daj Bože ali ne vjerujem nikom više kad niko nije znao da blitva ne ideDobrinja12345 je napisao/la: ↑28 dec 2021, 21:29Tako sam i ja čuo i navodno Hadzibegić hoće poziciju direktora .
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- SviUNapad1jeAFH
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
-
- Kontakt:
Uhhhhh zamisli kako bi to samo bilo mocnoDobrinja12345 je napisao/la: ↑28 dec 2021, 21:29Tako sam i ja čuo i navodno Hadzibegić hoće poziciju direktora .
Akrapovic-trener
Topic-SD
Hadzibegic-direktor
Mirvic-predsjednik
Kepcija-savjetnik
Onda bi ti jos samo ostalo da nadjes nekoga za akademiju kao Cioffi.
Mada koliko god lijepo ovo zvucilo meni opet djeluje malo nerealno za Faruka i Topica.SD mora biti neko ko ima jaka poznanstva i ko je u ovome duze vremena,da zna procjeniti igraca.
Akrapovic nas odbio ljetos,sumnjam da sad hoce odjednom kad je pod ugovorom.Samo da ne bude neko kao Mirza(mahala)
Zadnja izmjena: NajvecaRadosti, dana/u 28 dec 2021, 23:12, ukupno mijenjano 4 puta.
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
-
- Kontakt:
Topić čeka nesto u svicarskoj valjda od toga zavisi sve ostalo ,a sutra bi se moglo znati više .NajvecaRadosti je napisao/la: ↑28 dec 2021, 23:01Uhhhhh zamisli kako bi to samo bilo mocnoDobrinja12345 je napisao/la: ↑28 dec 2021, 21:29Tako sam i ja čuo i navodno Hadzibegić hoće poziciju direktora .
Akrapovic-trener
Topic-SD
Hadzibegic-direktor
Mirvic-predsjednik
Kepcija-savjetnik
I jos da nadjes 20-25 fudbalera i mozemo poceti igrati !!NajvecaRadosti je napisao/la: ↑28 dec 2021, 23:01Uhhhhh zamisli kako bi to samo bilo mocnoDobrinja12345 je napisao/la: ↑28 dec 2021, 21:29Tako sam i ja čuo i navodno Hadzibegić hoće poziciju direktora .
Akrapovic-trener
Topic-SD
Hadzibegic-direktor
Mirvic-predsjednik
Kepcija-savjetnik
Mada koliko god lijepo ovo lijepo zvucilo meni opet djeluje malo nerealno.SD mora biti neko ko ima jaka poznanstva i ko je u ovome duze vremena,da zna procjeniti igraca.
Akrapovic nas odbio ljetos glat,sumnjam da sad hoce kad je pod ugovorom.Samo da ne bude neko kao Mirza(mahala)

