NBA sezona 2010\2011
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: NBA sezona 2010\2011
wizardsi ni poslije 2 produzetka nisu mogli dobit u gostima
russel 35p,13as,13skok, nije durantu tesko igrat kad u ekipi ima lika koji radi sve na terenu dok on ubaci 40p i 5 ili 6 skokova a ivaj 13sk a point guard,
boston izgubi gortat poludio,t mac odlican,minnesota debilna ekipa love oce na all star a ne mogu utah bez derona dobit treba ih sve natjerat na trening ko u vojsci
cousins ocitao lekciju jezerasima utakmica karijere
russel 35p,13as,13skok, nije durantu tesko igrat kad u ekipi ima lika koji radi sve na terenu dok on ubaci 40p i 5 ili 6 skokova a ivaj 13sk a point guard,
boston izgubi gortat poludio,t mac odlican,minnesota debilna ekipa love oce na all star a ne mogu utah bez derona dobit treba ih sve natjerat na trening ko u vojsci
cousins ocitao lekciju jezerasima utakmica karijere
Šta sam vam govorio za Sunse, još Lakersi izgubili a vidim i da je Miami dobio Detroita. Vi se svađate ko je bolji Rose ili Rondo, pa Nash je za njih izmislio košarku
Only ONE UNITED
Kimi Raikkonen:"How does it feels to drive at 300 km/h? - It feels normal."
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Dinamo Zagreb najbolji si znaj
Podrška Jackyu
Kimi Raikkonen:"How does it feels to drive at 300 km/h? - It feels normal."
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Dinamo Zagreb najbolji si znaj
Podrška Jackyu
- SaltCityAttack
- Kontakt:
Garnett, coach Rivers ejected in Celtics' loss
PHOENIX -- Celtics' Kevin Garnett was ejected in the 4th quarter after he struck Suns' Channing Frye below the belt. Boston lost 88-71.
The incident occurred when Garnett went out to challenge a 3-point shot and hit Frye in the groin area as he reached back. Garnett wasn't looking as he reached back, but Frye grimaced as he went down and jumped up, going face to face with Garnett.
Players from both teams had to be separated and Garnett was hit with two technical fouls. Frye also got a technical, as did Boston guard Nate Robinson.
The technicals were called after a long video review by the officials.
In the 2nd quarter, Boston coach Doc Rivers was ejected for arguing with referee Steve Javie.
With the Celtics trailing 40-25, Rivers was hit with one technical foul and kept arguing with Javie, pointing to the official and his head as he yelled across the court. Rivers got in a few more choice words before finally walking off the court.
.........................................................................................................................................
i to je ono o cemu sam pricao davno zasto mrzim ovakve idiote nafurane iz Bostona...poraze ne mogu trpjeti i vazda su fizicki se zeljeli obracunavati sa suparnickim igracima...samo se sjetim kada su ih Bullsi gazili u play offu, kakve su prekrsahe pravili Garnet ,Rondo,Pierce i td ..idiot do idiota u ekipi
PHOENIX -- Celtics' Kevin Garnett was ejected in the 4th quarter after he struck Suns' Channing Frye below the belt. Boston lost 88-71.
The incident occurred when Garnett went out to challenge a 3-point shot and hit Frye in the groin area as he reached back. Garnett wasn't looking as he reached back, but Frye grimaced as he went down and jumped up, going face to face with Garnett.
Players from both teams had to be separated and Garnett was hit with two technical fouls. Frye also got a technical, as did Boston guard Nate Robinson.
In the 2nd quarter, Boston coach Doc Rivers was ejected for arguing with referee Steve Javie.
With the Celtics trailing 40-25, Rivers was hit with one technical foul and kept arguing with Javie, pointing to the official and his head as he yelled across the court. Rivers got in a few more choice words before finally walking off the court.
.........................................................................................................................................
i to je ono o cemu sam pricao davno zasto mrzim ovakve idiote nafurane iz Bostona...poraze ne mogu trpjeti i vazda su fizicki se zeljeli obracunavati sa suparnickim igracima...samo se sjetim kada su ih Bullsi gazili u play offu, kakve su prekrsahe pravili Garnet ,Rondo,Pierce i td ..idiot do idiota u ekipi
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
- -Paja
- Kontakt:
SaltCityAttack je napisao/la:Garnett, coach Rivers ejected in Celtics' loss

