Tako je treba dovesti postovaoca lika i djela SeseljaSviUNapad1jeAFH je napisao/la: ↑27 dec 2021, 19:16https://www.transfermarkt.com/nenad-lal ... iner/18776
povedi nas Nenadeee
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Odlazak blitvara u rangu toga da sam procitao da smo Ronalda doveli.Za mene nista vise nista se ne mora uraditi,jos jedno tjeranje škarta koje su bivse garniture dovele.
Ima toga jos puno za protjetat,svasta su ovi skupili,treba godina samo da ocistis sto su oni ostavili pa da nesto novo uspostavis.
Ima toga jos puno za protjetat,svasta su ovi skupili,treba godina samo da ocistis sto su oni ostavili pa da nesto novo uspostavis.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- napoleon72
- Kontakt:
Opet Sablicu, nek stuca, kad nas je doveo do ovog
GRMI SA SJEVERA!
1946
Sumnja ubija više snova, nego što će neuspjeh ikada.
1946
-
- Kontakt:
Fkt sad
Ima li neko info ko bi mogao doci na klupu?
Ima li neko info ko bi mogao doci na klupu?
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
E cuj on nas doveo do ovog

Zelim svu srecu novom treneru, jer ce mu stvarno trebati i naravno puno bolje igrace

On voli Saraj'vo, pravi je Hordaš, Husref Musemic jedan je od NAS!
Nakon secera ide malo vragolija 
HUSREF MUSEMIC!
Šta je tu je!
"Šta ću, ne mogu se promjeniti, volim Sarajevo više od svog života." - Husref Musemić
LJUDSKA ZLOBA UVJEK DOLAZI OD NEMOCI!
Šta je tu je!
"Šta ću, ne mogu se promjeniti, volim Sarajevo više od svog života." - Husref Musemić
LJUDSKA ZLOBA UVJEK DOLAZI OD NEMOCI!
-
- Kontakt:
Obzirom na naše uslove i trenutnu situaciju, moj licni odabir bi bio Baka.
Domaći strucnjak sa iskustvom, harizmom, mudima sto nama treba prije svega a i dobrom motivacijom.
Domaći strucnjak sa iskustvom, harizmom, mudima sto nama treba prije svega a i dobrom motivacijom.
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Safet Sušić Pape
24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
- napoleon72
- Kontakt:
Mahalasi, zakazali ste skroz. Niko da makar nagovijesti da ova ubleha leti s klupe. Dzaba sad lupate imena...
Vjerujem samo @NazorUso, najavi covjek Secerovics prije 10 dana
Vjerujem samo @NazorUso, najavi covjek Secerovics prije 10 dana
GRMI SA SJEVERA!
1946
1946
Baka + Faruk za SD vrhunska kombinacija
On voli Saraj'vo, pravi je Hordaš, Husref Musemic jedan je od NAS!
Navijaci su najveci kancer kluba, nazalost.
-
- Kontakt:
Odlazak Sablića znači prije svega da će nam i ostala pojačanja biti u rangu Šećerovića. Brukao se pola godine čovjek, ne želi se brukati još pola godine.
Povedite nas Kobiljari, Palići i Šećerovići, samo vam je federalna liga granica.
Povedite nas Kobiljari, Palići i Šećerovići, samo vam je federalna liga granica.
ovo mi mirise na to da ga uprava nije mogla ispratit u vezi pojacanja
Saraj'vu zakletvu ja sam dao i ponavljam ja nju svaki dan jer njemu ja vjecno cu biti odan
ko Šoja Stojan
ko Šoja Stojan
Ih to bi bilo fenomenalno. Nadam se da je istina.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑27 dec 2021, 19:46Mahala se za Samira Toplaka. E sad jel istina..
Rafa Nadal!
EDIN DŽEKO!!!
EDIN DŽEKO!!!
-
- Kontakt:
Da je Hitlerova desna ruka, ako je stručnjak ko Lalat ja bih ga doveozagor1987 je napisao/la: ↑27 dec 2021, 19:41Tako je treba dovesti postovaoca lika i djela SeseljaSviUNapad1jeAFH je napisao/la: ↑27 dec 2021, 19:16https://www.transfermarkt.com/nenad-lal ... iner/18776
povedi nas Nenadeee
-
- Kontakt:
Ma ja. Dodamo mali prefiks imenu grada, FK Srpsko Sarajevo, i piči.TarpiTarpi je napisao/la: ↑27 dec 2021, 19:51Da je Hitlerova desna ruka, ako je stručnjak ko Lalat ja bih ga doveozagor1987 je napisao/la: ↑27 dec 2021, 19:41Tako je treba dovesti postovaoca lika i djela SeseljaSviUNapad1jeAFH je napisao/la: ↑27 dec 2021, 19:16https://www.transfermarkt.com/nenad-lal ... iner/18776
povedi nas Nenadeee
Kakav ba Toplak
-
- Kontakt:
Po čemu je Toplak dobro rješenje?forgempp je napisao/la: ↑27 dec 2021, 19:50Ih to bi bilo fenomenalno. Nadam se da je istina.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑27 dec 2021, 19:46Mahala se za Samira Toplaka. E sad jel istina..

Toplak je klasični trener dobar za vođenje malih klubova. Znaš šta je za njega Jakirović, tv u boji. On je nivo Ivkovića maksimalno, ako i toliko. Nama treba puno bolji, ofanzivnije orijentisan trener od toga.
Jah ne zeli se brukati jos pola godine,brukao bi se on drug jos 10 godina da je do njega samo ali imaju dvije strane.Covjek poslije uzasne polusezone izjavi da je pun motiva i da jedva ceka drugi dio,ubleha svjetska slatkorjeciva koja na lijepe rijeci kupuje ljude,hvala Bogu brzo to ispari pa ga ljudi vide na dijelu, jel smo uradili isto sto i svaki njegov prethodni klub tj nogirali ga vrlo brzo.izdzezveubrazil je napisao/la: ↑27 dec 2021, 19:50Odlazak Sablića znači prije svega da će nam i ostala pojačanja biti u rangu Šećerovića. Brukao se pola godine čovjek, ne želi se brukati još pola godine.
I kako dodje do tog zakljucka gore prvog,mislis dali njemu odstetu nece ostati za igraca? Pisel negdje da je sad i jednu marku dobio? Mozda su dogovorili platit ce mu nekad u xy rata,sporazumni svasta moze znaciti.
Zadnja izmjena: miky_hz, dana/u 27 dec 2021, 19:56, ukupno mijenjano 3 puta.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Trenutno korisnika/ca: boki86, NazorUso, rimljanin90, skoJaa i 47 gostiju.