Moci ce samo mozda bude malo stopaoSexmachineboy je napisao/la:Ma ja, skidam PES, ali znam da mi neće moči..![]()
Čuj još sam mali, hahahhahhahaha..![]()
![]()
Nego znas neku pucacinu koja moze meni i tebi ?
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Moci ce samo mozda bude malo stopaoSexmachineboy je napisao/la:Ma ja, skidam PES, ali znam da mi neće moči..![]()
![]()
Ma slabo igram toga, gotovo nikako..Samo F.K.S !! je napisao/la:Moci ce samo mozda bude malo stopaoSexmachineboy je napisao/la:Ma ja, skidam PES, ali znam da mi neće moči..![]()
![]()
Nego znas neku pucacinu koja moze meni i tebi ?
ma vidis jos uvek igras igrice,lepo kazem jos si mali... kada zaboravis igrice mozemo da pricamo o ozbiljnim stvarimaSexmachineboy je napisao/la:Ma ja, skidam PES, ali znam da mi neće moči..![]()
![]()
Bolje i igrice nego 47 postova dnevno..alfarouqaminu je napisao/la:ma vidis jos uvek igras igrice,lepo kazem jos si mali... kada zaboravis igrice mozemo da pricamo o ozbiljnim stvarimaSexmachineboy je napisao/la:Ma ja, skidam PES, ali znam da mi neće moči..![]()
![]()
![]()
![]()
ma ba igraj,ja se samo salim, razumem te jos si mali...Sexmachineboy je napisao/la:Bolje i igrice nego 47 postova dnevno..alfarouqaminu je napisao/la:ma vidis jos uvek igras igrice,lepo kazem jos si mali... kada zaboravis igrice mozemo da pricamo o ozbiljnim stvarimaSexmachineboy je napisao/la:Ma ja, skidam PES, ali znam da mi neće moči..![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ma salim se malo sexmashino, vidis da je smor na ovom forumu,pa moram sa nekim da se zajebavam...ma igraj dok mozes,posle kada dodje cura,zenidba nema togaSexmachineboy je napisao/la:Hajde nek ti bude matori..
naravno daj joj dzojstik i igranje, ali moras je nauciti i onoga maloSexmachineboy je napisao/la:Ja eto mislio ti ozbiljan![]()
Ma naravno da neće biti igranja ovih igrica protiv računara, ja njoj lijepo đojstik u ruke i nek uči i ona igrati..![]()
![]()
Pročitaj moj nick još koji put..alfarouqaminu je napisao/la:naravno daj joj dzojstik i igranje, ali moras je nauciti i onoga maloSexmachineboy je napisao/la:Ja eto mislio ti ozbiljan![]()
Ma naravno da neće biti igranja ovih igrica protiv računara, ja njoj lijepo đojstik u ruke i nek uči i ona igrati..![]()
![]()
![]()
ma ne znam nekako si mi sumnjivSexmachineboy je napisao/la:Pročitaj moj nick još koji put..alfarouqaminu je napisao/la:naravno daj joj dzojstik i igranje, ali moras je nauciti i onoga maloSexmachineboy je napisao/la:Ja eto mislio ti ozbiljan![]()
![]()
![]()
Hahaha, ne sumnjaj u velike majstore.. nikada..alfarouqaminu je napisao/la: ma ne znam nekako si mi sumnjiv![]()
ne bih rekao da si veliki majstor,jer navijas za manchester uniteedSexmachineboy je napisao/la:Hahaha, ne sumnjaj u velike majstore.. nikada..alfarouqaminu je napisao/la: ma ne znam nekako si mi sumnjiv![]()
Pa najbolji klub na svijetu, majstor ne može izabrati bolji..alfarouqaminu je napisao/la:ne bih rekao da si veliki majstor,jer navijas za manchester uniteedSexmachineboy je napisao/la:Hahaha, ne sumnjaj u velike majstore.. nikada..alfarouqaminu je napisao/la: ma ne znam nekako si mi sumnjiv![]()
![]()
ali posle barseSexmachineboy je napisao/la: Pa najbolji klub na svijetu, majstor ne može izabrati bolji..
barsa je sa druge planete pa ih i ne računam..alfarouqaminu je napisao/la:ali posle barseSexmachineboy je napisao/la: Pa najbolji klub na svijetu, majstor ne može izabrati bolji..![]()
nemoj da se vadis sada sa druge planete i tako to.... pa evo i real je bolji od vas,ako je barsa sa druge planeteSexmachineboy je napisao/la:barsa je sa druge planete pa ih i ne računam..alfarouqaminu je napisao/la:ali posle barseSexmachineboy je napisao/la: Pa najbolji klub na svijetu, majstor ne može izabrati bolji..![]()
Trenutno korisnika/ca: kraljttbvb, nerkolfc i 95 gostiju.