FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

geronimo
Moderator
Kontakt:

Re: F.C. Bayern

Post Postao/la geronimo » 29 jan 2011, 16:32

Papilon20 je napisao/la:Na klupi imamo samo 5 igraca ,od toga je 1 golman i 2 stopera ,zadnjeg veznog nam igraju ottl i pranjic koji ne mogu prenijeti loptu do centra a ne dalje ,ne vidim nacin sa ovakvom ekipim kako mogu traziti nesto vise u bl ili evropi :(
Klupa jeste tanka, usudio bih se reci i pretanka, ali treba imati u vidu da je ovo samo privremeno rjesenje.
Povratkom Kroosa, karte ce se ponovo izmjesati, tako da na pozicijama "sechsa" vidim njega i Svajnija, po potrebi i GustaFa.
Jeste li primjetili kako je Basti bio ljut (kao i Robben) pa je na kraju prvog dijela sutnuo loptu u tribine.
Razlog - smotanost Gomeza.
Vom Jäger zum Gejagten

bayern4ever
Kontakt:

Post Postao/la bayern4ever » 29 jan 2011, 16:41

Eto ti ces mi reci da prestanem gledati fudbal, na kraju je Schweinsteiger bio ljut na Robbena jer ovaj nije zelio da doda Mulleru koji je bio sam na drugoj strani , nakon kontre Bayerna,tebi i seceru ocigledno da je Gomez uradio nesto familijama pa ga tako mrzite , covjek se u prvom poluvremenu najvise zalagao , a gdje je bio taj vas Muller ?? Je li i jednom primio loptu mozda cc.. Ne zelim da se zivciram zbog svakakvih ljudi jer znam da ce Bayo pobijediti .
OoOo can tell me nothing now , baby I know how to fly OoOo can nothing hold me down I'm gonna touch the sky!

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 29 jan 2011, 16:47

Ne spominju familiju, seronja jedan mali. Kod prve sanse fula citavu loptu, kod udarca ili pokusaja udarca glavom, masa prazan gol, kod kontre u kojoj je jos ucestovao svajni i robben, on ne uposljava niti jednog igraca, nego suta loptu u prazno....bezbroj losih primanja...
i on po tebi najbolji u prvom poluvremenu?
Vom Jäger zum Gejagten

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 29 jan 2011, 16:51

Ne gledam utakmicu, samo sam uletio na rezultati,com i vidim postavu Bayerna. Po njima je Gustavo na lijevom beku, a Pranja kao zadnji vezni(sa Ottl-om), a zar ne bi bilo bolje da njih dvojica promijene mjesta?

Nego, Werder je u katastrofalnoj formi, čudi me da Bayern ovo ne može riješiti u svoju korist(nije mi krivo, da se razumijemo :mrgreen: ).
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 29 jan 2011, 16:53

Robben :D
Hajmo jos jedan.
Vom Jäger zum Gejagten

Papilon20
Kontakt:

Post Postao/la Papilon20 » 29 jan 2011, 17:04

Bori se super Mario :D

moustapha
Kontakt:

Post Postao/la moustapha » 29 jan 2011, 17:05

Ugura je Mertesacker. Inace, Gomez bi se guro do sutra. :lol:
#divovi

Papilon20
Kontakt:

Post Postao/la Papilon20 » 29 jan 2011, 17:15

Dobro se na kraju zavrsi 1-3 za sad ,Muller je mali zvijer samo takva ,drago mi je sto je I Klose ga zabio :D :D

Ccc kakav divljacki start Wiesea nad Mullerom
Zadnja izmjena: Papilon20, dana/u 29 jan 2011, 17:17, ukupno mijenjano 1 put.

Bilal
Kontakt:

Post Postao/la Bilal » 29 jan 2011, 17:16

Kloooooose :D :D :D
Gomez odlazi :lol:

ribery
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la ribery » 29 jan 2011, 17:25

Dosao sam pred kraj utakmicu, i stream na netu los pravo, tako da sam samo vidio crveni karton onog razjerenog bika zvani Wiese.
Kad je pregled utakmica na ES2? :)

guber90
Kontakt:

Post Postao/la guber90 » 29 jan 2011, 17:26

ribery je napisao/la:Dosao sam pred kraj utakmicu, i stream na netu los pravo, tako da sam samo vidio crveni karton onog razjerenog bika zvani Wiese.
Sace snimak utakmice :D.
Messi zipa, eto Spahe ! ! !

