Premijer liga BiH 2008/09

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

Eagles
Moderator
Kontakt:

Re: 29.kolo premijer lige BIH

Post Postao/la Eagles » 14 maj 2009, 22:19

Orašje - Zrinjski
Sudac: Radoslav Vukasović (Trebinje)

Orašju gori pod nogama,dok je ova utakmica Zrinjskom potpuno nebitna,ali razlika u kvaliteti je ogromna pa zato očekujem barem nerješeno, a kao navijač dvicu.

Leotar - Čelik
Sudac: Anto Živković (Orašje)

Leotar nije bezveze ekipa,dok je Čelik u usponu,mogao bi Čelik ovdje do bodova,ako ih sudci ne zajebu.

Borac - Slavija
Sudac: Elmir Pilav (Sarajevo)

Ovo je po meni derbi kola,Borac ima priliku za Eu,dok je Slavija već jednom nogom u europi,trebaju bodovi i jednima i drugima.

Sarajevo - Posušje
Sudac: Robert Zrilić (Banja Luka)

Pobijeda - domaćina.

Široki - Željezničar
Sudac: Tomislav Čuić (Tomislavgrad)

Vidim da neki govore da bi ovo trebalo bit derbi kola,ali ne znam zašto.Široki je jedan od najkvalitetnijih klubova u zadnje vrijeme,međutim ova sezona je propala za njih,dok za Želju sezona propada - svake sezone.

Travnik - Laktaši
Sudac: Semir Kaplan (Stolac)

Dosta nezanimljiva tekma,pobijeda domaćina

Sloboda - Modriča
Sudac: Mirko Buljan (Mostar)

Modriča nema šta tražit na Tušnju.Pobijeda domaćina

Velež - Zvijezda
Sudac: Mevludin Efendić (Sarajevo)

Pobijeda domaćina,mada gusto.

Sve utakmice igarju se s početkom u 17 sati.

Postovi koji nemaju veze sa temom su obrisani.Molim da svoje prognoze pišete što kvalitetnije,nemojte prognozirat samo jednu utakmicu,ili postavljat prognoze tipa 1X,ili X2,imate temu o kladionici pa tamo pišite prognoze.

majestic
Kontakt:

Post Postao/la majestic » 17 maj 2009, 09:35

Treba mi mala pomoc. Sta odlucuje ako neke momcadi imaju isti broj bodova? Evo modrica i velez imaju po 36 a orasje 34. Ako modrica i velez odigraju nerijeseno a orasje pobijedi imat ce svi po 37 bodova. Ko ce onda ispasti? Velez ima gol razliku -3, modrica ima -4 ili -5, a orasje ima -8.

dubioza
Kontakt:

Post Postao/la dubioza » 17 maj 2009, 09:47

majestic je napisao/la:Treba mi mala pomoc. Sta odlucuje ako neke momcadi imaju isti broj bodova? Evo modrica i velez imaju po 36 a orasje 34. Ako modrica i velez odigraju nerijeseno a orasje pobijedi imat ce svi po 37 bodova. Ko ce onda ispasti? Velez ima gol razliku -3, modrica ima -4 ili -5, a orasje ima -8.
gleda se medjusobni duel
Republika Zenica

Ajdin_RA81
Kontakt:

Post Postao/la Ajdin_RA81 » 17 maj 2009, 10:25

Velez protiv orasja ima bolji medjusobni duel u mostaru je bilo 2-0 a u orasju 1-0.velez sa modricom medjusobni duel u mostaru 6-0 , prema tome ako velez igra nerijeseno u modrici velez OSTAJE SAM DA ILJO NESTO NE SMISLI!!! :) :) :P :P

majestic
Kontakt:

Post Postao/la majestic » 17 maj 2009, 11:00

a kakav ima medjusoban odnos modrica vs orasje_?

Stone Island
Kontakt:

Post Postao/la Stone Island » 17 maj 2009, 11:03

majestic je napisao/la:a kakav ima medjusoban odnos modrica vs orasje_?
Modriča bolja,dobili su ih i u Orašju !

majestic
Kontakt:

Post Postao/la majestic » 17 maj 2009, 11:27

Pa et... onda iljo moze pusit qrac. Modrica i velez odigraju nerijesno i obje ekipe ostaju u ligi.

Pasha
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Pasha » 17 maj 2009, 11:32

ma problem je ako se sve to dogodi, mislim Modrica i Velez nerijeseno, a Orasje pobjedi, a opet Travnik izgubi. Travnik tada leti out.
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', nikakvi crnjaci i ružne stvari,
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', ni umišljene ćurke, ni zli komentari!

