NFL
Moderator/ica: rio_Ferdy88
Re: NFL
Sto se tice samog NFLa, Coltsi imali bye i pomjerili se 3 mjesta, napokon smo dohvatili wc rundu i tu bi trebali i ostati na kraju regularne sezone i zbog kvaliteta i zbog rasporeda. Ostali konkurentni za 3 mjesta u wc se krve medjusobno svake sedmice, jer je cak 9 ekipa u 2 pobjede za wc seedove, a da su Chargersi izgubili bilo bi 9 ekipa u pobjedu sto bi bas jaka stvar bila zadnje 4 tekme.
Uglavnom, Coltsi cak i sa 2-2 imaju sanse da uhvate playoff, a sa 3-1 se osigurava i teoretski mislim. Nazalost Titansi su neuhvatljivi sa +2 i tiebreaker znaci 3 tekme ispred. Bez Henrya su itekako slabiji ali tesko da ce izgubiti sve 4 do kraja pogotovo jer imaju relativno 2 lagane tekme. Ali svakako da biram za playoff prvu rundu svakako bih uzeo Titanse ili Ravense, da se osvetimo za svu nesrecu u regularnoj sezoni.
A subota na nedjelju tekma protiv Citera, auu to ce vec biti playoff tekma, ima sve da prsti, sudar OL i igre trcanjem, samo sto smo mi tu najjaci, vidjet cemo sta BB misli raditi s Taylorom... Obje ekipe dolaze sa bye week, odmorni bit ce dobar duel nema sta.
Uglavnom, Coltsi cak i sa 2-2 imaju sanse da uhvate playoff, a sa 3-1 se osigurava i teoretski mislim. Nazalost Titansi su neuhvatljivi sa +2 i tiebreaker znaci 3 tekme ispred. Bez Henrya su itekako slabiji ali tesko da ce izgubiti sve 4 do kraja pogotovo jer imaju relativno 2 lagane tekme. Ali svakako da biram za playoff prvu rundu svakako bih uzeo Titanse ili Ravense, da se osvetimo za svu nesrecu u regularnoj sezoni.
A subota na nedjelju tekma protiv Citera, auu to ce vec biti playoff tekma, ima sve da prsti, sudar OL i igre trcanjem, samo sto smo mi tu najjaci, vidjet cemo sta BB misli raditi s Taylorom... Obje ekipe dolaze sa bye week, odmorni bit ce dobar duel nema sta.
Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
Nevjevjerovatno je da kroz sve godine NE uvijek ima bye na kraju sezone. Sto se tice Coltsa, mislim da nikad spremniji pod Rahjom nismo bili, dva igrac na IR, mislim da ovu sedmicu nema niko da nije trenirao. Subota na Nedjelju pravi PO game, i zivo me zanima nadmudrivanje BB i FH. Uzivanje u najavi 

Max Allegri
moglo bi biti intertesantno, ali coltsi nisu mogli dobiti cheatere ni sa manningom a kamoli sa wentzom.
imaju godinama najgoru diviziju u NFLu i to ih najviše vadi, ali ove godine je sve toliko izjednačeno da se ništa još ne zna niti se može reći. ja ne vjerujem da im je 2-2 dosta za playoff, to se edo u svome idolopoklonstvu nada
imaju godinama najgoru diviziju u NFLu i to ih najviše vadi, ali ove godine je sve toliko izjednačeno da se ništa još ne zna niti se može reći. ja ne vjerujem da im je 2-2 dosta za playoff, to se edo u svome idolopoklonstvu nada

3-1 nam je dovoljno. Sve ispod je kraj.jestamaji je napisao/la: ↑15 dec 2021, 09:20moglo bi biti intertesantno, ali coltsi nisu mogli dobiti cheatere ni sa manningom a kamoli sa wentzom.
imaju godinama najgoru diviziju u NFLu i to ih najviše vadi, ali ove godine je sve toliko izjednačeno da se ništa još ne zna niti se može reći. ja ne vjerujem da im je 2-2 dosta za playoff, to se edo u svome idolopoklonstvu nada![]()
Max Allegri
Cuj nismo, Peyton u playoffu ih karindzo svaki put skoro. Sjecam se ludog comebacka iz 2006, malo Wayne malo Harrison, pa i 2009... sad su i oni prvi put bez Bradya pa cemo vidjet.jestamaji je napisao/la: ↑15 dec 2021, 09:20moglo bi biti intertesantno, ali coltsi nisu mogli dobiti cheatere ni sa manningom a kamoli sa wentzom.
imaju godinama najgoru diviziju u NFLu i to ih najviše vadi, ali ove godine je sve toliko izjednačeno da se ništa još ne zna niti se može reći. ja ne vjerujem da im je 2-2 dosta za playoff, to se edo u svome idolopoklonstvu nada![]()
Cuj on misli, pa sta ti imas mislit kad sam ja to izanalizirao detaljno. Ekipe sto imaju 7-6 sve imaju pretezak raspored koji vecinom ukljucuje Kansas, Baltimore i po jednu medjusobnu divizionu tekmu. Nemaju niti jednu laganu tekmu do kraja koju vec mozemo upisati kao pobjedu, osim Billsa koji potencijalno mogu biti 3-1. Coltsi ce imati bolji tiebreaker od svih ekipa koje imati 7-6 zbog conference omjera i to treba naglasiti. Cak i da jedna ekipa bude 10-7 od ovih, opet ce ostati jedna pozicija u wc koju ce uzeti ekipa sa 9-8 najvjerovatnije. Tesko da mogu 2 ekipe finishirati sezonu sa 3-1, a da to nisu Coltsi i Billsi koji trenutno trze wc spotove. Tako da s 3-1 teoretski playoff, sa 2-2 vrlo dobre sanse da ce biti dovoljno.
Zbog ovog mlacenja poderat cu te na fantasyu 50 razlike, malo za smirenje

