Vico Zeljković
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Vico Zeljković
Ali mi smo svi i priželjkivali suspenziju da bi ga sklonili. Neće on nama nikada reprezentaciju Bosne j Hercegovine ogaditi. Srbije? Da, Hrvatske, da, jer to nisu naše selekcije ali BiH jeste naša i nikada je ogaditi neće.
Mi smo porodica i svi ćemo za BiH na terenu ostaviti srce. Meni državni dres sve znači. Tri smo nacije, ali jedna duša. Svi smo rođeni u jednoj državi i mislim da je konačno došlo vrijeme da shvatimo to.
- Dejan Malinović
- Dejan Malinović
To je uži pogled i istina ako tako gledaš nemaju nikakve koristi... Veći je ovdje cilj koji se odvija u čitavoj BiH - uništiti sve što predstavlja državu pa i sve sportske selekcije. Stati ću na ovome jer idemo u politiku.
Suspenzija bi bila ideslna.... suspenduju ovaj savez oforme drugi mjesec nakon toga... kao I 2013... medzutim ono sto treba zabraniti je da sda telece glave imaju bilo kakvo pravo glasa u bilo cemu... jer onda ce se I u novom savezu stvorit ista situacija
Slušaj druze nemozes ti ocekivati jedno i drugo. Kakve mi navijace imamo korist ako nas ne suspenduje? Da moze i dalje ovaj kriminal nastaviti? Znao sam da ce UEFA najeb.ati Savez, a trebali su godinu dok svi dokumente provjeri. Od 2011 do danas. Izbacili su Olimpika i Mladost iz lige, Borac posto prvak na cudan nacin guranje preko sudije iz RS. Valdja i redi politicko stanje i sankcije hoce nas suspendovati. Nema napredak sve dok ovaj dzubrat od Saveza ne ocisti i ovaj put nece niko više stad iza nas. Sve dok imaš ove nacionaliste iz RS koji se svugdje mješaju nema napredak.
-
- Kontakt:
Hoce li ovaj biti baniran?MoodyHank je napisao/la: ↑25 dec 2021, 19:48Ovo nikad nikom nisam napisao, ti ćeš imati tu čast. Ja većeg glupog baliju u životu vidio nisam.Harise je napisao/la: ↑25 dec 2021, 19:22Slušaj druze nemozes ti ocekivati jedno i drugo. Kakve mi navijace imamo korist ako nas ne suspenduje? Da moze i dalje ovaj kriminal nastaviti? Znao sam da ce UEFA najeb.ati Savez, a trebali su godinu dok svi dokumente provjeri. Od 2011 do danas. Izbacili su Olimpika i Mladost iz lige, Borac posto prvak na cudan nacin guranje preko sudije iz RS. Valdja i redi politicko stanje i sankcije hoce nas suspendovati. Nema napredak sve dok ovaj dzubrat od Saveza ne ocisti i ovaj put nece niko više stad iza nas. Sve dok imaš ove nacionaliste iz RS koji se svugdje mješaju nema napredak.
Eh sad da je neko udruzenje da se okupi npr bivsih fudbalera koje ocukujemo, uz novinare, neke pravnike, podgrupe navijaca.. pa da isforsiraju ovu suspenziju do kraja. Reagovat odmah i pritisnut ih dok se iole nesto istrazuje.
Da se onda ponudi Uefi prijedlog nekog novog sistema, valjda ima nekih ljudi kojima kojima nisu jos uspjeli ogaditi ovo sve i zele ustrajati u borbi protiv ovih degena.
Da se onda ponudi Uefi prijedlog nekog novog sistema, valjda ima nekih ljudi kojima kojima nisu jos uspjeli ogaditi ovo sve i zele ustrajati u borbi protiv ovih degena.
BašČelik!
Joj što se primiste na fake news.
Hajmo biti realni, "naš izvor iz Niona"?? Neko iz UEFA javlja avazu o čemu razmišlja?
