FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
- Omerbavarac
- Kontakt:
Re: F.C. Bayern
Nije.Saurman je napisao/la:Da li je zavrsen ovaj transfer Vargasa ?

Usutili su se i niko nista ne prica glede ovog transfera, ali ocekujem da se ovo ponovo aktivira s obzirom da je LvG rekao da zeli povecati roster tima.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Dok se drugi klubovi naveliko pojacavaju u Bayernu igraju domina cc pa sta radi ova uprava osim sto se konstantno prepucavaju s Van Gallom,ako ovako igraci nastave odlazit na kraju ce Scholl i Efenberg obuci dres da popune te praznine...onaj Nerlinger je toliki idiot da je to tesko opisati on jadan ne zna ni gdje se nalazi a fol zaduzen za dovođenje igraca...
..

1974---1975---1976---2001---2013---2020
Nije mu halalio! Farfan prelazi u Wolfsburg!torrenteS je napisao/la:istina, rekao sam, ali sam u medjuvremenu saznao da mu je herr magat halalioznaci, ak moze mago, sto ne bi mog´o i ja
![]()
Ako je vjerovati Bildu.
P.S. Eto Secko, ode i Torke iz L´poola, ali nece za Minken, nego u London.
Vom Jäger zum Gejagten
mislis u wolfsburg, ako je vjerovati bildu http://www.bild.de/BILD/sport/fussball/ ... sburg.htmlgeronimo je napisao/la:Nije mu halalio! Farfan prelazi u Schalke!torrenteS je napisao/la:istina, rekao sam, ali sam u medjuvremenu saznao da mu je herr magat halalioznaci, ak moze mago, sto ne bi mog´o i ja
![]()
Ako je vjerovati Bildu.
Danke, Ribi
Svoj post sam korigov´o, ali tvoj necu....jer onda nece imati smisla.

Svoj post sam korigov´o, ali tvoj necu....jer onda nece imati smisla.

Vom Jäger zum Gejagten
izvorgeronimo je napisao/la:torrenteS je napisao/la:P.S. Eto Secko, ode i Torke iz L´poola, ali nece za Minken, nego u London.

steta

misljenja sam da bi procvjetao u bayi i vratio se na stare staze slave.
osim toga, redovno bi igrao u zavrsnici lp-a

el ima ko zivi???
aman ljudi jel ce se neko javiti??? hello!!!
Gde ste drugari??? jel ima snega.???
http://en.wikipedia.org/wiki/Ekrem_Jevric
aman ljudi jel ce se neko javiti??? hello!!!
Gde ste drugari??? jel ima snega.???
http://en.wikipedia.org/wiki/Ekrem_Jevric
dr.adnan odlično ja sam za sam nam treba još raje da sakupimo. 

Dok šečko organizuje dolazak u Minken u aprilu (najvjerovatnije) i dok mi (pokušavamo) organizovati zajedničko gledane tekme protiv Intera, Centrotrans se raspojasao i vode 40 osoba na utakmicu FCB - Hoffenheim
Sve podatke možete naći ovdje http://www.sportsport.ba/ino_fudbal/sa- ... renu/50831
A sada, spetakl:
* ovo je jubilarni 80 meč sjevera protiv juga
* dosadašnji skor je 38 pobjeda, 25 remija i 26 poraza
* što se tiče utakmica u Bremenu, stanje 'vako: 27 pobjeda, 11 remija i 7 poraza
* imamo niz od 12 utakmica bez poraza od 13 odigranih u BL
* kod kuće smo nanizali 9 pobjeda u nizu, dok na strani se mučimo sa samo 2 pobjede, 4 remija i 3 poraza
* ako se pogledaju zadnjih 12 gostujućih utakmica u svim takmičenjima, imamo skor od 5 pobjeda, 4 remija i 3 poraza
* Bayern i Werder su vodeće ekipe u BL po skoru osvojenih bodova ukupno od osnivanja iste
* u zadnjih 10 utakmice, Werder je izgubio 6, a samo su 2 pobijedili
* ovo je 3. utakmica protiv Werdera ove sezona - 0:0 kod kuće u BL i pobjeda od 2:1 u kupu
* na bolesnoj listi su: Franck Ribéry, Ivica Olić, Tonis Kroos i Diego Contento
Evo zadnjih 10 utakmica u BL
11/09/10, 18:30 Bayern München - Werder Bremen 0 : 0
23/01/10, 15:30 Werder Bremen - Bayern München 2 : 3
15/08/09, 15:30 Bayern München - Werder Bremen 1 : 1
01/03/09, 17:00 Werder Bremen - Bayern München 0 : 0
20/09/08, 15:30 Bayern München - Werder Bremen 2 : 5
10/02/08, 17:00 Bayern München - Werder Bremen 1 : 1
18/08/07, 15:30 Werder Bremen - Bayern München 0 : 4
11/03/07, 17:00 Bayern München - Werder Bremen 1 : 1
21/10/06, 15:30 Werder Bremen - Bayern München 3 : 1
08/04/06, 15:30 Werder Bremen - Bayern München 3 : 0