Vraćamo ti staru slavu, ne damo te zaboravu!

Komunikacija
Kontakt:

Post Postao/la Komunikacija » 17 maj 2009, 12:16

Ma tko kaze da ce orasje dobit Zvijezdu,ljudi igraju citavu godinu odlicno pogotovo kuci,a sumnjam da ce prodat obraz radi sela Orasje,e sad za koga li ce Dominikovic navijat kad mu njegov klub ispadne,za koga li ce onih 20 sudija iz orasja natezat,evo gledam na youtubu kako su navijaci Borca potjerali sudije,steta samo sto ih ne dohvatise,smjesan snimak. :D
San o ligi prvaka ....ipak ostaje samo san...Zrinjski Mostar

edo_malesak

Post Postao/la edo_malesak » 17 maj 2009, 12:45

Komunikacija je napisao/la:Ma tko kaze da ce orasje dobit Zvijezdu,ljudi igraju citavu godinu odlicno pogotovo kuci,a sumnjam da ce prodat obraz radi sela Orasje,e sad za koga li ce Dominikovic navijat kad mu njegov klub ispadne,za koga li ce onih 20 sudija iz orasja natezat,evo gledam na youtubu kako su navijaci Borca potjerali sudije,steta samo sto ih ne dohvatise,smjesan snimak. :D
Orasje ce dobiti Zvijezdu samo ako bude bolji...**** orasje...mi s njima nemamo nista...
"Taj Gradačac, ne zna čovjek kako da mu naudi, osim da ponovo u njega dođe, da ga ponovo vidi i zavoli, da nikada ne sazna zašto je to tako!" (Alija Isaković)

drop
Kontakt:

Post Postao/la drop » 17 maj 2009, 12:51

Komunikacija je napisao/la:Ma tko kaze da ce orasje dobit Zvijezdu,ljudi igraju citavu godinu odlicno pogotovo kuci,a sumnjam da ce prodat obraz radi sela Orasje,e sad za koga li ce Dominikovic navijat kad mu njegov klub ispadne,za koga li ce onih 20 sudija iz orasja natezat,evo gledam na youtubu kako su navijaci Borca potjerali sudije,steta samo sto ih ne dohvatise,smjesan snimak. :D
a ko bi rek'o da ce Orašje (jedno selo) utrpati 3 komada prvaku Zrinjskom?? (kasnije ko ovi malo stislu i zabili im dva komada da ne ispadne baš ofirna namještaljka,ali su ispali još jadniji jer je citava javnost vidjela da im mogu zabiti kad hoce gol :o :oops: )
Nemaš ti (a ni bilo koji navijac Zrinjskog) Moralno pravo da pišeš o obrazima drugih timova,pogotovu poslije onog jucerašnjeg puštanja bodova Orašju.
"To govori da uopce nemamo sta raspravljati o spanskim klubovima jer one koje ti nazivas spanskim su u sustini engleski klubovi". - Paja

insider
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la insider » 17 maj 2009, 12:55

Čelik nije htio pustit Orašju bod(ove) i sačuvao obraz svoj, Zrinjski ga nema, dao je Orašju tri boda, sa bijelom zastavom su otišli na "Goal" stadioni, mislim ono...Dobro, brat bratu, razumljivo.

U subotu se nadma da će Zvijezda pokazati obraz svoj i izbaciti Orašje iz lige, pa nek onda shvate da prvenstvo se ne odlučuje u posljednjem kolu, da prvenstvo se gradi od prvog sudijskog zvižduka, u prvom kolu. pa sve do 30-og.

Još jednom, nadam se da će Velež ostati a Orašje ispasti, a Zrinjskom sve čestitke što su "ginuli" u Orašju da svoje komšije ostave u rangu, sve je ovo odavno otišlu u "dunjaluk".
Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?

edo_malesak

Re: Premier liga BiH 2008/09

Post Postao/la edo_malesak » 17 maj 2009, 15:38

vodil se u ovoj nasaoj ligi kakva statistika..tko je prvi strijelac..tko ima najvise asistencija..imal toga kod nas
"Taj Gradačac, ne zna čovjek kako da mu naudi, osim da ponovo u njega dođe, da ga ponovo vidi i zavoli, da nikada ne sazna zašto je to tako!" (Alija Isaković)

Sova
Kontakt:

Re: Premier liga BiH 2008/09

Post Postao/la Sova » 17 maj 2009, 16:12

edo_malesak je napisao/la:vodil se u ovoj nasaoj ligi kakva statistika..tko je prvi strijelac..tko ima najvise asistencija..imal toga kod nas
Nezavisne novine utorkom objave dosta statistike, e sad nekad to objave na sajtu a nekad ne objave... i posjetu i kartone i golove i...
I ko se nad'o ale...

