Vico Zeljković

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

jestamaji
Kontakt:

Re: Vico Zeljković

Post Postao/la jestamaji » 26 dec 2021, 11:27

admin je napisao/la:
25 dec 2021, 20:59
Joj što se primiste na fake news.
Hajmo biti realni, "naš izvor iz Niona"?? Neko iz UEFA javlja avazu o čemu razmišlja?

Sad će SportSport biti kriv što ne javlja isto ovo i nema specijalnog izvještaća sa hodnika UEFA centrale u Nionu :(
svega ti što se toliko pališ na kritike? svako ima pravo da iznese svoje mišljenje ako je to u nekim pristojnim granicama.

tehnički stranica fercera izvrsno, to je super, tu vam se nema šta zamjeriti!
novinarski gledano ima nas kojima je to pretanko (btw. svaki intervju je dobrodošao), ali ja znam i dosta raje koji su jako zadovoljni i koji su sretni da uopšte imamo jedan ovakav sportski portal jer šta je alternativa?

naravno, ono najgore na ovim prostorima će uvijek biti tu i nekada je jako teško boriti se protiv toga, jako puno zadojene balavurdije i botova koji svako na svoj način truju sve oko sebe i kojima je bitnije da komšiji crkne krava nego da se prokomentariše neka utakmica ili meč, ja mislim da vam je tu postavka jako dobra, koliko je moguće!

p.s sportsko novinarstvo u bih nikad bije bilo pretjerano dobro, nije to sad ni bolje ni gore, ovo ti piše neko ko je odrastao čitajući izvještaje i tekstove o kk bosna koje je pisala olga đoković. prvom te glava zaboli dok skontaš šta je htjela da kaže a onda skontaš da bi ti bilo bolje da nisi ni čitao. :mrgreen:

admin
Site Admin
Kontakt:

Post Postao/la admin » 26 dec 2021, 11:34

Potpuno si u pravu, ne bih se trebao javljati nikako

OnakoBa
Kontakt:

Post Postao/la OnakoBa » 26 dec 2021, 11:56

Pošto stojite iz rušioce države, ne naravno da ne trebate se javljati.
Mi smo porodica i svi ćemo za BiH na terenu ostaviti srce. Meni državni dres sve znači. Tri smo nacije, ali jedna duša. Svi smo rođeni u jednoj državi i mislim da je konačno došlo vrijeme da shvatimo to.
- Dejan Malinović

Harise
Kontakt:

Re: " "

Post Postao/la Harise » 26 dec 2021, 15:30

OnakoBa je napisao/la:
26 dec 2021, 10:40
retromoos je napisao/la:
18 mar 2021, 20:05
SAVEZ NAPOLJE !
:bih: uskoro :bih:
Godinu dana cekam da se to desi

PonosniSmogovci
Kontakt:

Post Postao/la PonosniSmogovci » 26 dec 2021, 15:33

admin je napisao/la:
26 dec 2021, 11:04
Kakvih bolan besplatnih karata? Novinari se akredujtuju na svaku utakmicu svake reprezebtacije, to se ne placa.

Svezali ste se portala, ko da vam portal nekim huskanjem i pricama od provjerenih neimenovanih izvora moze rijesiti probleme u savezu. Sta vi fakat mislite ko su ti izvori? Fakat neki Svicarac iz Niona dojavljuje planove avazu i faktoru? Licno, ne znam da Dodik ima avion, mozda i ima, ko se njime vozi i koliko plati, to treba imati kakav dokaz, ne moze se na forumu procitati i objaviti. al ocekujes da ti neko samo onako izmisli i objavi bez ikakvih dokaza, cinjenica?

Naravno, i za katastrofalan rad u klubovima smo mi krivi, da mi pisemo da je Vico lopov, Zeljo i Sarajevo bi igrali ligu prvaka.

Ako cemo oko oranica, npr Zelji je taj savez napravio teren, pa opet u velikim problemima klub. Morate shvatiti da oni jedva cekaju da prave terene. Gradjevina je najbolji sistem da se ispumpa lova. Vi mislite neko u savezu nece da pravi teren? Nece da uefa i opstina daju pare, a oni rapisu tender za 1000 kamiona sljunka, travu, bagere, radove? Ma da, a sigurno Dodik pravi autoput do Prijedora jer voli taj narod u Prijedoru. Pa oni oko tih terena i para ratuju deset godina i otimaju se ko ce ih trosit i praviti terene.