Sve podatke možete naći ovdje http://www.sportsport.ba/ino_fudbal/sa- ... renu/50831
A sada, spetakl:

* ovo je jubilarni 80 meč sjevera protiv juga
* što se tiče utakmica u Bremenu, stanje 'vako: 27 pobjeda, 11 remija i 7 poraza
* imamo niz od 12 utakmica bez poraza od 13 odigranih u BL
* kod kuće smo nanizali 9 pobjeda u nizu, dok na strani se mučimo sa samo 2 pobjede, 4 remija i 3 poraza
* ako se pogledaju zadnjih 12 gostujućih utakmica u svim takmičenjima, imamo skor od 5 pobjeda, 4 remija i 3 poraza
* Bayern i Werder su vodeće ekipe u BL po skoru osvojenih bodova ukupno od osnivanja iste
* u zadnjih 10 utakmice, Werder je izgubio 6, a samo su 2 pobijedili
* ovo je 3. utakmica protiv Werdera ove sezona - 0:0 kod kuće u BL i pobjeda od 2:1 u kupu
* na bolesnoj listi su: Franck Ribéry, Ivica Olić, Tonis Kroos i Diego Contento
Evo zadnjih 10 utakmica u BL
11/09/10, 18:30 Bayern München - Werder Bremen 0 : 0
23/01/10, 15:30 Werder Bremen - Bayern München 2 : 3
15/08/09, 15:30 Bayern München - Werder Bremen 1 : 1
01/03/09, 17:00 Werder Bremen - Bayern München 0 : 0
20/09/08, 15:30 Bayern München - Werder Bremen 2 : 5
10/02/08, 17:00 Bayern München - Werder Bremen 1 : 1
18/08/07, 15:30 Werder Bremen - Bayern München 0 : 4
11/03/07, 17:00 Bayern München - Werder Bremen 1 : 1
21/10/06, 15:30 Werder Bremen - Bayern München 3 : 1
08/04/06, 15:30 Werder Bremen - Bayern München 3 : 0
Sent from my Philips Smart TV.
- schweinsteiger
- Kontakt:
valjda 90.dr.adnan je napisao/la: * ovo je jubilarni 80 meč sjevera protiv juga

#miasanmia
DŽBG, omakne se i meni kojaschweinsteiger je napisao/la:valjda 90.dr.adnan je napisao/la: * ovo je jubilarni 80 meč sjevera protiv juga

Pišem te u tefter, čekamo još braće da se javiGAL je napisao/la:dr.adnan odlično ja sam za sam nam treba još raje da sakupimo

Sent from my Philips Smart TV.
Evo i ja sam da gledamo tekmu protiv intera negdje u gradu tj u SA, ja imamm nekoliko lokacija tako da to nije veliki problem, nego ako se svi skupimo i dogovorimo onda problema nema
A hocel biti prenos sa ES 2 ili ce prenosit dortmund ?
@schwinseiger - ja sam ti davno presto igrat soccer, a ti svoju ( nemogucu ) formaciju probaj bas na socceru mozda i nekog pobijedis ( naravno na "easy" )