Ukoliko vidite gresku u bilo kom od mojih postova, a da je vezana sa pravopisom, molio bih da mi ukazete na nju :). Hvala ! ! !

Bilal
Kontakt:

Post Postao/la Bilal » 29 jan 2011, 17:26

ribery je napisao/la:Dosao sam pred kraj utakmicu, i stream na netu los pravo, tako da sam samo vidio crveni karton onog razjerenog bika zvani Wiese.
u 17:30 imas skraceni snimak utakmice ;)

effe_sa
Kontakt:

Post Postao/la effe_sa » 29 jan 2011, 17:32

e danas je ovo bio konacno pravi bayern...bayern kojeg znam koji se vraca nakon zaostatka, danas sam osjetio taj pobjednicki mentalitet to sto je uvijek bayern krasilo......van gaal konacno da uvede i drugog špica, do sad smo uvijek imali te izmjene špic za špica i ovo je sad neki napredak :D
gomez danas nije zabio, al se danas pokazao u stilu odlicnog driblera, mislim da se zavrtilo fritzu i jos po nekom igracu kad ih je u 2 navrata malo promijesao....kod autogola mertesackera je odradio 80 % posla....što se tice njegovih propustenih sansi nema se sta prigovorit, jedan sut nogom wiese odbranio, covjek nije mogao bolje sutirat, ono glavom kod izlijetanja wiesea se isto nije moglo bolje naciljat....jedina kritika gomezu kad ti se neko unosi u lice moras i ti njemu malo, a ne da dozvoljava krampi merteu da mu se onako unosi....bravo za robbena i akrobatski gol i bravo sto zna i faul napravit, samo kad vuce igraca sljedeci put ocekujem i da ga obori na zemlju i to je kljucno kod presijecanja akcija :D :D :D inace se sad cini da smo na pravom putu, al odbrana ne smije dozvolit da im neke spektakularne golove uvaljuje odbrambeni igrac tipa mertesacker (svaka cast momku dobar odbrambeni al on uvali onakav gol skoro iz nemoguceg ugla, al et uvalio ga je i sebi :D )
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

amel10071988
Kontakt:

Post Postao/la amel10071988 » 29 jan 2011, 17:34

dvije rijeci opisuju stanje ove utakmice a to su TOMAS MULLER,onako se igra,ono je zvijer,hvala ti BOze sto i kod nas izroni neki talenat :D Gomez lagano nek grije klupu ocito se Klose i Muler bolje slazu :D
Fudbal je igra koja ukljucuje po 11 igraca sa obje strane u kojoj Nijemci uvijek pobjedjuju

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 29 jan 2011, 17:34

Pa jbt, kostali su me 5 godina zivota. :x
Sto im je ono trebalo. Utakmica se mogla rijesiti davnih dana i da se drugo poluvrijeme gleda sa gustom a ne sa strepnjom od novog remija ili nedaj Boze poraza.
Nadam se da je prokletstvo zvano gostovanje unisteno i da ce se od sada nizati bolji rezultati.

Gomez, pa ne znam vise kakvu pogednu rijec da upotrijebim. :evil:
Kanta ko kanta, pa nek prica ko sta hoce.
Nakon Bommel zelja mi je da nas napusti ovaj gorostas, koji sa svojom tehnikom ravnoj nuli ne pokazuje nikakve znake zivota, jer ono sto on radi znam i ja!
Ottl, pa ovaj kamenjar je jos gori. :evil:

I na kraju da pozdravim izmjenu LvG koji je ubacio Klosea i u jednom trenutku je zaigrao sa dva spic igraca, ne pamtim kada sam zadnji put gledao Bayern u takvom stanju.
Ono sto mi najvise smeta i sto mu najvise zamjeram je to guranje igraca u pocetni sastav a da isti nemaju hrabrosti ili pak ne znaju da mu uz+zvrate na isti nacin.

