To sam i rekao, ne bude li dogovora sa investitorom nama je i samo igranje premijer lige premija. Zato je najbitnije sada maniti se šuplje i mahalske i pustiti ljude da rade na tome. Skupština je kako neko spomenu krajem januara, strpiti se i vidjeti šta će donijeti.Tristan10 je napisao/la: ↑25 dec 2021, 10:25Mjesecni troskovi su dosta visoki da bi se samo funkcionisalo, nama je Diglislic ili neki drugi investitor jedini spas. To je jedina cinjenica.Dejan1921 je napisao/la: ↑25 dec 2021, 09:44S obzirom da pregovori sa investitorom traju i nije sigurno kako će završiti, pošteno je bilo to i reći. Jer ako se ne uspijemo dogovoriti sa Diglisicem ili bilo kojim drugim strateškim partnerom definitivno da ćemo imati veliki problem da uopšte i igramo premijer ligu a ne da garantujemo redovne plate.jestamaji je napisao/la: ↑25 dec 2021, 08:52tomo reče da mu nisu mogli garantovati da će plate biti isplaćene u narednih 6 mjeseci, to je ponajviše zabrinjavajuće. što se ostalog tiče jasno je da smo u gov.nima, ja sam se davno prestao nadati, pogledam pokoju utakmicu, nasekiram se redovno i to je to. šta bude biće.
Mislim da nije red više lagati, zavlačiti, muljati. Tako bih i igračima svim rekao, pa ko želi da ide slobodan je, ali ako se odlučiš da ostaneš onda daj sve od sebe kakva god situacija da bude.
FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
- AjkulaCekicarka
- Kontakt:
Tomo i Marenci!!!
- plavousrcu
- Kontakt:
Da smo se bavili jedinom stvari koja nas moze izvuci iz blata a to je stvarni rad na prodaji pomocnog terena vjerovatno bismo do danas znali na cemu smo i laganice bismo pravili plan kako utrositi novce najpametnije. Da smo ali nismo jer smo stoka neotesana. Mi se bavimo nevidljivim investitorima i kontamo da ce doci neko dati nekoliko miliona svojih zaradjenih para kako bi zadovoljio armiju navijaca. I jos mislimo da ce taj neko dati milione a da mu svaka fukara iz skupstine moze sutra stopirati bilo koji projekat kojim bi vratio svoje ulozene novce. Probudimo se sto prije, bice nam svima lakse.
-
- Kontakt:
Druze prodaja terena nije nikakav posao. Taj teren nam je osiguranje za funkionisanje i postojanost kluba. Ovo sto rade ovi momci sa investitorima to je pravi put.plavousrcu je napisao/la: ↑25 dec 2021, 13:19Da smo se bavili jedinom stvari koja nas moze izvuci iz blata a to je stvarni rad na prodaji pomocnog terena vjerovatno bismo do danas znali na cemu smo i laganice bismo pravili plan kako utrositi novce najpametnije. Da smo ali nismo jer smo stoka neotesana. Mi se bavimo nevidljivim investitorima i kontamo da ce doci neko dati nekoliko miliona svojih zaradjenih para kako bi zadovoljio armiju navijaca. I jos mislimo da ce taj neko dati milione a da mu svaka fukara iz skupstine moze sutra stopirati bilo koji projekat kojim bi vratio svoje ulozene novce. Probudimo se sto prije, bice nam svima lakse.
Prvo treba pokusati iscrpiti SVE moguce nacine na koji klub moze funkcionisati, pa ako nista ne uspije onda je najlakse prodati pomocni.
Ko se od nas nadao da ce prije mjesec dana doci generalni sponzor i da ce uletiti ogroman novac za nase uslove.
Rad, rad i samo rad na svim poljima, prodaja terena sad za sad ne dolazi u obzir jer je to nase OSIGURANJE u svakom smislu.
Mi sada da prodamo teren, novac bismo potrosili na pokrivanje dugovanja i tekucih troskova. Pomocni se treba prodati samo ako smo dovoljno stabilni, pa da njegovom prodajom investiramo u nas klub, stadion i omladinski pogon.
