Chat - bez politike i ratnih prica
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- AshburtonG
- Kontakt:
Re: Chat - bez ratnih i političkih tema
Tad je bio bas predobar tv program za djecu i mlade. Bilo je milion onih interaktivnih kvizova, igara, pa crtanih i animiranih filmova, onda par teenage serija. Kad samo pomislis koliko smo mi imali bolji background da budemo normalni. Ovi sad odrastaju uz pinkove zvezde, gdje dijete od 7 godina pjeva Sinana.
- ASD
- Kontakt:
Šta učiniti da se od nekih stranica ne dobijaju više e-mailovi?
-
- Kontakt:
Kako se ne sjećam , Natalia Oreiro i Tu Veneno danas sam postavioNeutral je napisao/la: ↑16 dec 2021, 22:11OZ se vrtio na HRT iza ponoći, redovno se gledao, pisao sam o njemu davno na drugoj temi o serijamabombaysaphire je napisao/la: ↑16 dec 2021, 22:01Neutral je napisao/la: ↑16 dec 2021, 20:13
Oteo ga, doveo Meg u onu sobu, a ovaj savezan s druge strane prostorije i gledao kako Derek djeluje na Meg![]()
@bombasaphire
Kako se zvala ona kozna bolest kod Vanese, mislim da se zvala martinov sindrom? SB je imao mislim preko 500 epizoda, nismo imali nista bolje od toga, sve dok se nije pojavila Gabrijela Spanic.![]()
![]()
Alal ti vjera , pa ti se svega sjećaš , kad se to dešavalo mislim da je Ben pokidao lance sa kojima je bio svezan i završi se epizoda![]()
E da me ubiješ ne mogu se sjetiti koja je bila bolest , nema šanse![]()
E jesam i ja tih serija gledao , gledao Charity na OBN-u , Roldanove na FTV-u ( e jes ona trandža dobra bila ) , pa Yago mrtvi i Cabure kako sjedi na drvetu , blesavi Melesio kod Esmeralde , naravno Marisol![]()
Je li Gabrijela Spanic Usurpadora ?
Mislim sve ove serije na jednu stranu jedan je OZ i Said![]()
Petak navečer se ne smije promašiti , sjećam se drug slavio 18 rođendan i zakupio nakav prostor kod OHR-a , i ludilo cugamo , trebe , ples zadavanje ide sve i onda se sjetim OZ , vidim ima čuvar i mala kućica , nisam ni morao pitati naravno da je i on prati OZ , njemu klipa meni klipa i gledaj OZ i kako Adebisi taslači nakog lika, a platična kašikica u kosi![]()
![]()
![]()
Adebisi je jedan od najjačih likova koji su se pojavili na tv ekranima, kad mu ližu nožne prste
![]()
![]()
![]()
Sjećaš li se Ive? Tako je pisalo na prevodu, a Natalia Oreiro je glumila onu djevojku koja se nosila kao neki muški tinejdžer, dok na kraju![]()
https://www.imdb.com/title/tt0202197/?r ... ims_tt_i_1
Eto pronašao sam je, ne znam kako se zvala na našem jeziku.

Mislim da se zvala Divlji Anđeo , a sad kad spomenu to sjetih se još jedne serije Rosa Salvaje - Divlja ruža
Ivo je bio glavna uloga kasnije u seriji Yago , tu je najjači lik bio Renzo Chamorro .
Evo Natalie Oreiro , a evo i "naše" verzije :
Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!
-
- Kontakt:
Obično na kraju maila na dnu imaš opciju da ti ne šalju , samo klikni .
Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
- AshburtonG
- Kontakt:
Matori ste previse, pa vam sve iz tog perioda djeluje privlacnije 

Bio je i bog streličarstva, a njegove strijele nikad nisu promašile metu👈
Ja se iz 90-ih sjecam ovih serija, nisam propustao nijednu sigurno
Djevojka iz buducnosti, cini mi se da je bila na hrt-u
Bafi-ubojica vampira
Heartbreak High-mislim da je bila na rtrs-u

