Ma ni sanjati nažalost drug
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
- 19BordoBijeli46
Ja sam rekao x puta,i ponoviću jos x puta,dok koliko god budemo imali ove "navijaće" kojima je i najmanja nepogoda razlog za nedolazak na utakmicu mi nikada necemo imati veću prosjećnu brojku od 3000.
A sad neka djeca mala porede se stalno s' nama
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Treba ciljati na minimalnu posjetu od 3 hiljade a prosjek na kraju godine je uvijek veći od toga.19BordoBijeli46 je napisao/la: ↑17 dec 2021, 20:35Ja sam rekao x puta,i ponoviću jos x puta,dok koliko god budemo imali ove "navijaće" kojima je i najmanja nepogoda razlog za nedolazak na utakmicu mi nikada necemo imati veću prosjećnu brojku od 3000.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Jedino kad mi nam dosla opet Borussija ili Celtic hahaha
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
- 19BordoBijeli46
Nas izvlaće derbiji i eventualne proslave kupa ili titule.MortemHz je napisao/la: ↑17 dec 2021, 20:40Treba ciljati na minimalnu posjetu od 3 hiljade a prosjek na kraju godine je uvijek veći od toga.19BordoBijeli46 je napisao/la: ↑17 dec 2021, 20:35Ja sam rekao x puta,i ponoviću jos x puta,dok koliko god budemo imali ove "navijaće" kojima je i najmanja nepogoda razlog za nedolazak na utakmicu mi nikada necemo imati veću prosjećnu brojku od 3000.
Budimo realni,bez derbija i proslava nam je prosjek mnogo manji.
A sad neka djeca mala porede se stalno s' nama
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
To svakako. U posljednjih par godina imamo dosta solidnu posjetu protiv Zrinjskog, ostalo je tanko.19BordoBijeli46 je napisao/la: ↑17 dec 2021, 20:42Nas izvlaće derbiji i eventualne proslave kupa ili titule.MortemHz je napisao/la: ↑17 dec 2021, 20:40Treba ciljati na minimalnu posjetu od 3 hiljade a prosjek na kraju godine je uvijek veći od toga.19BordoBijeli46 je napisao/la: ↑17 dec 2021, 20:35
Ja sam rekao x puta,i ponoviću jos x puta,dok koliko god budemo imali ove "navijaće" kojima je i najmanja nepogoda razlog za nedolazak na utakmicu mi nikada necemo imati veću prosjećnu brojku od 3000.
Budimo realni,bez derbija i proslava nam je prosjek mnogo manji.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Mnogi ovdje nikako da skontaju neke stvari,ljudima je preko glave da ih prave budalama od kluba preko igraca i pored velike ljubavi neke stvari ne mogu pod kozu,stalne turbulencije, gubitak proslogodisnje dobivene titule dosta ljudi je ohladilo.19BordoBijeli46 je napisao/la: ↑17 dec 2021, 20:35Ja sam rekao x puta,i ponoviću jos x puta,dok koliko god budemo imali ove "navijaće" kojima je i najmanja nepogoda razlog za nedolazak na utakmicu mi nikada necemo imati veću prosjećnu brojku od 3000.
Sve je to normalno,kad ste vec uzeli primjer Hajduka i 32 hiljade u najvecoj euforiji zadnjih 10 godina,skonimo malo i do BG i njihove domace utakmice a nije da nisu u euforiji ni oni ali nesto je truhlo .Tako i mi mozemo reci kod nas nesto je truhlo a realno sve je truhlo,tako da naša posjeta je u skladu onoga sto imamo i sto gledamo.
U posljednjem domaćem meču ove godine Crvena zvezda je na stadionu Rajko Mitić dočekala Radnik iz Surdulice i odigrala samo 1:1.
Međutim, Delije nisu bile razočarane zbog rezultata obziom na zaista sramotnu posjetu na tribinama popularne Marakane.