Ne primjetite da je predizborna godina i nacionalisticki huskaci rade 100 na sat, vec hocete da vam i sportski portal bude takav. A Vico bi se jako nesekirao kad bi ga medij iz Sarajeva pljuvao jer gura srpsku stvar. Jako bi mu opala popularnost u RS zbog toga i situacija bi mu se poljuljala? Samo se toga boji i to kad bismo mi pisali da je cetnik koji unistava reprezebnaciju nikako ne bi pomoglo u predizbornoj kampanji SNSD. Boje se da ne raskrinkamo Vicu kao lopova jer u tom slucaju nema sanse da bi iko u Zvorniku glasao za Dodika 😅

Ko zeli citati huskanje, ima more nacionalistickih portala, odaberes sebi koji ti se uklapa u ideologiju i deri.

Edit: vrijedjati se necemo, a pogotovo necu dopistiti da mi neko iz Svedske objasni kako se to biva patriota. Ni ja ne vrijedjam nikog, ne ocekujete da ce izivljavanje i vrijedjanje prolaziti
Pogrešno si me razumio, ni u jednom momentu ne smatram da trebate biti nacionalistički i politički portal ko 99% današnjih nego smatram da vi kao novinari možete puno više kritički djelovati prema situaciji u BH fudbalu. Nije samo Vico savez i ništa nije gori od njegovih prethodnika. Sam sistem je pokvaren od delegata u kantonalnim skupštinama do članova IO u krovnom savezu. Jel' normalno da u FS KS predsjednik bude osoba koja dolazi iz Škole fudbala, a ne iz Sarajeva ili Želje? Jel normalno da u NS ZDK godinama predsjednik bude Muhamed Begagić koji lopte nije vidio u životu? Jel' normalno da su klubovi već godinama zatvorenici sudijskih organizacija pogotovo u nižim ligama? Eto baš taj NS ZDK je primjer da je moguće kontinuiranim pritiskom najvećeg kluba u kantonu uz podršku javnosti i novinara donijeti neke promjene.

Opet kažem, vi kao najčitaniji i najbolji sportski portal u BiH možete pokrenuti priču o zabranjenim temama, a ne klimati glavom zarad "akreditovanja" na utakmicama i stvarno se nadam da ćete u buducnosti i početi raditi nešto tako. :)

admin
Site Admin
Kontakt:

Post Postao/la admin » 26 dec 2021, 15:56

Ako ih izaberu, normalno je.
Nije normalno da ih izaberu, ali svašta nešto nije normalno u našem društvu, pa je logično da ni to ne bude bolje. Hajmo pričati o tome zašto se u kantonima glasa za te likove, a ne za neke bolje? SportSport ne glasa iako baš u KS postoji glas "novinara" u izbornoj skupštini. Sad se bore novinari među sobom, da jedni zamijene druge u tom glasanju i opet ko god se izbori, neće zvati SportSport, niti bi se ko odazvao da o tome glasa.

Mozemo pričati i o tome koji se to sportista dokazani uopšte prijavio da normalnim putem dođe na čelo saveza, pa da uopšte mogu u kantonu glasati za njih. Vazda nabrajate imena, ljudi jači, potkovaniji i bitniji u društvu nego pet sportsportova... Pa što se ta imena ne angažuju, prijave u kantonalni savez i krenu raditi za napredak fudbala? Od 50 najbitnijih reprezentativaca u zadnjih 20 godina, nijedan se nikad nije kandidovao. Uključio se Miske u rad saveza. Kad je šutio na raspad sistema, popljuvali smo ga, a vi popljuvali nas što diramo tada omiljenog Misketa. Kad je počeo pričati, postao je neprijatelj države, bolje bi mu bilo da se nije nikad prijavio.

Barbareza guraju navijači godinama, a ima li igdje ikad izjava Barbareza "želim biti selektor, član saveza, bilo šta"... jel ikad povukao ikakav potez jači od nekog dvosmislenog instagram posta? Što nije? Njemu ne treba ni karta za tekmu, nije ga Vico kupio, patriota je... Što ne dođe na neko gostovanje negdje i sve to ispriča fino i pokrene tu borbu? Jače su njegove dvije riječi nego 50 članaka na našem portalu, što ih on ne izgovori? A sigurno i zna više nego mi, pa ima i više toga da kaže. Što šuti, jel uzo cvaju?

