FK Sarajevo

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Koga želite za trenera FK Sarajevo?

Husref Musemić
89
38%
Darko Milanič
34
14%
Miodrag Božović
4
2%
Fedja Dudić
35
15%
Neki drugi trener iz BiH ili regiona
20
8%
Samo stranac
54
23%

Ukupno glasova: 236

izdzezveubrazil
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la izdzezveubrazil » 28 dec 2021, 00:59

Mi bez dobrog trenera nećemo nikad biti na nivou Zrinjskog, sve dok Zrinjski vodi Jakirović.

ajdohordas
Kontakt:

Post Postao/la ajdohordas » 28 dec 2021, 01:00

ElCartel11 je napisao/la:
28 dec 2021, 00:29
Mene više zanimaju pojacanja nego trener.
Vinko je bio trenercina kad je u ekipi imao Rahmana, Tatara, Ahmet i raspolozenog Fanima. Udarna 4 u napadu koja je svakom u ligi mogla uvaliti 2,3 gola. Budimo realni sa takvom 4 u napadu bi djete od 10 godina razvalilo ovu popisanu ligu.
Kad su mu otisla 2 igraca od tih 4 počeo je i nas sunovrat. Naredao poraz za porazom. A trener je bio isti.

Mi možemo sad dovesti Guardiolu, ali ako ces mu dovoditi pojacanja u vidu Mice Kuzmanovica bezveze bacas pare na trenera. Guardiola recimo zna svoj posao, al ne zna Mico. Guardiola objasnjava Mici akcije, utrcavanja, kretnje bez lopte, Mico klima glavom al u sebi se krsti jel pojma nema sta ovaj hoce od njega.
Ne bih se složio da je prodaja razlog našeg sunovrata te sezone. I dalje sam misljenja i smjeo bih se zakleti zivotom da ona ekipa koja je ostala bila je dovoljna da odbrani 10+ bodova prednosti da je sve bilo okej sa finansijama.

Čak i sa prodajom i odlaskom nekih igraca mi smo igrali toplo hladno i u nekim utakmicama pokazali kvalitet i zube, kao recimo u kupu sa Tuzlom obje tekme, rasuli Želju, dobili Široki itd.

Išlo je i nekako sve dok nismo skroz zaostali sa platama i od tog trenutka sve počinje padati u vodu. A kada se stvara tako losa atmosfera i negativna energija nema tog trenera koji će ekipu drzati fokusiranu na igru i rezultate.
A lično mislim da je Vinko odlican trener i strasan taktičar ali kada radi u normalnim uslovima.

Ovo sa Goranom je drugo, od pocetka se vidi da ne ide i to je to. Ali njegovim odlaskom mi nista necemo dobiti ako se uz njega ne rijesimo jos ovih par parmaka poput Kurdica Palica Hebibovica itd .

napoleon72
Kontakt:

Post Postao/la napoleon72 » 28 dec 2021, 01:12

Ma nisu ljudi htjeli da dzaba igraju. Mesanovic predribla golmana i profula gol, a znamo kakav je spic kad hoce. Pejovic u prvom dijelu sezone Fabregas, u drugom pola Rustema. Jbg, kao da ti dovedes majstore da ti prave kucu i ne placas im, 99% njih ce ti doci s macolama i polupat sve napravljeno, tek 1% "budala" ce bit cestiti i zavrsit svoj posao pa te onda moljakat za pare.
GRMI SA SJEVERA!
1946

90ka deseti heroj Bosne

keli
Kontakt:

Post Postao/la keli » 28 dec 2021, 01:24

f0rest1946 je napisao/la:
28 dec 2021, 00:27
O Hvala dragom Bogu KONACNO KONACNO je otisao najgori trener u historiji naseg kluba o kako sam sretan!

Hvala ti Mirvicu do neba, na vrijeme otjerao najvecu neznalicu na planeti!

Cestitke mom bratu @napoleon72 <3

keli sad pocni navijati za drugoligasa iz Hrvatske, vjv ce ovaj uhljeb tamo naci posao!

Volim te Sarajevo, sad naci finog trenera i pojacati se na krilima , bekovima!
Ma psovat ces ti i iduceg trenera nakon 2 poraza :D
On voli Saraj'vo, pravi je Hordaš, Husref Musemic jedan je od NAS!

