VFL Wolfsburg
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
Re: VFL Wolfsburg
Bilo je to zbog moje reakcije na neke budale koji su na temi "smijesne slike" postavljali ogromne slike i onda po par puta citirali, meni komputer zastopao i onda sam otisao namjerno u internet klub samo da bi mogao napisati komentar i napisao svakakvih gluposti i zato meni ban a oni i dalje spamaju po forumu, zato nisam htjeo ni da krijem da sam ja pa neka me banuju ako hoce ponovo, vise se nebi ni prijavljivao.
Wolfsburg ima vrlo dobru ekipu, evo interesuju se za Rakitica, Helmesa i Kuranya. Bilo ko od ve trojice da dodje bi bio sigurno ogromno pojacanje. Mandzukic polako ali sigurno ulazi u formu i mogao bi biti rlo vazan igrac slijedece sezone.
Wolfsburg ima vrlo dobru ekipu, evo interesuju se za Rakitica, Helmesa i Kuranya. Bilo ko od ve trojice da dodje bi bio sigurno ogromno pojacanje. Mandzukic polako ali sigurno ulazi u formu i mogao bi biti rlo vazan igrac slijedece sezone.
Penny Hardawaay & Tracy McGrady 2 no°1
E vidis, tako ti je to ponekad, nepravda uvijek vreba.
Procurila je vijest da je Wolfsburg spreman dati 12 miliona za napadaca Freiburga Cisse-a. I to odmah, transfer, tenutno povrijedjenog golgetera, bi se trebao realizovati do kraja januara.
Dieter (mravojed) je dao izjavu kako intezivno radi na dovodjenju Rakitica (jos u januarskom roku).
Isto tako se nadaju da ce na ljeto uspjeti dovesti Lakica (K´lautern), koji ce tad biti slobodan igrac.
S04 ako proda Rakitica, Jurado na nemilosti...prilika za Misketa da dodje u Gelsenkirchen?
Procurila je vijest da je Wolfsburg spreman dati 12 miliona za napadaca Freiburga Cisse-a. I to odmah, transfer, tenutno povrijedjenog golgetera, bi se trebao realizovati do kraja januara.
Dieter (mravojed) je dao izjavu kako intezivno radi na dovodjenju Rakitica (jos u januarskom roku).
Isto tako se nadaju da ce na ljeto uspjeti dovesti Lakica (K´lautern), koji ce tad biti slobodan igrac.
S04 ako proda Rakitica, Jurado na nemilosti...prilika za Misketa da dodje u Gelsenkirchen?
Vom Jäger zum Gejagten
Jako interesantna teza.geronimo je napisao/la:
Neovisno o Rakiticu i Juradu, vjerujes li ti da moze doci to transfera Misimovica?Zdena04 je napisao/la:Jako interesantna teza.
Nije tema, al´hajde.
Vom Jäger zum Gejagten
Dok je onaj gofnar Henes u Wolfsburgu......ne. A nešto mi se i ne priželjkuje takav tip igrača u blavo-bijelom dresu. Ionako imamo previše sporih ofanzivaca.geronimo je napisao/la:Neovisno o Rakiticu i Juradu, vjerujes li ti da moze doci to transfera Misimovica?Zdena04 je napisao/la:Jako interesantna teza.
Nije tema, al´hajde.
Ma iskreno Miske bi kod Maghata bio opet onaj pravi, ja licno bi ga volio vidjeti u S04 i sa Huntelarom i Raulom bi imao 2 igraca koji znaju iskoristiti njegove pasove.
Sto se tice Wolfsburga, ne mogu da vjerujem da hoce Cisse'a p ako god prati Bundesligu zna da se ovo desava svake druge godine da neko poludi u jednoj sezoni, predju (pojedini ne predju) u bolji klub i onda stanu (Max, Ailton, Ibisevic, Kiessling itd... ima onaj jedan iz Hannovera onaj danac/spanjolac) to se u najvise desava u NJemackoj a slijedeci primjer za to je Cisse, Lakic ili Barrios, svi su oni samo prosjek, Wolfsburg ako misli da se bori za vrh kao sto imaju finansijske mogusnosti treba da gleda veci kalibar od ovih sto lete, lete, pa padnu i onda ih par sezona nema nigdje i opet polete (Kiessling, Gekas itd...).
Sto se tice Wolfsburga, ne mogu da vjerujem da hoce Cisse'a p ako god prati Bundesligu zna da se ovo desava svake druge godine da neko poludi u jednoj sezoni, predju (pojedini ne predju) u bolji klub i onda stanu (Max, Ailton, Ibisevic, Kiessling itd... ima onaj jedan iz Hannovera onaj danac/spanjolac) to se u najvise desava u NJemackoj a slijedeci primjer za to je Cisse, Lakic ili Barrios, svi su oni samo prosjek, Wolfsburg ako misli da se bori za vrh kao sto imaju finansijske mogusnosti treba da gleda veci kalibar od ovih sto lete, lete, pa padnu i onda ih par sezona nema nigdje i opet polete (Kiessling, Gekas itd...).
Penny Hardawaay & Tracy McGrady 2 no°1
Zlatan Ibrahimović : The most Complete Striker in The World !
A.C Milan The Most Successful Club in The World ! ♥
Mi dispiace per te non va, Noi Siamo in Serie A, ma tu vai bene per la Serie A HAHAHA!
A.C Milan The Most Successful Club in The World ! ♥
Mi dispiace per te non va, Noi Siamo in Serie A, ma tu vai bene per la Serie A HAHAHA!