Imao si predsjednika saveza kojeg je iz FK Butmir gurao Kanton Sarajevo ispred delegata Želje i Sarajeva, a pri tome delegata Želje i Sarajeva nije ni bilo. Čak ih nisu klubovi ni kandidovali jedno vrijeme, nije ih to interesovalo. Takav je sistem, to je odredila UEFA, ne možeš pisati da je to naopako, ako je u cijelom svijetu tako ustrojeno.

Jedan Sepp Blatter nije nikad igrao fudbal i bio je sekretar hokejaškog saveza Švicarske, šta dalje od toga reći.

Akreditovanje na utakmicama nema nikakve veze ni sa čim. Akreditacije bismo dobili sve da pišemo da dolazi smak svijeta, a i da ih ne dobijemo nije nikakva šteta jer svakako nema više mix zona zbog korone, komplet utakmicu mozes uraditi s TV isto kao s terena, slike uzeti od agencije kao i većina portala i opet si na istom. Poenta je da nismo nikad pisali izmišljotine, rekla-kazala priče od misterioznih izvora, niti bilo koga pljuvali zato što je to moderno, nećemo ni sad. Nemamo mi izvore u Sipi kao neki politički mediji, nemamo nikakvu mogućnost da istražimo da li je neko nešto ukro, nismo policija niti imamo bilo kakve veze u policiji i tuzilastvu. Na pogrešna vrata kucate za istrazivanja kriminala. A ne vidim i da neko drugi nešto konkretno i dokazivo piše, čak i od ovoh što imaju veze u Sipi.

Dok je predsjednik saveza bio Bošnjak, stanje je bilo potpuno isto, ni bolje ni gore. Baš tako kako si rekao, od najnižeg delegata pa na gore, sve je to pokvareno. Nikom nije smetalo što ga se ne kritikuje. Sad predizborna godina, predsjednik Srbin, pa treba da ga pljujemo samo zato što je eto tako i time pomognemo svim nacionalističkim strujama koje nam razvaljuju državu zadnjih 30 godina. Nismo mi ti, ima ko jest, poštujem, svako ima svoj izbor.

Čim budemo imali nešto konkretno, pisaće se.
ako neko ima neke konkretne informacije, dokaze o kriminalu, bilo šta... šaljite na redakciju.

Za neprovjerene priče imamo forum, i to nije lako uspostaviti, platformu na kojoj će svako moći reći šta misli, pa i bez dokaza i koja će se čitati i vrijediti kao neki glas javnosti. Ne može i portal biti forum, jednostavno nije moguće.

harixs
Kontakt:

Post Postao/la harixs » 26 dec 2021, 17:18

Vratija se Šime... :rol:

Mujkic
Kontakt:

Post Postao/la Mujkic » 26 dec 2021, 17:45

PonosniSmogovci je napisao/la:
26 dec 2021, 15:33
admin je napisao/la:
26 dec 2021, 11:04
Kakvih bolan besplatnih karata? Novinari se akredujtuju na svaku utakmicu svake reprezebtacije, to se ne placa.

Svezali ste se portala, ko da vam portal nekim huskanjem i pricama od provjerenih neimenovanih izvora moze rijesiti probleme u savezu. Sta vi fakat mislite ko su ti izvori? Fakat neki Svicarac iz Niona dojavljuje planove avazu i faktoru? Licno, ne znam da Dodik ima avion, mozda i ima, ko se njime vozi i koliko plati, to treba imati kakav dokaz, ne moze se na forumu procitati i objaviti. al ocekujes da ti neko samo onako izmisli i objavi bez ikakvih dokaza, cinjenica?

Naravno, i za katastrofalan rad u klubovima smo mi krivi, da mi pisemo da je Vico lopov, Zeljo i Sarajevo bi igrali ligu prvaka.

Ako cemo oko oranica, npr Zelji je taj savez napravio teren, pa opet u velikim problemima klub. Morate shvatiti da oni jedva cekaju da prave terene. Gradjevina je najbolji sistem da se ispumpa lova. Vi mislite neko u savezu nece da pravi teren? Nece da uefa i opstina daju pare, a oni rapisu tender za 1000 kamiona sljunka, travu, bagere, radove? Ma da, a sigurno Dodik pravi autoput do Prijedora jer voli taj narod u Prijedoru. Pa oni oko tih terena i para ratuju deset godina i otimaju se ko ce ih trosit i praviti terene.

