Za Varešanovića su i naši juniori prevelik zalogaj.SviUNapad1jeAFH je napisao/la: ↑29 dec 2021, 10:26Ne zna se ko je veća prevara od ove trojice navedenihGalileoGalilei je napisao/la: ↑29 dec 2021, 00:44Samo ne znam po čemu su ostali kandidati bolji od Varešanovića? Svakog stranca dižete, a našeg omalovažavate.
Najbolje rezultate smo pravili kad su nas vodili naši ljudi, vojnici, jer znaju šta znači voditi FKS, znaju mentalitet, ligu, igrače, a ne koštaju puno.
Varešanović, Nalić, Petrović - moji favoriti.
PS
Akrapović je "naš" bosanac.
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Ne znam sto raja toliko priziva Topica? Koje su njegove dosadasnje reference? Nista.
- FKS -
Tako je, sve se slazem ja bi dodao samo Oruca tu jer covjek je sjajno vodio tim pocetkom sezone.GalileoGalilei je napisao/la: ↑29 dec 2021, 00:44Samo ne znam po čemu su ostali kandidati bolji od Varešanovića? Svakog stranca dižete, a našeg omalovažavate.
Najbolje rezultate smo pravili kad su nas vodili naši ljudi, vojnici, jer znaju šta znači voditi FKS, znaju mentalitet, ligu, igrače, a ne koštaju puno.
You are someone else I am still right here
- Kockoglavi
- Kontakt:
Safet Sušić novi trener Sarajeva.
Igro za repku kad niko nije htio, mlad, posten

HUSREF MUSEMIC!
Šta je tu je!
"Šta ću, ne mogu se promjeniti, volim Sarajevo više od svog života." - Husref Musemić
LJUDSKA ZLOBA UVJEK DOLAZI OD NEMOCI!
Šta je tu je!
"Šta ću, ne mogu se promjeniti, volim Sarajevo više od svog života." - Husref Musemić
LJUDSKA ZLOBA UVJEK DOLAZI OD NEMOCI!
- napoleon72
- Kontakt:
Imao dobru fudbalsku karijeru i vjerovatno ima dobra poznanstva, sto je najbitnije za SDa. Zamisli da Ibrakovic nije bio lopov, kakva je poznanstva imao i kakve je igrace dovodio. Valja izganjat golmana Chelseaja na posudbu, koji je tad hladno mogao branit u Vitesseu ili nekoj drugoj ekipi gdje Chelsea salje svoje talente, a posalju ga tebi u Sarajevo.
Mada, ni karijera ne mora znacit nista, vidjeli smo Papca kod kona. Specificna je to pozicija, imas velike evropske klubove koji imaju lose sportske direktore i ne znaju trgovat
GRMI SA SJEVERA!
1946
90ka deseti heroj Bosne
1946
90ka deseti heroj Bosne
-
- Kontakt:
Haris Medunjanin slobodan, odmara u Americi, tamo je i Mirvić

- SviUNapad1jeAFH
- Kontakt:
Historicar je napisao/la: ↑29 dec 2021, 10:30Za Varešanovića su i naši juniori prevelik zalogaj.SviUNapad1jeAFH je napisao/la: ↑29 dec 2021, 10:26Ne zna se ko je veća prevara od ove trojice navedenihGalileoGalilei je napisao/la: ↑29 dec 2021, 00:44Samo ne znam po čemu su ostali kandidati bolji od Varešanovića? Svakog stranca dižete, a našeg omalovažavate.
PS