interesantna tvrdnja, a ja vazda mislio da je bilo 8-4 a bilo bi 9-3 da se nije billi kur.čío na 4th down
za fantazi si zaslužio da dobiješ po nosu, praviš se pametan nakon što je meni tri četvrtine tima otišlo na IR. ali svejedno je, ligu svakako nećeš uzet
za fantazi si zaslužio da dobiješ po nosu, praviš se pametan nakon što je meni tri četvrtine tima otišlo na IR. ali svejedno je, ligu svakako nećeš uzet
-
- Kontakt:
Ako ima neko da želi gledati Man in the Arena: Tom Brady, nek se javi u pp za link za skidanje 

ode urban na pazar
nevjerovatno kako je tip usro i kola i rudu za samo pola sezone, ne pamtim kad se tako nešto desilo! petrino je jedini koji mi pada na pamet ali on je navodno sam otišao …
nevjerovatno kako je tip usro i kola i rudu za samo pola sezone, ne pamtim kad se tako nešto desilo! petrino je jedini koji mi pada na pamet ali on je navodno sam otišao …
Ima Brady bolji generalno omjer, ali u playoff duelima Peyton je uspjesniji bio. Poslije Peytona nismo imali uspjeha protiv Citera, ali da vidimo sada prvi okrsaj poslije Bradya. Dobar i termin ybg bar nije SNF i MNF valjda se mogne ustat, haman playoff tekma je ovo! Patsi ako izgube oni bi mogli izvisit i za diviziju ako ih Buffalo dobije u rematchu, vidjet cemo, uglavnom prezanimljiva zavrsnica.jestamaji je napisao/la: ↑15 dec 2021, 16:46interesantna tvrdnja, a ja vazda mislio da je bilo 8-4 a bilo bi 9-3 da se nije billi kur.čío na 4th down
A fantasy, to ce jos da vidimo. Finale je realna opcija jer idem na armina. A u finalu nikad ne znas...
Sada ima vise vremena za studentice

- wadethegreat
- Kontakt:
Odlicna utakmica za sada.
Valjda je Parham dobro.
Valjda je Parham dobro.
- wadethegreat
- Kontakt:
Kakva utakmica.
- wadethegreat
- Kontakt:
Svaka utakmica Chargersa ove sezone je nevjerovatna za gledati izuzev par.
Kelce

- wadethegreat
- Kontakt:
Povredom Jamesa Kelce je mogao raditi sta je htio.
Chargersi itekako na nivou veceras odlicna utakmica.
Chargersi itekako na nivou veceras odlicna utakmica.
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Chargersi sami sebe dobili, dva cista TD im TE ispusta na 4th&goal u prvom pol i to na gol liniji, baš su se samoubili sa igrom u red zone.
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
-
- Kontakt:
Dokad će Mahomeboy imati pomoć sudaca 

- wadethegreat
- Kontakt:
Ali Narednih 15tak godina naks ceka strasna bitka u AFC westu. Chargersi su vec smanjili gap ekipe su bara bara.
Falio je Jones Chiefsima Slater i kasnije James Chargersima.
Ne moze se Kelce braniti sa Alohi Gilmanom i slicnima.
Na kraju previse oruzja Chiefsi imali a Chargersi ocajni u Red zoni.
3 kljucna dropa su imali vode u NFLu u tom segmentu.
Odbrana sinoc do te povrede Jamesa strasna.
Chargersi preko wild carda ce traziti sansu ali to je tezak put.
I isto tako odbrana Chiefsa juce unistena trcanjem to je isto recept za njih.
Nije ih tesko u napadu zaustaviti.
Kada imas safetya tipa James da ti kupi sve sto prodje drugi nivo lako je zaustaviti checkdowne na koje svi forsiraju ciefse.
Falio je Jones Chiefsima Slater i kasnije James Chargersima.
Ne moze se Kelce braniti sa Alohi Gilmanom i slicnima.
Na kraju previse oruzja Chiefsi imali a Chargersi ocajni u Red zoni.
3 kljucna dropa su imali vode u NFLu u tom segmentu.
Odbrana sinoc do te povrede Jamesa strasna.
Chargersi preko wild carda ce traziti sansu ali to je tezak put.
I isto tako odbrana Chiefsa juce unistena trcanjem to je isto recept za njih.
Nije ih tesko u napadu zaustaviti.
Kada imas safetya tipa James da ti kupi sve sto prodje drugi nivo lako je zaustaviti checkdowne na koje svi forsiraju ciefse.
-
- Kontakt:
CLE-LV, PIT-TEN i BAL-GB | SK2
IND-NE, SNF i MNF | SK1
NYG-DAL i LAR-SEA | SK HD
IND-NE, SNF i MNF | SK1
NYG-DAL i LAR-SEA | SK HD
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.