Serie A
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: Serie A
uh ubise ih i rukama i nogama 

There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
- muha milanez
- Kontakt:
Auu sta je ovo 

..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
Najprecjenjenija ekipa ikad. Slicno kao Belgijska repka.
- Beduin
- Kontakt:
Fenomenalna Roma danas, nevjetovatno rastrcana, pressing, kontre, sve odigrali vrhunski.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Malinovski suterski trening odradiio
- Romagnoli13
- Kontakt:
Znači sutra navečer Milan bez Calabrie, Kjaera, Rebića i Leao-a, te je Theo pod upitnikom, možda bude igrao pola sata.
A Napoli u ništa manjem belaju, Koulubaly, Osmihen, M.Rui, Ruiz, Elmas i Insigne. Svi su oni pod velikim upitnikom. A neki su već otpali sigurno.
Edit: Romagnoli otpao prije par minuta.
A Napoli u ništa manjem belaju, Koulubaly, Osmihen, M.Rui, Ruiz, Elmas i Insigne. Svi su oni pod velikim upitnikom. A neki su već otpali sigurno.
Edit: Romagnoli otpao prije par minuta.

Zadnja izmjena: Romagnoli13, dana/u 18 dec 2021, 16:55, ukupno mijenjano 1 put.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
- Beduin
- Kontakt:
Pusti ti upitnik, ko im defimitivno fali, osim Osimhena?Romagnoli13 je napisao/la: ↑18 dec 2021, 16:52Znači sutra navečer Milan bez Calabrie, Kjaera, Rebića i Leao-a, te je Theo pod upitnikom, možda bude igrao pola sata.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
- Romagnoli13
- Kontakt:
Svi ovi nabrojani imaju minimalne šanse za nastup.Ako iko od njih nastupi, bit će ravno čudu.Beduin je napisao/la: ↑18 dec 2021, 16:54Pusti ti upitnik, ko im defimitivno fali, osim Osimhena?Romagnoli13 je napisao/la: ↑18 dec 2021, 16:52Znači sutra navečer Milan bez Calabrie, Kjaera, Rebića i Leao-a, te je Theo pod upitnikom, možda bude igrao pola sata.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli
- Romagnoli13
- Kontakt:
+ Romagnoli, Theo, Kjaer, Calabria, Leao, Rebić.
Ima li kakve šanse za odgodu? Što je puno, puno je vala.