I na kraju, da ne zaboravim Krafta, koji se pomalo poceo kurciti i opustati, ocigledno da je uvidio sansu i da zeli da sto prije izgubi mjesto u timu. Ono namjestanje na lijevu nogu je potpuno besmisleno, vjerovatno je vjezba s obzirom da na treninzima radi neke druge stvari. :x
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

bayern4ever
Kontakt:

Post Postao/la bayern4ever » 29 jan 2011, 17:35

effe_sa je napisao/la:gomez danas nije zabio, al se danas pokazao u stilu odlicnog driblera, mislim da se zavrtilo fritzu i jos po nekom igracu kad ih je u 2 navrata malo promijesao....kod autogola mertesackera je odradio 80 % posla....što se tice njegovih propustenih sansi nema se sta prigovorit, jedan sut nogom wiese odbranio, covjek nije mogao bolje sutirat, ono glavom kod izlijetanja wiesea se isto nije moglo bolje naciljat....jedina kritika gomezu kad ti se neko unosi u lice moras i ti njemu malo, a ne da dozvoljava krampi merteu da mu se onako unosi
Objasni ovo nekome ko ne zeli da to prihvati .
OoOo can tell me nothing now , baby I know how to fly OoOo can nothing hold me down I'm gonna touch the sky!

effe_sa
Kontakt:

Post Postao/la effe_sa » 29 jan 2011, 17:36

Omerbavarac je napisao/la:Pa jbt, kostali su me 5 godina zivota. :x
Sto im je ono trebalo. Utakmica se mogla rijesiti davnih dana i da se drugo poluvrijeme gleda sa gustom a ne sa strepnjom od novog remija ili nedaj Boze poraza.
Nadam se da je prokletstvo zvano gostovanje unisteno i da ce se od sada nizati bolji rezultati.

Gomez, pa ne znam vise kakvu pogednu rijec da upotrijebim. :evil:
Kanta ko kanta, pa nek prica ko sta hoce.
Nakon Bommel zelja mi je da nas napusti ovaj gorostas, koji sa svojom tehnikom ravnoj nuli ne pokazuje nikakve znake zivota, jer ono sto on radi znam i ja!
Ottl, pa ovaj kamenjar je jos gori. :evil:

I na kraju da pozdravim izmjenu LvG koji je ubacio Klosea i u jednom trenutku je zaigrao sa dva spic igraca, ne pamtim kada sam zadnji put gledao Bayern u takvom stanju.
Ono sto mi najvise smeta i sto mu najvise zamjeram je to guranje igraca u pocetni sastav a da isti nemaju hrabrosti ili pak ne znaju da mu uz+zvrate na isti nacin.

I na kraju, da ne zaboravim Krafta, koji se pomalo poceo kurciti i opustati, ocigledno da je uvidio sansu i da zeli da sto prije izgubi mjesto u timu. Ono namjestanje na lijevu nogu je potpuno besmisleno, vjerovatno je vjezba s obzirom da na treninzima radi neke druge stvari. :x
omere i ti me zabrinjavas....ti nisi vidio ko je zaduzen za vodeci gol i nisi bas ni jednom vidio da je bar jednog igraca bremena gomez promijesao???
Abteilung Attacke...
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

effe_sa
Kontakt:

Post Postao/la effe_sa » 29 jan 2011, 17:38

bayern4ever je napisao/la:
effe_sa je napisao/la:gomez danas nije zabio, al se danas pokazao u stilu odlicnog driblera, mislim da se zavrtilo fritzu i jos po nekom igracu kad ih je u 2 navrata malo promijesao....kod autogola mertesackera je odradio 80 % posla....što se tice njegovih propustenih sansi nema se sta prigovorit, jedan sut nogom wiese odbranio, covjek nije mogao bolje sutirat, ono glavom kod izlijetanja wiesea se isto nije moglo bolje naciljat....jedina kritika gomezu kad ti se neko unosi u lice moras i ti njemu malo, a ne da dozvoljava krampi merteu da mu se onako unosi
Objasni ovo nekome ko ne zeli da to prihvati .
opusti se ba i ne svadjaj se bez veze...bez veze pravite frku.....a ovaj gero, njemu cu ja pokazat :D :D :D ovde uzeo da belaji...pustite bezvezno vrijedjanje i uzivajte u rezultatu :D :D :D
Abteilung Attacke...
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 29 jan 2011, 17:39

Poserem se na te igrace koje Gomez "mjesa" covjek ima brzinu i okretnost kao mrtav konj..kostace nas Gomez zivaca u narednom periodu nazalost :( ..
1974---1975---1976---2001---2013---2020

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 29 jan 2011, 17:39

Cestitke na pobjedi i hvala Vam sto ste mi donekle uljepsali dan. :D :D Sta je Wiese uradio pa je dobio crveni karton ?
"My Favorite Ring is Always the Next One"

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.