A hocel biti prenos sa ES 2 ili ce prenosit dortmund ?
@schwinseiger - ja sam ti davno presto igrat soccer, a ti svoju ( nemogucu ) formaciju probaj bas na socceru mozda i nekog pobijedis ( naravno na "easy" )

Razumijes ti mene burazere moj 

- bayern4ever
- Kontakt:
Jao majko onaj Ottl botina izgleda opet u prvom sastavu , pa ako smo zbog njega prodali MvB jadna nam je majka . Neznam koji qrac ne kupuju Vargasa vise.
OoOo can tell me nothing now , baby I know how to fly OoOo can nothing hold me down I'm gonna touch the sky!
Ako ga hoće povećavati, eno mu tima B, pa nek fino nekog unaprijedi. Od pojačanja ništa, puno smo mu dali. Ne zaboravite da smo pojačali i tim B s nekih 200 hiljada. Tako da je dosta za ovu zimu, valja nam rate otplaćivati.Omerbavarac je napisao/la: LvG rekao da zeli povecati roster tima.
Gaalonja Ottla gura li gura, možda bude nešto od njega

TorenteS, kakav kuriozitet.

Jel ima link neko da pratim tekmu ???
HITNOOO

HITNOOO

41.21.1.
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
- DAVID VILLA 7'
- Kontakt:
http://www.livescorehunter.com/index.ph ... Itemid=207S-Y-L-A-R je napisao/la:Jel ima link neko da pratim tekmu ???
HITNOOO![]()
![]()
![]()
![]()
Francesco Totti: "Barca igra kao nitko u povijesti. Ne mogu joj ništa ni tri Reala"
David Villa 7'
Visca Barca !
Mes Que Un Club !
David Villa 7'
Visca Barca !
Mes Que Un Club !
Na klupi imamo samo 5 igraca ,od toga je 1 golman i 2 stopera ,zadnjeg veznog nam igraju ottl i pranjic koji ne mogu prenijeti loptu do centra a ne dalje ,ne vidim nacin sa ovakvom ekipim kako mogu traziti nesto vise u bl ili evropi 

- bayern4ever
- Kontakt:
Prvo poluvrijeme zapocelo katastrofalno i samo sjajni Kraft nas je spasio odmah na startu , kasnije smo bili dosta bolji i fulali dosta prilika,a to sto kazes za Pranjica ne stoji covjek je sjajno odigrao ,Ottl je bio jedna velika **** dok je Gomez bio najbolji.
OoOo can tell me nothing now , baby I know how to fly OoOo can nothing hold me down I'm gonna touch the sky!
bayern4ever je napisao/la:dok je Gomez bio najbolji.

Prijateljski savjet, prestani gledati fudbal.
Vom Jäger zum Gejagten
- Omerbavarac
- Kontakt:
Popizdit cu zbog Gomeza.
Morao je barem jednu priliku pretvoriti u gol i mora sto manje grijesiti pri primanju lopte.
Kad nas mrtvi Werder silno napada i stvara prilike a primili su 3 gola od mrtvijeg Kolna, pa kud dalje?
Ottl je uvijek bio taraba i uvijek ostaje, alo kreten ocigledno da ima neku stelu dok kod svakog trenera dobija sansu. I budala bi do sada primijetila da je on nedovoljan i za Bayernov drugi tim, a posebno za prvi.
Valjda uvaljaju jedan do kraja.

Morao je barem jednu priliku pretvoriti u gol i mora sto manje grijesiti pri primanju lopte.
Kad nas mrtvi Werder silno napada i stvara prilike a primili su 3 gola od mrtvijeg Kolna, pa kud dalje?

Ottl je uvijek bio taraba i uvijek ostaje, alo kreten ocigledno da ima neku stelu dok kod svakog trenera dobija sansu. I budala bi do sada primijetila da je on nedovoljan i za Bayernov drugi tim, a posebno za prvi.
Valjda uvaljaju jedan do kraja.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.