Zvjezdan Misimović

el-fighter
Kontakt:

Re: Zvjezdan Misimović

Post Postao/la el-fighter » 17 maj 2009, 12:46

Ma izjednačit će to Miske. Ona jučer asistencija mu je bila 19-a i još mu jedna fali da stigne Herzogov rekord. Džeko je u timu Bundeske 100%, a za ostale neznam.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe

Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.

19TM87
Kontakt:

Post Postao/la 19TM87 » 17 maj 2009, 12:51

ma moze miske i tri asistencije i to sve tri djeki...tako da djeko bude najbolji strijelac...a i da izjednace onaj rekord najbljeg dvojca tandema :D
ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA

Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...

dzenidm
Kontakt:

Post Postao/la dzenidm » 17 maj 2009, 13:01

[quote="Rz88"]Idealna momčad Bundeslige je zanimljiva stvar, mislim Džeko je tu 100%, vedad neće jer nije igrao ništa u proljetnom djelu nažalost, Miske bi trebao upasti a Sejo 50-50%. Ma i da budu samo 2 igrača to je velik čast za BiH.

Da hoće Miske još da riješi ove asistencije ahh kako bi to super bilo.[/quote
top spieler na kicker... ibisevic je prvi,, dzeko treci od napadaca...... sto znaci da su obojica tu..... salihovic je cetvrti od veznjaka, miske je tek 17 cini mi se iz veznog reda , mada se ja nadamda ce on biti u 11 idealnih bundeslige ,,, on dzeko schafer i begnalio, jer ipak suu prvaci zasluzuju bar 4 igraca... red bi bio da i ibisevica stava u 11 idealnih jer jbga povrea ga je sjebala

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 17 maj 2009, 15:00

Miske mora biti u idealnom timu kada skontam, najviše asistencija i ekipa mu prvak, i to Džeko, grafite, Miske i Schafer će biti čak i onaj retardinari golman iz Vukova može biti u idealnih 11. Lahma će staviti desno hehe.

dzenidm
Kontakt:

Post Postao/la dzenidm » 17 maj 2009, 15:07

Rz88 je napisao/la:Miske mora biti u idealnom timu kada skontam, najviše asistencija i ekipa mu prvak, i to Džeko, grafite, Miske i Schafer će biti čak i onaj retardinari golman iz Vukova može biti u idealnih 11. Lahma će staviti desno hehe.
da da zaboravio sam benaglia....... uvijek bude 5 ili 6 igraca iz prvaka, tako da ce ovih 5 upasti... ali i ibisevic ima dosta sansi jer ima daleko najbolju prosjecnu ocjenu , za salihovica sumnjam....ja mislim da ce to biti u napadu .. papak od gomeza , dzeko grafite..............sredina miske ribery hitsbesberge jones shafer lahm subotic simunic

el-fighter
Kontakt:

Post Postao/la el-fighter » 17 maj 2009, 15:08

I Miske će biti u timu Bundeslige sigurno. Čovjek je najbolji asistent lige i nevidim razlog zašto i on nebi bio u timu Bundeske.

secer
Kontakt:

Post Postao/la secer » 17 maj 2009, 18:47

Magat, koji je na pohvalama skrtiji od ****, sinoc je falio Misketa 8-)
Reporterka, kao i ostali reporteri, zeljna senzacija samo zapitkuje za Dzeku i Grafitea, a Magat:
"Nemojte zaboraviti Misimovica koji je najvise pridonjeo da napadaci uopste postignu te golove 8-)
vido, lajkovo, da **** i mogu da umrem XD

film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!

el-fighter
Kontakt:

Post Postao/la el-fighter » 17 maj 2009, 19:34

secer je napisao/la:Magat, koji je na pohvalama skrtiji od ****, sinoc je falio Misketa 8-)
Reporterka, kao i ostali reporteri, zeljna senzacija samo zapitkuje za Dzeku i Grafitea, a Magat:
"Nemojte zaboraviti Misimovica koji je najvise pridonjeo da napadaci uopste postignu te golove 8-)
Ma zna Magath da mu je Miske glavni igrač. U onoj utakmici protiv Stutgarta, Wolfsi su gubili sa dva nula, ali su i dalje igrali dobro. Dali su gol, ali tada je izašao Miske i igra im se raspala.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 17 maj 2009, 19:48

el-fighter je napisao/la: Ma zna Magath da mu je Miske glavni igrač. U onoj utakmici protiv Stutgarta, Wolfsi su gubili sa dva nula, ali su i dalje igrali dobro. Dali su gol, ali tada je izašao Miske i igra im se raspala.
Zakardo je promasio ono sto nije smio... kasnije ih je Gomez unistio... Sreca pa im se to nece osvetiti ;)
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Boubacar Dialiba
Kontakt:

