FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Zato jer je hostaplerka. Da joj nije Sarajeva jos bi se hranila u javnoj kuhinji i zivjela sa 3 cimerke. Isto tako dino, jos bi prodavo jabuke i vodio zabavne emisije na tceu da mu nije Sarajeva. Isti ibrak, jos bi kurbane uzgajao. Vidjeli smo njegove brazilce, ikande, denije itd. Kad je tan reko doata raja, de malo sami sad. Sta je Hasan radio pa postade sd u bajernu? Samo kod balija daj kaze dr nauka bez radnog staza hahaha, bolji ovaj neki sto je vodio granap nego bivsi fudbaler. To je ta nakaradna logika.
HUSREF MUSEMIC!
Šta je tu je!
"Šta ću, ne mogu se promjeniti, volim Sarajevo više od svog života." - Husref Musemić
LJUDSKA ZLOBA UVJEK DOLAZI OD NEMOCI!
Šta je tu je!
"Šta ću, ne mogu se promjeniti, volim Sarajevo više od svog života." - Husref Musemić
LJUDSKA ZLOBA UVJEK DOLAZI OD NEMOCI!
Emir nije kriv za ta 13 boda?
Jesam ja rekao da nije kriv?
Krenulo je lose pa sta, izgubiti titulu nije kraj svijeta, granicu je presla sa onim dogovorima sa vicom njima titula nama kup. Ono je i maloumna osoba vidjela da je namjestena utakmica
Do smrti odani!
-
- Kontakt:
Može li mi neko objasniti kojim se kognitivnim postupkom od "Emir Hadžić i Abdulah Ibraković su loši, ali je Ibraković ipak lošiji" dođe do "Emir nije kriv za gubitak titule"?
Znači nigdje niko Emira nije štitio, ni ja ni GospodinIzSarajeva ni niko drugi. Iz čega li si ti samo pročitao da neko tvrdi da nije kriv.
Znači nigdje niko Emira nije štitio, ni ja ni GospodinIzSarajeva ni niko drugi. Iz čega li si ti samo pročitao da neko tvrdi da nije kriv.
- BegovicRamiz
- Kontakt:
ovo nije istina, vlada veliko interesovanje hoce li potpisatiElCartel11 je napisao/la: ↑17 dec 2021, 16:57
On niti smrdi niti mirise. Zato nikog skoro i ne zanima toliko hoce li potpisati ili ne![]()
-
- Kontakt:
NazorUso je napisao/la: ↑26 dec 2021, 21:40Taj isti Ibrak, Dino i ekipa su za husru, torlaka, skoru, zeku, runde i rundice, olicenje i znanja, i postenja. Pa ti skontaj na kojem levelu su ovi "vasi".
Mirvic lagano uvlaci mahalu u klub, sto ce reci da nema para za pojacanja, titule, iskorake, nego kupuje podrsku onih cika se podrska kupiti moze...
Na hajr !

- GalileoGalilei
- Kontakt:
Baš se hadalja nakupilo..
-
- Kontakt:
Ovaj Stanojević svako malo stavi na Instagram slike iz Sarajeva. evo zadnja sa Stupa 

Izgleda da je sa Adnanom skoro pa sve dogovoreno vjerojatno je naš novi igrač, tako sam čuo.
Koliko volim te zna samo ludo srce moje
Atmosfera je sjajna i sve grmi, ali nakon prvog kiksa, oni psovat će vam prvi, opet ćete tražiti sa sjevera pjesmu, a ne psovke i publiku bijesnu.
Atmosfera je sjajna i sve grmi, ali nakon prvog kiksa, oni psovat će vam prvi, opet ćete tražiti sa sjevera pjesmu, a ne psovke i publiku bijesnu.
ahaahahaha al kad onaj saptac pridje tiho i suptilno tacno pred kamerom i sapnu u uho,Tan se javio,jao mama ahahahahahahhahahahahahahahahhah
Premier League of Bosnia and Herzegovina:
Winners (5): 1998–99, 2006–07, 2014–15, 2018–19, 2019–20
Yugoslav First League:
Winners (2): 1966–67, 1984–85
Bosnia and Herzegovina Cup:
Winners (7): 1996–97, 1997–98, 2001–02, 2004–05, 2013–14, 2018–19, 2020–21
Winners (5): 1998–99, 2006–07, 2014–15, 2018–19, 2019–20
Yugoslav First League:
Winners (2): 1966–67, 1984–85
Bosnia and Herzegovina Cup:
Winners (7): 1996–97, 1997–98, 2001–02, 2004–05, 2013–14, 2018–19, 2020–21
-
- Kontakt:
Neda njega njegov Splićo, ko igr'o ko ne igr'o Palić je tu.Historicar je napisao/la: ↑27 dec 2021, 09:11Logično bi bilo da se onda riješe Palića, Šečerović je ta njega Makelele.
Koliko volim te zna samo ludo srce moje
-
- Kontakt:
Zena mu iz Sarajeva, s StupaHistoricar je napisao/la: ↑27 dec 2021, 08:53Ovaj Stanojević svako malo stavi na Instagram slike iz Sarajeva. evo zadnja sa Stupa![]()