-
- Kontakt:
BašNAPADAJ je napisao/la: ↑25 dec 2021, 14:03Kakva je ekipa bila spremna ovo boldirano bi im bio najlaksi zadatak hahahaplavousrcu je napisao/la: ↑25 dec 2021, 13:19Da smo se bavili jedinom stvari koja nas moze izvuci iz blata a to je stvarni rad na prodaji pomocnog terena vjerovatno bismo do danas znali na cemu smo i laganice bismo pravili plan kako utrositi novce najpametnije. Da smo ali nismo jer smo stoka neotesana. Mi se bavimo nevidljivim investitorima i kontamo da ce doci neko dati nekoliko miliona svojih zaradjenih para kako bi zadovoljio armiju navijaca. I jos mislimo da ce taj neko dati milione a da mu svaka fukara iz skupstine moze sutra stopirati bilo koji projekat kojim bi vratio svoje ulozene novce. Probudimo se sto prije, bice nam svima lakse.

Željezničar za život cijeli!
- plavousrcu
- Kontakt:
Sta rade? Dugovi veci nego kada su dosli, racuni blokirani jer su glupani svim silama htjeli bivseg trenera na klupi, generalni sponzor jos nije uplatio prvu transu iako je po ugovoru morao. Sta rade? Traze investitora koji ce nam pomoci u vidu pozajmica pa kada mu se kita digne trazit ce te pozajmice. Necemo imati para pa cemo mu dati pomocni. Cijena ce mu biti tada 4 umjesto juce 8 miliona. Ne postoji investitor na svijetu koji ce investirati u nesto a da nema dobiti.itatabisine je napisao/la: ↑25 dec 2021, 14:01Druze prodaja terena nije nikakav posao. Taj teren nam je osiguranje za funkionisanje i postojanost kluba. Ovo sto rade ovi momci sa investitorima to je pravi put.plavousrcu je napisao/la: ↑25 dec 2021, 13:19Da smo se bavili jedinom stvari koja nas moze izvuci iz blata a to je stvarni rad na prodaji pomocnog terena vjerovatno bismo do danas znali na cemu smo i laganice bismo pravili plan kako utrositi novce najpametnije. Da smo ali nismo jer smo stoka neotesana. Mi se bavimo nevidljivim investitorima i kontamo da ce doci neko dati nekoliko miliona svojih zaradjenih para kako bi zadovoljio armiju navijaca. I jos mislimo da ce taj neko dati milione a da mu svaka fukara iz skupstine moze sutra stopirati bilo koji projekat kojim bi vratio svoje ulozene novce. Probudimo se sto prije, bice nam svima lakse.
Prvo treba pokusati iscrpiti SVE moguce nacine na koji klub moze funkcionisati, pa ako nista ne uspije onda je najlakse prodati pomocni.
Ko se od nas nadao da ce prije mjesec dana doci generalni sponzor i da ce uletiti ogroman novac za nase uslove.
Rad, rad i samo rad na svim poljima, prodaja terena sad za sad ne dolazi u obzir jer je to nase OSIGURANJE u svakom smislu.
Mi sada da prodamo teren, novac bismo potrosili na pokrivanje dugovanja i tekucih troskova. Pomocni se treba prodati samo ako smo dovoljno stabilni, pa da njegovom prodajom investiramo u nas klub, stadion i omladinski pogon.
- plavousrcu
- Kontakt:
Stop. Rekli smo za bivsu ekipu da je ekipa kojoj ne mozemo vjerovati. Dosli su novi, predsjednik Skupstine kojem vjerujemo. Zar su i ovi koje ta Skupstina izabra ekipa kojoj se ne vjeruje?NAPADAJ je napisao/la: ↑25 dec 2021, 14:03Kakva je ekipa bila spremna ovo boldirano bi im bio najlaksi zadatak hahahaplavousrcu je napisao/la: ↑25 dec 2021, 13:19Da smo se bavili jedinom stvari koja nas moze izvuci iz blata a to je stvarni rad na prodaji pomocnog terena vjerovatno bismo do danas znali na cemu smo i laganice bismo pravili plan kako utrositi novce najpametnije. Da smo ali nismo jer smo stoka neotesana. Mi se bavimo nevidljivim investitorima i kontamo da ce doci neko dati nekoliko miliona svojih zaradjenih para kako bi zadovoljio armiju navijaca. I jos mislimo da ce taj neko dati milione a da mu svaka fukara iz skupstine moze sutra stopirati bilo koji projekat kojim bi vratio svoje ulozene novce. Probudimo se sto prije, bice nam svima lakse.