Djevojka iz buducnosti, cini mi se da je bila na hrt-u
Bafi-ubojica vampira
Heartbreak High-mislim da je bila na rtrs-u
Jeste, divlji anđeo, oj otkad nisam slušao tu pjesmu
Bafi, Sabrina, king of queens, Steve Urkel, prince of bel air, married with children (AL BUNDY, najjači karakter koji se ikad pojavio, poslije njega House, ali on se pojavio dosta kasnije), Baywatch, Beverly Hills its
Ko je imao Super Rtl, RTL2, animes, pa obični kao Käpt'n Balu und seine tollkühne Crew, Goofy und Max, Duck tales
One Tree Hill, pojavila se 2003, već dosta novija
Tada Dvd pržilica bila preko 100KM, a 100KM je bilo kao možda danas 300, ko je to imao, bio je faca. I sad imam dvd kolekciju mnogih filmova i serija, koliko je vremena samo utrošeno na tome 

Bafi, Sabrina, king of queens, Steve Urkel, prince of bel air, married with children (AL BUNDY, najjači karakter koji se ikad pojavio, poslije njega House, ali on se pojavio dosta kasnije), Baywatch, Beverly Hills its

Ko je imao Super Rtl, RTL2, animes, pa obični kao Käpt'n Balu und seine tollkühne Crew, Goofy und Max, Duck tales

One Tree Hill, pojavila se 2003, već dosta novija

Bio je i bog streličarstva, a njegove strijele nikad nisu promašile metu👈
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
⚜️~⚜️~⚜️
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
Ma dobro, sad je takvo vrijeme da toga možeš naći faktički u prodavnici običnoj, ali kao što rekoh, samo su mi još cigare ostalealan_kardec je napisao/la: ↑16 dec 2021, 20:26
31.12. Olja Bajrami
01.01. Teodora Djehveri
![]()
![]()
pa ne moraš piti, šmrčiBar toga u Bacchusu nikad nije falilo
![]()

Žao će mi biti eto Teodore, ali u tom periodu sam u Sandžaku

Bilo je finih derneka u Bacchusu vala, to mi je bilo top 3 mjesto. Poželim nekada ovako ta vremena, ali neću da slušam šejtana

® GONGASHI POWERHOUSE ®
- Juventinissimo
- Kontakt:
ja pokusavam, al ne da mi adminakisarajevo92 je napisao/la: ↑16 dec 2021, 22:10steta sto ne mozemo cijeli zivot na svijet posmatrati okom djeteta

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri
"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri
Jutro raja
Da li se ko sjeca ovdje kultne televizije sarajevske n99?
Imali od Ohr najmoderniju opremu i prvi teletext u drzavi.
Kakve su sve cudne emisije imali..
Pustali ukradene najnovije filmove.
Kiketova Zingiri Pingiri..i Adil Kulenovic...i ostala raja
Da li se ko sjeca ovdje kultne televizije sarajevske n99?
Imali od Ohr najmoderniju opremu i prvi teletext u drzavi.
Kakve su sve cudne emisije imali..
Pustali ukradene najnovije filmove.
Kiketova Zingiri Pingiri..i Adil Kulenovic...i ostala raja
All nighteri Kulenovića tamo pred kraj 