Ne primjetite da je predizborna godina i nacionalisticki huskaci rade 100 na sat, vec hocete da vam i sportski portal bude takav. A Vico bi se jako nesekirao kad bi ga medij iz Sarajeva pljuvao jer gura srpsku stvar. Jako bi mu opala popularnost u RS zbog toga i situacija bi mu se poljuljala? Samo se toga boji i to kad bismo mi pisali da je cetnik koji unistava reprezebnaciju nikako ne bi pomoglo u predizbornoj kampanji SNSD. Boje se da ne raskrinkamo Vicu kao lopova jer u tom slucaju nema sanse da bi iko u Zvorniku glasao za Dodika 😅

Ko zeli citati huskanje, ima more nacionalistickih portala, odaberes sebi koji ti se uklapa u ideologiju i deri.

Edit: vrijedjati se necemo, a pogotovo necu dopistiti da mi neko iz Svedske objasni kako se to biva patriota. Ni ja ne vrijedjam nikog, ne ocekujete da ce izivljavanje i vrijedjanje prolaziti
Pogrešno si me razumio, ni u jednom momentu ne smatram da trebate biti nacionalistički i politički portal ko 99% današnjih nego smatram da vi kao novinari možete puno više kritički djelovati prema situaciji u BH fudbalu. Nije samo Vico savez i ništa nije gori od njegovih prethodnika. Sam sistem je pokvaren od delegata u kantonalnim skupštinama do članova IO u krovnom savezu. Jel' normalno da u FS KS predsjednik bude osoba koja dolazi iz Škole fudbala, a ne iz Sarajeva ili Želje? Jel normalno da u NS ZDK godinama predsjednik bude Muhamed Begagić koji lopte nije vidio u životu? Jel' normalno da su klubovi već godinama zatvorenici sudijskih organizacija pogotovo u nižim ligama? Eto baš taj NS ZDK je primjer da je moguće kontinuiranim pritiskom najvećeg kluba u kantonu uz podršku javnosti i novinara donijeti neke promjene.

Opet kažem, vi kao najčitaniji i najbolji sportski portal u BiH možete pokrenuti priču o zabranjenim temama, a ne klimati glavom zarad "akreditovanja" na utakmicama i stvarno se nadam da ćete u buducnosti i početi raditi nešto tako. :)
Sto ne zovete Begica, Barbareza ili nekog ko je bio u savezu pa izbacen da prica. Zasto se toga niko nije sjetio?

admin
Site Admin
Kontakt:

Post Postao/la admin » 26 dec 2021, 18:01

E cuj nije se niko sjetio 🤣🤣

Stvarno mislis da je to razlog sto ih nema u medijima?

GG3
Kontakt:

Post Postao/la GG3 » 26 dec 2021, 21:53

Brise postove :bow:
Barbine Barbike vole Tika-taku 🚨🚨

mrAdislic
Kontakt:

Post Postao/la mrAdislic » 27 dec 2021, 04:10

admin je napisao/la:
26 dec 2021, 18:01

Jesuli vas odbili to Begic i Barba za podcast? Samo nas vrli predsjednik pristao.
BašČelik!

zagor1987
Kontakt:

Post Postao/la zagor1987 » 27 dec 2021, 06:09

admin je napisao/la:
26 dec 2021, 15:56
Nije normalno da ih izaberu, ali svašta nešto nije normalno u našem društvu, pa je logično da ni to ne bude bolje. Hajmo pričati o tome zašto se u kantonima glasa za te likove, a ne za neke bolje? SportSport ne glasa iako baš u KS postoji glas "novinara" u izbornoj skupštini. Sad se bore novinari među sobom, da jedni zamijene druge u tom glasanju i opet ko god se izbori, neće zvati SportSport, niti bi se ko odazvao da o tome glasa.

