Grand Slam
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: Grand Slam
Može li neko ovog kretena ukloniti sa foruma? Ili pobrisati ove postove koji nemaju apsolutno nikakve veze sa tenisom!jeremija je napisao/la:RS je uz tebe ..u 5 na noge!!!![]()
![]()
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- Nail for Real
- Kontakt:
Kad @Monolog ne reaguje onda nistaVirtu4l je napisao/la:Može li neko ovog kretena ukloniti sa foruma? Ili pobrisati ove postove koji nemaju apsolutno nikakve veze sa tenisom!jeremija je napisao/la:RS je uz tebe ..u 5 na noge!!!![]()
![]()

My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.
Nema @Monolog ništa sa ovim podforumom.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- Nail for Real
- Kontakt:
Svejedno.Virtu4l je napisao/la:Nema @Monolog ništa sa ovim podforumom.
Nego, da ne idem u off-topic mislim da Djokovic ovo uzima.
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.
Virtu4l je napisao/la:Može li neko ovog kretena ukloniti sa foruma? Ili pobrisati ove postove koji nemaju apsolutno nikakve veze sa tenisom!jeremija je napisao/la:RS je uz tebe ..u 5 na noge!!!![]()
![]()
Kreten si ti..Šta ne valja u mom postu???a ???Što kažem da je RS uz Đokovića??? Pa zar nije???
Ti imaš ogroman kompleks..idi psihijatru!..Pročitaj ustav Bosne i Hercegovine ..to ti preporučujem..
Srbin sam i tim se ponosim...
PFC
PFC
NOVAK ĐOKOVIĆ nakon uvjerljive pobjede nad Rogerom Federerom iščekuje finale Australian Opena protiv svog velikog prijatelja Andyja Murrayja.
Srpskom tenisaču bit će ovo četvrto Grand Slam finale, a u razgovoru za "Blic" najavio je promjene u vrhu svjetskog tenisa.
"Mislim da je dobro za tenis što postoji više igrača koji mogu pobijediti Nadala i Federera. Svaka čast njima dvojici što su sve postigli proteklih godina, ali mislim da se stvari počinju mijenjati. I to je dobro za ovaj sport", kaže Đoković i dodaje kako očekuje tešku borbu protiv Britanca.
Murray je u finalu Melbournea igrao i prošle godine, ali je tada bolji bio Roger Federer. Njegov suparnik i treći tenisač svijeta prvi Grand Slam sezone osvojio je prije dvije godine. Zanimljivo je da su njih dvojica vrlo dobri prijatelji još iz juniorskih dana, a Đoković je još prije puta u Melbourne poželio da Murray osvoji turnir:
"Zaista želim da Andy osvoji Australian Open, siguran sam da će iskoristiti priliku ako mu se pruži. Ima sve kvalitete i zaslužuje Grand Slam", rekao je prije dva tjedna Đoković.
Murray: Između mene i Novaka nema tajni
"Novak je moj jako dobar prijatelj, dosta smo trenirali zajedno, čak i ovdje u Melbourneu četiri-pet puta. Imamo i slična iskustva s Grand Slam finalima. Znam da će biti teško protiv njega, pogotovo jer je onako pobijedio Federera. Među nama nema tajni, očekujem brutalan meč. Nadam se da ću igrati bolje nego prošle godine kada sam prekasno ušao u meč", kaže Murray.
Do sada su međusobno odigrali sedam mečeva, a uspješniji je sa četiri pobjede Đoković koji je posljednji
put slavio 2008. godine. Od tada ga je Škot svladao tri puta zaredom, od toga dva puta u finalima Cinncinatija i Miamija.
Finale je na rasporedu u nedjelju u 9:30 po našem vremenu.
Srpskom tenisaču bit će ovo četvrto Grand Slam finale, a u razgovoru za "Blic" najavio je promjene u vrhu svjetskog tenisa.
"Mislim da je dobro za tenis što postoji više igrača koji mogu pobijediti Nadala i Federera. Svaka čast njima dvojici što su sve postigli proteklih godina, ali mislim da se stvari počinju mijenjati. I to je dobro za ovaj sport", kaže Đoković i dodaje kako očekuje tešku borbu protiv Britanca.
Murray je u finalu Melbournea igrao i prošle godine, ali je tada bolji bio Roger Federer. Njegov suparnik i treći tenisač svijeta prvi Grand Slam sezone osvojio je prije dvije godine. Zanimljivo je da su njih dvojica vrlo dobri prijatelji još iz juniorskih dana, a Đoković je još prije puta u Melbourne poželio da Murray osvoji turnir:
"Zaista želim da Andy osvoji Australian Open, siguran sam da će iskoristiti priliku ako mu se pruži. Ima sve kvalitete i zaslužuje Grand Slam", rekao je prije dva tjedna Đoković.
Murray: Između mene i Novaka nema tajni
"Novak je moj jako dobar prijatelj, dosta smo trenirali zajedno, čak i ovdje u Melbourneu četiri-pet puta. Imamo i slična iskustva s Grand Slam finalima. Znam da će biti teško protiv njega, pogotovo jer je onako pobijedio Federera. Među nama nema tajni, očekujem brutalan meč. Nadam se da ću igrati bolje nego prošle godine kada sam prekasno ušao u meč", kaže Murray.
Do sada su međusobno odigrali sedam mečeva, a uspješniji je sa četiri pobjede Đoković koji je posljednji
put slavio 2008. godine. Od tada ga je Škot svladao tri puta zaredom, od toga dva puta u finalima Cinncinatija i Miamija.
Finale je na rasporedu u nedjelju u 9:30 po našem vremenu.
- alfarouqaminu
- Kontakt:
ma novak sutra gubi
Ajde napisi nesta konkretno, a ne 5 postova, u kojima pise Novak gubi, Andy dobija, Novak picka, itd, itd.
Genius, outrageous, the best ever! RF!
- alfarouqaminu
- Kontakt:
pa sta da pisem, hoce njihove biografijeretro je napisao/la:Ajde napisi nesta konkretno, a ne 5 postova, u kojima pise Novak gubi, Andy dobija, Novak picka, itd, itd.

