FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

dzenan01
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la dzenan01 » 29 jan 2011, 18:26

-SiviSoko- je napisao/la:Dzenane igrali su juniori protiv SAŠK Napretka a ne protiv Veleza ;)
OK, moja greška !
SAMO ZBOG LJUBAVI PREMA BORDO BOJI

★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

vecaveca
Kontakt:

Post Postao/la vecaveca » 29 jan 2011, 18:38

red devil88 je napisao/la:Gledao sam danas utakmicu juniora Sarajeva protiv Sask Napredka i vidio sam igraca sa br. 3 cini mi se da se zove Ahmed Bajic i da ga zovu "Brzi". I sad me int o kakvom se igracu radi jer ne bi da nakon jedne utakmice donosim odluku?
Hvala unaprijed

dobar je mali Baja provjereno to je mahalska skola Vratnicka kao koja je kasnije nadogradjena u Sarajevu i dobro mu ide kokurisat ce on za koju godinu za 1 tim.

arminaleta
Kontakt:

Post Postao/la arminaleta » 29 jan 2011, 18:44

igro je brate danas Đip protiv Napretka. po meni je solidno odigrao,pokazao je da ima brzinu, zna sebi stvoriti prostor, kvaliteta je očigledna to niko ne osporava. a što se tiče malog Bajića i on je odigrao solidno. toliko o temi što se tiče juniora danas.

Zatim što se tiče ove utakmice sa Travnikom, mene je oduševila posjeta raje.očekivao sam najviše 700-800 gledalaca, a po mojoj slobodnoj procjeni je bilo preko milje. naši su odigrali veoma dobro, mislim da rezultat 5:1 govori sve za sebe. pozz svima. :)

kupus army
Kontakt:

Post Postao/la kupus army » 29 jan 2011, 19:02

hz_ilidzaa@ jel zajebancija ovo za paragvajca??
Kao dijete 's tobom ja osjetilo bol,svu srecu ovog svijeta,dobro,a i zlo!

vecaveca
Kontakt:

Post Postao/la vecaveca » 29 jan 2011, 19:06

Jel to Keno Handzic novi kapiten Sarajeva na jednoj slici sam mu vidio kapitensku traku

Megamon
Kontakt:

Post Postao/la Megamon » 29 jan 2011, 19:13

vecaveca je napisao/la:Jel to Keno Handzic novi kapiten Sarajeva na jednoj slici sam mu vidio kapitensku traku
Jeste.
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!

arminaleta
Kontakt:

Post Postao/la arminaleta » 29 jan 2011, 19:14

vecaveca je napisao/la:Jel to Keno Handzic novi kapiten Sarajeva na jednoj slici sam mu vidio kapitensku traku
zna li neko ima li slika sa ove današnje utakmice i na kojoj su stranici ?
unaprijed hvala. :D

padobranac1978
Kontakt:

Post Postao/la padobranac1978 » 29 jan 2011, 19:15

arminaleta je napisao/la:
zna li neko ima li slika sa ove današnje utakmice i na kojoj su stranici ?
unaprijed hvala. :D
imas na svakom portalu par slika :oops:
MI SLAVIMO TITULE NA GLAVNOM SKVERU
I IMAMO ULICU PO FUDBALERU!

PL BiH -1
Kontakt:

Post Postao/la PL BiH -1 » 29 jan 2011, 20:14

Samo dvije...
Onaj mali Torlak i onaj djecko Aladin su zlata vrijedni. Torlak za godinu moze postati upravo ono sto fali reprezentaciji BiH. Kojasevic veoma dobar ostali ispod prosjeka. Travnik koda je na izlet dosao. A vrijeme za oboliti.

Megamon
Kontakt:

Post Postao/la Megamon » 29 jan 2011, 20:28

PL BiH -1 je napisao/la:Samo dvije...
Onaj mali Torlak i onaj djecko Aladin su zlata vrijedni. Torlak za godinu moze postati upravo ono sto fali reprezentaciji BiH. Kojasevic veoma dobar ostali ispod prosjeka. Travnik koda je na izlet dosao. A vrijeme za oboliti.
A Amel Handzic ?
Ako je on odigr'o ispod prosjeka onda bolje baci tu licencu il' sta vec imas.
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!

samo sarajevo
Kontakt:

Post Postao/la samo sarajevo » 29 jan 2011, 20:36

kakav on ba nije ni bio,vidis da pojma nema! Bosnjak je odigrao dobro danas mislim da bi bio dobro pojacanje,takodje i ovaj iz Zvezde vidi se da zna igrat lopte,bio nam je tu i bivsi golman :D

red devil88
Kontakt:

