RSD Velež - Igrački kadar i transferi
- Bazinga12345
- Kontakt:
Re: RSD Velež - Igrački kadar i transferi
Pravo pojačanje, kapitalac što bi se reklo. Musa, doox i ostali na aparatima 

⭐ Velež Mostar ⭐
Zadnja klupa
Zadnja klupa
Yebo napadaca, treba nam stoper
Uefa Cup 1/4
Uefa Cup winners’ cup 1/8 (2)
43 place in Uefa rankings (best ever from Bosnia and Herzegovina EVER)
U školskim danima o njemu su nas učili sve,
al' život nam objasnio tek, to kakav je čovek Broz.
GOJKO VUKOVIC!
GOJKO VUKOVIC!
Šta je bilo sa Burićem? Dugo se pregovaralo sa njim (valjda) ..
Ko je famozni stoper? haha
Ko je famozni stoper? haha
odlicno pojacanje za nase uslove
mozda se mogao i hamza catakovic zaganjat. mada je on premlad da se vraca u kaljugu nase lige.

mozda se mogao i hamza catakovic zaganjat. mada je on premlad da se vraca u kaljugu nase lige.
-
- Kontakt:
https://www.transfermarkt.com/nermin-zo ... ler/131740 Sta bi sa njim trebao je ono jednom potpisat po otiso u portugal
.
Zadnja izmjena: kentRA81, dana/u 07 feb 2022, 18:03, ukupno mijenjano 1 put.
.
- DzananMusa11
- Kontakt:
Što bi Musa bio na aparatima? Musa priziva pravo pojačanje 4 godine.
Da li će Haskić biti taj? vijdet ćemo, sakupio zadnjih pola godine 70ak minuta, gola nije dao 7 + mjeseci. Al da je za naše uslove top pojačanje, jeste.
Ako se takav pokaže, puna šaka brade !
Forzza Rođeni
Da li će Haskić biti taj? vijdet ćemo, sakupio zadnjih pola godine 70ak minuta, gola nije dao 7 + mjeseci. Al da je za naše uslove top pojačanje, jeste.
Ako se takav pokaže, puna šaka brade !
Forzza Rođeni
-
- Kontakt:
Meni je fascinantno da i dalje imamo potpunu slobodu sa strancima, da ne moramo razmisljati da li mora biti domaći igrač. Nešto ja nisam za Vrhovca, ali ko mene yebe, ali imam osjecaj da je iduci stranac.
Ti si naša ljubav jedina!
-
- Kontakt:
Vrhovac bi bio dobar umjesto Zvone, ali uz njega treba jedan provjeren i kvalitetan stoper, po mogucnosti ljevak.fudbalfudbal je napisao/la: ↑25 dec 2021, 16:08Meni je fascinantno da i dalje imamo potpunu slobodu sa strancima, da ne moramo razmisljati da li mora biti domaći igrač. Nešto ja nisam za Vrhovca, ali ko mene yebe, ali imam osjecaj da je iduci stranac.
Bravo za Haskica, dobar spic i ono sto me raduje je da ovdje necemo stati. Pregovara se sa jos 3 igraca ovog kalibra
.
-
- Kontakt:
https://www.transfermarkt.com/adi-mehre ... ler/192897 Kad vec sakupljamo ljevake na forumu 

-
- Kontakt:
MostarskiSin je napisao/la: ↑25 dec 2021, 17:24Vrhovac bi bio dobar umjesto Zvone, ali uz njega treba jedan provjeren i kvalitetan stoper, po mogucnosti ljevak.fudbalfudbal je napisao/la: ↑25 dec 2021, 16:08Meni je fascinantno da i dalje imamo potpunu slobodu sa strancima, da ne moramo razmisljati da li mora biti domaći igrač. Nešto ja nisam za Vrhovca, ali ko mene yebe, ali imam osjecaj da je iduci stranac.