Uzmi u obzir da tad nismo imali prebijene pare pa vjv nas je zato i odbio, sad bi mogla biti druga prica.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑28 dec 2021, 23:01Uhhhhh zamisli kako bi to samo bilo mocnoDobrinja12345 je napisao/la: ↑28 dec 2021, 21:29Tako sam i ja čuo i navodno Hadzibegić hoće poziciju direktora .
Akrapovic-trener
Topic-SD
Hadzibegic-direktor
Mirvic-predsjednik
Kepcija-savjetnik
Mada koliko god lijepo ovo zvucilo meni opet djeluje malo nerealno za Faruka i Topica.SD mora biti neko ko ima jaka poznanstva i ko je u ovome duze vremena,da zna procjeniti igraca.
Akrapovic nas odbio ljetos,sumnjam da sad hoce odjednom kad je pod ugovorom.Samo da ne bude neko kao Mirza(mahala)
On voli Saraj'vo, pravi je Hordaš, Husref Musemic jedan je od NAS!
Sarajevo ljubavi moja.
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Polako samo, bez zalijetanja.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑28 dec 2021, 23:01Uhhhhh zamisli kako bi to samo bilo mocnoDobrinja12345 je napisao/la: ↑28 dec 2021, 21:29Tako sam i ja čuo i navodno Hadzibegić hoće poziciju direktora .
Akrapovic-trener
Topic-SD
Hadzibegic-direktor
Mirvic-predsjednik
Kepcija-savjetnik
Jedno po jedno, znat će se sigurno do petka za trenera, mogao bi biti Akrapović, ali.. nije to nista dogovoreno još..
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
-
- Kontakt:
Da,tad je sve bilo bas neizvjesno.Dugovalo se more plata.Pominjalo se nesto oko investitora ali opet sanse su bile 50-50.Hvala Bogu sve je to dobro proslo i iza nas.keli je napisao/la: ↑28 dec 2021, 23:20Uzmi u obzir da tad nismo imali prebijene pare pa vjv nas je zato i odbio, sad bi mogla biti druga prica.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑28 dec 2021, 23:01Uhhhhh zamisli kako bi to samo bilo mocnoDobrinja12345 je napisao/la: ↑28 dec 2021, 21:29
Tako sam i ja čuo i navodno Hadzibegić hoće poziciju direktora .
Akrapovic-trener
Topic-SD
Hadzibegic-direktor
Mirvic-predsjednik
Kepcija-savjetnik
Sad mu mozemo ponuditi puno puno vise nego tada.
Procita maloprije,kad je potpisivao ugovor sa Shkendijom dogovorili su se ako mu dodje neka jaca ponuda pustit ce ga.Vidjet cemo sta ce biti od svega.Znat cemo do petka vise sigurno.
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
- GalileoGalilei
- Kontakt:
Samo ne znam po čemu su ostali kandidati bolji od Varešanovića? Svakog stranca dižete, a našeg omalovažavate.
Najbolje rezultate smo pravili kad su nas vodili naši ljudi, vojnici, jer znaju šta znači voditi FKS, znaju mentalitet, ligu, igrače, a ne koštaju puno.
Varešanović, Nalić, Petrović - moji favoriti.
Najbolje rezultate smo pravili kad su nas vodili naši ljudi, vojnici, jer znaju šta znači voditi FKS, znaju mentalitet, ligu, igrače, a ne koštaju puno.
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Varešanović se nameće kao logično riješenje. Za šefa akademije bi najviše Repuha volio da vidim, pitar prije svega, nema fule.GalileoGalilei je napisao/la: ↑29 dec 2021, 00:44Samo ne znam po čemu su ostali kandidati bolji od Varešanovića? Svakog stranca dižete, a našeg omalovažavate.
Mogli bi ovih dana da napokon riješimo lijevo krilo

Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
- GalileoGalilei
- Kontakt:
Naravno da se nameće, vrijeme je da se ponovo okrenemo našim domaćim snagama. Repuh nije za Akademije, prije za stručnog štaba.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑29 dec 2021, 00:51Varešanović se nameće kao logično riješenje. Za šefa akademije bi najviše Repuha volio da vidim, pitar prije svega, nema fule.GalileoGalilei je napisao/la: ↑29 dec 2021, 00:44Samo ne znam po čemu su ostali kandidati bolji od Varešanovića? Svakog stranca dižete, a našeg omalovažavate.
Mogli bi ovih dana da napokon riješimo lijevo krilo![]()
Recimo, Mirza, Repuh i Torlak su dobra kombinacija.
Kao šefa Akademije, vidim Musemića, jer zna raditi s djecom. Sportski direktor jedan jedini Runda, s svim svojim konekcijama.
Malo mi za sriću triba.

Treba dovest stranca da poslozi akademiju. Stranac za trenera, sa strancima smo ostvarili naivece uspjehe u historiji, vazda poslije njih ostane dobar igracki kadar, pa sjetit cemo se jesica, napravio podlogu za DP. Pa jarni, pa evo sablic koji je odradio fantastican posao. Vidimo i u reprezentaciji stranac kakav odlican posao radi. 

HUSREF MUSEMIC!
Šta je tu je!
"Šta ću, ne mogu se promjeniti, volim Sarajevo više od svog života." - Husref Musemić
LJUDSKA ZLOBA UVJEK DOLAZI OD NEMOCI!
Šta je tu je!
"Šta ću, ne mogu se promjeniti, volim Sarajevo više od svog života." - Husref Musemić
- GalileoGalilei
- Kontakt:
Pa glupsone, valjda treba dovesti kvalitetnog stranca, platiti ga masno. Ima i njih nekvalitetnih, ovo mi što smo dovodili je očajno. Jarni ništa, za Ješića se znalo već da je nula.
Kad mi krene pričati o domaćim trenerima, mrak mi na oči padne. Nemamo tri kvalitetna stručnjaka koji su naš domet, a ne reprezentativni nivo.
Ali, dobro, valja babuku braniti.
Kad mi krene pričati o domaćim trenerima, mrak mi na oči padne. Nemamo tri kvalitetna stručnjaka koji su naš domet, a ne reprezentativni nivo.
-
- Kontakt:
Hoće, ali da radi iz Francuske, ne iz Sarajeva. Stvarno hoće i dobio dobru ponudu. Samo eto, on bi da bude direktor iz Francuske.Dobrinja12345 je napisao/la: ↑28 dec 2021, 21:29Tako sam i ja čuo i navodno Hadzibegić hoće poziciju direktora .

