Amar Dedić
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Amar Dedić
Ne znam zasto hvalite toliko Dedica, jeste nas ali polako. Da je toliko dobar vec bi presao u Barselonu.
Majko mila da Bogdom takve kriterije imate za vec dugogodisnje reprezentativce poput Cipetica, Civica, Susica i ostale buranije. Nema nista sladje nego kad se pocne da pametuje kod mladih talentovani igraca a kod ove neke ostalo nazove fudbalske elite se nikad nista ne pise. Haha da nije smijesno bilo bi tuzno. Nevjerovatno koliko se gleda kroz prste igracima iz BIH ali kod talenata iz dijaspore se trazi svaka dlaka u jajetu. Be ha mentalitet.

@igrajlopte 🐦
Kakve kriterije, reci da je Civic ****? Pa **** je i glup je pravo. Susic je po meni korektan u reprezentaciji, protiv Francuske je zatvorio Mppabea, covjek se nije vodio na terenu.ReX je napisao/la: ↑18 dec 2021, 12:59Majko mila da Bogdom takve kriterije imate za vec dugogodisnje reprezentativce poput Cipetica, Civica, Susica i ostale buranije. Nema nista sladje nego kad se pocne da pametuje kod mladih talentovani igraca a kod ove neke ostalo nazove fudbalske elite se nikad nista ne pise. Haha da nije smijesno bilo bi tuzno.![]()
![]()
Cipetic je los, to sam odma rekao. Dedic jos nije sazrio za A reprezentativca.
Naravno da je spreman za A repku. Pricamo o A repci koju kara Finska, Kazahstan i ostale fudbalske rupetine.Mujkic je napisao/la: ↑18 dec 2021, 13:02Kakve kriterije, reci da je Civic ****? Pa **** je i glup je pravo. Susic je po meni korektan u reprezentaciji, protiv Francuske je zatvorio Mppabea, covjek se nije vodio na terenu.ReX je napisao/la: ↑18 dec 2021, 12:59Majko mila da Bogdom takve kriterije imate za vec dugogodisnje reprezentativce poput Cipetica, Civica, Susica i ostale buranije. Nema nista sladje nego kad se pocne da pametuje kod mladih talentovani igraca a kod ove neke ostalo nazove fudbalske elite se nikad nista ne pise. Haha da nije smijesno bilo bi tuzno.![]()
![]()
Cipetic je los, to sam odma rekao. Dedic jos nije sazrio za A reprezentativca.
Može Petev ostati sto godina, ali to više nema smisla. Ne znam možemo li više potonuti – jasan je Topić.
Tuta Petrov
Tuta Petrov
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Trebao bi Dedić da se počne nalaziti na spisku.
⚜️~⚜️~⚜️
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
Treba, ali nece vjerovatno jer i iduci ciklus moze igrati za u-21.DuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑18 dec 2021, 14:41Trebao bi Dedić da se počne nalaziti na spisku.
Može Petev ostati sto godina, ali to više nema smisla. Ne znam možemo li više potonuti – jasan je Topić.
Tuta Petrov
Tuta Petrov
Dedic vec igra standardno seniorski fudbal ove sezobe 18utakmica po 90 minuta taj momak sigurno moze u odbrani uigranoj Kolasinac Sanicanin Ahmedhodzic Hadzikadunic uklopit se sasvim dobro i odgovorit zadatku ja sam vise komentarisao kad nabrajate neke igrace pa pisete Dedic Gazibegovic oni uopste ne mogu zajedno u istu recenicu jer je Gazibegovic daleko ispod nivoa Dedica i pored njega ja ne vidim trenutno igraca koji je mlad a standardan u dobroj ligi jrr iskreno Srbe i Hrvate ne racunam dok ne zaigraju u Atimu oni zacas preokrenu drzavljanstvo
-
- Kontakt:
Pa ako se igra u ovoj formaciji, Dedić je trenutno zamjena za Stevanovića. I trebao bi biti prva zamjena.