Bravo za Haskica, dobar spic i ono sto me raduje je da ovdje necemo stati. Pregovara se sa jos 3 igraca ovog kalibra
Ma ne bi buraz bio dobar, jer Zvonic je domaci igrac i naravno pun je oscilacija. Ali, kada se vratis u period dok je Zvona igrao sa Manevom to je beton bilo, nama ne treba ni Tatomirovic, Mehremic.. itd..
Nama treba isprofilisani stoper, koji ima u sebi build up opciju, odnosno da gradi igru. Nama ne treba totalni razbijac, vec igrac koji ima visok koeficijent inteligencije da uzima fudbalske lopte u otvorenom prostoru zbog nase igre (visoki presing). Tu zavrsavamo svu raspravu.
Imamo mi nazad Isica, Zvonica koji ce vjerovatno po zasluzi igrati, pa i Zeljkovića logično jer svoju ozbiljnu karijeru je preigrao na stoperu do sada. Ali treba nam neko na većem nivou.
Ti si naša ljubav jedina!
-
- Kontakt:
Nama treba stoper profil Azur Mahmic i stoper profil Kosta Manev. Denis treba da ostane, kao opcija u rotaciji i kao domaci igrac definitivno, i on je dosta napredovao s ovakvim Velezom.
Kad bismo rijesili jos golmana, uz Slavisu i tog mladog stopera, ja bih bio zadovoljan odradjenim poslom. A na ljeto traziti kapitalca u odbrani, i jos koje osvjezenje u ekipi, zavisno od odlazaka
Kad bismo rijesili jos golmana, uz Slavisu i tog mladog stopera, ja bih bio zadovoljan odradjenim poslom. A na ljeto traziti kapitalca u odbrani, i jos koje osvjezenje u ekipi, zavisno od odlazaka
samo kad sam tu, neretva kroz mene teče, čudna jada od mostara grada svako veče
A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!
A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!
-
- Kontakt:
Ma nista od Isica, zakucan je za klupu najvjerovatnije do kraja ugovora, igrat ce samo kada nema drugih opcija (kartoni, povrede itd)fudbalfudbal je napisao/la: ↑25 dec 2021, 17:37MostarskiSin je napisao/la: ↑25 dec 2021, 17:24Vrhovac bi bio dobar umjesto Zvone, ali uz njega treba jedan provjeren i kvalitetan stoper, po mogucnosti ljevak.fudbalfudbal je napisao/la: ↑25 dec 2021, 16:08Meni je fascinantno da i dalje imamo potpunu slobodu sa strancima, da ne moramo razmisljati da li mora biti domaći igrač. Nešto ja nisam za Vrhovca, ali ko mene yebe, ali imam osjecaj da je iduci stranac.
Ma ne bi buraz bio dobar, jer Zvonic je domaci igrac i naravno pun je oscilacija. Ali, kada se vratis u period dok je Zvona igrao sa Manevom to je beton bilo, nama ne treba ni Tatomirovic, Mehremic.. itd..
Nama treba isprofilisani stoper, koji ima u sebi build up opciju, odnosno da gradi igru. Nama ne treba totalni razbijac, vec igrac koji ima visok koeficijent inteligencije da uzima fudbalske lopte u otvorenom prostoru zbog nase igre (visoki presing). Tu zavrsavamo svu raspravu.
Imamo mi nazad Isica, Zvonica koji ce vjerovatno po zasluzi igrati, pa i Zeljkovića logično jer svoju ozbiljnu karijeru je preigrao na stoperu do sada. Ali treba nam neko na većem nivou.
-
- Kontakt:
Bas neki dan govorim raji kako bi valjalo Mahmica dovesti. S njim bi pokrili U21 pravilo, ima iskustva u PL a u Muri nije ni minute odigrao, posudba barem do kraja sezone sto da nekillafrommanilla je napisao/la: ↑25 dec 2021, 18:13Nama treba stoper profil Azur Mahmic i stoper profil Kosta Manev. Denis treba da ostane, kao opcija u rotaciji i kao domaci igrac definitivno, i on je dosta napredovao s ovakvim Velezom.