Mozemo pričati i o tome koji se to sportista dokazani uopšte prijavio da normalnim putem dođe na čelo saveza, pa da uopšte mogu u kantonu glasati za njih. Vazda nabrajate imena, ljudi jači, potkovaniji i bitniji u društvu nego pet sportsportova... Pa što se ta imena ne angažuju, prijave u kantonalni savez i krenu raditi za napredak fudbala? Od 50 najbitnijih reprezentativaca u zadnjih 20 godina, nijedan se nikad nije kandidovao. Uključio se Miske u rad saveza. Kad je šutio na raspad sistema, popljuvali smo ga, a vi popljuvali nas što diramo tada omiljenog Misketa. Kad je počeo pričati, postao je neprijatelj države, bolje bi mu bilo da se nije nikad prijavio.

Barbareza guraju navijači godinama, a ima li igdje ikad izjava Barbareza "želim biti selektor, član saveza, bilo šta"... jel ikad povukao ikakav potez jači od nekog dvosmislenog instagram posta? Što nije? Njemu ne treba ni karta za tekmu, nije ga Vico kupio, patriota je... Što ne dođe na neko gostovanje negdje i sve to ispriča fino i pokrene tu borbu? Jače su njegove dvije riječi nego 50 članaka na našem portalu, što ih on ne izgovori? A sigurno i zna više nego mi, pa ima i više toga da kaže. Što šuti, jel uzo cvaju?

Imao si predsjednika saveza kojeg je iz FK Butmir gurao Kanton Sarajevo ispred delegata Želje i Sarajeva, a pri tome delegata Želje i Sarajeva nije ni bilo. Čak ih nisu klubovi ni kandidovali jedno vrijeme, nije ih to interesovalo. Takav je sistem, to je odredila UEFA, ne možeš pisati da je to naopako, ako je u cijelom svijetu tako ustrojeno.

Jedan Sepp Blatter nije nikad igrao fudbal i bio je sekretar hokejaškog saveza Švicarske, šta dalje od toga reći.

Akreditovanje na utakmicama nema nikakve veze ni sa čim. Akreditacije bismo dobili sve da pišemo da dolazi smak svijeta, a i da ih ne dobijemo nije nikakva šteta jer svakako nema više mix zona zbog korone, komplet utakmicu mozes uraditi s TV isto kao s terena, slike uzeti od agencije kao i većina portala i opet si na istom. Poenta je da nismo nikad pisali izmišljotine, rekla-kazala priče od misterioznih izvora, niti bilo koga pljuvali zato što je to moderno, nećemo ni sad. Nemamo mi izvore u Sipi kao neki politički mediji, nemamo nikakvu mogućnost da istražimo da li je neko nešto ukro, nismo policija niti imamo bilo kakve veze u policiji i tuzilastvu. Na pogrešna vrata kucate za istrazivanja kriminala. A ne vidim i da neko drugi nešto konkretno i dokazivo piše, čak i od ovoh što imaju veze u Sipi.

Dok je predsjednik saveza bio Bošnjak, stanje je bilo potpuno isto, ni bolje ni gore. Baš tako kako si rekao, od najnižeg delegata pa na gore, sve je to pokvareno. Nikom nije smetalo što ga se ne kritikuje. Sad predizborna godina, predsjednik Srbin, pa treba da ga pljujemo samo zato što je eto tako i time pomognemo svim nacionalističkim strujama koje nam razvaljuju državu zadnjih 30 godina. Nismo mi ti, ima ko jest, poštujem, svako ima svoj izbor.

ako neko ima neke konkretne informacije, dokaze o kriminalu, bilo šta... šaljite na redakciju.

Za neprovjerene priče imamo forum, i to nije lako uspostaviti, platformu na kojoj će svako moći reći šta misli, pa i bez dokaza i koja će se čitati i vrijediti kao neki glas javnosti. Ne može i portal biti forum, jednostavno nije moguće.
Ljubi vas majka pomislio bi covjek kako ste fini al neki prate vas rad malo duze. Nego daj mi recite sto svi pisu o sudijskim lakrdijama,Vici,kradjama itd osim vas? Javnost i publika zgrozeni nekim sudijskim lakrdijama u odredjenim mecevima ovdje nije bilo ni rijeci kao sve ok? Napisite da je Bico sve slagao imate dokaz kad vam je gostovao u emisiji od price o sudijama do terena al vas prpa jer uvijek se naklonite jednoj strani kao sto ste bili na strani lopova Osima

zagor1987
Kontakt:

Post Postao/la zagor1987 » 27 dec 2021, 06:15

Ako vam fali tema pisite o obecanim terenima,pa onda o lakrdijama Gigovica i slicnih ubleha i zasto se nekim timovima daje po 20 zutih,zasto se Borcu faul nije smjeo svirat,zasto nikad ni jedan sudija nije kaznjen za lakrdiju itd

Wanderson
Kontakt:

Post Postao/la Wanderson » 27 dec 2021, 08:33

Kako je bezobrazan Sergej, siguran sam da je odbio mnostvo poziva za intervju i odlucio se oglasavati samo preko drustvenih mreza.