Dio Arsenala
- SaltCityAttack
- Kontakt:
pa dobro ni on nije bio sinoc na svom nivou,ali Nash je fenomenalan nema dvojbe...covjek asistira,daje poene,ali sa slabim odbranbenim kvalitetom.Ted Mosby je napisao/la:Šta sam vam govorio za Sunse, još Lakersi izgubili a vidim i da je Miami dobio Detroita. Vi se svađate ko je bolji Rose ili Rondo, pa Nash je za njih izmislio košarku
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
-
- Kontakt:
zanimljiv igrač je brook lopez iz netsa,za 29 minuta centar od 213 cm ima učinak od 28 poena i samo 1 skok
-
- Kontakt:
triple double westbrooka u pobjedi oklahome protiv vašingtona,35-13-13
-
- Kontakt:
Donnie Darko je napisao/la:30+ za bostonTed Mosby je napisao/la:Imam osjećaj da Sunsi večeras pobjeđuje Kelte
pobijediše sunsi 17 razlike
-
- Kontakt:
bryant postao 8. strijelac svih vremena u nba, u ovoj sezoni bi mogao i na 6. mjesto
zato rose redovno razvali sunse,bolji jest ali nije izmislio kosarku za njih,nije toliko bolji iako je rose u boljoj formi i od njegTed Mosby je napisao/la:Šta sam vam govorio za Sunse, još Lakersi izgubili a vidim i da je Miami dobio Detroita. Vi se svađate ko je bolji Rose ili Rondo, pa Nash je za njih izmislio košarku
U duelu dvije mi omiljene ekipe sinoc, slavili Bullsi, Rose 22p, 6s, 12 ass, a Howard vjerovatno prije tekme posjetio ovaj forum, vidio da se vodi rasprava ko je naj centar i onda ubaci 40p, 14/20 sut, 12/16 slobodna, 15 s, 4 ukradene, 3 blokade 

Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
- Donnie Darko
- Kontakt:
aaaaa sunsi obrukase bostona
rondo kriminalan, jos ga je islo sa linije za slobodna
ocekivo sam zestok poraz, ali sam se prevario hvala bogu.
i neznam zasto se nash ne spominje u kombinaijama za all star (ustvari znam, ali mi je imbecilno). covjek je zasluzio vise i od paula (koji solidan dio sezone nije ni najbolji igrac u svom timu) i od derona williamsa, pa i od ellisa. igra najbolju kosarku jos od 2007 godine kad je bio najbolji play lige.

i neznam zasto se nash ne spominje u kombinaijama za all star (ustvari znam, ali mi je imbecilno). covjek je zasluzio vise i od paula (koji solidan dio sezone nije ni najbolji igrac u svom timu) i od derona williamsa, pa i od ellisa. igra najbolju kosarku jos od 2007 godine kad je bio najbolji play lige.
- Donnie Darko
- Kontakt:
http://espn.go.com/blog/TrueHoop/post/_ ... runch-time
evo jedan jako zanimljiv clanak
ipak sam se prevario, nije ispod prosjeka lige, vec je iznad istog 2%.
evo jedan jako zanimljiv clanak

Donnie Darko je napisao/la:http://espn.go.com/blog/TrueHoop/post/_ ... runch-time
evo jedan jako zanimljiv clanakipak sam se prevario, nije ispod prosjeka lige, vec je iznad istog 2%.
Jel/ to onaj Abott sto je cini mi se prosle godine pisao kako bi Kevin Martin mnogo vise znacio Lakersima nego Kobe

I stvarno me vise nerviraju ovi tekstovi...svake sedmice pisu o njemu i otkrivaju neke istine i zavjere...ok-nije covjek najbolji i gotova prica...samo jos ostaje da u to ubijedi trenere,igrace,menagere i navijace u NBA ligi...
- alfarouqaminu
- Kontakt:
ma westbrook zivotinja, takodje durantula dve uzastopne tekme preko 40 poenakakavdanakneiskustvu je napisao/la:triple double westbrooka u pobjedi oklahome protiv vašingtona,35-13-13

- alfarouqaminu
- Kontakt:
bravo ted, zaista nisam ocekivao da ce ih dobitiTed Mosby je napisao/la:Šta sam vam govorio za Sunse, još Lakersi izgubili a vidim i da je Miami dobio Detroita. Vi se svađate ko je bolji Rose ili Rondo, pa Nash je za njih izmislio košarku

- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Zna li neko dobrih linkova za utakmice veceras ?
Toronto - Min prije svega.

- alfarouqaminu
- Kontakt:
eno ti stavio sam ti link na temi kladioniceOTNYS_YNWA je napisao/la:Zna li neko dobrih linkova za utakmice veceras ?

al evo ti i ovde

http://atdhe.net/33365/watch-toronto-ra ... mberwolves
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Indiana +7 protiv Chicaga. Nesto su nalozeni veceras. 

- alfarouqaminu
- Kontakt:
ma indiana ako se nalozi, moze svakog dobiti... to su i pokazali ove sezone,a jos ako krene sut dennya grangera e onda nema im spasaOTNYS_YNWA je napisao/la:Indiana +7 protiv Chicaga. Nesto su nalozeni veceras.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.