Post Postao/la red devil88 » 29 jan 2011, 20:38

vecaveca je napisao/la:
red devil88 je napisao/la:Gledao sam danas utakmicu juniora Sarajeva protiv Sask Napredka i vidio sam igraca sa br. 3 cini mi se da se zove Ahmed Bajic i da ga zovu "Brzi". I sad me int o kakvom se igracu radi jer ne bi da nakon jedne utakmice donosim odluku?
Hvala unaprijed

dobar je mali Baja provjereno to je mahalska skola Vratnicka kao koja je kasnije nadogradjena u Sarajevu i dobro mu ide kokurisat ce on za koju godinu za 1 tim.
Aha hvala na info, jer vidio sam danas da ima nesta u tom malom, brz je i zna sa loptom a veoma siurn u odbrani!!!
Glory Glory Man United !!! :D

red devil88
Kontakt:

Post Postao/la red devil88 » 29 jan 2011, 20:40

"arminaleta" brate gledao sam Dzipa milion puta i mogu ti reci da je prosjecan igrac jeste da je strasno brz trci on 100 m za 11 sekundi ali brate nezna dati gol. Danas je 5 puta izasao na golmana 1na 1 i nista.
:D
Glory Glory Man United !!! :D

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 29 jan 2011, 20:40

samo sarajevo je napisao/la:kakav on ba nije ni bio,vidis da pojma nema! Bosnjak je odigrao dobro danas mislim da bi bio dobro pojacanje,takodje i ovaj iz Zvezde vidi se da zna igrat lopte,bio nam je tu i bivsi golman :D
Mogli ste ga potpisati,da se i on priseti kako je na golu,nije lik odigrao pravu tekmu od odlaska iz Sarajeva. :lol:
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

Samo F.K.S !!
Kontakt:

Post Postao/la Samo F.K.S !! » 29 jan 2011, 20:45

**** ali prije par godina je bio klasa uhhh kad se sjetim onog free kick mastera sta je sve skidao :o

Aldinn
Kontakt:

Post Postao/la Aldinn » 29 jan 2011, 20:50

Devil je napisao/la:
samo sarajevo je napisao/la:kakav on ba nije ni bio,vidis da pojma nema! Bosnjak je odigrao dobro danas mislim da bi bio dobro pojacanje,takodje i ovaj iz Zvezde vidi se da zna igrat lopte,bio nam je tu i bivsi golman :D
Mogli ste ga potpisati,da se i on priseti kako je na golu,nije lik odigrao pravu tekmu od odlaska iz Sarajeva. :lol:
Ovaj devil sve zna,nije ni cudo sto ima blizu 10 000 postova,lik je zaposljen na ovom portalu,prava Sena internet :lol:

BegAx
Kontakt:

Post Postao/la BegAx » 29 jan 2011, 20:54

Samo F.K.S !! je napisao/la:**** ali prije par godina je bio klasa uhhh kad se sjetim onog free kick mastera sta je sve skidao :o
[youtube][/youtube]
Vojo legenda! 8-)

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 29 jan 2011, 20:59

Aldinn je napisao/la:
Devil je napisao/la:
Ovaj devil sve zna,nije ni cudo sto ima blizu 10 000 postova,lik je zaposljen na ovom portalu,prava Sena internet :lol:
Kako necu znati,iz komsiluka mi momak,jbt stvarno mi je cudno da lik posle Vozdovca nije mogao pronaci klub. :roll:
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

Aldinn
Kontakt:

Post Postao/la Aldinn » 29 jan 2011, 21:06

Ja mislim da su njemu zene dosle glave,stalno je ganjao neke odbojkasice,rukometasice,manekenke,al neme sta lik je faca :mrgreen: ,bas je bio dobar golman,steta.....

FK Sarajevo
Kontakt:

Post Postao/la FK Sarajevo » 29 jan 2011, 21:17

Ja bih potpisao ovoga Bosnjaka uz njega jos Obuca,Montiel i taj Slovenac,a moze i ovaj Djakovac,ali ga negdje poslati na posudbu,jos je on mlad.
Mi smo divovi svako nam je plijen nas je cijeli svijet u bordo obojen
Jedna si jedina,moja domovina.
Jedna si jedina,BOSNA I HERCEGOVINA!!!

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, boki86, bosnas_, Dave, gh0stHZ, hibrid, juka55, mnon46, mosarajvosa83 i 55 gostiju.