Haskic
Brandao Andjusic ?
Radovac ?
Radovic Zvonic ? Ovcina
?
Realno ako želimo bas jaku ekipu trebaju nam ove pozicije. Ima tu i sad igrače Naprimjer ovako
Haskic
Brandao Andjusic Salcin
Radovac Drina
Radovic Zvonic Zeljkovic Ovcina
Bogdanović
Ali nije bas neki veliki kvalitet za nešto vise
Brandao Andjusic ?
Radovac ?
Radovic Zvonic ? Ovcina
?
Realno ako želimo bas jaku ekipu trebaju nam ove pozicije. Ima tu i sad igrače Naprimjer ovako
Haskic
Brandao Andjusic Salcin
Radovac Drina
Bogdanović
Uefa Cup 1/4
GOJKO VUKOVIC!
GOJKO VUKOVIC!
-
- Kontakt:
Ako cemo uzeti u obzir zadnje 3-4 utakmice, Peco zasluzuje mjesto u prvih 11 vise od Brandaa, i Andjusic takodjer.OnlyLeft22 je napisao/la: ↑25 dec 2021, 18:51Haskic
Brandao Andjusic ?
Radovac ?
Radovic Zvonic ? Ovcina
?
Haskic
Brandao Andjusic Salcin
Radovac Drina
Bogdanović
To stoji, ali realno nisu ova dvojica bili u dobroj formi i inače su bolji igrači (po meni). Znaci ako se ova dvojica vrate u formu…MostarskiSin je napisao/la: ↑25 dec 2021, 18:54Ako cemo uzeti u obzir zadnje 3-4 utakmice, Peco zasluzuje mjesto u prvih 11 vise od Brandaa, i Andjusic takodjer.OnlyLeft22 je napisao/la: ↑25 dec 2021, 18:51Haskic
Brandao Andjusic ?
Radovac ?
Radovic Zvonic ? Ovcina
?
Haskic
Brandao Andjusic Salcin
Radovac Drina
Bogdanović
Uefa Cup 1/4
GOJKO VUKOVIC!
GOJKO VUKOVIC!
-
- Kontakt:
Mislim da će u prvih 11, ovaj mali Bajrić na stopera,sad zavisi ako se Zeljković pomjeri u vezu sa radovcem ,ostaje to mjesto prazno, vjerojatno ce doci stoper jedan.OnlyLeft22 je napisao/la: ↑25 dec 2021, 18:57To stoji, ali realno nisu ova dvojica bili u dobroj formi i inače su bolji igrači (po meni). Znaci ako se ova dvojica vrate u formu…MostarskiSin je napisao/la: ↑25 dec 2021, 18:54Ako cemo uzeti u obzir zadnje 3-4 utakmice, Peco zasluzuje mjesto u prvih 11 vise od Brandaa, i Andjusic takodjer.OnlyLeft22 je napisao/la: ↑25 dec 2021, 18:51Haskic
Brandao Andjusic ?
Radovac ?
Radovic Zvonic ? Ovcina
?
Haskic
Brandao Andjusic Salcin
Radovac Drina
Bogdanović
Što se napada tiče mislim da će Zaimović igrati na krilu,a tu je i sve bolji peco.
Jedino me brine drugi U21 i desni bek,ko zna šta će sa ovcinom biti,znate da feđa salje na klupu ove sto nece ugovor produžiti
I Mostarske kiše kao da su stale
Heroj do heroja kraj drevne Musale
Ko je pravi junak,kaže pjesma stara
Zdravo,ma gdje bili,heroji Mostara
Heroj do heroja kraj drevne Musale
Ko je pravi junak,kaže pjesma stara
Zdravo,ma gdje bili,heroji Mostara
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.