I da, ovaj portal se sigurno nije prodao ljudima koji su im jucer ubijali i drzali pod opsadom oca, djeda, komsiju, rođaka.

admin
Site Admin
Kontakt:

Post Postao/la admin » 27 dec 2021, 08:51

zagor1987 je napisao/la:
27 dec 2021, 06:09
admin je napisao/la:
26 dec 2021, 15:56

Ljubi vas majka pomislio bi covjek kako ste fini al neki prate vas rad malo duze. Nego daj mi recite sto svi pisu o sudijskim lakrdijama,Vici,kradjama itd osim vas? Javnost i publika zgrozeni nekim sudijskim lakrdijama u odredjenim mecevima ovdje nije bilo ni rijeci kao sve ok? Napisite da je Bico sve slagao imate dokaz kad vam je gostovao u emisiji od price o sudijama do terena al vas prpa jer uvijek se naklonite jednoj strani kao sto ste bili na strani lopova Osima
nisam vidio da se FK Sarajevo, trener, igrač, klub, predsjednik, vlasnik, nekad oglasio oko nekog lošeg suđenja. Možda sam propustio to...
Ima i klub stranicu, ima Facebook, ima press na kraju svake utakmice kada često novinari pitaju "kako ste zadovoljni suđenjem".

Nisam vidio ni da su se borili protiv Vice i prekida sezone koji se pokazao kao sulud. Ako se dobro sjećam, tada smo mi bili protiv Vicine politike da se prekine fudbalska sezona (jer je u pitanju bilo ašćare namještanje, **** sve sudije i možda penal možda nije, ovo je bilo da se poreda tablica kako svima odgovara, osim u tom trenutku Veležu i Širokom) i bili isto tako neprijatelj većini zbog toga.

Što se ne javiš na Fb kluba, pa im kažeš šta da pišu? Trebao si prošle godine fino napisati na Fb kluba da se ne priklanjaju Vici koji skraćuje sezonu da bi Borac otišao u Evropu, da dignu glas da se u tom trenutku najjači klub na terenu izbori za zasluženu titulu.

Ne znam, možda je i bilo, a da sam propustio to.

Raspitaj se malo, nakon preuzimanja kluba, s kim je prvi ručak u BL imao novi vlasnik Sarajeva i kome je na noge došao. Nisam vidio neku njegovu izjavu i post na Fb o lopovskim radnjama u savezu.
mrAdislic je napisao/la:
27 dec 2021, 04:10
admin je napisao/la:
26 dec 2021, 18:01

Jesuli vas odbili to Begic i Barba za podcast? Samo nas vrli predsjednik pristao.
barem 50 puta u 10 godina. Ne samo za podcast (gdje smo isto zvali), za intervju bilo kakav, izjavu, zvaničnu informaciju, bilo šta. Ne samo nas, već svaki medij.
Wanderson je napisao/la:
27 dec 2021, 08:33
Kako je bezobrazan Sergej, siguran sam da je odbio mnostvo poziva za intervju i odlucio se oglasavati samo preko drustvenih mreza.
Odbio je mnoštvo, to je sigurno. Računajući sve medije, više stotina poziva, sigurno. A na društvenim mrežama se nije nikad oglasio na pitanja koje sviju interesuju "želiš li biti selektor? želiš li učestvovati u radu saveza? Zašto ne učestvuješ? Da li bi prvo vodio možda neke juniore jednu godinu?...".

Jedno je Fb, a drugo kad neko postavi pitanje i treba da odgovoriš na njega, pa to ostane zapisano.
Ne kažem da mora odgovarati bilo kome, ali me interesuje zašto? Jel se to priklonio četnicima? Jel mu to neko platio? Ako bi sportsport mogao nešto riješiti pisanjem, mogao bi Barbarez deset puta brže i bolje samo da malo izađe u medije. Evo mi smo naopaki, ali zašto neće on?