Sad će SportSport biti kriv što ne javlja isto ovo i nema specijalnog izvještaća sa hodnika UEFA centrale u Nionu
Hajmo biti realni, "naš izvor iz Niona"?? Neko iz UEFA javlja avazu o čemu razmišlja?
Sad će SportSport biti kriv što ne javlja isto ovo i nema specijalnog izvještaća sa hodnika UEFA centrale u Nionu

Ne samo savez nego i kompletnu drzavu treba sankcionisati od strane EU, dakle jednostavno sve blokirati od uvoza i izvoza pa sve do raznih transakcija tipa wester union, paypal, moneygram itd. Sve drzati pod sankcijama dok se svi ratni zlocinci ne pohapse, dok se korupcija dovede na minimum, dok se ne pohapsi Dodik, Covic, Bakir, Sebija, Fahro, Zeljana, Fadil i desetine hiljada drugih korumpiranih uhljeba. Dozivjeli smo da jedan cetalj obnasa funkciju predsjednika NSBIH i na racun drzave koju prezire putuje svijetom.
Iskreno se nadam sankcijama, jer nekada da bi se nesto popravilo neophodno je krenuti od temelja, dakle sve srusiti pa Jovo na novo...
Iskreno se nadam sankcijama, jer nekada da bi se nesto popravilo neophodno je krenuti od temelja, dakle sve srusiti pa Jovo na novo...
"Mi Bošnjaci njekad slavni narod sad jedva da smo živi nas samo kao očenutu glavu od stabla slavjanskog gledaju priatelji naukah i žale nas.... Vrime je da se i probudimo od dugovične nemarnosti.."
Fra Ivan Franjo Jukic aka Slavoljub Bosnjak
Fra Ivan Franjo Jukic aka Slavoljub Bosnjak
Admin se javio nakon toliko vremena i to da porekne sve. E pa čudno.
Mi smo porodica i svi ćemo za BiH na terenu ostaviti srce. Meni državni dres sve znači. Tri smo nacije, ali jedna duša. Svi smo rođeni u jednoj državi i mislim da je konačno došlo vrijeme da shvatimo to.
- Dejan Malinović
- Dejan Malinović
E to jemrAdislic je napisao/la: ↑25 dec 2021, 20:52Eh sad da je neko udruzenje da se okupi npr bivsih fudbalera koje ocukujemo, uz novinare, neke pravnike, podgrupe navijaca.. pa da isforsiraju ovu suspenziju do kraja. Reagovat odmah i pritisnut ih dok se iole nesto istrazuje.

"Odključan račun NK Čelik Zenica i Fuad Kasumović nije više gradonačelnik je ono o cemu ja sanjam"
Pa admin bi bio sretniji od vas kad bi se stanje u savezu normalizovalo, reprezentacija otisla na Euro, a klubovi igrali grupnu fazu LP. Osim patriotskih razloga koje svi imamo, jasno je da bi mi i posao napredovao kad bi stanje bilo bolje, a da uz nazadovanje saveza, gubitak interesa publike itd sigurno gore utice na mene nego na prosjecnog navijaca reprezebtacije
Na zalost, bez obzira na zelje, iskreno sumnjam da u ovoj prici ima ista vise od obicnog clickbaita. Mozda eventualno neki potez konkurenata koji zele malo podici tenzije. Mozda malo politike pred izbore, da se svi malo vise mrzimo pa glasamo za ‘svoje’.
U svakom slucaju, vec deseti put da je objavljena ista prica na koju se ista ekipa svaki put upeca. Daj boze, ja navijam da je tacna vijest, a da je izvor iz Niona sam Ceferin
Na zalost, bez obzira na zelje, iskreno sumnjam da u ovoj prici ima ista vise od obicnog clickbaita. Mozda eventualno neki potez konkurenata koji zele malo podici tenzije. Mozda malo politike pred izbore, da se svi malo vise mrzimo pa glasamo za ‘svoje’.