Aduka87
Kontakt:

Post Postao/la Aduka87 » 28 dec 2021, 01:38

Kanuric, Kurdic, Oremus, Palic, Hebibovic, Velkoski, Ahmetovic, Dervisagic, Cmiljanic.
| SARAJEVO SIAMO NOI |

YEBEM TE LISTICO

f0rest1946
Kontakt:

Post Postao/la f0rest1946 » 28 dec 2021, 01:49

keli je napisao/la:
28 dec 2021, 01:24
O Hvala dragom Bogu KONACNO KONACNO je otisao najgori trener u historiji naseg kluba o kako sam sretan!

keli sad pocni navijati za drugoligasa iz Hrvatske, vjv ce ovaj uhljeb tamo naci posao!

Nisam ni ovom psovao tako da ne pricaj gluposti, volis ga vise nego FKS.

Bitno je da su svi vidjeli da je ovog karcinom naseg FKS i da je protjeran kao i sto sam pisao i sto sam ocekivao jer je u yebenom svakom klubu otjeran nakon pola godine hahahahaha

Brani ga jooooooooos braniiiiii neznalicuuuuuuuu, uhljebaaaaaaaa ali u drugom klubu hahahahaha

Odavno ljepsa vijest nije bila za FKS, otjerat nesto najgore sto smo imali u klubu pa to je neprocjenjivo ! :beba: :ljepota:

keli
Kontakt:

Post Postao/la keli » 28 dec 2021, 01:55

28 dec 2021, 01:49
keli je napisao/la:

Bitno je da su svi vidjeli da je ovog karcinom naseg FKS i da je protjeran kao i sto sam pisao i sto sam ocekivao jer je u yebenom svakom klubu otjeran nakon pola godine hahahahaha

Brani ga jooooooooos braniiiiii neznalicuuuuuuuu, uhljebaaaaaaaa ali u drugom klubu hahahahaha

Odavno ljepsa vijest nije bila za FKS, otjerat nesto najgore sto smo imali u klubu pa to je neprocjenjivo ! :beba: :ljepota:
Ma buraz nisam branio njega nego to sto se sva krivica iskljucivo na njega svalila. Evo nabrojao ti je aduka komentar iznad koliko ljudi jos treba nogu dobiti. Bez pojacanja ko god da sjedne na klupu popusit ce istu foru. A treba ih bgm minimalno 5. Nismo mi ni 20% nasih igracki problema rijesili ovim potez, ima tu jos haos posla. A ako su kandidati varesanovic, trivunovic i slicni onda bolje da nista nisu ni dirali. Tezak prijeelazni rok, nadat se da ce biti sto manje promasaja.
On voli Saraj'vo, pravi je Hordaš, Husref Musemic jedan je od NAS!

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 28 dec 2021, 01:56

Ako ce se dovoditi Secerovic "za rotacije", onda ugasiti akademiju da ne trosi pare, a malom Ramicu dati papire kad mu minute uzima ovaj hadalj od igraca. Nadam se da od njega nema nista ni u kojoj opciji. Znam da nismo ozbiljan klub, ni blizu, ali valjda nismo ni cirkus.
Bahati, bahati Željkan!
1946

f0rest1946
Kontakt:

Post Postao/la f0rest1946 » 28 dec 2021, 02:01

keli je napisao/la:
28 dec 2021, 01:55
28 dec 2021, 01:49
keli je napisao/la:

Ma buraz nisam branio njega nego to sto se sva krivica iskljucivo na njega svalila. Evo nabrojao ti je aduka komentar iznad koliko ljudi jos treba nogu dobiti. Bez pojacanja ko god da sjedne na klupu popusit ce istu foru. A treba ih bgm minimalno 5. Nismo mi ni 20% nasih igracki problema rijesili ovim potez, ima tu jos haos posla. A ako su kandidati varesanovic, trivunovic i slicni onda bolje da nista nisu ni dirali. Tezak prijeelazni rok, nadat se da ce biti sto manje promasaja.
keli ma jesi brate znao si i pretjerat nekad kao da je Ferguson a ne lik koji je otjeran u svakom klubu nakon par mjeseci : )

Svjestan sam ja toga prijatelju i pisao sam da nam treba bar 7 novih igraca i aBd da cemo ih dovesti sad i finog trenera naci pa da nas krene napokon!