I found freedom. Losing all hope was freedom.
nije to tako davno bilo, kupila ih je al jazeera.
nisam siguran jedino šta je tu bilo kultno?
pitao si ranije kako mi se čini taj posljeratni period u odnosu na danas. Realno govoreći, bilo je grozno, u Sarajevu do 2005. godine nisi imao kupiti ništa iznad Fis Vitez levela. Grad je bio razlupan, do zenice se putovalo sat i po, isl. S druge strane, nakon rata, mi smo imali dojam da imamo sve i da je sve fenomenalno. U tom periodu imali smo i neki kulturni peak, da bismo naknadno krahirali potpuno. Neki pametni ljudi su se vraćali iz Evrope i imali smo dojam da stvari kreću na bolje i bili vrlo optimistični. Sada imamo svašta na raspolaganju (daleko od toga da imamo sve), ali stvari su obrnute, pametnog čovjeka moraš lupom tražiti i nema optimizma. Moj dojam je da smo propustili svoj trenutak u tome periodu nakon rata, dok smo mi dernečili i uživali u slobodi, neki drugi ljudi su preuzeli sve i stvari posložili po svojoj mjeri.
nisam siguran jedino šta je tu bilo kultno?
pitao si ranije kako mi se čini taj posljeratni period u odnosu na danas. Realno govoreći, bilo je grozno, u Sarajevu do 2005. godine nisi imao kupiti ništa iznad Fis Vitez levela. Grad je bio razlupan, do zenice se putovalo sat i po, isl. S druge strane, nakon rata, mi smo imali dojam da imamo sve i da je sve fenomenalno. U tom periodu imali smo i neki kulturni peak, da bismo naknadno krahirali potpuno. Neki pametni ljudi su se vraćali iz Evrope i imali smo dojam da stvari kreću na bolje i bili vrlo optimistični. Sada imamo svašta na raspolaganju (daleko od toga da imamo sve), ali stvari su obrnute, pametnog čovjeka moraš lupom tražiti i nema optimizma. Moj dojam je da smo propustili svoj trenutak u tome periodu nakon rata, dok smo mi dernečili i uživali u slobodi, neki drugi ljudi su preuzeli sve i stvari posložili po svojoj mjeri.
Pozz za admina i njegovoj dužoj replici.
Pa bila je emisija Intervju Adila Kulenovica..pa onda Svijet Kompjutera..kad se sjetim..onda ona Prorica..ee to je bilo kultno, salim se.
Pa poslijerata je cvijetala pop muzika, razne grupe..pokusaj(i) nekih umjetnosti..i razne manifestacije.
Sjecam se vrlo kvalitetne emisije BH Sound ..bilo je kvalitetnih emisija za osnovce tipa IDEMO DALJE..sad kad pogledam fakat je bilo kvalitetnih emisija.
Licno najkultnija emisija kao djete mi je ostala Ćumuranje na 99 s Miki Trifunovom kao voditeljem s raznoraznim umjetnicima piscima avangardista..cesto gostovao Izet Sarajlic..Vladimir Srebreov.
Slazem se..da recimo od 2005 idemo samo down.
Pa bila je emisija Intervju Adila Kulenovica..pa onda Svijet Kompjutera..kad se sjetim..onda ona Prorica..ee to je bilo kultno, salim se.
Pa poslijerata je cvijetala pop muzika, razne grupe..pokusaj(i) nekih umjetnosti..i razne manifestacije.
Sjecam se vrlo kvalitetne emisije BH Sound ..bilo je kvalitetnih emisija za osnovce tipa IDEMO DALJE..sad kad pogledam fakat je bilo kvalitetnih emisija.
Licno najkultnija emisija kao djete mi je ostala Ćumuranje na 99 s Miki Trifunovom kao voditeljem s raznoraznim umjetnicima piscima avangardista..cesto gostovao Izet Sarajlic..Vladimir Srebreov.
Slazem se..da recimo od 2005 idemo samo down.
Jel' istina da je Adil Kulenović sam sebe intervjuiso na svojoj zadnjoj emisiji 

★Mostar u srcu, Velež do groba!★
★https://www.youtube.com/watch?v=HEr4S-5PgLY★
9. august - Ofanziva na Otoci
🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️
SK Stolac Hercegovina
★https://www.youtube.com/watch?v=HEr4S-5PgLY★
9. august - Ofanziva na Otoci
🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️
SK Stolac Hercegovina
-
- Kontakt:
evo otišo sam u Mostar na nastup Slavice Ćukteraš večeras u Taboo baru
Koja koincodencija..fakatjolicnikola je napisao/la: ↑17 dec 2021, 12:54evo otišo sam u Mostar na nastup Slavice Ćukteraš večeras u Taboo baru
Sretno ti i da se lijepo provedes.
Ona nam je pjevala na maturskoj veceri 2007 u Willa Parku u Sa.
14 godina proleti ko kap.
- OldFashioned
- Kontakt:
Taman je taboo za njega.
The problem with the world is that the intelligent people are full of doubts, while the stupid ones are full of confidence.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 97 gostiju.