Prizeljkivao sam laganu pobjedu i bila bi vjv. Ne treba se radovati tudjoj nesreci, malo gorak okus, ali 13 boba je 13 boba, sa tendencijom da bude 25 b. Sutra Ekatarina, ali prava Ruskinja, ona americka je za finale aBd.

Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Prizeljkivao sam laganu pobjedu i bila bi vjv. Ne treba se radovati tudjoj nesreci, malo gorak okus, ali 13 boba je 13 boba, sa tendencijom da bude 25 b. Sutra Ekatarina, ali prava Ruskinja, ona americka je za finale aBd.
Beledija je napisao/la: ↑30 dec 2021, 10:30Prošla o četvrtfinale mada je polufinale moja minimalna željaBeledija je napisao/la: ↑30 dec 2021, 10:26Malo sam se pribijavao ove Indijke, žao mi je što je morala predati, ipak prolazak u polufinale je očekivan pa odlazak u Indiju nije bio promašaj.Sve što uradi u nastavku turnira je gratis.U sledećoj sedmici i dalje moje interesovanje prelazi na Deu i Nermana. Volio bih kad bi i Damir i Mirza nešto uradili mada sam po tom pitanju poprilično skeptičan.![]()
Bez razlike na sutrasnji rezultat, naravno ako bude F ili Titula mjenja stvar, opravdan je odlazak u Indiju. Malo me strah sto sam bas veliki optimista za sutra i da ce lahko proci Ekatarinu i prizeljkujem onu drugu usa Ekatarinu za finale i da je otrese Lavica Nefisa. Strah me koliko sam optimista.
Za mustuluk cu pokloniti (uvijek se ima kome-nazalost):
pripremi peMziju starce:-)Samozdravlje je napisao/la: ↑30 dec 2021, 23:39Za mustuluk cu pokloniti (uvijek se ima kome-nazalost):
- 50 KM za SF
- 100 KM za F
- pola penzije (190 KM- za Titulu).
Vozdra nicaZe - Babino .![]()
Vas dvojica bas imate poseban odnosbabino je napisao/la: ↑31 dec 2021, 07:24pripremi peMziju starce:-)Samozdravlje je napisao/la: ↑30 dec 2021, 23:39Za mustuluk cu pokloniti (uvijek se ima kome-nazalost):
- 50 KM za SF
- 100 KM za F
Osveta se servira hladna. Poderi i ovu Ekatarinu Lavice i cestitaj mi na najbolji nacin Novu 2022g.Samozdravlje je napisao/la: ↑30 dec 2021, 15:52Bez razlike na sutrasnji rezultat, naravno ako bude F ili Titula mjenja stvar, opravdan je odlazak u Indiju. Malo me strah sto sam bas veliki optimista za sutra i da ce lahko proci Ekatarinu i prizeljkujem onu drugu usa Ekatarinu za finale i da je otrese Lavica Nefisa. Strah me koliko sam optimista.
Evo sta predvidjam da bi mogla igrati do "presjeka-RD" za kvale RG:
- 10 Jan - W25 Tunis -hard
- 17 Jan - W25 Tunis- hard
- 24 Jan - W25 Kairo- clay ili Tunis-hard
- 14 Feb - W25 Antalya- clay
- 21 Feb - W25 Antalya- clay
- 28 Feb - W25 Antalya- clay
Nadati se da moze do 120 bodova na ovih 6 turnira. U martu nema W25, ima nesto jacih turnira, ali joj oni ne bi pomogli za plasman u kvale RG.
Ma generacijo zlatan je ovaj decko iz Zenice, ponekad ga prenosi pucaju, ali svakako bih sa njim rado kafu popio, kao i s tobom generacijo.hm59 je napisao/la: ↑31 dec 2021, 08:49Vas dvojica bas imate poseban odnosbabino je napisao/la: ↑31 dec 2021, 07:24pripremi peMziju starce:-)Samozdravlje je napisao/la: ↑30 dec 2021, 23:39
Za mustuluk cu pokloniti (uvijek se ima kome-nazalost):
- 50 KM za SF
- 100 KM za F
![]()
Ova ruskinja s kojom Nefisa igra u polufinalu, je nagazna mina. Mlada, u usponu... Ipak se nadam da je Nefisa moze dobiti, a onda je i penzija ugrozena. Evo, nudim se da participiram![]()
Ibro, pa bolan ona ne igra Tunis! Ti nagadjas.Samozdravlje je napisao/la: ↑30 dec 2021, 15:52Bez razlike na sutrasnji rezultat, naravno ako bude F ili Titula mjenja stvar, opravdan je odlazak u Indiju. Malo me strah sto sam bas veliki optimista za sutra i da ce lahko proci Ekatarinu i prizeljkujem onu drugu usa Ekatarinu za finale i da je otrese Lavica Nefisa. Strah me koliko sam optimista.
Nadati se da moze do 120 bodova na ovih 6 turnira. U martu nema W25, ima nesto jacih turnira, ali joj oni ne bi pomogli za plasman u kvale RG.
Hvala i Tebi sve najbolje u Novoj 2022g. i svim narednim godinama, dobri moj Meho.NerminFatic je napisao/la: ↑31 dec 2021, 10:51Ibro, pa bolan ona ne igra Tunis! Ti nagadjas.Samozdravlje je napisao/la: ↑30 dec 2021, 15:52Bez razlike na sutrasnji rezultat, naravno ako bude F ili Titula mjenja stvar, opravdan je odlazak u Indiju. Malo me strah sto sam bas veliki optimista za sutra i da ce lahko proci Ekatarinu i prizeljkujem onu drugu usa Ekatarinu za finale i da je otrese Lavica Nefisa. Strah me koliko sam optimista.
Nadati se da moze do 120 bodova na ovih 6 turnira. U martu nema W25, ima nesto jacih turnira, ali joj oni ne bi pomogli za plasman u kvale RG.Vjerovatno ceka kraj januara da kroz kvale napadne par vecih i jacih turnira iako tolika pauza nije dobra. Sutra je prva od mozda 5-6 match points za kvale RG. Samo da izbjegne povrede, tesko ce joj to izmaci naredne godine.
Uzgred, sretno novo ljeto!![]()
Pratis na Sofascoreu ili live stream gledas?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.