Izvolite.

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
<Nevalja ti ovaj link pašaAmanijakzO je napisao/la:http://www.****.ba/clanak/682682640712/sportDaćemo%20sve%20od%20sebe%20da%20se%20radujemo%20zajedno%20na%20jugu
Perica Stanceski za ****.ba
Ma valja nego izbriši zvijezdiceBlagoje Bratić je napisao/la:<Nevalja ti ovaj link pašaAmanijakzO je napisao/la:http://www.****.ba/clanak/682682640712/sportDaćemo%20sve%20od%20sebe%20da%20se%20radujemo%20zajedno%20na%20jugu
Perica Stanceski za ****.ba
Welcome, Galata je patka.Macola! je napisao/la:Pozdrav! (:
Novi sam na forumu, navijač sam Želje, zato želim da moj prvi post upravo bude na ovoj temi, nisam starija generacija..![]()
Nevjerujem da će moji postovi biti kvalitetni, ovdje sam više radi informacija o Klubu i navijačima.
Za početak, da pitam, šta ono piše da GALATASARAY dolazi na Grbavicu ?!![]()
Ima li nekih informacija o tome, ili je to neka mahalska![]()
Ne mogu ni ja da uđem,zna li se šta je u pitanjuMacola! je napisao/la:Vi koji ste registrovani na Manijaci.ba forumu, možetel' sada ući![]()
![]()
Meni nešto neće
Malo stara informacijaAmanijakzO je napisao/la:Informacija iz facebook: Haris Beslija is now married. Nek mu je sa srecom.
Macola! je napisao/la:Vi koji ste registrovani na Manijaci.ba forumu, možetel' sada ući![]()
![]()
Meni nešto neće
Pao na rimskom.Ragazzidelsud87! je napisao/la:Kako onaj Nyang prolazi ?
Elegant je napisao/la:Pao na rimskom.Ragazzidelsud87! je napisao/la:Kako onaj Nyang prolazi ?
HAHAHAHAAHAHAHAHAHAHHAHAAHAHRagazzidelsud87! je napisao/la:Elegant je napisao/la:Pao na rimskom.Ragazzidelsud87! je napisao/la:Kako onaj Nyang prolazi ?
vodena_glava je napisao/la:Žujo je gladan para. Ne dam Lazu!
jok ja, eno njega oplakuje poraz od noleta.nick je napisao/la:vodena_glava je napisao/la:Žujo je gladan para. Ne dam Lazu!
evo federera
Mane sve se rastalilonick je napisao/la:vodena_glava je napisao/la:Žujo je gladan para. Ne dam Lazu!
evo federera
Trenutno korisnika/ca: avalPacidoroP, Google Adsense [Bot] i 10 gostiju.