Champions League 2021/2022
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
Re: Champions League 2021/2022
Jesu ljudi agresivni, sta je ovo.
Remember, remember the 5th of November.
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
Rash vs PSG - 4 tekme, 3 gola i asist.
Masina.
Masina.
Without a moral compass, the human mind will justify anything.
Opasna štimaljka.
- CROtorious
- Kontakt:
Postoji velika mogućnost da će se žrijeb za Ligu Prvaka PONOVITI te da će parovi ponovo biti izvučeni.
Naime, prilikom žrijebanja rivala Atletico Madrida, kuglica sa imenom Manchester Uniteda nije bila u "bubnju" jer je UEFA napravila kardinalnu grešku. Jorgandžije su izvukle Bayern, nakon čega su se žalili (ili bolje rečeno uplašili).
Naime, prilikom žrijebanja rivala Atletico Madrida, kuglica sa imenom Manchester Uniteda nije bila u "bubnju" jer je UEFA napravila kardinalnu grešku. Jorgandžije su izvukle Bayern, nakon čega su se žalili (ili bolje rečeno uplašili).
Zadnja Klupa
Everyday it seems we're wasting away
Real polufinale, City finale. Atletico ok tu jest nesreća. Porto u kvoteru, daleko najslabiji tim.Pensioner26 je napisao/la: ↑13 dec 2021, 13:00
Kako sere? Prošle godine Atletico, Real i City do titule?
Pretprošle Bayern u 1/8 finala? Ne pratiš. Izvukao si Benficu i nešto pričaš![]()
Chelsea je tada bio drugi u grupi. Druga stvar je kad uzmeš grupu, pa izvučeš neku jaku ekipu.
Atletico i PSGX2 su nesreća, Bayern i Barcelona ne, jer je Chelsea bio drugi u svojoj grupi. Iza Rome i iza Valencie.
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Ponovit ce se isto ko sto ce se Hamiltonu dodijelit titulaCROtorious je napisao/la: ↑13 dec 2021, 13:24Postoji velika mogućnost da će se žrijeb za Ligu Prvaka PONOVITI te da će parovi ponovo biti izvučeni.
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
Hahahahaha
- BoixosNois1899
- Kontakt:
Raspalo se takmičenje čim je Barcelona ispala 

"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
- Pensioner26
- Kontakt:
Žalili se Atletico i Manchester United…
Pa neka ih stave da igraju jedni protiv drugih, a Pariz protiv Bayerna.
Hahaha kakvi delegati, pa oni više ni naštimati ne znaju a da to ne bude ovoliko ofirno
41:34
- BoixosNois1899
- Kontakt:

Mislim da bi ovo bila najrealnija odluka.
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
Pa da, United nije bio samo u tom sesiru kad se izvlacio protivnik Atletica tako da očito imaju žarku želju protiv njih igrati.BoixosNois1899 je napisao/la: ↑13 dec 2021, 13:34![]()
Mislim da bi ovo bila najrealnija odluka.
Da

Bukvalno sjebali sa štimanjem, zaboravili kuglicu dodat
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
- LlullSergio
- Kontakt:
SUPERLIGA
SUPERLIGA
SUPERLIGA

SUPERLIGA
SUPERLIGA

- Pensioner26
- Kontakt:
Andrey Arshavin ruski špijun.
Na utakmici Atletico-Bayern ostavio si 10% mogucnosti da ce meteor pasti?emir18 je napisao/la: ↑13 dec 2021, 12:49Real Madrid- Benfica 100%-0 %, vidmo u kakvoj je Real Madrid formi i tu se nema šta pričati, ako svi budu zdravi ovo je najsigurniji par.
Villareal- City 10%- 90%, neke male šanse dajem Emeryu, mada City ga je ubijao kod je vodio Arsenal, tako da iako Pepe izvede Fodena u napadu i Walkera na CB opet će to rutinirati.
Atletiko-Bayern 30%-60% Koliko god izgledao Atletiko loš, nikad bolji napad nisu imali, da li će moći Cholo to posložiti do Februara, Bayern igra kako igra i vjerovatno samo povrede ih izbacuju.
Salzburg- Liverpool 10%-90% vjerovatno prolaze Redsi, ovi su nagazna mina, ali trebao bi to Liverpool sa pola snage ako Salah bude na nivou.
Inter- Ajax 40%-60% Najbolja utakmica za pratiti u CL, Ajax igra bolje nego kada su bili u polufinalu, Hag radi dobar posao, Inzaghi sa druge strane nakon lošeg početka lagano pronalazi igru, Džeko igra sezonu života, obje ekipe igraju napadački.
Sporting- Juventus 50%-50% Da se utakmica igra sutra rekao bih da Sporting prolazi, ovako do Februara ima puno, Juventus je u krizi ali je ipak Juventus.
Chelsea-LOSC 100%-0% ovdje je jasno nema šta prvak Francuske tražiti, Chelsea sa pola gasa izbacuje.
PSG-ManU 50%-50%, treba vidjeti kako će ManU izgledati pod novim trenerom i da li će dovesti DM na zimu, Manu rastu šanse zbog Ronalda, dok PSG ovisi o tome kako će Mabppe odigrati, spektakl u najavi.
Ronaldo vs Messi
Ramo vs Varan
Sancho vs Mbappe![]()

Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
- CROtorious
- Kontakt:
Nije im ni svjetlilo dobro na onom ekranu tako da nije ni on kriv, sad ce neki informaticar koji u zivotu nije gledao nogomet popit otkaz.
Zadnja Klupa
- LlullSergio
- Kontakt:
• Man. United drawn vs Villarreal at first (same group).
• Man. United not in Atletico’s pot.
• Real Madrid were in Villarreal’s pot (same nation).
• Liverpool included in Atletico’s pot (same group).
A fino vam je govorio tata Florentino

Kompjuter se sjebo. Teško za povjerovati, ali istinito. Jer kad je vec bio izvucen United gdje nije trebao, nisu stigli popraviti za iducu rundu. Tek poslije Atletica.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.