:salut:

mnon46
Kontakt:

Post Postao/la mnon46 » 28 dec 2021, 02:57

Načuo sam da je Zidan zainteresovan, šta mislite kako bi se naši igrači uklopili u njegov stil igre i da li ga je uprava kontaktirala?
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.

Pitar6785
Kontakt:

Post Postao/la Pitar6785 » 28 dec 2021, 03:06

Ja bi vratio VINKA ako se nema para za akrpovica kodra i takvu vrstu trenera..

Mi mozemo pricat sta god hocemo al Vinko je ostao bez 3 najbolja igraca i sa -8 plata = godinu dana sto znaci da je neki igrac trosio po 2000 km mjesecno to je 16 k km spicko i nakon 6 mjeseci kad su saznali da je pasojed samo lago ljudi onda dugli totalno ruke

Akta
Kontakt:

Post Postao/la Akta » 28 dec 2021, 08:10

Zasto jos Bodulu nisu nogu dali?

amypitar
Kontakt:

Post Postao/la amypitar » 28 dec 2021, 08:35

Akta je napisao/la:
28 dec 2021, 08:10
Zasto jos Bodulu nisu nogu dali?

Zato što smo ga nakon samo dva kola proglasili najboljim posleratnim igracem ikad.Zato što smo svršavali na svaku njegovu petu, na svaki njegov dribling.
Isto kao i sa svim drugim igracima i trenerima,pa posle par mjeseci sve popljujemo.

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 28 dec 2021, 08:42

Dženan Hošić će najvjerovatnije biti šef Akademije FK Sarajevo
Ide Hrasnica Mirviceva :mrgreen:
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

NazorUso
Kontakt:

Post Postao/la NazorUso » 28 dec 2021, 08:48

miky_hz je napisao/la:
28 dec 2021, 08:42
S Ciofija na Hosica. E jbg...
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC

Unknown2
Kontakt:

Post Postao/la Unknown2 » 28 dec 2021, 08:50

Secerovic, Hosic, jos neki Varesanovic ili Jovic. ovo ne ide na dobro.

Kamuflazn
Kontakt:

Post Postao/la Kamuflazn » 28 dec 2021, 08:52

Vinko dok je imao igrace iz husrefovog automatizma imao rez. Cim je hudnik morao nesto sam, propast.
HUSREF MUSEMIC!
Šta je tu je!
"Šta ću, ne mogu se promjeniti, volim Sarajevo više od svog života." - Husref Musemić

LJUDSKA ZLOBA UVJEK DOLAZI OD NEMOCI!

Unknown2
Kontakt:

Post Postao/la Unknown2 » 28 dec 2021, 08:57

Kad je bio Vinku u Mostaru i U21 BiH jest tamo isto prije bio Musemic?

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 28 dec 2021, 09:08

NazorUso je napisao/la:
28 dec 2021, 08:48
miky_hz je napisao/la:
28 dec 2021, 08:42
S Ciofija na Hosica. E jbg...
Dobar je Hosic mislim nije bas iz vedra neba,ima i školu fudbala svoju ovdje mislim preko 150 djece da ima tu.A i vidim ko trener da ima materijala za ubuduce,dobro je radio u Gorazdu vidio sam da su ga hvalili ,govorili su da je malo "moderniji" u nekim pogledima fudblaskim.

Inace malo sam istrazivao za trenera nekako sam povezao bi mozda i Klafuric mogao biti u igri jel vidim da ga je Kepcija u Legiju doveo kada je bio SD,uzeli su ligu i kup tad.Kontam slobodan je ,vec su saradzivali pa ko zna :hmmmmm:
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

Unknown2
Kontakt:

Post Postao/la Unknown2 » 28 dec 2021, 09:18

Dean Klafurić i Goran Sablić kandidati za klupu Sarajeva. ( 2019)
Mozda sada ide Dean. :D

Odgovori

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Fouzi1, Google Adsense [Bot], johntravolta123, Lavcina, Majestic-12 [Bot], NazorUso, Rodman i 68 gostiju.