FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
I zamisli sad čitati ove stvari tri mjeseca, pa da se upucaš.
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Ovo je tek početak. Realno bude i dobrih informacija, ali to tek kad pripreme krenu, do tada vecinom tisina.izdzezveubrazil je napisao/la: ↑13 dec 2021, 20:18I zamisli sad čitati ove stvari tri mjeseca, pa da se upucaš.
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
TakodjerFoux87 je napisao/la: ↑13 dec 2021, 18:37Iskreno sramota me ovo gledati, s merakom sam preskočio ovaj post na fb i ig.SviUNapad1jeAFH je napisao/la: ↑13 dec 2021, 18:10
kakvi golovi hahahahahahahaah komedija jedino Bodulov solidan, i to sto je najgore jedva se i ovo skupilo. najbolje bi bilo da se ne oglašavaju osim za pojačanja poslije ove bruke od godine.
1946-1987
Dolazi nam jedan bivsi igrac Slobode, preziva se i zove kao jedan reprezentativni napadac, koji je igrao u Liverpulu...
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
- BegovicRamiz
- Kontakt:
Ako mislimo na istog, onda je osim za Liverpool igrao i za Želju

Malac poslije Slobode igrao po Portugalu i Spaniji jos centralni vezni hehehe
-
- Kontakt:
Armin Hodžić, nadam se da se šališ.Prije godinu i po otišao u španski Alcorcon, gdje nije zabilježio ni jedan jedini nastup, a bio je i na posudbi u portugalskom Estorilu, za ciji drugi tim je odigrao nekoliko utakmica i koji ga je otjerao cim mu je istekla posudba. Naravno, kad je odlazio iz Slobode, pojedini plačenički novinari su ga predstavljali čudom i buducim reprezentativcem.Danas je slobodan igrac.
- GalileoGalilei
- Kontakt:
Šta vi očekujete od prijelaznog roka, iskreno? Kakva ulaganja, kakve igrače, kakve promjene?
5-6 novih igrača, od čega maksimalno dvojica kvalitetna da uskoče i povuku proljetni dio, ostalo škart koji ćemo tjerati već u apriluGalileoGalilei je napisao/la: ↑14 dec 2021, 01:18Šta vi očekujete od prijelaznog roka, iskreno? Kakva ulaganja, kakve igrače, kakve promjene?