U svakom slucaju, vec deseti put da je objavljena ista prica na koju se ista ekipa svaki put upeca. Daj boze, ja navijam da je tacna vijest, a da je izvor iz Niona sam Ceferin
Vidi se po svemu koliko je kome stalo 

- Dejan Malinović
- Dejan Malinović
-
- Kontakt:
A kada ćemo mi kao vjerni dugogodišnji čitaoci i pratioci ovog najčitanijeg sportskog portala doživjeti neki kritički osvrt ili kolumnu na stanje u BH fudbalu? Dok u susjednim zemljama klubovi prave ozbiljne transfere između sebe, igraju grupne faze euro takmičenja, nama se klubovi s tradicijom gase ili grcaju u dugovima, najbogatiji klub igra domace utakmice na oranici itd itd. Savez u doba korone više pomoći podijeli svojim nižim granama (federalnom i kantonalnim savezima) nego klubovima jer ne dao Bog da se ostane bez plate ili honorara slučajno. IO državnog saveza na putovanja ide Dodikovim avionom za kojeg se masno plati, politika nam je u svim porama fudbala, a vi novinari samo šutite i klimate glavom zarad besplatnih karti te ste skupa s njima direktni krivci za to što nam je fudbal na najnižim granama i što Tanzanija ima kvalitetniju ligu.
Stidite se svoje profesije i svog zanata!
Stidite se svoje profesije i svog zanata!
Kakvih bolan besplatnih karata? Novinari se akredujtuju na svaku utakmicu svake reprezebtacije, to se ne placa.
Svezali ste se portala, ko da vam portal nekim huskanjem i pricama od provjerenih neimenovanih izvora moze rijesiti probleme u savezu. Sta vi fakat mislite ko su ti izvori? Fakat neki Svicarac iz Niona dojavljuje planove avazu i faktoru? Licno, ne znam da Dodik ima avion, mozda i ima, ko se njime vozi i koliko plati, to treba imati kakav dokaz, ne moze se na forumu procitati i objaviti. al ocekujes da ti neko samo onako izmisli i objavi bez ikakvih dokaza, cinjenica?
Naravno, i za katastrofalan rad u klubovima smo mi krivi, da mi pisemo da je Vico lopov, Zeljo i Sarajevo bi igrali ligu prvaka.
Ako cemo oko oranica, npr Zelji je taj savez napravio teren, pa opet u velikim problemima klub. Morate shvatiti da oni jedva cekaju da prave terene. Gradjevina je najbolji sistem da se ispumpa lova. Vi mislite neko u savezu nece da pravi teren? Nece da uefa i opstina daju pare, a oni rapisu tender za 1000 kamiona sljunka, travu, bagere, radove? Ma da, a sigurno Dodik pravi autoput do Prijedora jer voli taj narod u Prijedoru. Pa oni oko tih terena i para ratuju deset godina i otimaju se ko ce ih trosit i praviti terene.
Ne primjetite da je predizborna godina i nacionalisticki huskaci rade 100 na sat, vec hocete da vam i sportski portal bude takav. A Vico bi se jako nesekirao kad bi ga medij iz Sarajeva pljuvao jer gura srpsku stvar. Jako bi mu opala popularnost u RS zbog toga i situacija bi mu se poljuljala? Samo se toga boji i to kad bismo mi pisali da je cetnik koji unistava reprezebnaciju nikako ne bi pomoglo u predizbornoj kampanji SNSD. Boje se da ne raskrinkamo Vicu kao lopova jer u tom slucaju nema sanse da bi iko u Zvorniku glasao za Dodika
Ko zeli citati huskanje, ima more nacionalistickih portala, odaberes sebi koji ti se uklapa u ideologiju i deri.
Edit: vrijedjati se necemo, a pogotovo necu dopistiti da mi neko iz Svedske objasni kako se to biva patriota. Ni ja ne vrijedjam nikog, ne ocekujete da ce izivljavanje i vrijedjanje prolaziti
Svezali ste se portala, ko da vam portal nekim huskanjem i pricama od provjerenih neimenovanih izvora moze rijesiti probleme u savezu. Sta vi fakat mislite ko su ti izvori? Fakat neki Svicarac iz Niona dojavljuje planove avazu i faktoru? Licno, ne znam da Dodik ima avion, mozda i ima, ko se njime vozi i koliko plati, to treba imati kakav dokaz, ne moze se na forumu procitati i objaviti. al ocekujes da ti neko samo onako izmisli i objavi bez ikakvih dokaza, cinjenica?