Sretno Novace sutra uzmi svog velikog frenda i donesi jednom Manijaku petobanku 

1921-2011
A vrijeme je da Murray konacno nesto osvoji ,nesto veliko ,jer momak to zasluzuje ,jedva čekam sutra meč ,vrijedi ustati u 9 i gledati ovo .Negdje sam procitao da je Novak izjavio prije AO da bi volio da Murray osvoji ovaj turnir ,tako da iskreno se nadam da ce mu se zelja i ostvariti 

Neka ti ga tata pročita, nikoga ovdje ne zanima ko je uz Đokovića.jeremija je napisao/la:Kreten si ti..Šta ne valja u mom postu???a ???Što kažem da je RS uz Đokovića??? Pa zar nije???
Ti imaš ogroman kompleks..idi psihijatru!..Pročitaj ustav Bosne i Hercegovine ..to ti preporučujem..
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- alfarouqaminu
- Kontakt:
Virtu4l je napisao/la:Neka ti ga tata pročita, nikoga ovdje ne zanima ko je uz Đokovića.jeremija je napisao/la:Kreten si ti..Šta ne valja u mom postu???a ???Što kažem da je RS uz Đokovića??? Pa zar nije???
ma cemu ovolika galama,vazno je da mec bude kvalitetan i da se igra u pet setova i da jedna lopta odluci....sada to ko koga podrzava zaista nije vazno
Upravo zato, uopšte nije važno i ne treba takve stvari miješati sa tenisom.alfarouqaminu je napisao/la:ma cemu ovolika galama,vazno je da mec bude kvalitetan i da se igra u pet setova i da jedna lopta odluci....sada to ko koga podrzava zaista nije vazno
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Uh, Đoković puno bolje radi, u pojedinim trenucima je izgledalo da ima x puta više energije od Murraya. Zasluženo je dobio prvi set, tu se ne'a šta reći.
Što se tiče Murraya, kao da ipak postoji neka blokada(ne umanjujem Đokovićevo majstorstvo, da se razumijemo), jer je u par situacija mogao i morao puno bolje reagovati, a on to nije učinio.
Poen za 2 set lopte na Murrayev servis je bio nevjerovatan(ako se ne varam bilo je 38 razmjena da bi na kraju Murray bio taj koji je "puk'o").
Što se tiče Murraya, kao da ipak postoji neka blokada(ne umanjujem Đokovićevo majstorstvo, da se razumijemo), jer je u par situacija mogao i morao puno bolje reagovati, a on to nije učinio.
Poen za 2 set lopte na Murrayev servis je bio nevjerovatan(ako se ne varam bilo je 38 razmjena da bi na kraju Murray bio taj koji je "puk'o").
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
Djokovic pokazuje da je kvalitetniji igrac od Mareja. Jedino sto ga u ovom mecu moze pobjediti je iscrpljujuci mec, u kojem ce presuditi Marejeva fizicka sprema. Zbog toga Djoka, po meni, treba sto vise izbjegavari PREduge poene,.. Los finalni mec. Marej je klasicni destruktivac, ne svidja mi se njegov tenis. Ucinio je i Djokovica losijim igracem nego sto jeste.
Ovdje nista nije gotovo.
Ovdje nista nije gotovo.
Nikad za nista ne krivi druge. Cim si u situaciji da ti sudbina zavisi od drugih, nesto si pogrijesio.
Virtu4l je napisao/la:Neka ti ga tata pročita, nikoga ovdje ne zanima ko je uz Đokovića.jeremija je napisao/la:Kreten si ti..Šta ne valja u mom postu???a ???Što kažem da je RS uz Đokovića??? Pa zar nije???
To govoriš u svoje ime...ja kažem da sam ja uz Đokovića..i trenutno imam bar miion i po istomišljenika u BiH...Naprijed Nole!!!...

Srbin sam i tim se ponosim...
PFC
PFC
- Analiticar=Ahmo
- Kontakt:
Inace ja sam veliki fan Djokovica, al naravno da izgubi, i navijam za MurrayaLuis_Suarez je napisao/la:HAJMO MAREJ NEK CRKNE MILION I PO ISTOMISLJENIKA![]()
Iskreno, volio bi da Đoković izgubi

R.I.P VEDRAN PULJIC
Lesinari plus Novosadjani tople su bratske grupe.....
Lesinari plus Novosadjani tople su bratske grupe.....
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Nole osvojio 6 uzastopnih gemova(+ sada servira), te je vrlo blizu osvajanja i 2. seta. Murray je indisponiran u 2. setu, jednostavno previše griješi(razumljivo, s druge strane mreže je Novak), a ono što je najgore po njega je da ga Novak može dobiti i njegovom taktikom(to upravo pokazuje). Mislim da se ovo ne bi smjelo propustiti, a kako stvari stoje i neće. Novak djeluje kao pravi rutiner, kao neko ko barem ima 10-ak GS-ova, tako da možemo očekivati i pobjedu u 3 seta.
Nego, ono što će biti upamćeno je da je samo Dodig, ako se ne varam, uzeo set Đokoviću.
Nego, ono što će biti upamćeno je da je samo Dodig, ako se ne varam, uzeo set Đokoviću.

"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.