Pa jbt, kostali su me 5 godina zivota.
Sto im je ono trebalo. Utakmica se mogla rijesiti davnih dana i da se drugo poluvrijeme gleda sa gustom a ne sa strepnjom od novog remija ili nedaj Boze poraza.
Nadam se da je prokletstvo zvano gostovanje unisteno i da ce se od sada nizati bolji rezultati.
Gomez, pa ne znam vise kakvu pogednu rijec da upotrijebim.
Kanta ko kanta, pa nek prica ko sta hoce.
Nakon Bommel zelja mi je da nas napusti ovaj gorostas, koji sa svojom tehnikom ravnoj nuli ne pokazuje nikakve znake zivota, jer ono sto on radi znam i ja!
Ottl, pa ovaj kamenjar je jos gori.
I na kraju da pozdravim izmjenu LvG koji je ubacio Klosea i u jednom trenutku je zaigrao sa dva spic igraca, ne pamtim kada sam zadnji put gledao Bayern u takvom stanju.
Ono sto mi najvise smeta i sto mu najvise zamjeram je to guranje igraca u pocetni sastav a da isti nemaju hrabrosti ili pak ne znaju da mu uz+zvrate na isti nacin.
I na kraju, da ne zaboravim Krafta, koji se pomalo poceo kurciti i opustati, ocigledno da je uvidio sansu i da zeli da sto prije izgubi mjesto u timu. Ono namjestanje na lijevu nogu je potpuno besmisleno, vjerovatno je vjezba s obzirom da na treninzima radi neke druge stvari.

ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!