Ma ko jos ovo prati, to onaj Zukanovic uredjuje sa pdf Sarajeva. Levat zesci, ne obaziri se na to
RSD Velež - Igrački kadar i transferi
-
- Kontakt:
Re: RSD Velež - Igrački kadar i transferi
-
- Kontakt:
Bas to , Zukanovic pogledao tabelu i po tome cijenu stavlja , to sto je Kacavenda od 14 suteva primio 12 gola on svakome oborio cijenu , čovjek ne zna i ne gleda utakmice pa mu ne treba zamjerit . Kad mu Djokanovic može biti 1 mil sve ti je jasno , momak koristan ko Kacavenda al nek mu budeMostarwolf1981 je napisao/la: ↑14 dec 2021, 22:33Ma ko jos ovo prati, to onaj Zukanovic uredjuje sa pdf Sarajeva. Levat zesci, ne obaziri se na to
#Rebelswithoutpause
#Fuckthenobles
#Fuckthenobles
-
- Kontakt:
Ja se nadam da ce Bogdanovic napustiti klub a ne dobiti konkurenciju. U slucaju da dodje Buric, dovesti talentovanog mladog golmana i da uci uz Burica.opalaopala je napisao/la: ↑14 dec 2021, 21:07Odlično pojačanje , trenutno je Bogdanović bio bez konkurencije pa se nije morao vele ni trudit , za razliku od prošle godine kad je imao Bobica na klupi
Ukoliko dođe Burić tako će i biti.MostarskiSin je napisao/la: ↑15 dec 2021, 01:38Ja se nadam da ce Bogdanovic napustiti klub a ne dobiti konkurenciju. U slucaju da dodje Buric, dovesti talentovanog mladog golmana i da uci uz Burica.opalaopala je napisao/la: ↑14 dec 2021, 21:07Odlično pojačanje , trenutno je Bogdanović bio bez konkurencije pa se nije morao vele ni trudit , za razliku od prošle godine kad je imao Bobica na klupi

-
- Kontakt:
Sigurno da ostaje zapamcen kao heroj atinske noci kad god da ode.
-
- Kontakt:
Burić, Senić, Bešagić, Santos
Hocemo li uspjeti potpisati na kraju ijednog
Hocemo li uspjeti potpisati na kraju ijednog

-
- Kontakt:
HocemoMostarskiSin je napisao/la: ↑15 dec 2021, 21:40Burić, Senić, Bešagić, Santos
Hocemo li uspjeti potpisati na kraju ijednog![]()