Samo se u Bosanskom univerzumu stvari porede naopačke 
Umjesto da npr. Dedić bude trenutno mjera stvari, msm statistika mu je odlična, mlad je, ima kontinuitet, ima evo i dokaz tog kvaliteta na jednom visokom nivou, momka se stavlja iza igrača od kojih je trenutno po svim parametrima bolji.
Dečko je MORAO biti u USA!!!

Umjesto da npr. Dedić bude trenutno mjera stvari, msm statistika mu je odlična, mlad je, ima kontinuitet, ima evo i dokaz tog kvaliteta na jednom visokom nivou, momka se stavlja iza igrača od kojih je trenutno po svim parametrima bolji.
Dečko je MORAO biti u USA!!!
Nije jer ga klub 99% ne bi pustio a niti bi on imao želju da putuje tisuću sati zbog nebitne utakmice.
Dedic moze biti zamjena i Kolasincu i Stevanovicu.
Mozda nekad krenuti s Kolasincem na poziciji lijevog stopera u formaciji s 3 nazad a Dedic na njegovo mjesto (to bi možda i bila neka moja zelja jer mislim da je Dedic naprijed dosta prodorniji, okretniji, opasniji).
Ovakav Stevanovic se jednostavno ne smije dirati ako bude zdrav.
Ne znam što ga to klub ne bi pustio? Odradili su polusezonu, nikakvih prepreka...al nebitno. U svakom slučaju jedan ovakav potencijal zaslužuje priliku čim prije!!!
Dedić već postaje veći kvalitet od i jednog desnog beka kojeg imamo u reprezentaciji.
Dedic i Jasic u prvi jedanest. Prema sofascore Dedic kao stoper a Jasic kao bek.
Tuta Petrov
Tuta Petrov
Huskovic i jasic (kao i gigovic)zgembo89 je napisao/la: ↑18 dec 2021, 20:26Dedic vec igra standardno seniorski fudbal ove sezobe 18utakmica po 90 minuta taj momak sigurno moze u odbrani uigranoj Kolasinac Sanicanin Ahmedhodzic Hadzikadunic uklopit se sasvim dobro i odgovorit zadatku ja sam vise komentarisao kad nabrajate neke igrace pa pisete Dedic Gazibegovic oni uopste ne mogu zajedno u istu recenicu jer je Gazibegovic daleko ispod nivoa Dedica i pored njega ja ne vidim trenutno igraca koji je mlad a standardan u dobroj ligi jrr iskreno Srbe i Hrvate ne racunam dok ne zaigraju u Atimu oni zacas preokrenu drzavljanstvo
Šteta što ga trener forsira na stoperskoj poziciji s obzirom da ima i trk, i dobar sut, centarsut za beka.
Ali hajd, valjda zna sta radi.
Golman im je kod penala bio u najgorem izdanju u povijesti...hajd sto nije niti jednom pogodio stranu, nego je svaki put izašao pola metra ispred linije prije nego što je protivnički igrac sutirao. Da je kojim slučajem i odbranio, bio bi ponovljen penal.
Jel moguće da ima golmana koji ne poznaju nova pravila?!
Ali hajd, valjda zna sta radi.
Golman im je kod penala bio u najgorem izdanju u povijesti...hajd sto nije niti jednom pogodio stranu, nego je svaki put izašao pola metra ispred linije prije nego što je protivnički igrac sutirao. Da je kojim slučajem i odbranio, bio bi ponovljen penal.
Jel moguće da ima golmana koji ne poznaju nova pravila?!
- marlostanf1eld
- Kontakt:
Navodno je Eintracht Frankfurt jako zainteresovan
Gdje si to procitao?
Tuta Petrov
Tuta Petrov
Amar je trenutno nas najveci potencijal.
Tim iz gornjeg dijela BL je realnost kroz 2 godine.