Savo je dobar izbor neznam sto ga niko ne provlaci,s tim sto bi za SD bio mozda i bolja opcija,strasne je igrace u Partizan dovodio svojim vezama nekim dok je trener bio.Historicar je napisao/la: ↑28 dec 2021, 17:26Prije bi Miljenka Bošnjakovića postavio za trenera nego ublehaša Varešanovića, vjerujem da se Mirvić nece zezati sa ovim, pa tog čovjeka niko normalan nece na klupi.
Od ovih slobodnih, mislim da ni Savo Milošević ne bi bio loš izbor.
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Kakav bolan Savo Milošević jeste li vi realnimiky_hz je napisao/la: ↑28 dec 2021, 17:53Savo je dobar izbor neznam sto ga niko ne provlaci,s tim sto bi za SD bio mozda i bolja opcija,strasne je igrace u Partizan dovodio svojim vezama nekim dok je trener bio.Historicar je napisao/la: ↑28 dec 2021, 17:26Prije bi Miljenka Bošnjakovića postavio za trenera nego ublehaša Varešanovića, vjerujem da se Mirvić nece zezati sa ovim, pa tog čovjeka niko normalan nece na klupi.
-
- Kontakt:
Ako mislis da je los trener, grijesis. Partizan je sa njim izgledao jako dobro i igrali su prilicno lijep fudbal, a i veliko je ime na nasim prostorima.FoSte95 je napisao/la: ↑28 dec 2021, 18:00Kakav bolan Savo Milošević jeste li vi realnimiky_hz je napisao/la: ↑28 dec 2021, 17:53Savo je dobar izbor neznam sto ga niko ne provlaci,s tim sto bi za SD bio mozda i bolja opcija,strasne je igrace u Partizan dovodio svojim vezama nekim dok je trener bio.Historicar je napisao/la: ↑28 dec 2021, 17:26Prije bi Miljenka Bošnjakovića postavio za trenera nego ublehaša Varešanovića, vjerujem da se Mirvić nece zezati sa ovim, pa tog čovjeka niko normalan nece na klupi.
Ako mislis da je nerealan to je onda nesto drugo…
Bas ce Savo Milosevic poslije Sadiqa, Lazara Markovica, Asana i Zdjelara da pristane da vodi Palica Hebiba i Krstu
Do smrti odani!
- SarajevoForza
- Kontakt:
"Kad si najtrofejniji, kako li je, kako li je?"
Asmir Suljic mislim da je to to. Vidjet cemo kakva ce biti situacija sa Fanimom kod novog trenera. Solidan par krila.
On voli Saraj'vo, pravi je Hordaš, Husref Musemic jedan je od NAS!
naravno da je loš trener, nije yebenu Olimpiju iz Ljubljane mogao godinu treniratiajdohordas je napisao/la: ↑28 dec 2021, 18:09Ako mislis da je los trener, grijesis. Partizan je sa njim izgledao jako dobro i igrali su prilicno lijep fudbal, a i veliko je ime na nasim prostorima.
Vodio je olimpiju u periodu teske krize, promjena vlasnika nesto slicno kao kod nas...dobar je trener, nez stvarno kakva su vasa ocekivanjaFoSte95 je napisao/la: ↑28 dec 2021, 19:02naravno da je loš trener, nije yebenu Olimpiju iz Ljubljane mogao godinu treniratiajdohordas je napisao/la: ↑28 dec 2021, 18:09Ako mislis da je los trener, grijesis. Partizan je sa njim izgledao jako dobro i igrali su prilicno lijep fudbal, a i veliko je ime na nasim prostorima.
Dosao novi vlasnik i zato je dobio otkaz. nije bila kriza nikad u klubu.
Prije nego ih je preuzeo novi vlasnik, bilo je previse turbulencija u ekipi i nezadovoljstva igraca koji su htjeli ici... Helem kako god nmg razumjeti ove komentare "je*ena olimpija" a ljudi su za nas svemirski brod... Dovode hladno igrace na koje bi mi izdrkali: Futacs, Ziljkic, Milovic... Pa bio ante coric na posudbi al eto mi smo real madrid
I na kraju opet Olimpija nije bolja od nas.
Fakat se Suljic vraca il je neka zajebancija ?
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
-
- Kontakt:
Čuj Savo loš trener
Svaka vama čast na optimizmu i očekivanjima nakon svih ovih godina

Svaka vama čast na optimizmu i očekivanjima nakon svih ovih godina

- BegovicRamiz
- Kontakt:
Škoro sportski direktor
Varešanović trener
Dal kapiten

Varešanović trener

Dal kapiten

- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
100%.ajdohordas je napisao/la: ↑28 dec 2021, 16:20Trenutno najbolja moguca kombinacija a i najrealnija za nase uslove i standarde.
Evo Zuka postavio sliku ispod mog posta, znaju se Topic i Akrapovic, uh kako bi valjalo

Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
- ElCartel11
- Kontakt:
Ja nemam nista protiv Varesanovica
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
Govorio sam i kad je Sablic postavljen, govorim i sad. Samo jedan strucnjak dolazi u obzir, nedavno je ostao bez kluba. Ali bukvalno 

FK SARAJEVO
Titula: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Kup: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Titula: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Kup: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
-
- Kontakt:
Tako sam i ja čuo i navodno Hadzibegić hoće poziciju direktora .
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 45 gostiju.