Ja znam zašto neće, ali interesuje me kako to vi objašnjavate?
zagor1987 je napisao/la:
27 dec 2021, 06:15
Ako vam fali tema pisite o obecanim terenima
pa pišemo o obećanim terenima, tu temu pratimo za razliku od drugih medija:

Wanderson
Kontakt:

Post Postao/la Wanderson » 27 dec 2021, 10:56

Treba dati jasne odgovore, na losem ste glasu definitivno kod javnosti.
Ako je tako onda Barbarez i ostale legende zasluzuju kritiku i treba javno reci i upozoriti ih da ne kenjaju, nego da se prihvate posla ako to ustvari zele.

Reforme moraju krenuti u kantonalnim savezima, sto se tice TK stanje je najgore od rata pa na ovamo i tamo sjedi cisti otpad i sljam.

Vico je najmanji problem, od njega se i ne ocekuje nista dobro, problemi su u Bosnjacima izdajnicima.

admin
Site Admin
Kontakt:

Post Postao/la admin » 27 dec 2021, 11:40

Pa valjda i sami znate primjetiti jeste li ikad vidjeli intervju s Barbom, ne treba neko o tome da pise (ja vidjeh da je bio kod Frenkija u podcastu, malo o muzici, malo o kulturi). Mozete i sami skontati.

Druga stvar, ko je barba pa da je duzan spasavati bh. fudbal i da neko sere po njemu zato sto nece da se petlja s ****. Budimo realni, za pola godine, nakon prva dva poraza (koja bi dosla sigurno) bio bi popljuvan, bolje mu je ovako da ostane legenda nego da ga hrace ko stigne.

Dalje, ne postoji ta opcija da Barba dodje na bijelom konju, svi se razmaknu i on poreda stvari. Znaci, morao bi da ima sistem i razumjevanje sa poslodavcem (savezom). Sigurno ne bi napljuvao Vicu odmah po dolasku vec bi pokusavao nesto uraditi diplomatski. Samim tim, odmah bi postao izdajnik, kao Miske... jos nije musliman, znaci vrlo lako bi postao i cetnik zadnji.

I sad treba mi da dokazemo patritizam time sto cemo njega napljuvati sto nece sve ovo gore napisano. A pri tome naravno biti popljuvani od bar 80% ljudi s ove teme sto diramo u Barbu i biti na jos gorem glasu?

zagor1987
Kontakt:

Post Postao/la zagor1987 » 27 dec 2021, 12:39

Napisao si dosta lazi al nista cudno. Kazes sa begicem je isto bilo? Koliko se sjecam nije bilo po 20 zutih istim ekipama a Borcu ni jedan al o tome ne pisete. Sve i jedan klub od Leotara,Zrinjskog,Sirokog vise puta,Slobode,Veleza,Sarajeva,Tuzle mislim na Husrefa se zalio na sudjenje i to gledaj cuda svi protiv Borca al to ne smijete da napisete. Sto se tice Sarajeva vise puta se zalilo,osnovala se i ta famozna 4R grupa pa su llubovi masakrirani,Mladost izbacena i Olimpic koji su se zalili a ako Bog da uzece ih Mladost na sudu a vas i njega pljunit direktno jer ste cutali. Takodje spor je dobio u Lozani gle cuda bibsi igrac Borca i imamo ovi pa vidimo da se Borcu nije centar smijeo preci. Mirvic je otisao na tekmu protiv Borca a ne na noge Vici uostalom i Vico je bio tamo kao njihov navijac i glavni sudija al polako svemu dodje kraj kao i kad ste Amara gurali a Megamixa pljuvali pa vam je sad Zeljo zahvaljujuci vama na dnu

admin
Site Admin
Kontakt:

Post Postao/la admin » 27 dec 2021, 13:01

Jebote kako smo jaki, mozemo gurnuti jedan od najjacih klubova na dno, izbaciti iz lige koga hocemo, postavljati i skidati predsjednike saveza, selektore...

Ko bi reko, kad citam forum, cini mi se da smo gomila nepismenih drkadzija koji samo pisu o wandi.

Za Mirvica ne govorim o utakmici, vec o rucku. Eto sudija masakriro Sarajevo na toj tekmi, Mirvic sve gledao i nije se oglasio. Jel mu Vico tutno jos cvaju i dupli dezert na rucku pa zbog toga nije nista rekao?

