Drug nisi me shvatio sta hocu da kazem.Ne trazim ja naravno da nam se sve prica i otkriva.JavierBosnia je napisao/la: ↑12 dec 2021, 17:18Gdje si ti prijatelju moj dobri vidio da to neko radi u nekom iole ozbiljnijem klubu?NajvecaRadosti je napisao/la: ↑12 dec 2021, 16:53
Volio bi da se u naredni 10-ak dana zakaze koferencija gdje ce se tacno definisati sta se trazi od pojacanja(koje pozicije i profili),i u kakvom smo stanju,tj.hoce li se dovoditi neka zvucna pojacanja ili ce to biti igraci tipa.Bodul max.Da odma znamo na cemu smo,a ne da mi ovdje do februara lomimo zivce,kacimo nakve igrace cijena od 700k€+ i na kraju Tatomirovic bude najzvucnije pojacanje,pa onda krece drvlje i kamenje na Mirvica.
Kako zamisljas to? Klub je firma, kompanija, tako se to danas posmatra. Zasto bi neko eksternoj interesnoj strani u ovom slucaju navijaci i javnost predstavljao svoj plan toliko detaljno? Okej je imati misiju i viziju i upoznati navijace sa nekim koracima kluba, posvetit cemo se infrastrukturi, akademiji, prvom timu i sl, ali nigdje neces vidjeti da bilo ko iz sportskog segmenta izadje i kaze hocemo da dovedemo lijevog beka, oba krila i stopera. Dovest cemo 1 zvucno ime, 2 manje zvucna, i jedno totalno nepoznato, budzet nam je 400k i sl. To sto si ispricao je na nivou djece koja zele sve da znaju. Ne ide drug tako i nemojte ocekivati takve budalastine.
Zamisljao sam da se zakaze press
Da Mirvic(ili neko drugi)izadje pred medije kaze
Lupam:
"Zadovoljni smo sa financijskom situacijom,u narednom periodu cemo se vise fokusirati na igrace iz akademije",
Ili "Cilj u narednom periodu je infrastruktura TC Butmir i vecina financija ici ce u taj smjer"
I to je dovoljno da shvatimo da ne ocekujemo nikakve zvijezde od igraca.
Mora neko nesto reci
Ne trazim ni ja da se klub opet pretvori u mahalu pa da neki beze ljudi saznaju odredjene stvari prije uposlenika kluba.Daleko od toga
Ali upravo ono sto fali je komunikacija klub-navijaci.
Cilj neki mora postojati i po meni navijaci moraju uvijek biti upoznati sa tim ciljom(ne mora nista detaljno eto)
Da ne bi dolazilo do situacija da se ocekuju neka mega giga pojacanja,vlasniku nije u interesu odma da se rasipa i onda krecu komentari
"Mirvic ubleha nije nikoga doveo"