-
- Kontakt:
Uvijek isti kandidati kad ostanemo bez trenera,Cviko i Alispahić,ne zna se koji je veća neznalica...
SCUDETTI 38x 🏆
COPPA ITALIA 14x 🏆
SUPER CUP 9x 🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙🤍
"No Mikey,no no Mikey that was so no right".
Super Max! 🧡
COPPA ITALIA 14x 🏆
SUPER CUP 9x 🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙🤍
Super Max! 🧡
-
- Kontakt:
Sto je najgore prica se i da je generalni muljaza prethodnog trojcaitatabisine je napisao/la: ↑25 dec 2021, 14:01Druze prodaja terena nije nikakav posao. Taj teren nam je osiguranje za funkionisanje i postojanost kluba. Ovo sto rade ovi momci sa investitorima to je pravi put.plavousrcu je napisao/la: ↑25 dec 2021, 13:19Da smo se bavili jedinom stvari koja nas moze izvuci iz blata a to je stvarni rad na prodaji pomocnog terena vjerovatno bismo do danas znali na cemu smo i laganice bismo pravili plan kako utrositi novce najpametnije. Da smo ali nismo jer smo stoka neotesana. Mi se bavimo nevidljivim investitorima i kontamo da ce doci neko dati nekoliko miliona svojih zaradjenih para kako bi zadovoljio armiju navijaca. I jos mislimo da ce taj neko dati milione a da mu svaka fukara iz skupstine moze sutra stopirati bilo koji projekat kojim bi vratio svoje ulozene novce. Probudimo se sto prije, bice nam svima lakse.
SCUDETTI 38x 🏆
COPPA ITALIA 14x 🏆
SUPER CUP 9x 🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙🤍
Super Max! 🧡
COPPA ITALIA 14x 🏆
SUPER CUP 9x 🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙🤍
Super Max! 🧡
Ko bi pravio plan? Džindo, Pešto, Čengić, Nurko, Karavdić, Hasanbegović, Selimović? Baš je lijepo što vrijeđaš ljude (skupštinare) koji nešto rade i bore se za razliku od tih tvojih koji bi znali rasporediti novac gdje treba. Rasporedili bi oni to ali po svojim džepovima dok bi neke mrvice stigle u klub tek toliko da se preživi jednu polusezonu. I šta ti misliš koja je realna procjena pomoćnog terena trenutno sa današnjim danom? Ko bi izvršio prodaju? Nurko, Hasanbegović i Karavdić? Ljudi koji su za šest mjesec napravili više belaja i štete, ljudi koji su zatvorili vrata brojnim Željovcima - ljudima koji su bili spremni pomoći. I šta ćeš kad prodaš pomoćni? Taj novac ne može stignuti ni dokle, vratio bi dugove (neke ne sve), isplatio zaostale plate i potraživanja u klubu i potrošio dio na ekipu i trenera i šta onda? Misliš da pomoćni može pokriti sva dugovanja? Opet nemaš sposobne ljude u upravi da paralelno sa tim donose još novca u klub i opet se za godinu, dvije dovedeš u istu situaciju a onda nemaš šta prodati. Uostalom čim tako pišeš ni ne znaš ko je gospodin Eldin. Kakve su sve osobe prošle kroz klub, Eldin je Berlusconi, Laporta i Perez u jednom. Uostalom ko bi ulagao novac u klub a da nema neki interes ili način kako da taj novac povrati (pritom ne mislim na pozajmice to nije nikakav vid ulaganja)? Prodaja pomoćnog dolazi u obzir samo onda kada budemo stabilni sa pravim ljudima u upravi koji će izgraditi kamp i unaprijediti uslove za omladinski pogon a do tada NE!plavousrcu je napisao/la: ↑25 dec 2021, 13:19Da smo se bavili jedinom stvari koja nas moze izvuci iz blata a to je stvarni rad na prodaji pomocnog terena vjerovatno bismo do danas znali na cemu smo i laganice bismo pravili plan kako utrositi novce najpametnije. Da smo ali nismo jer smo stoka neotesana. Mi se bavimo nevidljivim investitorima i kontamo da ce doci neko dati nekoliko miliona svojih zaradjenih para kako bi zadovoljio armiju navijaca. I jos mislimo da ce taj neko dati milione a da mu svaka fukara iz skupstine moze sutra stopirati bilo koji projekat kojim bi vratio svoje ulozene novce. Probudimo se sto prije, bice nam svima lakse.