U begicevo vrijeme iz lige zbog licenci i dugova ispali Borac i Celik. Cini mi se da su to ipak veca sportska imena nego Olimpik i Mladost? I ko se poceso? Borac dugovao nekom FK Dzaja za nekog igraca i ispao iz lige zbog toga i nek je. Isto da sad Zeljo ispadne zbog duga prema bubamari. Jel ima sanse da se to desi i da svi kazu ‘pa ok, posteno’?

Volio bih da vidim te izjave kad su se zalili na sudjenje. Izuzetak Veleza i Hasica, niko nije A rekao.

Misimovic je da bi izbjegavati vlastitu odgovornost za kolaps isto gradio taj mit da ga neko neosnovano pljuje, sudio se pet godina i na kraju dva puta dobio odbijenicu, mora jos platiti sto je trosio vrijeme suda na gluposti, svoje i nase advokate.

Bili su skoro neki fanaticosi pred savezom s nekim transparentima, ako sam ja to dobro upratio. Ali nisu bili navijači Sarajeva, ni Želje, da ne kažem neki iz nekih drugih gradova. Što? Jel to njima sve OK? Zadovoljni su stanjem?

zagor1987
Kontakt:

Post Postao/la zagor1987 » 27 dec 2021, 13:19

admin je napisao/la:
27 dec 2021, 13:01
Jebote kako smo jaki, mozemo gurnuti jedan od najjacih klubova na dno, izbaciti iz lige koga hocemo, postavljati i skidati predsjednike saveza, selektore...

Ko bi reko, kad citam forum, cini mi se da smo gomila nepismenih drkadzija koji samo pisu o wandi.

Za Mirvica ne govorim o utakmici, vec o rucku. Eto sudija masakriro Sarajevo na toj tekmi, Mirvic sve gledao i nije se oglasio. Jel mu Vico tutno jos cvaju i dupli dezert na rucku pa zbog toga nije nista rekao?

U begicevo vrijeme iz lige zbog licenci i dugova ispali Borac i Celik. Cini mi se da su to ipak veca sportska imena nego Olimpik i Mladost? I ko se poceso? Borac dugovao nekom FK Dzaja za nekog igraca i ispao iz lige zbog toga i nek je. Isto da sad Zeljo ispadne zbog duga prema bubamari. Jel ima sanse da se to desi i da svi kazu ‘pa ok, posteno’?

Volio bih da vidim te izjave kad su se zalili na sudjenje. Izuzetak Veleza i Hasica, niko nije A rekao.

Misimovic je da bi izbjegavati vlastitu odgovornost za kolaps isto gradio taj mit da ga neko neosnovano pljuje, sudio se pet godina i na kraju dva puta dobio odbijenicu, mora jos platiti sto je trosio vrijeme suda na gluposti, svoje i nase advokate.
Vasa strana price pa ovdje svaki dan o Mega Mixu 300 intervjua gdje au ga svi pljuvali naravno to sve islo preko vas. Sta ce ba Vico gurnut Mirvicu? Opet branis Vicu al eto to znamo od prije i ne postoji Sarajevo 2 mjeseca od kad je Mirvic dosao da ponovim usli smo u udruzenje zbog sudjenja nisu klubovi tu usli jer im je dobro sudjenje bilo logicno. Kad zavrsim sa poslom nece mi biti mrsko postavit clanke horor sudjenja u Bijeljini gdje je Radnik mislio da napusti teren,izjave Jakirovica,Rudar Prijedor,Leotar,Sarajevo,izjave Husrefa itd vjerovatno je bilo sve med i mlijeko il perfektno sudjenje Gigovica itd Jedna od tema neka vam bude zasto ni jedan sudija osim Peljte nije suspendovan i gle cuda on suspendovan zbog Borca haha a Gigovic i ostali doktori bez tekme suspenzije. Mozete ⁰papke lagat i i mazat al nas starije,djecu ovog grada tesko. Kolo vam na forumu vode cetnici iz BL,postavljaju slike Srbije i sl i kazete nije politicki forum pa eto nama "malo" smeta to da gledamo jer smo krvarili za ovaj grad i drzavu. Da vam osvjezim memoriju nije bilo kluba da nisu kukali kad su protiv Borca igrali al eto drugovi otvorite sampanjac

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], zastitaIdentiteta i 19 gostiju.