Protiv Verstapena ga pokrala FIA, protiv Nica jednostavno njemacki lobi, zna Nico zasto se penzionisao. Bolji od Lewisa nije sjedio za upravljackim volanom bolida formule 1.
LEWIS AND ROCCO <3
Moderator/ica: rio_Ferdy88
Protiv Verstapena ga pokrala FIA, protiv Nica jednostavno njemacki lobi, zna Nico zasto se penzionisao. Bolji od Lewisa nije sjedio za upravljackim volanom bolida formule 1.
Prestani da budes ljubomoran, dosta sam tebe taslacio analno, sad bh nesto bolje
Znao sam da si derpe. Neka hvala nisam ti ja u tim vodama, ali vidi sa Hamiltonom ona njegova kaciga znaci da mozda imas prolaz.DzananMusa11 je napisao/la: ↑12 dec 2021, 23:38Prestani da budes ljubomoran, dosta sam tebe taslacio analno, sad bh nesto bolje
Ono ako je lijepo, ja sam Bradd Pitt.
Bottas zakazao kad je bilo najpotrebnije.Peres se povukao iz trke u boks dok je na stazi bilo bezbednosno vozilo jer su se u Red Bulu pribojavali da Hondin motor u bolidu Meksikanca neće izdržati do kraja trke. Procenjeno je da bi takav epilog mogao da ostavi sigurnosno vozilo na stazi još jedan krug i sprečiti Ferstapena da prestigne Hamiltona za titulu.
“U tom trenutku nisam znao ništa, ali je očigledno da je motor bio na granici. Poslednje što smo želeli bilo je da kvar motora liši Maksa mogućnosti da vozi taj krug,“ rekao je Peres.
Eh, bio totu zauzet telefon, zivko majkija da place, umjesto da je nazvo botasa i naredio zabijanje u zid.Mokes je napisao/la: ↑13 dec 2021, 00:24Bottas zakazao kad je bilo najpotrebnije.Peres se povukao iz trke u boks dok je na stazi bilo bezbednosno vozilo jer su se u Red Bulu pribojavali da Hondin motor u bolidu Meksikanca neće izdržati do kraja trke. Procenjeno je da bi takav epilog mogao da ostavi sigurnosno vozilo na stazi još jedan krug i sprečiti Ferstapena da prestigne Hamiltona za titulu.
“U tom trenutku nisam znao ništa, ali je očigledno da je motor bio na granici. Poslednje što smo želeli bilo je da kvar motora liši Maksa mogućnosti da vozi taj krug,“ rekao je Peres.
Ne serite, Charles je najsladji
Nije neko iznenađenje. Lec je precijenjen, pogotovo na ovom forumu. Norris i Russel za koplje bolji i talentovaniji vozači.
NIti je mercedes imao izbora, poučen isksutvima iz Arabije, niti je bolid mercedesa nadmocan bio kroz sezonu. Zašto nije Ferariju pruzena sansa da se bori za 2. mjesto, a možda i pobjedu ? Masi je obezvrijedio sve i jedan tim u sampionatu na ustrub svojih red bulovaca.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.