Sova
Kontakt:

Post Postao/la Sova » 17 maj 2009, 16:17

Knele je napisao/la: Još jednom, nadam se da će Velež ostati a Orašje ispasti, a Zrinjskom sve čestitke što su "ginuli" u Orašju da svoje komšije ostave u rangu, sve je ovo odavno otišlu u "dunjaluk".
U svijet? (dunjaluk = svijet)
I ko se nad'o ale...

Komunikacija
Kontakt:

Post Postao/la Komunikacija » 17 maj 2009, 16:51

...nemate vi sta o Zrinjskom pricat,igrali su juniori tipa sarac ,susic i ostali ,dok ih je vecina imala zute kartone a zizovic je ozljeđen do kraja sezone,osim toga nek je Jovic malo i juniore isprobao ,ta sta imaju pomagat Velezu ,jadan je klub koji zavisi od drugih,ne samo velez vec i orasje i ostali utopljenici,o obrazu nemojte pricat,kad moj klub kradete svi odreda,ubijate igace na terenu a suci vam pri tome pomazete onda nema problema,ma bjeeeeee
**** OSTALEEEEEEEEEEEEEE

vfc1922
Kontakt:

Post Postao/la vfc1922 » 17 maj 2009, 17:01

Komunikacija je napisao/la:...nemate vi sta o Zrinjskom pricat,igrali su juniori tipa sarac ,susic i ostali ,dok ih je vecina imala zute kartone a zizovic je ozljeđen do kraja sezone,osim toga nek je Jovic malo i juniore isprobao ,ta sta imaju pomagat Velezu ,jadan je klub koji zavisi od drugih,ne samo velez vec i orasje i ostali utopljenici,o obrazu nemojte pricat,kad moj klub kradete svi odreda,ubijate igace na terenu a suci vam pri tome pomazete onda nema problema,ma bjeeeeee
**** OSTALEEEEEEEEEEEEEE
Aaaaaa opet Velež ne može od tebe ostati na miru. Vidi, ovo, ja ti ne kažem da ste pustili Orašju. Jel ok? Ja znam da je Zrinjski slabiji od Orašja i da mu ne može ništa. Tako je i kladionica stavila 1,15 na keca. A trener gosp.Jović je svjetska klasa i on ne bi, po svom renomeu, učestvovao u tako nekom namještanju.

carina
Kontakt:

Post Postao/la carina » 17 maj 2009, 17:05

sad si gotov vfc1922. hahahah

Marin
Kontakt:

Post Postao/la Marin » 17 maj 2009, 17:13

Jebote gobili su i drugi u Orašju. Sad Zrinjski ne smije ni odmoriti svoje igrače nakon zaslužene titule nego bi trebao ginuti, je li? Falilo je 6-7 igrača iz prve postave što zbog kartona, što zbog ozljeda.
Uostalom, nemamo se kome pravdati nismo uradili ništa nepropisno. Dobili smo ih i mi kući,a izgubili na strani kao i većina drugih klubova.

Komunikacija
Kontakt:

Post Postao/la Komunikacija » 17 maj 2009, 19:25

vfc1922 je napisao/la:
Komunikacija je napisao/la:...nemate vi sta o Zrinjskom pricat,igrali su juniori tipa sarac ,susic i ostali ,dok ih je vecina imala zute kartone a zizovic je ozljeđen do kraja sezone,osim toga nek je Jovic malo i juniore isprobao ,ta sta imaju pomagat Velezu ,jadan je klub koji zavisi od drugih,ne samo velez vec i orasje i ostali utopljenici,o obrazu nemojte pricat,kad moj klub kradete svi odreda,ubijate igace na terenu a suci vam pri tome pomazete onda nema problema,ma bjeeeeee
**** OSTALEEEEEEEEEEEEEE
Aaaaaa opet Velež ne može od tebe ostati na miru. Vidi, ovo, ja ti ne kažem da ste pustili Orašju. Jel ok? Ja znam da je Zrinjski slabiji od Orašja i da mu ne može ništa. Tako je i kladionica stavila 1,15 na keca. A trener gosp.Jović je svjetska klasa i on ne bi, po svom renomeu, učestvovao u tako nekom namještanju.
Nisi sine upucen u stanje a ni igracki kadar koji je otputovao u Orasje stoga se informiraj malo,imas valjda i taj internet,meni je puno pomogao sto se tice premier lige cak znam dva igraca iz veleza onog penzica Oboda i Gelagica :D .bjezi tamo,smjesan si kao i tvoj klub.

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.