Brko iz druge galaksije!!!
- plavousrcu
- Kontakt:
Ko su moji a ko tvoji. Tri mjeseca si filovao nama glavu da dolaze bolja vremena sa dolaskom pravih skupstinara. Da li smo u vecim **** danas nego prije pola godine? Uvijek ista mantra, pronadjete tri "pedra" koja ce visiti i nastavite po svom. Ko je imenovao ovu trojicu na pozicije? Ja, ti ili skupstinari koji u dzepu nemaju 23 marke? Plate zaostale moras isplatiti jer su one uteg. Ja recimo mislim da bismo mnogo lakse pronasli covjeka spremnog za ulaganje da nema tog utega nego ovako. Kako se rijesiti tog utega? Ako je prodaja pomocnog jedini izlaz, prodaji ga, neka ide sve u 3 pm. Ne postoji covjek na svijetu koji ce investiratiu nesto 10 miliona a da se ne pita za sve, da mu lezihljebovici iz skupstine odredjuju sta moze a sta ne. Kad shvatis ili shvatite to, puno ce vam biti lakse. Do tada zivite iluzijama.1921boy je napisao/la: ↑25 dec 2021, 15:01Ko bi pravio plan? Džindo, Pešto, Čengić, Nurko, Karavdić, Hasanbegović, Selimović? Baš je lijepo što vrijeđaš ljude (skupštinare) koji nešto rade i bore se za razliku od tih tvojih koji bi znali rasporediti novac gdje treba. Rasporedili bi oni to ali po svojim džepovima dok bi neke mrvice stigle u klub tek toliko da se preživi jednu polusezonu. I šta ti misliš koja je realna procjena pomoćnog terena trenutno sa današnjim danom? Ko bi izvršio prodaju? Nurko, Hasanbegović i Karavdić? Ljudi koji su za šest mjesec napravili više belaja i štete, ljudi koji su zatvorili vrata brojnim Željovcima - ljudima koji su bili spremni pomoći. I šta ćeš kad prodaš pomoćni? Taj novac ne može stignuti ni dokle, vratio bi dugove (neke ne sve), isplatio zaostale plate i potraživanja u klubu i potrošio dio na ekipu i trenera i šta onda? Misliš da pomoćni može pokriti sva dugovanja? Opet nemaš sposobne ljude u upravi da paralelno sa tim donose još novca u klub i opet se za godinu, dvije dovedeš u istu situaciju a onda nemaš šta prodati. Uostalom čim tako pišeš ni ne znaš ko je gospodin Eldin. Kakve su sve osobe prošle kroz klub, Eldin je Berlusconi, Laporta i Perez u jednom. Uostalom ko bi ulagao novac u klub a da nema neki interes ili način kako da taj novac povrati (pritom ne mislim na pozajmice to nije nikakav vid ulaganja)? Prodaja pomoćnog dolazi u obzir samo onda kada budemo stabilni sa pravim ljudima u upravi koji će izgraditi kamp i unaprijediti uslove za omladinski pogon a do tada NE!plavousrcu je napisao/la: ↑25 dec 2021, 13:19Da smo se bavili jedinom stvari koja nas moze izvuci iz blata a to je stvarni rad na prodaji pomocnog terena vjerovatno bismo do danas znali na cemu smo i laganice bismo pravili plan kako utrositi novce najpametnije. Da smo ali nismo jer smo stoka neotesana. Mi se bavimo nevidljivim investitorima i kontamo da ce doci neko dati nekoliko miliona svojih zaradjenih para kako bi zadovoljio armiju navijaca. I jos mislimo da ce taj neko dati milione a da mu svaka fukara iz skupstine moze sutra stopirati bilo koji projekat kojim bi vratio svoje ulozene novce. Probudimo se sto prije, bice nam svima lakse.
- Bersaga
- Kontakt:
Uz tebe sam od rođenja svog,
uz tebe sam ja,
samo nek te čuva dragi Bog,
gdje god ti da zaigraš.
uz tebe sam ja,
samo nek te čuva dragi Bog,
gdje god ti da zaigraš.
Jahic otisao. Krece serija odlazaka kad je u pitanju igracki kadar.
