Karataski zahvat na Mulleru .amerosm je napisao/la:Cestitke na pobjedi i hvala Vam sto ste mi donekle uljepsali dan.![]()
Sta je Wiese uradio pa je dobio crveni karton ?
FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
- bayern4ever
- Kontakt:
Re: F.C. Bayern
OoOo can tell me nothing now , baby I know how to fly OoOo can nothing hold me down I'm gonna touch the sky!
- Omerbavarac
- Kontakt:
Ja se vodim onom tezom da i corava koka jedno zrno ubode, pa tako i Gomez u 80 minuta uspije predriblati nekog igraca. Ako pogledas koliko je lopti izgubio bice ti jasno zasto sam onako pisao i neces imati razloga da se brines.effe_sa je napisao/la: omere i ti me zabrinjavas....ti nisi vidio ko je zaduzen za vodeci gol i nisi bas ni jednom vidio da je bar jednog igraca bremena gomez promijesao???

Dovoljno sam sutio i hvalio ga na sve strane, ali dosta je bilo od mene. Vrijeme je za kritike.

@Amerosm: zavalio Muller uskocivsi u njega sa obje noge.

ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
@ bayern4ever i oberbavarac
hvala na odgovoru, znaci nesta slicno kao Olica prije dvije sezone. Sta drugo covjek moze ocekivati od zalizanog. Bas me interesuje koju ce prijedlog kazne poslati mafija iz Frankfurta, no s obzirom da tu glavnu rijec vode osobe iz Saveza Bremena ne ocekujem kaznu vecu od jedne utakmice.
hvala na odgovoru, znaci nesta slicno kao Olica prije dvije sezone. Sta drugo covjek moze ocekivati od zalizanog. Bas me interesuje koju ce prijedlog kazne poslati mafija iz Frankfurta, no s obzirom da tu glavnu rijec vode osobe iz Saveza Bremena ne ocekujem kaznu vecu od jedne utakmice.
"My Favorite Ring is Always the Next One"
- bayern4ever
- Kontakt:
Ono je za zatvora

OoOo can tell me nothing now , baby I know how to fly OoOo can nothing hold me down I'm gonna touch the sky!
- bayern4ever
- Kontakt:
@ effe sa
Ma uredu je , samo mi je krivo kako covjeka ni krivog ni duznog optuzuju za katastrofalnu igru cijelokupnog tima u prvom dijelu sezone , da nije dribler stoji , ali za covjeka koji evo vec u 28 utakmici ove sezone da 24 gola reci da je kloc je pomalo smijesno .
Pa i Van Gaal koji je strucniji od nas sviju ovdje je prilikom izlaska Gomeza istog potapsao po licu , i jasno se vidjelo da je zadovoljan njegovim nastupom , pa covjek je sam izborio drugi gol .
Ma uredu je , samo mi je krivo kako covjeka ni krivog ni duznog optuzuju za katastrofalnu igru cijelokupnog tima u prvom dijelu sezone , da nije dribler stoji , ali za covjeka koji evo vec u 28 utakmici ove sezone da 24 gola reci da je kloc je pomalo smijesno .
Pa i Van Gaal koji je strucniji od nas sviju ovdje je prilikom izlaska Gomeza istog potapsao po licu , i jasno se vidjelo da je zadovoljan njegovim nastupom , pa covjek je sam izborio drugi gol .
- schweinsteiger
- Kontakt:
on samim tim sto maša sve zivo stvara nervozu u timu i on je djelimicno kriv.bayern4ever je napisao/la: Ma uredu je , samo mi je krivo kako covjeka ni krivog ni duznog optuzuju za katastrofalnu igru cijelokupnog tima u prvom dijelu sezone
od moguca 44 je dao 24,da nam je neki klasni napadac mi bi razvaljivali.da nije dribler stoji , ali za covjeka koji evo vec u 28 utakmici ove sezone da 24 gola reci da je kloc je pomalo smijesno .
opet kazem,nazalost daje onoliko golova,pa bi vGaala proglasili ludim da ga ne stavlja u prvu,a kad das hattrick gotovo niko ne gleda sta si i kad si promasio.
#miasanmia
Gero, smiri strasti. Znam da nas je sve uhvatila euforija, Super Mario nas bacio u delirijum
, pa ne znamo ni šta govorimo.
Ottlu sam danas pružio još jednu priliku, tako da kod mene ne bi više igrao. Ali Gaalonja prići ne da. Zato mu Altintop sjedi na klupi. Pranjić fenomenalan u zadnjim utakmicama, jedan od igrača koji su u najboljoj formi. Teško će neko njega poslije ovakvih predstava izgurati iz prve postave. Kakvog samo lijevog beka imamo
, bolji se nije mogao ni dovesti. Jest da je Gomez bio slabiji nego inače, ali nije tako crno. Imao je i dobrih poteza, dovoljan je samo onaj drugi gol da mu se sve oprosti. Ljudi, ne vidite to zalaganje kod njega, čudi me da to torenteS ne vidi
Važno je da vidite dobar potez Mullera u moru njegovih loših, pa da ga uzdižete u zvijezdano nebo.
Gomez se 3 mjeseca borio, i svoju krv i znoj prolijevao da dođe do prvog napadača, a sad bi oni da Klose tek tako uskoči.