Prema izvještajima srbijanskih medija na tribinama najvećeg tamošnjeg stadiona skupilo se svega 2.000 gledatelja i to četiri dana poslije historijskog rezultata.
"Uspjeh čekan 30 godina proslavlja tvoja najvjernija publika. Danas je zvezdaštvo palo na ispitu", poručili su najvjerniji navijači beogradskog velikana.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Poznato je da su Splićani, kao i cijela Dalmacija luda za Hajdukom. Strast kao u Argentini ili Engleskoj. Generalno drugačiji mentalitet u odnosu na ostatak Balkana.
Ovo i mene naloži na Hajduka.
Ovo i mene naloži na Hajduka.

League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Na cijelom prostoru bivše Jugoslavije samo Torcidaši su na nivou. Dinamo koji igra svake godine grupu Europe prati svega par hiljada u prosjeku oko 2k ili tako nešto (mislim da bi bilo više da nema onog s Mamićem). U Beogradu isto tako kad je Europa skoro čitav stadion pun a kad je liga ne znam je li 10% kapaciteta popunjeno. Ove priče oko loše igre itd. padaju u vodu nije nama samo jedan problem već ih ima i više od odlaska ljudi iz države do ne znam ni ja čega. Mi moramo biti svjesni da nam je plafon 5k potencijalni prosjek kad bi sve probleme rješili.
Koliko volim te zna samo ludo srce moje
Atmosfera je sjajna i sve grmi, ali nakon prvog kiksa, oni psovat će vam prvi, opet ćete tražiti sa sjevera pjesmu, a ne psovke i publiku bijesnu.
Atmosfera je sjajna i sve grmi, ali nakon prvog kiksa, oni psovat će vam prvi, opet ćete tražiti sa sjevera pjesmu, a ne psovke i publiku bijesnu.
Gubitak dobivene titule, a samim tim i gubitak grupne faze Konferencijske lige.Gdje se neces ohladiti, ja ne znam kako sam preživio sve to.Ado_77 je napisao/la: ↑17 dec 2021, 20:45Mnogi ovdje nikako da skontaju neke stvari,ljudima je preko glave da ih prave budalama od kluba preko igraca i pored velike ljubavi neke stvari ne mogu pod kozu,stalne turbulencije, gubitak proslogodisnje dobivene titule dosta ljudi je ohladilo.19BordoBijeli46 je napisao/la: ↑17 dec 2021, 20:35Ja sam rekao x puta,i ponoviću jos x puta,dok koliko god budemo imali ove "navijaće" kojima je i najmanja nepogoda razlog za nedolazak na utakmicu mi nikada necemo imati veću prosjećnu brojku od 3000.
35. najjača liga u Evropi, a vi očekujete neku posjetu preko 3 hiljade. Pa CZV u Beogradu, milionskom gradu samo 2 hiljade. Listajte redom lige jače i slabije, pa ćete vidjeti da nigdje nije bolja situacija.
Ova posjeta je više bespotrebna da se spominje kad znamo da je u sezoni DK bila ista situacija kao sada.
Ova posjeta je više bespotrebna da se spominje kad znamo da je u sezoni DK bila ista situacija kao sada.
FK SARAJEVO
Titula: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Kup: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Titula: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Kup: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
ma bespotrebno spominjati posjetu ako ne pocnemo sa pripremama na vrijeme
Premier League of Bosnia and Herzegovina:
Winners (5): 1998–99, 2006–07, 2014–15, 2018–19, 2019–20
Yugoslav First League:
Winners (2): 1966–67, 1984–85
Bosnia and Herzegovina Cup:
Winners (7): 1996–97, 1997–98, 2001–02, 2004–05, 2013–14, 2018–19, 2020–21
Winners (5): 1998–99, 2006–07, 2014–15, 2018–19, 2019–20
Yugoslav First League:
Winners (2): 1966–67, 1984–85
Bosnia and Herzegovina Cup:
Winners (7): 1996–97, 1997–98, 2001–02, 2004–05, 2013–14, 2018–19, 2020–21
Prosjek milja i po po utakmici, a za polusezonu nakucali skoro 30 000 KM kazne.