Jbg da nije Sarajeva, jedan bi sadio kupus u Janji, i bogarao sto je pala otkupna cijena na trzistu.Kamuflazn je napisao/la: ↑26 dec 2021, 22:42Zato jer je hostaplerka. Da joj nije Sarajeva jos bi se hranila u javnoj kuhinji i zivjela sa 3 cimerke. Isto tako dino, jos bi prodavo jabuke i vodio zabavne emisije na tceu da mu nije Sarajeva. Isti ibrak, jos bi kurbane uzgajao. Vidjeli smo njegove brazilce, ikande, denije itd. Kad je tan reko doata raja, de malo sami sad. Sta je Hasan radio pa postade sd u bajernu? Samo kod balija daj kaze dr nauka bez radnog staza hahaha, bolji ovaj neki sto je vodio granap nego bivsi fudbaler. To je ta nakaradna logika.
Sta je tu je...
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Ako je Secerovic za klupe i Palic zato ide onda je to ok. ali za prvi 11 je on los. Djokanovic-Kapic ce to igrati ako bude zdravi.
ali ne znam sto se prvo ne trazi napadace ( krilo) to trebe odmah prvi dan traziti i dovesti dok jos nisu otisli u druge klubove.
ali ne znam sto se prvo ne trazi napadace ( krilo) to trebe odmah prvi dan traziti i dovesti dok jos nisu otisli u druge klubove.
-
- Kontakt:
Prije da će Šečerović - Đokanović biti dvojac zadnjih veznih iza Kapića (onog kretena Bodula nema do aprila).Sam Kapić je više puta govorio da mu najviše odgovara pozicija ofanzivnog veznog, desetke, uostalom tu je pružao najbolje partije karijere u Gorici, Grashopersu i Šerifu.Zukanovic je napisao/la: ↑27 dec 2021, 09:31Ako je Secerovic za klupe i Palic zato ide onda je to ok. ali za prvi 11 je on los. Djokanovic-Kapic ce to igrati ako bude zdravi.
-
- Kontakt:
A Sabrinica s osmijehom potegnu šampanjac. Trebaće puno rada i vremena da se klub vrati na stabilne noge, Nam i Sabrina su nas doveli do gašenja.
- SviUNapad1jeAFH
- Kontakt:
Pričajte što hoćete Ibrak je najbolji SD bar u ovoj zadnjoj deceniji. Kakve smo mi karine teške postale nakon 2007 titule, tek kad je on došao se stalo na noge i osvojen kup, liga a i playoff. Tad smo bili institucija i na svaku utakmicu se išlo po pobjedu, sve osim pobjede je bio neuspjeh. Svakom treneru prpa kad izgubi jednu, dvije a sad imamo ovu varalicu splitsku koja kroz čitavu polusezonu vidi da ne funkcioniše igra sa 5 nazad ali konstatno forsira taj antifudbal. Na kraju krajeva Sarajevo smo, trošimo najveće pare a branimo se protiv svakog i kući i u gostima jbt a niko nema muda da ga istjera. Sablić dok je Ibrak bio tu bio završio epizodu 31.07 odnosno nakon poraza od Zrinje jer je nedugo prije toga izgubio i od Tuzle a i od profesionalne ekipe za termine Milsami.Maroon99 je napisao/la: ↑26 dec 2021, 22:40Pojacanja koja je doveo bi i musija uspio dovesti uz tanove milioneHistoricar je napisao/la: ↑26 dec 2021, 22:22Nacrtaj nam.Čovjek je bio dvije sezone sportski direktor, za to vrijeme je doveo nekoliko kapitalnih pojačanja, handrio kone na svim poljima, osvojili smo kup, titulu, igrali play - off za grupnu fazu Evropske lige...Ko je bio uspješniji sportski direktor od njega ?izdzezveubrazil je napisao/la: ↑26 dec 2021, 22:05Ibraković je najveći kriminalac koji je poslije rata bio u našem klubu. Ako treba, i nacrtati se može kroz konkretne primjere.
Trenutno korisnika/ca: bhfanatic14, gh0stHZ, juka55, MaroonBjelave, skoJaa i 43 gosta.