Ottlu sam danas pružio još jednu priliku, tako da kod mene ne bi više igrao. Ali Gaalonja prići ne da. Zato mu Altintop sjedi na klupi. Pranjić fenomenalan u zadnjim utakmicama, jedan od igrača koji su u najboljoj formi. Teško će neko njega poslije ovakvih predstava izgurati iz prve postave. Kakvog samo lijevog beka imamo

Evo vidiš kakvi su naši ljudi. Dao Klose "gol", i odmah bi tjerali Gomeza. Žao mi je, ali neće moćiBilal je napisao/la:Kloooooose![]()
![]()
![]()
Gomez odlazi

Baš mi je dragoSaurman je napisao/la:kostace nas Gomez zivaca u narednom periodu nazalost..

- bayern4ever
- Kontakt:
Izgleda zaboravljas da postoje i drugi igraci sem Gomeza , nemoze ni on da ne promasi niti jednu priliku , zna se da nasa igra se svodi na proboj po krilima te napadaci tesko dolaze do izrazaja , no to se promijenilo kad je Gomez dobio priliku i iskoristio je na najbolji moguci nacin . Ma nema smisla da ista vise objasnjavam , na kraju sezone ce se vidjeti koliko ce zabiti golova , ne zaboravite da nije bilo njega nebi imali ni pola ovih bodova sto imamo jer je samo on i davao golove .schweinsteiger je napisao/la:on samim tim sto maša sve zivo stvara nervozu u timu i on je djelimicno kriv.
Chuj klasni napadac , hehe naravno siguran sam da postoji neko na svijetu koji ne promasi niti jednu priliku , sve zabije malo ironije.schweinsteiger je napisao/la:od moguca 44 je dao 24,da nam je neki klasni napadac mi bi razvaljivali.
samo kad bi mi jos neko objasnio koju je to priliku gomez fulio???
mislim znam da neki hoce iz zafrkancije da potkuhaju strasti.....
al znam i ovi par koji su mrtvi ozbiljni kad kritikuju gomeza, pitam se dal ti navijaju za pravi klub......

Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
Zbog promasenih zicera onog međeda sad imamo zaostatak za BvB 14 ,,bayern4ever je napisao/la:Izgleda zaboravljas da postoje i drugi igraci sem Gomeza , nemoze ni on da ne promasi niti jednu priliku , zna se da nasa igra se svodi na proboj po krilima te napadaci tesko dolaze do izrazaja , no to se promijenilo kad je Gomez dobio priliku i iskoristio je na najbolji moguci nacin . Ma nema smisla da ista vise objasnjavam , na kraju sezone ce se vidjeti koliko ce zabiti golova , .schweinsteiger je napisao/la:on samim tim sto maša sve zivo stvara nervozu u timu i on je djelimicno kriv.Chuj klasni napadac , hehe naravno siguran sam da postoji neko na svijetu koji ne promasi niti jednu priliku , sve zabije malo ironije.[b] ne zaboravite da nije bilo njega nebi imali ni pola ovih bodova sto imamo jer je samo on i davao golove[/b]schweinsteiger je napisao/la:od moguca 44 je dao 24,da nam je neki klasni napadac mi bi razvaljivali.

1974---1975---1976---2001---2013---2020
A vi nije da serete za Gomeza nego preseravate, al iskreno, izvinite vi koji ste stariji al ja msm da realno govorim.
Prvo je neko rekao da je Gomez los igrac i da je levat ( mislim šeco ) a onda svi za njim, vi pljuvaci Gomeza ste tipicni predstavnici izreke "kud svi turci tu i mali Mujo" pa ljudi imate oci, imate mozak pogledajte kako igra Gomez (ali objektivno ) pogledajte njegovu statistiku golova i ostalog, ne morate prihvatati tudje misljenje ( vjerovatno nesvjesno ) ali je tako. Tacno je da nije najbolji napadac na svijetu al ono sto vi govorite stvarno nema smisla.
Evo recimo samo u ovoj utakmiic je uradio sljedece : nekoliko dobrih prilika u prvom poluvremenu ( dobar šut sa 20-ak metara, i solidan udarac glavom ) onda sjajno istrcavanje kontre, pretrcava nekog levata ko da ga nema ( a podsjecam Gomez nije igrac koji pretrcava dribla i tome slicno ) i onda perfektna lopta prema Robbenu koji je mogao dodati loptu Muuler-u koji je bio sam i zbog toga je švajni bio ljut i nabio loptu na kraju HT-a, a ne zbog Gomeza kako Gero reče
u drugom pouvremenu nista posebno, ali nije ni lose odigro da se razumijemo, jedino vrijedno spomena je kad je SAM sve uradio kod drugog gola tj uzeo loptu ( koju je prije toga izgubio, iskreno jbg ) proso jednog igraca i onda "napucao" Mertesakera i lopta ide u gol. Osim toga on igra "sidrasa" tj sve lopte idu na njega i on ih vecinu al znaci vecinu mozda cak i veliku vecinu primi i doda do nekog sljedeceg igraca i na taj nacin izvuce stopere na sebe.
I samo da napomenem ovo nije najbolje od Maria Gomeza, ovo je tek nekih 60-70% prema mom misljenju.
u ovom sivilu ekipe on nije igrac koji ce se izdvojit tj da sam uradi nesto ( Robben ) ali kad citava ekipa proradi i on ce sa njom, jer ja mislim da jos uvijek mozemo napredovati za nekih 40 %
et nemojte moj post smatrati zlonamjernim, nego bas suprotno
Prvo je neko rekao da je Gomez los igrac i da je levat ( mislim šeco ) a onda svi za njim, vi pljuvaci Gomeza ste tipicni predstavnici izreke "kud svi turci tu i mali Mujo" pa ljudi imate oci, imate mozak pogledajte kako igra Gomez (ali objektivno ) pogledajte njegovu statistiku golova i ostalog, ne morate prihvatati tudje misljenje ( vjerovatno nesvjesno ) ali je tako. Tacno je da nije najbolji napadac na svijetu al ono sto vi govorite stvarno nema smisla.
Evo recimo samo u ovoj utakmiic je uradio sljedece : nekoliko dobrih prilika u prvom poluvremenu ( dobar šut sa 20-ak metara, i solidan udarac glavom ) onda sjajno istrcavanje kontre, pretrcava nekog levata ko da ga nema ( a podsjecam Gomez nije igrac koji pretrcava dribla i tome slicno ) i onda perfektna lopta prema Robbenu koji je mogao dodati loptu Muuler-u koji je bio sam i zbog toga je švajni bio ljut i nabio loptu na kraju HT-a, a ne zbog Gomeza kako Gero reče

