjivanja prije svega u FK Sarajevo, pa zatim u UNFKS. Iz godine u godinu brojke su veće, ali i dalje nisu na nivou na kojem bi trebale biti. I dalje to nije na nivou imena našeg kluba, kao ni same grupe. FK Sarajevo ima veliki broj navijača u Bosni i Hercegovini, kao i širom svijeta koji moraju biti svjesni važnosti učlanjivanja.
Učlanjivanje predstavlja pripadnost bordo i bijeloj boji, dokument kojim pokazujemo svoju ljubav prema našim bojama, kao i samu finansijsku pomoć klubu i grupi za buduće projekte.
Kao što mnogi znaju, ove godine se obilježava 35 godina od nastanka ljubavi koja je bedem odbrane našeg kluba. Obzirom da je ova godina jubilej, svi navijači našeg kluba bi ujedno trebali biti i aktivni članovi naše grupe. Neka ovo svima bude dio novogodišnje tradicije u budućnosti!
Za nas, ova godina nije ništa važnija od prethodnih i budućih godina, ali obzirom da je jubilarna, vjerujemo da ćemo je proslaviti dolično i adekvatno.
Cijena članske karte će iznositi simboličnih 10KM, a mogućnost učlanjenja imaju svi širom BiH, kao i oni koji žive van Bosne i Hercegovine. Narudžbe i detaljnije upute za narudžbu možete dobiti također na broj telefona 062214502 putem Vibera.
Za jači klub kroz jaču grupu - učlani se u UNFKS, te na taj način budite dio priče koja dobija bitke za svoj klub, kao što je to bilo i u bližoj prošlosti.
Narudžbe primamo od danas, a za sve one iz Sarajeva, shop će biti otvoren u standardnom terminu od četvrtka od 11h do 19h.
A proći će mnogo još, zima i proljeća, a TI ćeš nam ostati ljubav najveća!

Učlanjivanje predstavlja pripadnost bordo i bijeloj boji, dokument kojim pokazujemo svoju ljubav prema našim bojama, kao i samu finansijsku pomoć klubu i grupi za buduće projekte.
Kao što mnogi znaju, ove godine se obilježava 35 godina od nastanka ljubavi koja je bedem odbrane našeg kluba. Obzirom da je ova godina jubilej, svi navijači našeg kluba bi ujedno trebali biti i aktivni članovi naše grupe. Neka ovo svima bude dio novogodišnje tradicije u budućnosti!
Za nas, ova godina nije ništa važnija od prethodnih i budućih godina, ali obzirom da je jubilarna, vjerujemo da ćemo je proslaviti dolično i adekvatno.
Cijena članske karte će iznositi simboličnih 10KM, a mogućnost učlanjenja imaju svi širom BiH, kao i oni koji žive van Bosne i Hercegovine. Narudžbe i detaljnije upute za narudžbu možete dobiti također na broj telefona 062214502 putem Vibera.
Za jači klub kroz jaču grupu - učlani se u UNFKS, te na taj način budite dio priče koja dobija bitke za svoj klub, kao što je to bilo i u bližoj prošlosti.
Narudžbe primamo od danas, a za sve one iz Sarajeva, shop će biti otvoren u standardnom terminu od četvrtka od 11h do 19h.
A proći će mnogo još, zima i proljeća, a TI ćeš nam ostati ljubav najveća!

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- napoleon72
- Kontakt:
Sretna Nova
Mirza Varesanovic je novi trener. Uskoro i sluzbeno
GRMI SA SJEVERA!
1946
Sumnja ubija više snova, nego što će neuspjeh ikada.
1946
Sumnja ubija više snova, nego što će neuspjeh ikada.
Turkish Airlines nije vise nas generalni sponzor. sada ide sportske. ba i Piric novi golman . 

- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Zato što Ismir priprema novog generalnog aBd.. Znam da je u USA imao razgovora sa potencijalnim generalnim sponzorom
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
Kakav generalni, svi bježe odavde kao od kuge.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑01 jan 2022, 16:12Zato što Ismir priprema novog generalnog aBd.. Znam da je u USA imao razgovora sa potencijalnim generalnim sponzorom
-
- Kontakt:
Ovoga sam se najvise plasio...napoleon72 je napisao/la: ↑01 jan 2022, 16:03Sretna Nova

Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ma nemoguće zna li kakav će bijes navijača izazvati na sebe?napoleon72 je napisao/la: ↑01 jan 2022, 16:03Sretna Nova
Koliko volim te zna samo ludo srce moje
Atmosfera je sjajna i sve grmi, ali nakon prvog kiksa, oni psovat će vam prvi, opet ćete tražiti sa sjevera pjesmu, a ne psovke i publiku bijesnu.
Atmosfera je sjajna i sve grmi, ali nakon prvog kiksa, oni psovat će vam prvi, opet ćete tražiti sa sjevera pjesmu, a ne psovke i publiku bijesnu.
Daj nije valjda!?napoleon72 je napisao/la: ↑01 jan 2022, 16:03Sretna Nova

1946-1987