To je realnost po do sada viđenom, daj bože da me demantuju
Krila su najviše šta nam treba, pa tako očekujem da dovedu barem dvojicu.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Koliko ja znam ovdje se govorilo bravo za Mirvica uletio sa kešom odmah i pomogao da se plate dugovi? Sad odjednom problem u njemu da odriješi kesu za pojacanja, a tek 14. decembar? Stvarno ste nekad smijesni.
FK SARAJEVO
Titula: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Kup: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Titula: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Kup: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
-
- Kontakt:
Bar tri kvalitetna igrača za prvih 11, a tu je i problem sa Bodulom, koji nece igrati do početka aprila.GalileoGalilei je napisao/la: ↑14 dec 2021, 01:18Šta vi očekujete od prijelaznog roka, iskreno? Kakva ulaganja, kakve igrače, kakve promjene?
- GalileoGalilei
- Kontakt:
Nije u njemu problem, nego se to neće desiti. Ako neko misli da će istresti perverzne cifre, nema od toga ništa.
Raja MORA skontati da nije stvar toga da li je on najbogatiji na svijetu ili je prosječan, neće se desiti da baca lovu kako stigne. Ne ide to baš tako, a sam Mirvić je to rekao u par navrata. Gledaće se da klub bude samoodrživ, a od tog nekog prevelikog 'upumpavanja' novca u Klub, nema ništa.
- Osttribine
- Kontakt:
Da se "ovi, ovi, ovi"' nosi u 3 pm prije svega, jer i sa ovakvim "krnjim" igrackim kadrom moralo se vise bodova uzeti, nikad ovako nismo lose izgledali niti ovoliko katastrofalno odigrali polusezonu na Kosevu. Tu pricu uzeo nas kad niko nije htjeo pustite niz vodu, osigurao se on u slucaju raskida ugovora sa nase strane. Ali uvjeren sam sa se ništa znacajno nece desiti, ovaj ce ostati na klupi dobit ce par nekakvih nazovi pojačanja, proci pripreme i na proljece uz toplo hladno igru ide njegovo otpustanje tokom Aprila najdalje i onda neko ga mijenja da gasi pozar, i tako skoro svake dvije tri godine u ovom blatu od lige. Nikad nekog znacajnog napretka, organizacije, stabilizacije, sistema ovde nece biti jer smo kao narod takvi u svim segmentima amateri.GalileoGalilei je napisao/la: ↑14 dec 2021, 01:18Šta vi očekujete od prijelaznog roka, iskreno? Kakva ulaganja, kakve igrače, kakve promjene?
Samo da ne bude kao prije 5 godina, kada je odron od Faruka Ihtijarevića javno obecao remont i pojačanja u januaru, a na kraju Ćali doveli samo Livaka i Lelića.
to samoodrziv mi para usi,kako postati samoodrziv,pa to necemo biti ni za 10 godinaGalileoGalilei je napisao/la: ↑14 dec 2021, 02:59Nije u njemu problem, nego se to neće desiti. Ako neko misli da će istresti perverzne cifre, nema od toga ništa.
Raja MORA skontati da nije stvar toga da li je on najbogatiji na svijetu ili je prosječan, neće se desiti da baca lovu kako stigne. Ne ide to baš tako, a sam Mirvić je to rekao u par navrata. Gledaće se da klub bude samoodrživ, a od tog nekog prevelikog 'upumpavanja' novca u Klub, nema ništa.
nemas akademiju da izbacuje igrace,nemas strucnog trenera koji ce gurati te akademce
nemas struke,nemas para,nemas uslova,uskoro neces imati ni podrske
meni je mnogo bolja opcija dovesti 2,3 kvalitetna igraca malo se skrpiti pa platiti i onda u takvoj ekipi mozes uvijek istrpiti nekog mladog igraca,sa uspjehom idu i transferi.Kako prodati golmana ako si peti na tabeli i ne odes u evropu ili napadaca a ekipa dala 13 golova u 20 utakmica
Zadnja izmjena: donDondon, dana/u 14 dec 2021, 08:37, ukupno mijenjano 1 put.
Premier League of Bosnia and Herzegovina:
Winners (5): 1998–99, 2006–07, 2014–15, 2018–19, 2019–20
Yugoslav First League:
Winners (2): 1966–67, 1984–85
Bosnia and Herzegovina Cup:
Winners (7): 1996–97, 1997–98, 2001–02, 2004–05, 2013–14, 2018–19, 2020–21
Winners (5): 1998–99, 2006–07, 2014–15, 2018–19, 2019–20
Yugoslav First League:
Winners (2): 1966–67, 1984–85
Bosnia and Herzegovina Cup:
Winners (7): 1996–97, 1997–98, 2001–02, 2004–05, 2013–14, 2018–19, 2020–21
Ako ces iskreno,nista.GalileoGalilei je napisao/la: ↑14 dec 2021, 01:18Šta vi očekujete od prijelaznog roka, iskreno? Kakva ulaganja, kakve igrače, kakve promjene?
Ulaganja vrlo mala gdje mogu doci neki "slobodnjaci" ili eventualno povratnici.
Promjene se mogu desiti u smislu da budemo jaci nekih 10% do 15% na proljece gdje cemo se porokat za poziciju koja vodi u Evropu i to je to realno sve preko toga je bingo
-
- Kontakt:
Ne znam je li nagadjanje pa ne bih previše ni komentarisao njegove karakteristike.Klasična priča za naše područje,odigrao kvalitetno polusezonu i razni kvazi menadzeri da se rastale odvedu momka da završi sa karijerom.Historicar je napisao/la: ↑14 dec 2021, 01:06Armin Hodžić, nadam se da se šališ.Prije godinu i po otišao u španski Alcorcon, gdje nije zabilježio ni jedan jedini nastup, a bio je i na posudbi u portugalskom Estorilu, za ciji drugi tim je odigrao nekoliko utakmica i koji ga je otjerao cim mu je istekla posudba. Naravno, kad je odlazio iz Slobode, pojedini plačenički novinari su ga predstavljali čudom i buducim reprezentativcem.Danas je slobodan igrac.
Mislim da ima kvalitet i dobar potencijal,ne znam koliko je izgubio ovim odlaskom ali gledajuci sadasnji vezni red mislim da bi donjeo kvalitwt vise jer nemam taj tip igraca .
Bez veze igrac ne smijemo praviti uvijek iste greske. on nek igra a Ramica poslati u Bosna Visoko. 

ma sa mladim igracima i nije toliki rizik a mozes od njega dosta dobiti... puno je gore kad se dovedu izlizani matorci koji igraj preko kmichplatini je napisao/la: ↑14 dec 2021, 08:56Ne znam je li nagadjanje pa ne bih previše ni komentarisao njegove karakteristike.Klasična priča za naše područje,odigrao kvalitetno polusezonu i razni kvazi menadzeri da se rastale odvedu momka da završi sa karijerom.Historicar je napisao/la: ↑14 dec 2021, 01:06Armin Hodžić, nadam se da se šališ.Prije godinu i po otišao u španski Alcorcon, gdje nije zabilježio ni jedan jedini nastup, a bio je i na posudbi u portugalskom Estorilu, za ciji drugi tim je odigrao nekoliko utakmica i koji ga je otjerao cim mu je istekla posudba. Naravno, kad je odlazio iz Slobode, pojedini plačenički novinari su ga predstavljali čudom i buducim reprezentativcem.Danas je slobodan igrac.
Mislim da ima kvalitet i dobar potencijal,ne znam koliko je izgubio ovim odlaskom ali gledajuci sadasnji vezni red mislim da bi donjeo kvalitwt vise jer nemam taj tip igraca .
uglavnom, nadam se dolasku 2 krila, jednom kreativnom veznjaku i eto ako je istina sto se pisalo, moze i Tatomirovic... ostale pozicije se mogu istrpit
On voli Saraj'vo, pravi je Hordaš, Husref Musemic jedan je od NAS!
- feniksptica
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Sto posto, za ovo si u pravu. Takvi nam apsolutno ne trebaju i dovodjenje njega bilo bi zesci promasaj. Pogotovo jer pored Ramica imamo i Buljubasica na pragu prvog tima.
U nekoj normalnoj 4-2-3-1 formaciji nama veznjak apsolutno ne treba. Trebala bi desetka kad bi rijesili sve prece pozicije.
Trenutno korisnika/ca: Antikloc, DzemoSmjecanin, Google Adsense [Bot], napoleon72, riki46, stokastoka23 i 44 gosta.