Kada su odlasci u pitanju, spominje se da bi Grbavicu mogli napustiti Luka Juričić, ali i Vedran Vrhovac, te Mustafa Mujezinović.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Imaju jasno definisani uslovi koje je čovjek tražio da se ispune i da se pronađe model i način da se sve zaštiti. I ulaganje i njegova pozicija. Možda imaš drugačije mišljenje i viđenje o skupštini nego ja. Ali moraš priznati da zadatak skupštine nije da nabavlja novac već uprave. Uostalom vidjet ćemo. Ja vjerujem da će Eldin aBd demantirati sve ove koji pljuju a nisu upućeni u cjelokupnu situaciju što se tiče pregovora. Sačekajmo da vidimo prvo, ne treba donositi zaključke unaprijed.plavousrcu je napisao/la: ↑25 dec 2021, 15:26Ne postoji covjek na svijetu koji ce investiratiu nesto 10 miliona a da se ne pita za sve, da mu lezihljebovici iz skupstine odredjuju sta moze a sta ne. Kad shvatis ili shvatite to, puno ce vam biti lakse. Do tada zivite iluzijama.1921boy je napisao/la: ↑25 dec 2021, 15:01Ko bi pravio plan? Džindo, Pešto, Čengić, Nurko, Karavdić, Hasanbegović, Selimović? Baš je lijepo što vrijeđaš ljude (skupštinare) koji nešto rade i bore se za razliku od tih tvojih koji bi znali rasporediti novac gdje treba. Rasporedili bi oni to ali po svojim džepovima dok bi neke mrvice stigle u klub tek toliko da se preživi jednu polusezonu. I šta ti misliš koja je realna procjena pomoćnog terena trenutno sa današnjim danom? Ko bi izvršio prodaju? Nurko, Hasanbegović i Karavdić? Ljudi koji su za šest mjesec napravili više belaja i štete, ljudi koji su zatvorili vrata brojnim Željovcima - ljudima koji su bili spremni pomoći. I šta ćeš kad prodaš pomoćni? Taj novac ne može stignuti ni dokle, vratio bi dugove (neke ne sve), isplatio zaostale plate i potraživanja u klubu i potrošio dio na ekipu i trenera i šta onda? Misliš da pomoćni može pokriti sva dugovanja? Opet nemaš sposobne ljude u upravi da paralelno sa tim donose još novca u klub i opet se za godinu, dvije dovedeš u istu situaciju a onda nemaš šta prodati. Uostalom čim tako pišeš ni ne znaš ko je gospodin Eldin. Kakve su sve osobe prošle kroz klub, Eldin je Berlusconi, Laporta i Perez u jednom. Uostalom ko bi ulagao novac u klub a da nema neki interes ili način kako da taj novac povrati (pritom ne mislim na pozajmice to nije nikakav vid ulaganja)? Prodaja pomoćnog dolazi u obzir samo onda kada budemo stabilni sa pravim ljudima u upravi koji će izgraditi kamp i unaprijediti uslove za omladinski pogon a do tada NE!plavousrcu je napisao/la: ↑25 dec 2021, 13:19Da smo se bavili jedinom stvari koja nas moze izvuci iz blata a to je stvarni rad na prodaji pomocnog terena vjerovatno bismo do danas znali na cemu smo i laganice bismo pravili plan kako utrositi novce najpametnije. Da smo ali nismo jer smo stoka neotesana. Mi se bavimo nevidljivim investitorima i kontamo da ce doci neko dati nekoliko miliona svojih zaradjenih para kako bi zadovoljio armiju navijaca. I jos mislimo da ce taj neko dati milione a da mu svaka fukara iz skupstine moze sutra stopirati bilo koji projekat kojim bi vratio svoje ulozene novce. Probudimo se sto prije, bice nam svima lakse.
24h nakon odlaska Ivkovica zvanicna stranica ni rijeci o tome nije objavila. Jahic otisao, nema rijeci ni o tome. Nasa zvanicna stranica se bavi svim stvarima osim klubom i desavanjima u istom. Da se covjek informise samo na osnovu nje ne bi 90% desavanja znao.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Ovo je tek pocetak jos ce klub dublje da potone, a neki ce na osnovu toga svoje đepove napuniti.
Zeljo ima svoje imovine sa kojom ce se neki ponasati kao da je njihova, upamitite ovo !
Zeljo ima svoje imovine sa kojom ce se neki ponasati kao da je njihova, upamitite ovo !
Mjau !