Mogli su komotno zadržat Sablića jos ovu polusezonu, u 5 deka su on i Varesanovic. Nisam fulio domaću utakmicu ove sezone i u ligi i u kupu ali me Koševo vidjet neće ako ova ubleha dođe u to sam siguran.
- LutakSutko
- Kontakt:
- LutakSutko
- Kontakt:
boze sacuvaj
-
- Kontakt:
Isti sam.Od proljeca 1996 sam skroz malo utakmica propustio na Koševu, ako Varešanović dođe, odmah vračam člansku u klub.On je sa trenerskim ambicijama trebao završiti ljeta 2010. nakon što nas nije uspio u Evropu odvesti, iako je tu generaciju 9 mjeseci ranije jedan gol dijelio od grupne faze Evropske lige.Morao si biti baš retardiran, pa da nas ostaviš tada bez Evrope.SviUNapad1jeAFH je napisao/la: ↑29 dec 2021, 11:30Historicar je napisao/la: ↑29 dec 2021, 10:30Za Varešanovića su i naši juniori prevelik zalogaj.SviUNapad1jeAFH je napisao/la: ↑29 dec 2021, 10:26
Ne zna se ko je veća prevara od ove trojice navedenih
PS
Mogli su komotno zadržat Sablića jos ovu polusezonu, u 5 deka su on i Varesanovic. Nisam fulio domaću utakmicu ove sezone i u ligi i u kupu ali me Koševo vidjet neće ako ova ubleha dođe u to sam siguran.
- PeakyBlinders
- Kontakt:
Sve su sada nagađanja i špekulacije, četiri čovjeka su u toku oko trenera, ostalo sve su želje i mišljenja.
ORIGINAL 1987
- napoleon72
- Kontakt:
Ne znam otkud ikom ideja da ce Mirza doc do trenera, sta vam je ba, nije Mirvic toliko glup frajer da dovede trecerazrednog trenera. Sablic je ubleha na kvadrat al za Cickovo ulje je Alegri
GRMI SA SJEVERA!
1946
90ka deseti heroj Bosne
1946
90ka deseti heroj Bosne
- GalileoGalilei
- Kontakt:
Ma sarkastičan sam bio druže.. Evo drug Fera je prepoznao. Ne daj bože nikom ove gore.SviUNapad1jeAFH je napisao/la: ↑29 dec 2021, 10:26Ne zna se ko je veća prevara od ove trojice navedenihGalileoGalilei je napisao/la: ↑29 dec 2021, 00:44Samo ne znam po čemu su ostali kandidati bolji od Varešanovića? Svakog stranca dižete, a našeg omalovažavate.
PS

"Nemamo još komentara, neki drugi put. Lijep pozdrav", kratko je odgovorio Kepčija na naš upit.
Tako je Kepčija, nedaj ovim bogaljima sa ssba ni lijep pozdrav, a kamoli neki intervju ili exkluzivu.
Tako je Kepčija, nedaj ovim bogaljima sa ssba ni lijep pozdrav, a kamoli neki intervju ili exkluzivu.
- ElCartel11
- Kontakt:
Kako smo @feru iskolali, prepozna sarkazam kad ga probudis u pola noci
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
Imal sta gore nego kad moras ljudima govoriti, "Ma salio sam se" "Sarkastican sam bio" itd itdGalileoGalilei je napisao/la: ↑29 dec 2021, 12:22Ma sarkastičan sam bio druže.. Evo drug Fera je prepoznao. Ne daj bože nikom ove gore.SviUNapad1jeAFH je napisao/la: ↑29 dec 2021, 10:26Ne zna se ko je veća prevara od ove trojice navedenihGalileoGalilei je napisao/la: ↑29 dec 2021, 00:44Samo ne znam po čemu su ostali kandidati bolji od Varešanovića? Svakog stranca dižete, a našeg omalovažavate.
PS
Akrapović je "naš" bosanac.![]()

-
- Kontakt:
Davno je bilo zaboravilo se, kad je Mirza uopšte preuzeo ekipu te 2010 godine i zašto je Čala smjenjen ?? Igrali smo s njim te sezone top fudbal, nesretno od Cluja ispali.Historicar je napisao/la: ↑29 dec 2021, 12:15Isti sam.Od proljeca 1996 sam skroz malo utakmica propustio na Koševu, ako Varešanović dođe, odmah vračam člansku u klub.On je sa trenerskim ambicijama trebao završiti ljeta 2010. nakon što nas nije uspio u Evropu odvesti, iako je tu generaciju 9 mjeseci ranije jedan gol dijelio od grupne faze Evropske lige.Morao si biti baš retardiran, pa da nas ostaviš tada bez Evrope.SviUNapad1jeAFH je napisao/la: ↑29 dec 2021, 11:30
Vrati je odmah, sad.Historicar je napisao/la: ↑29 dec 2021, 12:15Isti sam.Od proljeca 1996 sam skroz malo utakmica propustio na Koševu, ako Varešanović dođe, odmah vračam člansku u klub.On je sa trenerskim ambicijama trebao završiti ljeta 2010. nakon što nas nije uspio u Evropu odvesti, iako je tu generaciju 9 mjeseci ranije jedan gol dijelio od grupne faze Evropske lige.Morao si biti baš retardiran, pa da nas ostaviš tada bez Evrope.SviUNapad1jeAFH je napisao/la: ↑29 dec 2021, 11:30
Trenutno korisnika/ca: ledesma, misstianopenaldo, napoleon72, riki46 i 68 gostiju.