gruezi je napisao/la:mislim da ko god ju je napravio veze o lopti nema,,,jel ta ista ekipa igrala protiv francuske (osim salihovica) i nismo suta po golu imali...shvati da ibricic i misimovic NEMOgU igrat zajedno jer su prespori obojica...moderan fudbal vise ne trpi takve igrace...
Misimovic i Ibricic out. Misimovicu hvala na svemu svih ovih godina, ali brate opao je zadnjih godinu dana drasticno. Osim one utakmice protiv poljaka, nista nije pokazao za repku. A i ne igra ni u Galati.
Ibro je super igrac, ali one milione tek treba da opravda. Jedno je Hrvatska liga a drugo reprezentacija. Svaku utakmicu protiv jacih ekipa je silio loptu i realno slabo odigrao.(Ko je pratio Hajduk u EL vidio bi). Sad je u ruskoj ligi, na vecem nivou i nadam se da ce u narednoj godini maksimalno sazreti ko igrac. Al bi mi sigurno bio prva izmjena i igrac koji ce ulaziti kad se lomi utakmica.Bar zasad...
Ibisevica/Muslimovica umjesto Ibre i Medunjanina umjesto Misketa. To je trenutno nasa najjaca ekipa.Mi sa ovako slabom odbranom nemamo druge opcije nego igrati sa 2 DMC-a, s tim da Medo moze igrati i blize golu, po potrebi.Takodjer mi, osim Salihovica i Lulica, nemamo prirodnog krila u ekipi i to nam je najslabija karika(oba lijeva). Ja ne vidim nijednog desnog krila (da vani igra) boljeg od npr Vladavica. A on je u padu sto se tice karijere i eto njega opet u Zelju za neke 2 godine, mogu se kladiti. Slovacka liga je realno slabija i od Hrvatske, tako da se nema tu sta vise reci. Imamo srecu da imamo bekove (Lulic i Mujdza)koji su dosta fizicki jaki i jaki u napadu,koji imaju snagu za utakmice sa velimi tempom, tako da uvijek mozemo ocekivati njihove prodore.Medo i Rahimic su tu da pokriju rupe u slucaju brzih kontri. Sad vi pisite formacije ovakve , onakve al kako god napravio formaciju. Jedno je na papiru drugo je na terenu.