Nekim izgleda nisu jasne njegove rijeci, pa sam F.Perez je odustao od njega davno, ati spominjes kao nesto na ljeto, pratis li ti uopce Marcu, As, Corazonblanco itd.?
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
hahaha, de ti me malo prosvjetli. Marcu posjetim zajedno sa AS-om vise x nego ss.baLos_Blanos2 je napisao/la:Zar je bitno ko je najplacenji igrac spanije, uostalom kakav Cesc![]()
Nekim izgleda nisu jasne njegove rijeci, pa sam F.Perez je odustao od njega davno, ati spominjes kao nesto na ljeto, pratis li ti uopce Marcu, As, Corazonblanco itd.?
Al mu mali spusti.Portillo je napisao/la:hahaha, de ti me malo prosvjetli. Marcu posjetim zajedno sa AS-om vise x nego ss.baLos_Blanos2 je napisao/la:Zar je bitno ko je najplacenji igrac spanije, uostalom kakav Cesc![]()
Nekim izgleda nisu jasne njegove rijeci, pa sam F.Perez je odustao od njega davno, ati spominjes kao nesto na ljeto, pratis li ti uopce Marcu, As, Corazonblanco itd.?A corazonblanco je navijacki sajt, na njemu nema tih spekulacija.
A to za Cesca evo... procitao sam na Defensi Central. btw: http://www.defensacentral.com/real_madr ... ado-el-OK-
Uz to, Pedro Leon bi mogao otici u onu seosku ligu, tacnije Chelsea.
hahahaha, uclanjen sam tamo vec dvije godineLos_Blanos2 je napisao/la:@Portillo pa vidim, zar nije i sam F.Perez rekao da nezeli igraca koji kaze da posle sadanjeg kluba samo bi ga zamijenio sa Barcinim dresom, skontaj na koga je mislio, to je bilo u Marci..
Citas ta jeftina novinarska sranja, takodjer kojih je na Marci i As-u bilo![]()
Uclani se na forum http://www.corazonblanco.com/ (jedan od najboljih foruma RM), diskutuj sa ljudima koji zive u Madridu tj.svaku tekmu su na Bernabeu, imas temu i o Cesc.F u R.Madrid??
Da je zadnji igrac na svijetu, pored toga rodjeni "el Cule" netreba nam krtica
Javier Camuñas Gallego (born July 17, 1980 in Madrid)DAVID VILLA 7' je napisao/la:Hvala ti sto si mi upljepso ovaj vikend![]()
Nekada velik talent, čak su neki govorili novi "Ronaldinho". Nažalost se izgubio u Engleskoj, želim mu svu sreću u Racingu.juznjak> je napisao/la:Giovanni dos Santos dosao na posudbu u Racing .
ostao talenatLeader je napisao/la:Nekada velik talent, čak su neki govorili novi "Ronaldinho". Nažalost se izgubio u Engleskoj, želim mu svu sreću u Racingu.juznjak> je napisao/la:Giovanni dos Santos dosao na posudbu u Racing .
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.