u drugom pouvremenu nista posebno, ali nije ni lose odigro da se razumijemo, jedino vrijedno spomena je kad je SAM sve uradio kod drugog gola tj uzeo loptu ( koju je prije toga izgubio, iskreno jbg ) proso jednog igraca i onda "napucao" Mertesakera i lopta ide u gol. Osim toga on igra "sidrasa" tj sve lopte idu na njega i on ih vecinu al znaci vecinu mozda cak i veliku vecinu primi i doda do nekog sljedeceg igraca i na taj nacin izvuce stopere na sebe.
I samo da napomenem ovo nije najbolje od Maria Gomeza, ovo je tek nekih 60-70% prema mom misljenju.
u ovom sivilu ekipe on nije igrac koji ce se izdvojit tj da sam uradi nesto ( Robben ) ali kad citava ekipa proradi i on ce sa njom, jer ja mislim da jos uvijek mozemo napredovati za nekih 40 %
et nemojte moj post smatrati zlonamjernim, nego bas suprotno
Razumijes ti mene burazere moj 

- amel10071988
- Kontakt:
Kao prvo Luca:toni uz duzno postovanje ti nemas pojma o igri koja se zove Nogomet,on nije ni jednu loptu dodao na centru kako treba,premotaj malo film;stoji otll na svojoj polovici roben ispred njega on dodaje loptu izmedju kojom werdr stvara kontru,ali bas se ne sjecam ni jedne lopteda je odigrao kako treba, to sto ti zoves da je "SAM" uradio,to je roben asistirao njemu samo da plasira lptu u gol,medjutim nas klasni napadac fula loptu i spetlja se,u cemu najvise ima iskustva moram priznati,ali eto vrijedno pomena jeste taj drugi pogodak jer nije odustao od akcije kad ja promasio loptu.I otkud tebi pravo da navodis njegovom vrlinom to sto je on imao nekoliko prilika u prvom poluvremenu,pa covjece ako nisi znao prilike se ne broje,d aje inace tako sad bi Bayern bio bar u egalu sa Dortmundom.
Ono sto bih ja pohvalio po ko zna koji put jeste Muller,pa onakva nesebicnost se vise ne vidja na terenu,i onolika snaga,bolan bolan wise uleti s dvije noge u cojka,on ustane otrese se i ode dalje.Hvala ti Allahu kad ga imamo
Ono sto bih ja pohvalio po ko zna koji put jeste Muller,pa onakva nesebicnost se vise ne vidja na terenu,i onolika snaga,bolan bolan wise uleti s dvije noge u cojka,on ustane otrese se i ode dalje.Hvala ti Allahu kad ga imamo

Fudbal je igra koja ukljucuje po 11 igraca sa obje strane u kojoj Nijemci uvijek pobjedjuju
razocarenje razocarenje razocarenje u vražiju mater nevjerovatno kako nemamo sreće fakat bilal propusta inter hrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr. dr.adnan jaro ja sam smo negdje dtrugdje ne BBI sukupo brate do bola

eeee, znam sam ja da ce biti price o gomezu pa sam se spremio
nemam plaho vremena tako da necu u detalje.
helem, 26 minuta, gomo izlazi sam pred golmana i fula.
29 minuta, ponovo fula stopostotnu.
31 minuta, svojom telecom glavom fula kompletan gol.
to su sanse iz prvog poluvremena
u 31 minuti je upropastio sansu kada smo izasli s tri igraca na bremenova dva.
41 minuta, servira loptu bremencima koji prave odlicnu kontru.
dakle, za jedno poluvrijeme uspjeva promasiti tri stopostotne, us-rati napad u kojem smo isli 3:2 i pokloniti verderanima loptu iz koje su napravili najopasniji napad.
toliko o toj momcini