Ti si naša ljubav jedina!
-
- Kontakt:
Prvu trojicu bi mogli, ovaj drugi na posudbu, a četvrti?fudbalfudbal je napisao/la: ↑15 dec 2021, 21:44HocemoMostarskiSin je napisao/la: ↑15 dec 2021, 21:40Burić, Senić, Bešagić, Santos
![]()
-
- Kontakt:
Ni kontaktirali cetvrtog, nabacili nam ga. Imamo krila na izvoz.MostarskiSin je napisao/la: ↑15 dec 2021, 21:50Prvu trojicu bi mogli, ovaj drugi na posudbu, a četvrti?fudbalfudbal je napisao/la: ↑15 dec 2021, 21:44HocemoMostarskiSin je napisao/la: ↑15 dec 2021, 21:40Burić, Senić, Bešagić, Santos
![]()
-
- Kontakt:
Da ti iskreno kažem nemamo informacije i sam znaš da sve što dobijemo je na kapaljku. Ja sumnjam, prvenstveno iz razloga što je veoma mlad igrač, stranac, a ne vrijedi ti za pravilo u21.Zalik je napisao/la: ↑16 dec 2021, 14:46https://sportsport.ba/fudbal/amoah-sant ... ude/414583
Ima li ijedna naša
Nego, što ti reply radim, slušam podcast Opsajd redovno i Ića je mišljenja da nam treba kvalitetno krilo koje bi odskakalo od lige uz obavezno kvalitetnog stopera. Ja se nešto ne slažem sa njima, po meni je potreban gol igrač koji osim što će davati golove, otvarati će prostor za ostale igrače. Nešto tipa Fajić, ispostavilo se da nam takvi igrači leže.
U prevodu, oni žele da kažu kako se mora napraviti neka razlika oko kojih igrača će se krojiti sastav. Ja bi vrlo rado gledao da se sastav pravi oko novog golmana, Radovca, stopera, te napadača. Te da ova tri sada pojačanja moraju biti krucijalna. (Slažem se sa njima)
Golman, stoper, vezni (umjesto Dine) i napadač su po meni nam trebaju. I da nam krila uhvate malo formefudbalfudbal je napisao/la: ↑16 dec 2021, 22:11Da ti iskreno kažem nemamo informacije i sam znaš da sve što dobijemo je na kapaljku. Ja sumnjam, prvenstveno iz razloga što je veoma mlad igrač, stranac, a ne vrijedi ti za pravilo u21.Zalik je napisao/la: ↑16 dec 2021, 14:46https://sportsport.ba/fudbal/amoah-sant ... ude/414583
Ima li ijedna naša
Nego, što ti reply radim, slušam podcast Opsajd redovno i Ića je mišljenja da nam treba kvalitetno krilo koje bi odskakalo od lige uz obavezno kvalitetnog stopera. Ja se nešto ne slažem sa njima, po meni je potreban gol igrač koji osim što će davati golove, otvarati će prostor za ostale igrače. Nešto tipa Fajić, ispostavilo se da nam takvi igrači leže.
U prevodu, oni žele da kažu kako se mora napraviti neka razlika oko kojih igrača će se krojiti sastav. Ja bi vrlo rado gledao da se sastav pravi oko novog golmana, Radovca, stopera, te napadača. Te da ova tri sada pojačanja moraju biti krucijalna. (Slažem se sa njima)
Ja isto mislim da nam krila ne trebaju, pa i Zajmovic je više krilni napadač nego centarfor. Imamo Pecu, Brandaa, Ćosić/Ovčina, pa i Cvija je krilo.
Stoper ako se dovede, Zeljković može ići na zadnjeg veznog. Po meni bi bilo bolje dovesti dva stopera nego jednog stopera i veznog.
Stoper ako se dovede, Zeljković može ići na zadnjeg veznog. Po meni bi bilo bolje dovesti dva stopera nego jednog stopera i veznog.
-
- Kontakt:
Feđa hvali ovog malog Bajrića što je došao iz Slaven Belupo,čini se da bi on mogao biti dobar stoper,plus je U21 ,bilo bi super ako bi pogodili sa njim,plus još jedan novi,uz Isića i Zvonića,a tu je i Zeljković ako zatreba koji će nadam se igrati u vezi ovu polusezonuJimmyPage je napisao/la: ↑16 dec 2021, 23:46Ja isto mislim da nam krila ne trebaju, pa i Zajmovic je više krilni napadač nego centarfor. Imamo Pecu, Brandaa, Ćosić/Ovčina, pa i Cvija je krilo.
I Mostarske kiše kao da su stale
Heroj do heroja kraj drevne Musale
Ko je pravi junak,kaže pjesma stara
Zdravo,ma gdje bili,heroji Mostara
Heroj do heroja kraj drevne Musale
Ko je pravi junak,kaže pjesma stara
Zdravo,ma gdje bili,heroji Mostara
- DzananMusa11
- Kontakt:
Našem fudbalu očajnički treba neka zimska liga, ova pauza ubi. A mene ubi što se dovodi u vezu sa nama Bešagić koji je igrač iz 2. lige,a an stoperu se zadovoljavamo sa u21 igračem
-
- Kontakt:
Pa sta ako je iz 2 lige pa pola ekipe nase je iz druge lige eno ti svica iz zrnjskog dosao iz goska pa najbolji mladi igrac lige i besagic je mlad ima prostra za napredak u nasDzananMusa11 je napisao/la: ↑17 dec 2021, 08:06Našem fudbalu očajnički treba neka zimska liga, ova pauza ubi. A mene ubi što se dovodi u vezu sa nama Bešagić koji je igrač iz 2. lige,a an stoperu se zadovoljavamo sa u21 igračem
- DzananMusa11
- Kontakt:
nemaMostarac45 je napisao/la: ↑17 dec 2021, 08:13Pa sta ako je iz 2 lige pa pola ekipe nase je iz druge lige eno ti svica iz zrnjskog dosao iz goska pa najbolji mladi igrac lige i besagic je mlad ima prostra za napredak u nasDzananMusa11 je napisao/la: ↑17 dec 2021, 08:06Našem fudbalu očajnički treba neka zimska liga, ova pauza ubi. A mene ubi što se dovodi u vezu sa nama Bešagić koji je igrač iz 2. lige,a an stoperu se zadovoljavamo sa u21 igračem
-
- Kontakt:
Bolji igrac vec sada od Hasanovica za klasu. Borac mu nudi dobre uslove ali mislim da ce doci kod nas.DzananMusa11 je napisao/la: ↑17 dec 2021, 08:06Našem fudbalu očajnički treba neka zimska liga, ova pauza ubi. A mene ubi što se dovodi u vezu sa nama Bešagić koji je igrač iz 2. lige,a an stoperu se zadovoljavamo sa u21 igračem
Prvi potpis sljedece sedmice najvjerovatnije
- DzananMusa11
- Kontakt:
Igrom slucaja znam momka od mladih dana, zaista je igrač sa puno mana.Ako dodje, dobro nam dosao, ali nisam optimista po pitanju njega. Mada, nisam ga gledao u igmanu nikako, hvale ga, ali znamo kako nasi portali funkcionisuMostarskiSin je napisao/la: ↑17 dec 2021, 23:49Bolji igrac vec sada od Hasanovica za klasu. Borac mu nudi dobre uslove ali mislim da ce doci kod nas.DzananMusa11 je napisao/la: ↑17 dec 2021, 08:06Našem fudbalu očajnički treba neka zimska liga, ova pauza ubi. A mene ubi što se dovodi u vezu sa nama Bešagić koji je igrač iz 2. lige,a an stoperu se zadovoljavamo sa u21 igračem
Prvi potpis sljedece sedmice najvjerovatnije
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.