Poker 

Horde Zla ; Curva Sud Roma ; Los Borrachos Del Tablon
Este sentimiento nadie lo comprende
Este sentimiento nadie lo comprende
Živ je Jozun.
[quote=Convicts1988 post_id=7332615 time=1573391939 user_id=33799]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
Kao što sam već govorio, što se tiče titule Inter samo treba gledat koliko bježi Juvetu. Ostali (Milan, Napoli, Atalanta) iako mogu dobit svaki derby realno nemaju potrebnu širinu da bi osvojili titulu
"It'll be born here and it'll always be a team of great talent. On this splendid night, its colors will be given, the black and blue with a golden background of stars. It'll be called Internazionale, because we are brothers of the world."
- Romagnoli13
- Kontakt:
Jedina razlika između Milana i Intera je što je jedan tim cijelu polusezonu skoro pa bez ozbiljnih izostanaka u ekipi. A drugi tim bukvalno svaki meč počinje bez 3-4 startera. A razlika je u dva boda jel?
Ti druže ako smatraš da su likovi poput Kolarova, Ranocchie, Galliardinia, izlupanog Sensia ili Vidala ozbiljni faktori sa klupe, pogledaj kalendar i vidjet ćeš da ovo nije 2016a godina.
Juventus nije ni bio nikad ozbiljan kandidat za titulu. Osim što su ih mediji gurali zbog devetogodišnje dominacije. Ekipa koja nema više kvalitet za titulu. To su i ovdje znali svi navijači istog tima.
LPa je sve što mogu. Milan mora mijenjati fitness tim i dodati još 2-3 igrača na davno opjevanim pozicijama i bit će u potpunosti rame uz rame sa bilo kim u Italiji.
Hickey, Svanberg, Barrow i Olsen su ozbiljni potencijali.
Ti druže ako smatraš da su likovi poput Kolarova, Ranocchie, Galliardinia, izlupanog Sensia ili Vidala ozbiljni faktori sa klupe, pogledaj kalendar i vidjet ćeš da ovo nije 2016a godina.
Juventus nije ni bio nikad ozbiljan kandidat za titulu. Osim što su ih mediji gurali zbog devetogodišnje dominacije. Ekipa koja nema više kvalitet za titulu. To su i ovdje znali svi navijači istog tima.
LPa je sve što mogu. Milan mora mijenjati fitness tim i dodati još 2-3 igrača na davno opjevanim pozicijama i bit će u potpunosti rame uz rame sa bilo kim u Italiji.
Hickey, Svanberg, Barrow i Olsen su ozbiljni potencijali.
Ovi stalno spominju sreću sa ozljedama a Inter evo već zadnjih mjesec dana u svakoj utakmici odmara po 2-3 prvotimca i opet sa pola snage gazi sve protivnike. A ekipa koja nema jaku klupu previše troši startnih 11 igrača i logično da će se češće povrijeđivati. Osim toga dovedite Pintusa za kondicijskog trenera pa ćeš vidjet kako odjednom više nema problema sa ozljedama, najlakše je krivit sreću
"It'll be born here and it'll always be a team of great talent. On this splendid night, its colors will be given, the black and blue with a golden background of stars. It'll be called Internazionale, because we are brothers of the world."
- Romagnoli13
- Kontakt:
Gdje sam spomenuo sreću? Vidiš da sam napisao da se krivac mora tražiti unutar fitness tima. Nije stvar sreće ili nesreće, ako svaki meč ti fali 4-5 igrača. Stvar je sreće ili nesreće ovi izostanci zbog Covid slučajeva i sad odjednom prehlada.Biscione je napisao/la: ↑18 dec 2021, 19:34Ovi stalno spominju sreću sa ozljedama a Inter evo već zadnjih mjesec dana u svakoj utakmici odmara po 2-3 prvotimca i opet sa pola snage gazi sve protivnike.
P.s. dovedite Pintusa za kondicijskog trenera pa ćeš vidjet kako odjednom više nema problema sa ozljedama, najlakše je krivit sreću
Neki dan je ovdje postavljen podatak da je Pioli u svojih 109 utakmica na klupi Milana, samo u jednom meču imao startnih 11 na terenu koji i jesu dio prvog tima. Svaki ostali meč je bio bez par igrača. Evo sutra je opet bez 4-5 startera.
Inter nije imao ozbiljnog izostanka već dugo vremena. I neka je tako. Da hoće svi timovi imati minimalan broj izostanaka. Ništa protiv toga nemam.
Ali zanemarivati fakt da Milan ima strašno velike izostanke a opet je tu u vrhu, je smiješno.
Pioli je bolji trener kad trenira ove malo slabije igrace jer nema on kvalitet ni autoritet, mozda je i to prednost trenutno ovakvom Milanu?Romagnoli13 je napisao/la: ↑18 dec 2021, 19:43Gdje sam spomenuo sreću? Vidiš da sam napisao da se krivac mora tražiti unutar fitness tima. Nije stvar sreće ili nesreće, ako svaki meč ti fali 4-5 igrača. Stvar je sreće ili nesreće ovi izostanci zbog Covid slučajeva i sad odjednom prehlada.Biscione je napisao/la: ↑18 dec 2021, 19:34Ovi stalno spominju sreću sa ozljedama a Inter evo već zadnjih mjesec dana u svakoj utakmici odmara po 2-3 prvotimca i opet sa pola snage gazi sve protivnike.
P.s. dovedite Pintusa za kondicijskog trenera pa ćeš vidjet kako odjednom više nema problema sa ozljedama, najlakše je krivit sreću
Neki dan je ovdje postavljen podatak da je Pioli u svojih 109 utakmica na klupi Milana, samo u jednom meču imao startnih 11 na terenu koji i jesu dio prvog tima. Svaki ostali meč je bio bez par igrača. Evo sutra je opet bez 4-5 startera.
Inter nije imao ozbiljnog izostanka već dugo vremena. I neka je tako. Da hoće svi timovi imati minimalan broj izostanaka. Ništa protiv toga nemam.
Ali zanemarivati fakt da Milan ima strašno velike izostanke a opet je tu u vrhu, je smiješno.
Interu su uvijek falila 2-3 igraca iz prvi 11.
Ali Inter ima kvalitetnu sirinu i ustvari umijesto prvih 11, mi imamo 14-15 Igraca iste kvalitete.
Barbine Barbike vole Tika-taku 🚨🚨
Al glupo je vise slusati Pioli ovakav Pioli onakav. Covjek je od ovog Milana napravio nesto,neke lude stvari sa kadrom koji ima. To kako je on vodio neke druge timove macku o rep,jel to Inter tad imao kadar za nesto vise? Jel imao neku sirinu u ekipi za nesto vise? Da je imao sigurno bi vodio bolje,od gova.na se pita ne pravi.
Nije loš Pioli al ovo sad što imate je njegov max, trener nivo Spallettija, Mazzarija i sl., malo ispod Sarrija
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.