-
- Kontakt:
isplacite se, tvoj gospodar i ti, bit ce vam lakseplavousrcu je napisao/la: ↑25 dec 2021, 15:26Ko su moji a ko tvoji. Tri mjeseca si filovao nama glavu da dolaze bolja vremena sa dolaskom pravih skupstinara. Da li smo u vecim **** danas nego prije pola godine? Uvijek ista mantra, pronadjete tri "pedra" koja ce visiti i nastavite po svom. Ko je imenovao ovu trojicu na pozicije? Ja, ti ili skupstinari koji u dzepu nemaju 23 marke? Plate zaostale moras isplatiti jer su one uteg. Ja recimo mislim da bismo mnogo lakse pronasli covjeka spremnog za ulaganje da nema tog utega nego ovako. Kako se rijesiti tog utega? Ako je prodaja pomocnog jedini izlaz, prodaji ga, neka ide sve u 3 pm. Ne postoji covjek na svijetu koji ce investiratiu nesto 10 miliona a da se ne pita za sve, da mu lezihljebovici iz skupstine odredjuju sta moze a sta ne. Kad shvatis ili shvatite to, puno ce vam biti lakse. Do tada zivite iluzijama.1921boy je napisao/la: ↑25 dec 2021, 15:01Ko bi pravio plan? Džindo, Pešto, Čengić, Nurko, Karavdić, Hasanbegović, Selimović? Baš je lijepo što vrijeđaš ljude (skupštinare) koji nešto rade i bore se za razliku od tih tvojih koji bi znali rasporediti novac gdje treba. Rasporedili bi oni to ali po svojim džepovima dok bi neke mrvice stigle u klub tek toliko da se preživi jednu polusezonu. I šta ti misliš koja je realna procjena pomoćnog terena trenutno sa današnjim danom? Ko bi izvršio prodaju? Nurko, Hasanbegović i Karavdić? Ljudi koji su za šest mjesec napravili više belaja i štete, ljudi koji su zatvorili vrata brojnim Željovcima - ljudima koji su bili spremni pomoći. I šta ćeš kad prodaš pomoćni? Taj novac ne može stignuti ni dokle, vratio bi dugove (neke ne sve), isplatio zaostale plate i potraživanja u klubu i potrošio dio na ekipu i trenera i šta onda? Misliš da pomoćni može pokriti sva dugovanja? Opet nemaš sposobne ljude u upravi da paralelno sa tim donose još novca u klub i opet se za godinu, dvije dovedeš u istu situaciju a onda nemaš šta prodati. Uostalom čim tako pišeš ni ne znaš ko je gospodin Eldin. Kakve su sve osobe prošle kroz klub, Eldin je Berlusconi, Laporta i Perez u jednom. Uostalom ko bi ulagao novac u klub a da nema neki interes ili način kako da taj novac povrati (pritom ne mislim na pozajmice to nije nikakav vid ulaganja)? Prodaja pomoćnog dolazi u obzir samo onda kada budemo stabilni sa pravim ljudima u upravi koji će izgraditi kamp i unaprijediti uslove za omladinski pogon a do tada NE!plavousrcu je napisao/la: ↑25 dec 2021, 13:19Da smo se bavili jedinom stvari koja nas moze izvuci iz blata a to je stvarni rad na prodaji pomocnog terena vjerovatno bismo do danas znali na cemu smo i laganice bismo pravili plan kako utrositi novce najpametnije. Da smo ali nismo jer smo stoka neotesana. Mi se bavimo nevidljivim investitorima i kontamo da ce doci neko dati nekoliko miliona svojih zaradjenih para kako bi zadovoljio armiju navijaca. I jos mislimo da ce taj neko dati milione a da mu svaka fukara iz skupstine moze sutra stopirati bilo koji projekat kojim bi vratio svoje ulozene novce. Probudimo se sto prije, bice nam svima lakse.
Tu je objava za Jahića vjerovatno će uskoro i za Ivkovića.LjoZee je napisao/la: ↑25 dec 2021, 16:1224h nakon odlaska Ivkovica zvanicna stranica ni rijeci o tome nije objavila. Jahic otisao, nema rijeci ni o tome. Nasa zvanicna stranica se bavi svim stvarima osim klubom i desavanjima u istom. Da se covjek informise samo na osnovu nje ne bi 90% desavanja znao.
Trenutno korisnika/ca: kolezeljovac i 24 gosta.