Pa imbecilu ocigledno daa je nasa platezna moc takva da ces dovesti goreg trenera od npr. varesanovica (jer se spominje), a kosta te u plati duplo, plus sto napravi nered od kojeg se oporavljamo 5 godina. Ili ibrakovic koji nas je unazadio, pa sabrica itd. Znam da nemas mozga, ali se barem potrudi, napregni se jako.GalileoGalilei je napisao/la: ↑29 dec 2021, 07:50Pa glupsone, valjda treba dovesti kvalitetnog stranca, platiti ga masno. Ima i njih nekvalitetnih, ovo mi što smo dovodili je očajno. Jarni ništa, za Ješića se znalo već da je nula.
HUSREF MUSEMIC!
Šta je tu je!
Šta je tu je!
- MaroonBjelave
- Kontakt:
Sreća pa Azmir ne pomišlja uručiti otkaz Husrefu.
Susic
– Kao navijač ću doći prvom prilikom, međutim kao trener – teško. Sarajevu treba neko ambiciozniji, mlađi, a kod nas ima takvih trenera. Vidim već da se spominju neka imena.
Ja sam bas mislio on dolazi u Sarajevo ko trener.
– Kao navijač ću doći prvom prilikom, međutim kao trener – teško. Sarajevu treba neko ambiciozniji, mlađi, a kod nas ima takvih trenera. Vidim već da se spominju neka imena.

Ja sam bas mislio on dolazi u Sarajevo ko trener.

Nemojte varesanovića i trivunovića vise ni u šali spominjati, bolje da nas oruč vodi do kraja ako će jedan od njih dvojice.Kamuflazn je napisao/la: ↑29 dec 2021, 09:47Pa imbecilu ocigledno daa je nasa platezna moc takva da ces dovesti goreg trenera od npr. varesanovica (jer se spominje), a kosta te u plati duplo, plus sto napravi nered od kojeg se oporavljamo 5 godina. Ili ibrakovic koji nas je unazadio, pa sabrica itd. Znam da nemas mozga, ali se barem potrudi, napregni se jako.GalileoGalilei je napisao/la: ↑29 dec 2021, 07:50Pa glupsone, valjda treba dovesti kvalitetnog stranca, platiti ga masno. Ima i njih nekvalitetnih, ovo mi što smo dovodili je očajno. Jarni ništa, za Ješića se znalo već da je nula.
On voli Saraj'vo, pravi je Hordaš, Husref Musemic jedan je od NAS!
- SviUNapad1jeAFH
- Kontakt:
Ne zna se ko je veća prevara od ove trojice navedenihGalileoGalilei je napisao/la: ↑29 dec 2021, 00:44Samo ne znam po čemu su ostali kandidati bolji od Varešanovića? Svakog stranca dižete, a našeg omalovažavate.
PS
Akrapović je "naš" bosanac.
- napoleon72
- Kontakt:
Nek vodi iz Nove Gvineje ako hoce, Hazija je preko skajpa jaci nego sva dosadasnja uprava zajedno.OsmaDolazi je napisao/la: ↑29 dec 2021, 08:59Hoće, ali da radi iz Francuske, ne iz Sarajeva. Stvarno hoće i dobio dobru ponudu. Samo eto, on bi da bude direktor iz Francuske.Dobrinja12345 je napisao/la: ↑28 dec 2021, 21:29Tako sam i ja čuo i navodno Hadzibegić hoće poziciju direktora .![]()
GRMI SA SJEVERA!
1946
90ka deseti heroj Bosne
1946
90ka deseti heroj Bosne
Trenutno korisnika/ca: ebi46, James1987, nedimmmm1337, r3m1, SamoDaKazeem, Sazg i 84 gosta.