Argument: ako Mirvic nema to da plati, nek se yebe, ubleha.
Argument: ako Mirvic nema to da plati, nek se yebe, ubleha.
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Sram bilo sablica sto je spustio posjetu sa 10 milja na milju i po cccc unistio si klub ubleho
On voli Saraj'vo, pravi je Hordaš, Husref Musemic jedan je od NAS!
Kanton Sarajevo 500 000 stanovnika i na utakmicu ne moze redovno doci 1% ili 5000 ljudi i od te cifre koja dodje oduzmite raju koja dolqzi iz gradova izvan KS dobijemo strasan podatak. Isto je i kod kona. I onda ne treba da cudi sto je propao sarajevski rukomet, kosarka (hej pa Bosna prvak Evrope bila).
Nije vise ni stanovnistvo isto,sve se promjenilo,Bosna kad je prvak bila ulagalo se u sport od osnovnih skola pa gore svi su timove imali,otislo raje masa vani,o igri nasih pulena i izgubljenoj tituli ne treba rijeci trositi kao ni o tome kad dodjes na stadion ako je padalo ili pada moras kisobran drzat 90 min itd.ŠTA_JE je napisao/la: ↑18 dec 2021, 13:13Kanton Sarajevo 500 000 stanovnika i na utakmicu ne moze redovno doci 1% ili 5000 ljudi i od te cifre koja dodje oduzmite raju koja dolqzi iz gradova izvan KS dobijemo strasan podatak. Isto je i kod kona. I onda ne treba da cudi sto je propao sarajevski rukomet, kosarka (hej pa Bosna prvak Evrope bila).
Sve to utice na posjetu pogotovo nas starijih
- ElCartel11
- Kontakt:
Zaboli me za posjetom.
Kad bi birao, da li da mi klub bude kao Hajduk sa posjetom i bez titula zadnjih 16 godina ili kao Dinamo sa poraznom posjetom ali sa titulama, uvijek bih izabrao Dinamo.
Kad bi birao, da li da mi klub bude kao Hajduk sa posjetom i bez titula zadnjih 16 godina ili kao Dinamo sa poraznom posjetom ali sa titulama, uvijek bih izabrao Dinamo.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
-
- Kontakt:
Pa ne znam baš da li je mjerilo rezultat, posebno kad su navijaci u pitanju. Evo ja recimo sam navijac Sarajevo i Liverpool i jedan period nije bilo titule i ni malo nisam volio manje klub kad nije bilo titula. Lijepo je kad si prvi i sve to al po meni to ne treba da bude kljucno da voliš neki klub. Ono sto me je razocaralo kad smo mi navijači Sarajeva u pitanju poceli smo samo gledati titule ako je nema odma nista ne valja a niji bas tako. Moramo se vratiti u ono vrijeme 2010 pa do 2018 kad smo bili broj jedan u posjeti i navijanju.ElCartel11 je napisao/la: ↑18 dec 2021, 14:23Zaboli me za posjetom.
Palilo se godinama prije Mirvića, nije valjda da nije upoznat s tim. Nije ti/mu ovo Amerika i Engleska. Da je prosjek 5 milja po utakmici kazne bi otprilike bile iste jer se isto pali i kad je hiljadu ljudi i kad je 7 hiljada ljudi na stadionu. Jedino je derbi izuzetak i tad pali ko stigne i koliko može.
Akšam pada od mog grada još se bijeli kapija, na kapiji pjesmu pjeva, pjeva moja jalija!
Dobri u dobru
Zli u zlu
Dobri u dobru
Zli u zlu
Trenutno korisnika/ca: bordobijelisampion i 20 gostiju.