Naravno, i za katastrofalan rad u klubovima smo mi krivi, da mi pisemo da je Vico lopov, Zeljo i Sarajevo bi igrali ligu prvaka.
Ako cemo oko oranica, npr Zelji je taj savez napravio teren, pa opet u velikim problemima klub. Morate shvatiti da oni jedva cekaju da prave terene. Gradjevina je najbolji sistem da se ispumpa lova. Vi mislite neko u savezu nece da pravi teren? Nece da uefa i opstina daju pare, a oni rapisu tender za 1000 kamiona sljunka, travu, bagere, radove? Ma da, a sigurno Dodik pravi autoput do Prijedora jer voli taj narod u Prijedoru. Pa oni oko tih terena i para ratuju deset godina i otimaju se ko ce ih trosit i praviti terene.
Ne primjetite da je predizborna godina i nacionalisticki huskaci rade 100 na sat, vec hocete da vam i sportski portal bude takav. A Vico bi se jako nesekirao kad bi ga medij iz Sarajeva pljuvao jer gura srpsku stvar. Jako bi mu opala popularnost u RS zbog toga i situacija bi mu se poljuljala? Samo se toga boji i to kad bismo mi pisali da je cetnik koji unistava reprezebnaciju nikako ne bi pomoglo u predizbornoj kampanji SNSD. Boje se da ne raskrinkamo Vicu kao lopova jer u tom slucaju nema sanse da bi iko u Zvorniku glasao za Dodika
Ko zeli citati huskanje, ima more nacionalistickih portala, odaberes sebi koji ti se uklapa u ideologiju i deri.
Edit: vrijedjati se necemo, a pogotovo necu dopistiti da mi neko iz Svedske objasni kako se to biva patriota. Ni ja ne vrijedjam nikog, ne ocekujete da ce izivljavanje i vrijedjanje prolaziti
Sve se vidi šta se hoće, šta se neće, a i naravno ko hoće i neće šta. Medijski pritisak uvijek uspijeva, i to bi vi prvi trebali znati jer ste to radili i time stekli popularnost. Sada ste okrenuli ploču skroz i još se bunite kada vas narod pljuje. Vi kao znate da bi oni gradili stadione? Da onaj sistem, mi bi kao da gradimo a oni nam kao ne daju... I da nije to slučaj, vjerujemo svojim očima jer evo vidimo izgradiše ih, pa ni onaj jedan jedini projekt koji je objavljen prije e-haj godina nisu završili... ma nisu ga ni počeli!
Da ste krivi ili niste, znate sami, kada uzmete u mašinu i pravite pritisak posustati će, ali šta mi znamo:)
Da ste krivi ili niste, znate sami, kada uzmete u mašinu i pravite pritisak posustati će, ali šta mi znamo:)
- Dejan Malinović
- Dejan Malinović
Mozda se jos nisu rastalili, pa nisu poceli. A Mozda im uefa zbog neceg ne da pare.
Da mi ne napravismo intervju s Vicom ne biste znali ni da su tereni u planu. To ste pljuvali, a sad ma osnovu toga svako moze postaviti konkretno pitanje, reci ‘obecali sta, gdje su?’ To je puno konkretnije nego izmisliti pricu koju svako zeli da cuje, a od koje nista nema
Da mi ne napravismo intervju s Vicom ne biste znali ni da su tereni u planu. To ste pljuvali, a sad ma osnovu toga svako moze postaviti konkretno pitanje, reci ‘obecali sta, gdje su?’ To je puno konkretnije nego izmisliti pricu koju svako zeli da cuje, a od koje nista nema
To je vaš posao da postavljate pitanje na novom intervjuu, ne naš. A do suspenzije će doći.
- Dejan Malinović
- Dejan Malinović