To sada Mbokani postao igracina,pa takve smaje.robovi88 je napisao/la:![]()
Oooooj evo dolazie Mbokani lik je zvijer pratio sam ga duze vrijeme dok je igro u Standardu predobar on i Grafite bi se mogli dobro uklopit http://www.sportsport.ba/ino_fudbal/mbo ... urgu/50650
U Monacu nista narocito,mislim da je postigao tek jedan gol u 10-ak tekmi sto je premalo za jednog napadaca.
Treba sacekati da se za zavrsi ova polusezona,dobra opcija je pozajmica pa otkup,pa ako zadovolji neka ga kupe, Wolfsburg je sada samo jedan osrednji klub pa mozda se i uklopi.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
- Omerbavarac
- Kontakt:
U pitanju je posudba do kraja sezone. Vrijednost ove posudbe je miliona eura. 
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Od sljedeće sezone u vrhu napada ćemo gledati Lakića iz Kaiserslauterna koji dolazi kao slobodan igrač. Btw, nikako ne mogu da se sjetim ko je ono prič'o/pis'o/ da je Lakić bolji od Džeke? 
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
suntu jeuMonolog je napisao/la:Od sljedeće sezone u vrhu napada ćemo gledati Lakića iz Kaiserslauterna koji dolazi kao slobodan igrač. Btw, nikako ne mogu da se sjetim ko je ono prič'o/pis'o/ da je Lakić bolji od Džeke?
Igra vukova je u rangu Zvijezde Gradačac cudi me da Henes i dalje ima povjerenja u Mclarena..
1974---1975---1976---2001---2013---2020
- Omerbavarac
- Kontakt:
Druga liga. Itekako su zreli. 
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
- majestic24
- Kontakt:
Hehe,da ispadnu u drugu ligu,mislim da bi bili najskuplja drugoligaska momcad na svijetu.Omerbavarac je napisao/la:Druga liga. Itekako su zreli.
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Izgleda da još nije zavšen prelazni rok kada je u pitanju Wolfsburg. Posljednje vijesti govore da je Tuncay(Stoke City) na medicinskom pregledu, te da će potpisati za Vukove.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
- FRANK RIBERY
- Kontakt:
Wolfsburg je pred dovođenjem pet novih igrača.Monolog je napisao/la:Izgleda da još nije zavšen prelazni rok kada je u pitanju Wolfsburg. Posljednje vijesti govore da je Tuncay(Stoke City) na medicinskom pregledu, te da će potpisati za Vukove.
Sanli Tuncay ( 28 godina) 4.5 mil eura.Došao iz Stoke-a.Igra na svim pozicijama u napadu.
Yohandry Orozco / 19 godina)1,25 mil eura.Potpisao sinoć za Wolfsburg.Svestran igrač sa nevjerovatnim potencijalom.Igra lijevo krilo.
Koo Ja-Cheol (21 godinu) 2 mil eura.Ovaj mladi Koreanac je bio ponajbolji igrač zadnjeg Azijskog kupa.Igra na poziciji centralnog veznog i u 6 utakmica AFC-a postigao je 5 golova i imao 3 asistencije.
Jan Polak (29 godina).Treba da dođe na medicinski pregled.Igra na poziciji zadnjeg veznog.
PAtrick Helmes (26 godina) 8 mil eura.Sjajan napadač kad je fit i kad nema problema sa povredama.Dobra zamjena za Dzeku.
Srđan Lakić- tek od ljeta će pristupiti Wolfsburgu.
Treba spomenuti da je Wolfsburg na pojačanja potrošio preko 56 mil eura i da će se na kraju boriti za opstanak.
Zadnja izmjena: FRANK RIBERY, dana/u 31 jan 2011, 13:07, ukupno mijenjano 1 put.
Felix Magath: "Bayern je trenutno najbolji tim u Evropi. Barcelona je imala svoj dan, ali protiv Bayerna nemaju nikakve šanse. Bayern se ne boji Barcelone,".
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Uh, jbt. Za Tuncay-a sam sazn'o preko engleskih medija, al' nisam znao za ove ostale trasfere. No, kako god da okreneš, dobiješ jasnu računicu da su u periodu kako je McLaren trener došli: Diego, Mandžukić, Mbokani, Kjaer, Cicero, Friedrich, te ovih (valjda) 5 igrača. Dakle, 11 novih igrača za 6 mjeseci.
Nema šanse da ovo krene na dobro. Nema šanse.
- FRANK RIBERY
- Kontakt:
Nikad nije bio upitan kvalitet u samoj ekipi, ali kao što si i sam rekao nemoguće je uigrati toliki broj novih igrača.Stvari ne funkcionišu na takav način.Monolog je napisao/la:Uh, jbt. Za Tuncay-a sam sazn'o preko engleskih medija, al' nisam znao za ove ostale trasfere. No, kako god da okreneš, dobiješ jasnu računicu da su u periodu kako je McLaren trener došli: Diego, Mandžukić, Mbokani, Kjaer, Cicero, Friedrich, te ovih (valjda) 5 igrača. Dakle, 11 novih igrača za 6 mjeseci.Nema šanse da ovo krene na dobro. Nema šanse.
Felix Magath: "Bayern je trenutno najbolji tim u Evropi. Barcelona je imala svoj dan, ali protiv Bayerna nemaju nikakve šanse. Bayern se ne boji Barcelone,".
- majestic24
- Kontakt:
Jel to onaj iz Leverkusena??Damir_BvB je napisao/la:Helmes presao u Wolfsuburg, dobar transfer, predobar ...
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.