edit:
nije bio play call

Moderator/ica: rio_Ferdy88
jestamaji je napisao/la: ↑14 dec 2021, 10:02@edo, možeš ti pričat šta 'oćeš ali ova sezona je bila najbolja ikad, i to bez konkurencije! dugo su skoro svi bili u igri za playoff, pa onda prošle hefte par nevjerovatnih matchupa a onda ove hefte kulminacija! elmi je trebalo da dobije naizgled nepovoljan matchup (ok, imao je sreću, ali takav je FF, a imao je i visok waiver pa je dobio osborna) i da randy izgubi. randy se borio ko lav sebi za playoff i meni za bye, malo je falilo na kraju. sreća je ove godine možda imala još više uticaja na ishod nego obično!
i na kraju vrhunac, armin ispred ede za 0,14 boba za byeto tako nikad nije bilo!
elmo i emir su apsolutni favoriti za finale, ali nikad se ne zna, posebno sad kad je svake hefte sve više i više covid pozitivnih, začas se sve okrene, ja sam u jednom danu ostao bez pola tima. elem top fantazi liga u 2021!![]()
![]()
![]()
Ja ko WAshington prosle sezone usao na slabu divizijujestamaji je napisao/la: ↑14 dec 2021, 10:02@edo, možeš ti pričat šta 'oćeš ali ova sezona je bila najbolja ikad, i to bez konkurencije! dugo su skoro svi bili u igri za playoff, pa onda prošle hefte par nevjerovatnih matchupa a onda ove hefte kulminacija! elmi je trebalo da dobije naizgled nepovoljan matchup (ok, imao je sreću, ali takav je FF, a imao je i visok waiver pa je dobio osborna) i da randy izgubi. randy se borio ko lav sebi za playoff i meni za bye, malo je falilo na kraju. sreća je ove godine možda imala još više uticaja na ishod nego obično!
i na kraju vrhunac, armin ispred ede za 0,14 boba za byeto tako nikad nije bilo!
elmo i emir su apsolutni favoriti za finale, ali nikad se ne zna, posebno sad kad je svake hefte sve više i više covid pozitivnih, začas se sve okrene, ja sam u jednom danu ostao bez pola tima. elem top fantazi liga u 2021!![]()
![]()
![]()
Da, nevjerovatna ludnica zadnje kolo. Nakon povrede Lamara mislio sam da je to to, ali sreca u BlahBlaha se uvijek mogu pouzdatijestamaji je napisao/la: ↑14 dec 2021, 10:02@edo, možeš ti pričat šta 'oćeš ali ova sezona je bila najbolja ikad, i to bez konkurencije! dugo su skoro svi bili u igri za playoff, pa onda prošle hefte par nevjerovatnih matchupa a onda ove hefte kulminacija! elmi je trebalo da dobije naizgled nepovoljan matchup (ok, imao je sreću, ali takav je FF, a imao je i visok waiver pa je dobio osborna) i da randy izgubi. randy se borio ko lav sebi za playoff i meni za bye, malo je falilo na kraju. sreća je ove godine možda imala još više uticaja na ishod nego obično!
![]()
![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.