Arsenal - Chat
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
Re: Arsenal - Chat
Najgore je sto ce ESR izbaciti Martinelija a ne Anemiju
Tek 15.12 smo u plusu sto se gol razlike tice
Jedini klub iz sestorke koji je dobio West ham.

Jedini klub iz sestorke koji je dobio West ham.

- feniksptica
- Kontakt:
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Artetini fanovi na tviteru su definitivno najgora vrsta ljudi
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
-
- Kontakt:
Bi li mogli odegard i rowe zajedno igrati a xhaka da grije klupu? Grehota bi bilo klupirat jednog od njih dvojice.
- QUARTERBACK
- Kontakt:
11 puta smo pogodili stativu ili precku ove sezone - najvise u ligi
3 penala smo imali - sve 3 smo promasili

3 penala smo imali - sve 3 smo promasili

Dernek i Xhaka se katastrofalno dopunjavaju sa svojim talentima. Nisam iskreno bas nesto pratio ovog u Madridu, ali ako je ikad bio bolji, uspjeli smo ga dovesti na nas nivo. Xhaka nit gleda oko sebe, nit su mu pasovi nesto, gubi previse lopti.
Ah da, garant ima neka opklada koju ce onaj dobiti koji skine onaj sat sa Highbury-a u toku utakmice, drugog objasnjenja nema za njihove suteve.
Sve u svemu, zadovoljan sam pobjedom i napokon sam malo uzivao u tekmi za razliku od vecine dosadasnjih tekmi.
Ah da, garant ima neka opklada koju ce onaj dobiti koji skine onaj sat sa Highbury-a u toku utakmice, drugog objasnjenja nema za njihove suteve.
Sve u svemu, zadovoljan sam pobjedom i napokon sam malo uzivao u tekmi za razliku od vecine dosadasnjih tekmi.
Ne obra se bostan, dok sljive ne popadaju...
Zadnje dvije utakmice su bile napredak. Ofanzivno jako dobri i rijetke utakmice gdje mozes reci da smo zasluzeno dobili bez imalo sumnje u rezultat.
Meni je nas kompletan vezni red problen iskreno. Da si ti vezni igrac, a skrivas se iza igraca i stojis na 15-20 m od stopera koji pocesto mogu proslijedit loptu samo bekovima jer nemaju druge opcije... ne znam.
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Koliko je napad dobio sa Martinelijem, presing i agresivnost, ne znam što ranije nije dobijao više naspram Aube koji je igrao po 85 bez učinka.
Vezni red je loš jer nema one klasične osmice, nekog tehničara sa loptom da malo diriguje iz sredine, nijedan naš veznjak to nije, probali su sa Ceballosom, ali je bio propao pokušaj.
Što se mene tiče i Aaron Ramsey bi bio pojačanje za ovo sad što imamo u sredini,
Dobra pobjeda sinoć nema šta, jaka pobjeda, ne da imamo šanse za Europu već je neuspjeh ako tu bar ne završimo.
Vezni red je loš jer nema one klasične osmice, nekog tehničara sa loptom da malo diriguje iz sredine, nijedan naš veznjak to nije, probali su sa Ceballosom, ali je bio propao pokušaj.
Što se mene tiče i Aaron Ramsey bi bio pojačanje za ovo sad što imamo u sredini,
Dobra pobjeda sinoć nema šta, jaka pobjeda, ne da imamo šanse za Europu već je neuspjeh ako tu bar ne završimo.
Ne bi, jer je Xhaka jedan od najbitnijih igrača u klubu. To je tužan fakt ali mi za Xhaku nemamo zamjene i onda moramo živjeti sa njegovim pomračenjima kao sinoć kad mu čovjek uze loptu sa leđa 30m od našeg gola.zeljovac21 je napisao/la: ↑15 dec 2021, 23:42Bi li mogli odegard i rowe zajedno igrati a xhaka da grije klupu? Grehota bi bilo klupirat jednog od njih dvojice.
41:34
- Marsal
- Kontakt:
Iduća Leeds u gostima, Bielsa i društvo već upisali 3 boda.
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
Not COVID related but Leeds United will be without Rodrigo, Patrick Bamford, Liam Cooper, Kalvin Phillips, Robin Koch, Pascal Struijk, Junior Firpo and Jamie Shackleton as Arsenal play them Saturday due to injuries and suspension.
Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0
- feniksptica
- Kontakt:
Znači gubimo.
Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0
Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0
Aubameyang not available for selection
Daj Boze da budu nasi negativni svi, Leedsu fali 70% ekipe. Bilo bi fino pokupit neku laganu pobjedu, pa nek se onda ovi kasnije kontaju kako nadoknadit 5 utakmica. Uvijek je bolje odigrati na vrijeme i biti miran
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.