to su sanse iz prvog poluvremena

dakle, za jedno poluvrijeme uspjeva promasiti tri stopostotne, us-rati napad u kojem smo isli 3:2 i pokloniti verderanima loptu iz koje su napravili najopasniji napad.
toliko o toj momcini

el ima ko zivi???
aman ljudi jel ce se neko javiti??? hello!!!
Gde ste drugari??? jel ima snega.???
http://en.wikipedia.org/wiki/Ekrem_Jevric
torrenteS je napisao/la:eeee, znam sam ja da ce biti price o gomezu pa sam se spremio![]()
to su sanse iz prvog poluvremena![]()
toliko o toj momcini
Sut za 20 tak metara ,koji je bio dobar ,za tebe je 100 % sansa ? Zanimljivo.
Hebo Riberija treba ga prodat sto prije, uzet dobre pare dok je to moguce, jer nikad nece vise biti igrac kao sto je bio prije ozljede a i stalno neki problemi sa njim 

Volim te Zeljo!!!
nema ni vremena, a bome ni zivaca da se raspravljam sa omladinom koja ce me zaskakati s nekim bezveznim pitanjima.
nadji snimak pa premotaji tu scenu i samo ce ti se reci.
jeste li vidjeli da je roben nakon tekme osamario mulera
strasno, koji mu je qrac
za moga druga geru
Der Flop des Spiels: Bastian Schweinsteiger. Zweite schwache Auswärtspartie in Folge nach der Wolfsburg-Partie. Sah bereits nach 25 Minuten Gelb, haderte viel, wirkte generell zu fahrig. Hauptkritikpunkt: Obwohl Bremen vor allem die Außen stärkte und so die Zentrale häufig vernachlässigte, gelang es Schweinsteiger nie, Linie ins Bayern-Spiel zu bringen. Wurde bereits in der 69. Minute für Klose ausgewechselt.
ps
odakle vam to za riberija
nadji snimak pa premotaji tu scenu i samo ce ti se reci.
jeste li vidjeli da je roben nakon tekme osamario mulera

strasno, koji mu je qrac

za moga druga geru

Der Flop des Spiels: Bastian Schweinsteiger. Zweite schwache Auswärtspartie in Folge nach der Wolfsburg-Partie. Sah bereits nach 25 Minuten Gelb, haderte viel, wirkte generell zu fahrig. Hauptkritikpunkt: Obwohl Bremen vor allem die Außen stärkte und so die Zentrale häufig vernachlässigte, gelang es Schweinsteiger nie, Linie ins Bayern-Spiel zu bringen. Wurde bereits in der 69. Minute für Klose ausgewechselt.
ps
odakle vam to za riberija

el ima ko zivi???
vezano za ljorentae iz a.bilabaa navodno da će doći u bajern u junu za 24 mil.nista od toga predsjednik bilba kaže dok je on predsjednik neće ga pustiti bez obzira o kakva ponuda bila. vezano za današnju tekmu nabitnije da smo uzeli 3 boda svinjče mi je puno puno nervozan bio majke mi mislio sam prije nego sto je izašao da ga jeneko tako pomarisoao bi se 100%.kljusina naš gomez standard 1001 prilika mu treba da da go al sta je tu je moramo se navić al eto kadkad ga krene pa nekako uvali po 3 komada ali zna izbaciti iz takta svojom smotanom igro ko niko.milier genijalan roben sve je jasno kolko on bajernu znači bajern se preporodio sa njegovim povratkom ali nas nažalost prate pehovi sa riberyem neće ga biti protiv intera nemamo sreće al eto sve u svemu dobro igramo i ako nema bilala pranja solidan gustavo očigledno nam treba pod hitno levi bek dobar je onali nama treba klasični lijevi bek a njega gurnuti napred.brine me ovo sa bilalom nema ga protiv intera u prvboj tekmi a upitna je revanš na alianz areni bićže žestoko. 

el ima ko zivi???
http://fcbayern-fans.webnode.com, ođe pogledajte vezano za bilala.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.