ja navijaca heheheeheheheh nezna ni koje pjesme se pjevajuAYAN je napisao/la:Uz dužno poštovanje prema textopiscu, mislim da je text bezze...gavran je napisao/la:pitaj:Fk_zeljo_1921 ja nemam pojma

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
ja navijaca heheheeheheheh nezna ni koje pjesme se pjevajuAYAN je napisao/la:Uz dužno poštovanje prema textopiscu, mislim da je text bezze...gavran je napisao/la:pitaj:Fk_zeljo_1921 ja nemam pojma
Otkud ti znaš da on ne zna pjesmu ? Samo je prokomentarisao da je text bezveze, što se i ja slažemhrk je napisao/la:ja navijaca heheheeheheheh nezna ni koje pjesme se pjevajuAYAN je napisao/la:Uz dužno poštovanje prema textopiscu, mislim da je text bezze...gavran je napisao/la:pitaj:Fk_zeljo_1921 ja nemam pojma![]()
Odrastao sam na Grbavici i ne osjećam potrebu da nekom dokazujem kakav sam navijač. To je moja stvar. Samo sam prokomentarisao tekst pjesme, mada mogu reći da je nisam čuo baš tako često, ili možda ako sam je čuo, to je ona što se slabo čuje, jer je ne pjevaju svi. A inače češće budem u mirnijem dijelu gledališta pa i ne obraćam mnogo pažnju na navijanje i na svaku pjesmu.hrk je napisao/la:ja navijaca heheheeheheheh nezna ni koje pjesme se pjevajuAYAN je napisao/la:Uz dužno poštovanje prema textopiscu, mislim da je text bezze...gavran je napisao/la:pitaj:Fk_zeljo_1921 ja nemam pojma![]()
prejakaAYAN je napisao/la:Šta bi ovo trebalo da znači?gavran je napisao/la:Novi zakon ste napisali,
da bi vasu bruku sakrili
dok gradom vladaju razni likovi,
automafija i dileri
U ovoj nasoj smjesnoj drzavi
mi smo kao problem najveci
kazne placamo
sto baklje palimo
i svoga Zelju Ludo volimo!
federer-debil je napisao/la:para nema sve se rastalilo nazalost
ma hajd nije bitno, bezze sam ja uopšte išta spominjao u vezi pjesme. SvaK ima svoj način na koji voli Želju i to je to.strumf je napisao/la:Bgm ti ili dobro ne cujes ili slabo ides na utakmice.Ova pjesma je nastala kada je donesen onaj zakon o navijacima i sigurno se pjeva tri, cetri godine ako ne i vise, doduse vise se forsirala u periodu prije Osima nego sad.
A meni je tekst strasan jer u potpunosti odrazava situaciju koja vlada kod nas u drzavi gdje jedva cekaju da nas okrive za nesto da bi pokrili neke svoje malverzacije.
Zato sto jeste trener...kao i Dino...Amar je menagerAmanijakzO je napisao/la: I zasto Almir Memic kao trener?
That makes sense...Seyo_TM je napisao/la:Zato sto jeste trener...kao i Dino...Amar je menagerAmanijakzO je napisao/la: I zasto Almir Memic kao trener?
jesam ja ali na vhsamarpustahija je napisao/la:Jel ko snimio zelju na hayatu ?
Trenutno korisnika/ca: MrkiMedo, Sarun, WeekendOffender i 41 gost.