Post Postao/la Boubacar Dialiba » 17 maj 2009, 19:54

Na Premiere kažu da je ono Misketu bila 21. asistencija i na Bild.de, pa i na oficijelnoj stranici Borussie D. A na stranici njemačkog saveza ima 5 golova, a po Kicker-u 6. Uračunali su mu onaj auto-gol Štajnera, a to je bila asistencija, po zvaničnoj stranici njemačkog saveza. Znači, ima bar 20, po nekoliko izvora i 21. Samo na Kicker-u ima 19.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 17 maj 2009, 20:48

Boubacar Dialiba je napisao/la:Na Premiere kažu da je ono Misketu bila 21. asistencija i na Bild.de, pa i na oficijelnoj stranici Borussie D. A na stranici njemačkog saveza ima 5 golova, a po Kicker-u 6. Uračunali su mu onaj auto-gol Štajnera, a to je bila asistencija, po zvaničnoj stranici njemačkog saveza. Znači, ima bar 20, po nekoliko izvora i 21. Samo na Kicker-u ima 19.
Vec sam naveo par puta, Mismovic je rekao da ima 18 asistencija (prije zadnje utakmice), pa mi se cini da je njegovo misljenje najrelevantnije.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

deda
Kontakt:

Post Postao/la deda » 18 maj 2009, 12:35

Rekord u "Kickeru" glasio je 17 asistencija, a prema njemu, do sada sam napravio 19. "Kicker" je za rekordere imao Voška (Wosz) i Hercoga (Herzog). U "Sportbildu" je Hercog bio najbolji sa 20 asistencija, a prema ovom listu, do sada sam imao 21 dodavanje za gol - objasnio nam je Misimović.

deda
Kontakt:

Post Postao/la deda » 18 maj 2009, 12:38

Virtu4l je napisao/la:
Rz88 je napisao/la:19 asistencija ima danas je imao 1, mislim da mu još jedna fali za rekorda.
Da, jos jedna mu nedostaje da se izjednaci sa Herzogom koji je u sezoni 1994/95 asistirao 20 puta.
Rekord u "Kickeru" glasio je 17 asistencija, a prema njemu, do sada sam napravio 19. "Kicker" je za rekordere imao Voška (Wosz) i Hercoga (Herzog). U "Sportbildu" je Hercog bio najbolji sa 20 asistencija, a prema ovom listu, do sada sam imao 21 dodavanje za gol - objasnio nam je Misimović.

izudin_ze
Kontakt:

Post Postao/la izudin_ze » 18 maj 2009, 13:17

SRAMOTA ZA NAS.

http://www.spox.com glasajte za misketa jer kkako stvari stoje nece postat mvp lige jer gomes vodi,i ak se moze stavit neki natpis nesto da se glasa za njega

mone
Kontakt:

Post Postao/la mone » 18 maj 2009, 13:27

izudin_ze je napisao/la:SRAMOTA ZA NAS.

http://www.spox.com glasajte za misketa jer kkako stvari stoje nece postat mvp lige jer gomes vodi,i ak se moze stavit neki natpis nesto da se glasa za njega
fakat ljudi glasajte, igrač koji je najbolji asistent u historiji Bundeslige da ne bude MVP. smiješno

el-fighter
Kontakt:

Post Postao/la el-fighter » 18 maj 2009, 13:48

izudin_ze je napisao/la:SRAMOTA ZA NAS.

Koliko puta se može glasati.

izudin_ze
Kontakt:

Post Postao/la izudin_ze » 18 maj 2009, 14:00

ma moze se vise puta glasat samo se treba izlazit sa stranice pa ponovo ulazit i to je to hajmo ljudi zivnite

SINE
Kontakt:

Post Postao/la SINE » 18 maj 2009, 17:18

Wer ist für Sie der MVP der Bundesliga?
Robert Enke 4.1%
Mario Gomez 31.4%
Jermaine Jones 4.5%
Philipp Lahm 13.6%
Zvjezdan Misimovic 31.7%
Milivoje Novakovic 9.0%
Josip Simunic 4.0%
Artur Wichniarek 1.6%

Abgegebene Stimmen: 55207
SAMO ŽELJO

emchoz
Kontakt:

Post Postao/la emchoz » 18 maj 2009, 17:22

izudin_ze je napisao/la:ma moze se vise puta glasat samo se treba izlazit sa stranice pa ponovo ulazit i to je to hajmo ljudi zivnite

za mozzila usere

tools/options/privacy/show cookies/delete ;)

i možete opet

LAVOV4Lfc
Kontakt:

Post Postao/la LAVOV4Lfc » 18 maj 2009, 18:15

vodi miske sad :D
Steven GERRARD

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.